Te gjithe ata, qe e tradhetojne Kombin-Shtetin per besim, jane injoranta, te ulet, jo njerez.
Te gjithe ata, qe e tradhetojne Kombin-Shtetin per besim, jane injoranta, te ulet, jo njerez.
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
Mvaret se per cilen diskutohet, kombin si komb nuk e kisha tradhetuar kurre ne jete, por individ te kombit tim ( si puna e Mesia4ever dhe CO. ) keta tipa i kisha tradhetuar biles sikur te kisha pasur pak mundesi i kisha cuar te jetojne ne Mars.
GV_USA
P.S." Ata tipa nuk jane shqiptare, ata jane grek shqipfoles ose serb shqipfoles"
WE WILL NOT GO DOWN!
GOstivar ketu s'po flasim per inate personale.. Mua me pengon shum, qe eshte apo jane ketu dy-tre klane, te them kushtimisht, qe behen/i cop e grime..., per cka..:== Jo Jezusi jo Muhamedi...
Ma mer mendja qe ceshtja e besimit eshte shume personale dhe shum intime.. andaj grindjet banale, nuk kane kurrfcar justifikimi.
Sidoqoft, Une mendoj; se pari Kombi-Shteti e pastaj religjioni.
And my soul from out that shadow that lies floating on the floor, Shall be lifted -- Nevermore!
me then te drejten do tradhtoja besimin per kombin dmth anasjelltas ....
Edhe unë jam i njëjtit mendim. Numër fare i vogël janë ata që thonë se do tradhëtoja kombin për fenë. Dhe ndoshta një numër mjaft i madh shqiptarësh shohin në mua një tradhëtar, kur i refuzoj 99% të praktikave religjioze. Sepse këta nuk dijnë apo nuk duan të dallojnë në mes të vlerave të religjionit të tyre dhe atyre kombëtare. Apo nuk dijnë të dallojnë në atë mënyrë siç e bej unë, siç e bën ti apo tjetri. Kështu që problemi është se secili e definon tradhëtinë sipas "qejfit" të tij. Për një imam shqiptar nuk është tradhëti kombtare, nëse ai tërë jetën e tij predikon vlera islame dhe (pa ose me dashje) i vendosë këto vlera mbi vlera tjera kombtare shqiptare, por është e kundërta, për imamin furnizimi i atdheut me norma islame është shërbim ndaj atdheut, patriotizëm.
*
Edhe Zoti vete thote "Po nderove Nene e Babe, me ke nderuar edhe mua" Pra nese nderon Nene e Babe qe te kan ber koken edhe Atdheun ne te cilin jeton, keni nderuar edhe Zotin. Ai qe nuk nderon Nene e Babe dhe Atdhe, nuk nderon as Zotin. Nguliteni ne tru ju besimtaret e feve.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
po mer jau do e beja ket gje se nuk e du gjermanin...
as nuk kam shku deri ne ket grad qe ta pyes veten a do e trathtoja per fen dhe them as nuk do shkoj deri aty...prandaj nuk mundem te jap nji pergjigje 100%....por shqiperia nuk me ka dhen buke mua qe te beja shume per te dhe ket e mendoj prandaj nuk jam e sigurt si do veproja...as nuk dua ta ule shqiperin thjesht them ate qe si e shikoj une dhe si e mendoj ket gje...
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt