Close
Faqja 98 prej 130 FillimFillim ... 488896979899100108 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 971 deri 980 prej 1300
    100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Shane te gjthe ata qe nuk i binden Kuranit si jobesimtare, te pa fe, kafira. Genjen se do te qendrojne ne Ferr. Dhe urdheron zhdukjen e tyre nepermjet te besimtareve.

Per ty ndoshta nuk ka, por per neve ka te shenjte kombtare. Mate kur te duash a me i shenjte te duket ty Allahu apo mua Kastrioti e te tille si ai si dhe Kushtetuta Shqiptare. Humbes del. Jo vetem ti, po edhe nese i mbledh tere arabet bashke dhe e ben te njejtin test. Nuk mund te definosh ti
    cfare ndiej une, cfare ndiejme ne. Ne definojme vet sa te shenjta i cmojme disa gjera kombtare.

*
    Sipas krishterizmit a jane ne parajs apo ne ferr Ismail Qemajli , Naim Frasheri edhe gjithe ata patriota me besim musliman qe jane heronje kombetar ?

Ti nese gjykon sipas kombesis fetare ateher asnje fe nuk i thot se eshte i shpetuar asnje njeriu tjeter pa marr parasysh a eshte figure e ndershme kombetare apo qkado tjeter , nese ti gjykon sipas asaj qe a respektohen ata si figura kombetare apo jo , defenitivishte qe respektohen si te till pa marr parasysh qfare perkatesie fetare ka .

Per ty edhe Dielli mundet te jet i shejt edhe Hena kjo ska fare rendesi nese per ty jane te shejte per mua jane figurat me te ndershme dhe me atdhetare qe ka pas shqiptaria .

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Si Kurani ashtu edhe Muhamedi ofendon figurat kombtare. P.sh. Kastriotin. I cili luftoi per mosndotjen e trojeve shqiptare me cdo forme te kultures osmane. Pasi qe Islami eshte forme e kltures osmane, luftoi edhe Islamin. Islami e sheh si armik cfaredo njeri, i cili lufton perhapjen e Islamit. Pavaresisht se a e lufton njeriu Islamin ne prag te deres se tij apo diku tjeter. Sipas Kuranin as nuk ke te drejte te mbrohesh nda infektimi me Islam. Perpos Kastriotit Islami ofendon Kushtetuten Shqiptare. E quan Kushtetute kafiresh. Predikon kunder saj. Cdo gje kombtare ofendon e sulmon Islami, si Kurani ashtu edhe Muhamedi.

Tash pra e din cfare vlerash e shenjtesirash kombtare sulmon Islami. Tash pra e din perse une sulmoj te gjitha shenjtesirat islame. Te drejten per kete gje e marr nga poaty nga e merr Islami kur sulmon shenjtesirat tona kombtare.

*
    Kurani dhe Muhamedi nuk i ofendojne figurat komtare por ti si idiot i njellos figurat sepse nje dite ti edhe heroit e luftes se fundit dhe luftrave te me hershme do ti quash tradhtare sepse veqse ke filluar ngapak te folesh per keto gjera
    pastaj nese per ty skenderbeu eshte figur kombtare per mue nuk eshte sepse ai nuk ka luftuar per interesin gjithekombtare por ka luftuar per fene e krishtere kete ta dish nese nuk e ke ditur se ai ka luftuar per perhapjen e fese se krishtere e normal qe luftoi islamin sepse e ka ditur qe me shtrirjen e islamit ai do te bie per toke hahah
    pastaj idiot nuk e di sahere me te thane une ty se islami nuk eshte as kulture shqiptare as osmane as arabe por islami eshte fe e cila posedon rregulla te miresjelljes dhe eshte fe univerzale per te gjithe si per te bardhin ,te ziun , te verdhin e te kuqin pa dallim ngjure
    pastaj idiot ti thua qe islami kundershton edhe kushtetuten ket e ke shume gabim po ske faj se tu ka mbushur koka vetem me injoranc dhe je duke u munduar ne qdo menyre ti hudhesh kritika islamit por kot e ke sepse je i manget ne mendje sepse nuk e lufton kushtetuten ne tersi por normal qe nuk pajtohet me disa rregulla si per shembull nje pakic prej 2 % me pas me shume te drejte ne vendimarrje se sa 98 % besoj qe tani po e kupton se qfare po ndalojka islami , pastaj islami ndalon edhe miratimin e lidhit per homoseksuala apo ndoshta ti kete e njeh si perparimtare sepse nuk ja kufizon lirine e te vepruarit hahah ik more idiot ik ma se i poshter je
    prandaj mbes me shpres qe i ke marrur pergjigjejet e duhura nga ana ime dhe meritore e besoj qe e kuptove per qka po behet fjale e tani i kuptove se cilat vlera i kundershton e cilat i mirepret e jo vetem te folesh kote dhe te genjesh
    Ndryshuar për herë të fundit nga D@mian : 20-07-2009 më 20:55

