Ai qe eshte shqiptar e do shqiptarine,ai qe eshte greko-serbo-arab nuk e do sepse ne per fat te keq jemi goxha te perzier por ka ende gjak iliro-shqiptar
Ai qe eshte shqiptar e do shqiptarine,ai qe eshte greko-serbo-arab nuk e do sepse ne per fat te keq jemi goxha te perzier por ka ende gjak iliro-shqiptar
Vendin e kombin asnjehere as per besim fetar, as per pasuri, as per asgje tjeter sepse s'ka me te shtrenjte e me te nderuar jemi vetem tek ai dhe perhere![]()
La vita è bella...
Cfare teme.. me kete titull absolutisht pa sens (!?)
Kombi eshte vete besimi qe na ben te jetojme dhe ecim perpara, nuk jane as muhameti apo krishti.. keto legjenda te mallkuara i kane sjelle nga larg, ustallaret e shkombtarizimeve.
Prektora
Po pse e ven ne thonjeza fjaline tende, kur ajo eshte e jotja?
Perse te pergjegjem ne ate fjali, kur s'ke thene asgje qe qendron kunder pohimeve te mia ne kete teme? Une mendova se eshte fjali nga Kurani, sepse ne Kuran ka permanent keso fjali. Dhe mendova se ti e solle kete fjali per te thene se "Zoti" (Allahu, feja) eshte me rendesi, jo kombi. Sikur te kishe thene kete, do te kishte qene nje kunderargumentim ndaj mendimeve te mia. Pasi qe nuk qenka nje fjali me kete kuptim, nuk kam nevoje te pergjigjem.Dhe që dëshiron kthe përgjigje për pyetjen.
*
Seriozisht, nuk e gjej dot gabimin qe e sheh. Edhe pse e lexova disa here. Ndoshta kam nje nyje ne koke sot.![]()
Po korigjo shembullin tim konkret, i largo, shto apo ndrysho fjali. Atehere do e kuptoj se cfare mendon..
Sigurisht se edhe keta te X-it vdesin per fene. Kjo eshte e nevojshme qe te kemi konflit ne mes te fese dhe kombit tek personi qe pergjigjet. Pra ky pjestari i kombit mbrojtes eshte poashtu fetar i denje. Dhe e di se po vrau profetin, zhduke fene e tij. Dhe po nuk e vrau, zhduke kombin e tij. Kjo e sjelle konfliktin brenda tij.
A mos eshte rastesisht e mundshme, se rasti te tremb pak a shume edhe ty? :-//
Sidoqofte, une te pakten e provova te perpiloj nje rast me konfliktin per te cilin flet tema.
*
Do të tradhëtonit kombin për besimin tuaj?
Besimi im me meson qe asnjehre te mos jem tradhetar.
Besimi im me meson qe ta dua kombin dhe vendlindjen time.
Prandaj jam i kenaqur qe e kam kete besim.
http://www.youtube.com/watch?v=GxwFiBiKHss
Krijoni Kontakt