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    po qfare po don argumente per qfare argumente po flet
    Me ke quajtur "tradhtar", të thash sjell argumente per ato qe i thua. Per ndryshe mbylle gojen dhe mos iu drejto dikujt ashtu.

sepse nga postimi yt me kane ardhur kinse mosseriozitet ne postimet e mia
    Kthehu dhe lexoj shkrimet tua dhe mund të kuptojsh se sa ofenduese janë shkrimet tua, thuaja se ne secilin shkrim ofendon anëtarin tjeter, shprehjen "idiot" e ke të paren gjë të cilen e ndalon rregullorja. Kjo ishte ajo qe ta kam thënë dhe ta them prap se nuk je serioz në diskutime dhe ofendon antarin.

pastaj administratori apo dikush si ju mi ka hjekur disa postime per te cilat kame sjellur argumente kunder disave ne forum e ata mi kane hjekur a nuk eshte kjo turpsi e juaja sebashku me administratorin a
    e une ti them te gjitha sepse nuk nguroj
    Administratoret dhe moderatoret mendoj se jan mjaft tolerant ndaj ofendimeve qe ti bënë anëtarëve në këtë forum, por nuk e di se sa do të zgjatë kjo?!

edhe sikur te mso mu lejohet edhe e drejta e postimit nuk eshte fare dert sepse une marre pjes edhe ne postime te tjera neper forume tjera
    Ok ok, je i lirë dhe as qe kerkohet të na thuajsh këtë.

ajo qe eshte me e rendesishme qe kame shpreh deshire me marr pjes ne kete forum ishte se kame dashur qe ti tregoj disave qe po ja rrehin etes qe jane atdhetare e ne fakt po na dalin tradhtare
    Ajo qe ti ke treguar në këtë forum është se; je i pa pjekur dhe në shkrimet tua je treguar njeri qe je i dhënun më shumë në urrejtje, fyrje dhe ofendime gjë qe tregon se nuk i bënë hajr as Islamit. NUk i bën mirë sepse kur flet per islamin dhe ki kësi lloj sjellje, edhe nëse njeriu ka mendim pozitiv per islamin, kur lexon nga ti, bindet se nuk mund të del diçka tjeter nga islami pos sikurse ky far tipi!!

Ti je mazamakeq!

Per besë, nuk ia vlenë me të kthy pergjigje por ajo qe me shtyri të shkruaj ishte se më je drejtuar drejt per drejt dhe unë dhe ti mund ta perfundojmë këtu. Me ke mbetur borgj derisa me ke apostrofuar, por prap se prap, unë nuk pres diçka tjeter prej atyre qe e urrejnë te Verteten. Nuk pres qe therra te jep fryt. Disa anëtar te cilët po debatojnë me ty, po më dhimen sepse nuk ia vlenë.
    Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 20-07-2009 më 15:05
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Idiot ndegjo une te kame treguar qe ti je hipokrit e spo merr vesh dhe nuk po don te perballesh me realitetin
    Kurani dhe Muhamedi nuk i ofendojne figurat komtare por ti si idiot i njellos figurat sepse nje dite ti edhe heroit e luftes se fundit dhe luftrave te me hershme do ti quash tradhtare sepse veqse ke filluar ngapak te folesh per keto gjera
    pastaj nese per ty skenderbeu eshte figur kombtare per mue nuk eshte sepse ai nuk ka luftuar per interesin gjithekombtare por ka luftuar per fene e krishtere kete ta dish nese nuk e ke ditur se ai ka luftuar per perhapjen e fese se krishtere e normal qe luftoi islamin sepse e ka ditur qe me shtrirjen e islamit ai do te bie per toke hahah
    pastaj idiot nuk e di sahere me te thane une ty se islami nuk eshte as kulture shqiptare as osmane as arabe por islami eshte fe e cila posedon rregulla te miresjelljes dhe eshte fe univerzale per te gjithe si per te bardhin ,te ziun , te verdhin e te kuqin pa dallim ngjure
    pastaj idiot ti thua qe islami kundershton edhe kushtetuten ket e ke shume gabim po ske faj se tu ka mbushur koka vetem me injoranc dhe je duke u munduar ne qdo menyre ti hudhesh kritika islamit por kot e ke sepse je i manget ne mendje sepse nuk e lufton kushtetuten ne tersi por normal qe nuk pajtohet me disa rregulla si per shembull nje pakic prej 2 % me pas me shume te drejte ne vendimarrje se sa 98 % besoj qe tani po e kupton se qfare po ndalojka islami , pastaj islami ndalon edhe miratimin e lidhit per homoseksuala apo ndoshta ti kete e njeh si perparimtare sepse nuk ja kufizon lirine e te vepruarit hahah ik more idiot ik ma se i poshter je
    prandaj mbes me shpres qe i ke marrur pergjigjejet e duhura nga ana ime dhe meritore e besoj qe e kuptove per qka po behet fjale e tani i kuptove se cilat vlera i kundershton e cilat i mirepret e jo vetem te folesh kote dhe te genjesh

Ndegjo Jeton Skenderbeu ska luftu as per krishterim e as per islam po ka luftu per SHQIPERI dhe duhet dashur dhe respektuar qdo njeri qe e ndjen veten shqipetar , mos hy ne lojen e ketyre sepse vet keta nuk e duan Skenderbeun sepse ai ska luftu per krishterizem .

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Shane te gjthe ata qe nuk i binden Kuranit si jobesimtare, te pa fe, kafira. Genjen se do te qendrojne ne Ferr. Dhe urdheron zhdukjen e tyre nepermjet te besimtareve.

Per ty ndoshta nuk ka, por per neve ka te shenjte kombtare. Mate kur te duash a me i shenjte te duket ty Allahu apo mua Kastrioti e te tille si ai si dhe Kushtetuta Shqiptare. Humbes del. Jo vetem ti, po edhe nese i mbledh tere arabet bashke dhe e ben te njejtin test. Nuk mund te definosh ti
    cfare ndiej une, cfare ndiejme ne. Ne definojme vet sa te shenjta i cmojme disa gjera kombtare.

*
    hahah
    ndegjo se spo mundem pa tu pergjigjur ty edhe pse je tradhtare
    nuk eshte e shame kur dikush nuk beson ne diqka e ti thuhet kafir e fjala kafir do me thane mosbesimtare besoj qe e kuptove tani sepse edhe te mos besosh edhe te them besimtare nuk e di se sa eshte e logjikshme po ik more idiot se spo din as vete qfare po kerkon
    hej nese mendon qe dikush ehste i shejte si per shembull qe permend Skenderbeun ta dish se ai ka vdekur me ai nuk ehste gjalle e mos e krahaso bre i pa fetyre Allahun me skenderbeun apo e shef qfare krahasimi mer ti sikur edhe po ti pyesshim femijet parashkolor besoj kete krahasim nuk do ta benin por ti je i manget ne tru
    pastaj ti mos u merr me qeshtje komtare sepse ti nuk e meriton se ti je ai i cili ke thene qe ne librat e serbeve shkruan qe kosova eshte toke e Serbise edhe ke thene qe kane te drejte e atehere per qfare vlerash komtare po diskuton ti tradhtare per ato vlera qe mendon pas nje kohe kur ta merresh sundimin ta shitesh krejt Shqiperin Etnike a
    ik more se une me qen si ti me as qe kisha debatuar per qeshtje fetare dhe komtare sepse ke dal ne shesh se kush je tani ai qe logjikon pak e dine qendrimin tend dhe bindjet e tua per kombin shqiptare hajt tash se u be boll per ty

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ndegjo Jeton Skenderbeu ska luftu as per krishterim e as per islam po ka luftu per SHQIPERI dhe duhet dashur dhe respektuar qdo njeri qe e ndjen veten shqipetar , mos hy ne lojen e ketyre sepse vet keta nuk e duan Skenderbeun sepse ai ska luftu per krishterizem .
    hej Xhamia te pershendes shume dhe te falenderoj
    mirepo une mesa e di dhe sa kam ndegjuar nga profesoret e histories ai e ka mbrojtur krishterizmin , mirepo ajo ska aspak rendesi sepse nese e mbron atdheun nuk eshte dert per qfare lufton ajo qfare eshte me rendesi ne kete rast eshte se ate ne e njohim si luftetare dhe e respektojmi si luftetare, por ke te drejt kur thua qe keta as qe e dojne as skenderbeun e as shqiptaret por vetem po deklarohen si shqiptare
    qdo te mire Xhamia

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    O "jurist" ooo!!

Dil more ketu, mos u fsheh neper ofendime ne reputacione.
    Dil se i thua vetit jurist. Dil te te mesoj si te jesh burre dinjitoz. Jo nenshtrak turk. Morri i mektebeve.

*
    Aman po e marr hapin dhe po diskutoj me ty, vetem per faktin se po perjeton veteknaqesi ne vete dhe po mendon se po di diqka. Fakti qe nuk po hy ne diskutime eshte kryesisht per shkak te asaj se nuk ka llogari me humb kohe me ty, ti thua se ben diskutim, ndersa vetem pyetje bene,ndersa i ik pergjigjeve qe tu parashtrohen, si rasti atij refreni qe kishte te bej ne lidhje me temen.

Ndersa kur ke fjala per profesionin tim, ti ndoshta pse je regjistruar vone dhe ky fakt mund te te bej qe te mos jesh i informuar rreth meje ,sepse ata antar qe jan te moqen ,te gjithe e din transparencen time ne kete forum duke filluar nga fotografia e deri tek profesioni im prej juristi dhe fakti qe koka jote nuk mund ta besoj kete , kjo bie ne harmoni me pohimin tim qe ti je budalla dhe kokbosh.

Dhe puna e reputacionit qe te dhash ,eshte nje sinjal qe tipat si puna jote, meritojn aso qmimesh nderi, sa here qe ha M*ut dhe fol palidhje , fundi i fundit ky eshte qellimi i repit te kuq.

Shpresoj qe ky Postim te jete i fundit me ty ,sepse po futem ne gjynaf, kur po diskutoj me ty dhe tipat si ti, qe ne jeten reale njifen si njerez qe bredhin neper qajtore dhe jan Taxista .

Ku ta di une se kush je , mirpo tek une je nje Peder Gjakove i moshes se Pensionereve, qe eshte ileqitur nga familja dhe eshte i strehuar ne kete forum dhe merret me gjera te kota ketu.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    hej Xhamia te pershendes shume dhe te falenderoj
    mirepo une mesa e di dhe sa kam ndegjuar nga profesoret e histories ai e ka mbrojtur krishterizmin , mirepo ajo ska aspak rendesi sepse nese e mbron atdheun nuk eshte dert per qfare lufton ajo qfare eshte me rendesi ne kete rast eshte se ate ne e njohim si luftetare dhe e respektojmi si luftetare, por ke te drejt kur thua qe keta as qe e dojne as skenderbeun e as shqiptaret por vetem po deklarohen si shqiptare
    qdo te mire Xhamia
    Si ka luftu per krishterizem kur Papa ja ka kthy shpinen gjat lufterave ???

Jo Jeton jo ai vetem nje qellim ka pas qlirimin e Shqiperise nga qdo roberi .

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Me ke quajtur "tradhtar", të thash sjell argumente per ato qe i thua. Per ndryshe mbylle gojen dhe mos iu drejto dikujt ashtu.

Kthehu dhe lexoj shkrimet tua dhe mund të kuptojsh se sa ofenduese janë shkrimet tua, thuaja se ne secilin shkrim ofendon anëtarin tjeter, shprehjen "idiot" e ke të paren gjë të cilen e ndalon rregullorja. Kjo ishte ajo qe ta kam thënë dhe ta them prap se nuk je serioz në diskutime dhe ofendon antarin.

Administratoret dhe moderatoret mendoj se jan mjaft tolerant ndaj ofendimeve qe ti bënë anëtarëve në këtë forum, por nuk e di se sa do të zgjatë kjo?!

Ok ok, je i lirë dhe as qe kerkohet të na thuajsh këtë.

Ajo qe ti ke treguar në këtë forum është se; je i pa pjekur dhe në shkrimet tua je treguar njeri qe je i dhënun më shumë në urrejtje, fyrje dhe ofendime gjë qe tregon se nuk i bënë hajr as Islamit. NUk i bën mirë sepse kur flet per islamin dhe ki kësi lloj sjellje, edhe nëse njeriu ka mendim pozitiv per islamin, kur lexon nga ti, bindet se nuk mund të del diçka tjeter nga islami pos sikurse ky far tipi!!

Ti je mazamakeq!

Per besë, nuk ia vlenë me të kthy pergjigje por ajo qe me shtyri të shkruaj ishte se më je drejtuar drejt per drejt dhe unë dhe ti mund ta perfundojmë këtu. Me ke mbetur borgj derisa me ke apostrofuar, por prap se prap, unë nuk pres diçka tjeter prej atyre qe e urrejnë te Verteten. Nuk pres qe therra te jep fryt. Disa anëtar te cilët po debatojnë me ty, po më dhimen sepse nuk ia vlenë.
    po te kame thene tradhtare
    a je ti ai qe i mbron postimet e Chinos nese po sipas tij Kosova eshte toke e Serbise kjo eshte ajo qe te kame etiketuar
    pastaj une i ofendoj ata te cilet e mohojne realitetin e une nuk mundem ti them atyre personave burra por idiota sepse e mohojne realitetin dhe genjejne
    nese thue qe administratori eshte tolerant atehere perse valle postimet te cilat i kame bere ne teme krishterizmi dhe islamizmi i ka hjekur e une e di arsyen sepse aty jane diskutuar shume gjera dhe ne momentin kur une i kam sjellurargumente ai i ka hjekur e ka mbetur tema kinse ska pasur pergjigjeje e ne fakt une jam pergjigjur e nese ti i thua kesaj toleranc atehere vazhdo
    pastaj te kesh kujdes se sjelljet e miaj jane ashtu si po i meritojne sepse nese thueht diqka e pa vertet une nuk mundem te rri duargryq siq ka ndodhur me heret kur njeri ketu i forumit ka postuar kinse ajete nga kurani dhe ja kishte nderuar tekstin pastaj une menihre ja kam kthyer bumerang e normal qe tu dokem jo serioz dhe i pa pjekur sepse po ja qes ne fush genjeshtrat dhe shpifjet e juaja qe i beni ndaj islamit
    ti mundesh edhe te mos mi kthesh pergjigjet por te them edhe qe te mos dergosh sms ne emer te forumit

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Si ka luftu per krishterizem kur Papa ja ka kthy shpinen gjat lufterave ???

Jo Jeton jo ai vetem nje qellim ka pas qlirimin e Shqiperise nga qdo roberi .
    Pa dashur të thellohemi në këtë temë sepse është diskutuar mjaft. Vetem një korigjim apo nderhyrje pasi qe lexova edhe më parë nga ti lidhur me Gjergj Kastriotin.

Kur thua "ai vetem nje qellim ka pas qlirimin e Shqiperise nga qdo roberi", kujdes dhe mendo se kush ishte okupator-faktor i asajë kohe!!

Njerëzimi sikur të ishte më i urtë dhe më i mençur, historia jonë nuk do të kishte qenë një kronikë e zezë dhe e gjatë e krimeve. Nga ajo mësohet për të ardhmen, por pa hakmarrje. Kohërat ndryshojnë e ne me to - “Tempora mutantur et nos inillis” . (Ri)njohja e vetvetes në mijëvjeqarin e ri, mendoj se do të ishte e ardhmja e shqiptarëve.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •