Close
Faqja 95 prej 130 FillimFillim ... 45859394959697105 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 941 deri 950 prej 1300
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin

O Jargojus, allahile qe ia ben nje rilexim shkrimit tend dhe kuptoje ti bile shkrimin tend edhe aman veqoje pak shkrimin tend prej timit, thjesht shfrytezoji pak keto alternativa qe i ka forumi "["QUOTE]
    ", ..............
    ......Edhe kurseje veten dhe ngjyren blu,sepse une shof edhe pa ia bere ndonje fasad shkronjave me blu.

.[/QUOTE]

allahile??..eshte shqip???
    "Jargojus" eshte shtremberimi i nick-ut tim, qe don te shprehe ironi inteligjente???

....duhet ta veçoj shkrimin tim nga i joti, por nese e bej kete nepermjet ngjyres, nuk eshte mire???...ti e kupton veten kur shkruan apo ishte thjesht per tu bere bisht pyetjeve????

Une besoj se ti nuk je ne gjendje te perpunosh mevehte nje pergjigje, e prandaj leshon veten ne vleresime te intelektit te te tjereve, thua se je psikolog.....

Pergjigju pyetjeve qe te behen pa bishta e , ndoshta, do te mund edhe te mendoj se ti je vertet njeri fisnik....

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Nese ti nuk kupton tmerresine e asaj qe ke shkruar, po te them se eshte e tepert te debatosh me ty,pasi nuk je me qenie menduese, por thjesht qenie e gjalle.....

Si mund te levdohesh per te tilla ndodhira, dhe ne te njejten kohe te flasesh per tolerance, per fe te natyrshme, per bukuri te islamit, per intelekt njerezor.....
    Keto pohime qe ben ketu jane emblema e nje islami fondamentalist dhe antinjerezor....dhe eshte pikerisht nga mendime si keto qe buron çdo urrejtje dhe hedhje poshte e tij....

Si eshte e mundur te vrasesh per nje liber???
    Si ka mundesi qe te keni aq frike nga karikaturat??nga potretet e Muhamedit??nga librat e Osman Ruzhdise???nga poezite e Omer Khajamit??nga pohimi i "shurave te djallit"????
    Terrorizmi eshte pjelle e kasaj frike te tmerrshme qe bartni ne bark, qe jua mbjell vete Kurani.........frika qe rrjedh nga padituria.........turp .......
    Jo jo njeri i pa informuar une nuk te thash qe e kane djegur por eshte djegur eshte djegur vete sepse askush se ka djegur pastaj edhe kur eshte fjala per kuranin nuk eshte liber i rendomt por eshte liber hyjnore e per kete ta sjella rastin te tregoj se Kuranin e mbron vete krijuesi Allahu kjo deshmon vertetsine e nje libri hyjnore
    pastaj ne si musliman nuk i kemi frig askujt dhe nuk frogohemi nga askush vetem nga Allahu e ti mos me fol per terrorizem more i gjore kur nuk din ta identifikosh terrorin qe i behet dikujt nga terrori qe ben dikush po ik tani se ske nevoj te replikosh sepse e ke veshtir te kuptosh domethenjen e postimeve tmia sepse i je ne nivel me te ulet dhe merresh vetem me shpifje ndaj islamit
    nuk e di valle se a tha dikush ne kete teme se krishterizmi apo budizmi keshtu e ashtu apo veq per islamin ketu dihet qe ja keni frigen islamit dhe mundohni qe ta sulmoni por ket e keni sepse e verteta flet vet

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    Jo jo njeri i pa informuar une nuk te thash qe e kane djegur por eshte djegur eshte djegur vete sepse askush se ka djegur pastaj edhe kur eshte fjala per kuranin nuk eshte liber i rendomt por eshte liber hyjnore e per kete ta sjella rastin te tregoj se Kuranin e mbron vete krijuesi Allahu kjo deshmon vertetsine e nje libri hyjnore
    pastaj ne si musliman nuk i kemi frig askujt dhe nuk frogohemi nga askush vetem nga Allahu .........
    Mire, po ta lejoj qe qenke keqinterpretuar prej meje........(por meqe solle shembullin, na thuaj edhe se si u dogj dhe si ju keputen krahet atij priftit, apo thjesht fryma e Allahut?)
    Thua se kurani eshte liber hyjnor, por qe shtypet me leter dhe boje te rendomte, ne shtypshkronja te rendomta.......ti çfare do ti beje nje njeriu qe djeg kuranin para teje??çfare do t'i beje Salman Ruzhdise po ta kishe perpara?a i ke lexu noj here poezite e Omer Khajamit??a je ne dijeni te shurave qe shejtani i fryu ne vesh Muhamedit???a ke pyet noj here per kuranin origjinal(ne ç'leter eshte shkruar?)??a e din kuptimin e fjales "mysliman" dhe "islam"??
    ....ju myslimanet siç e thua dhe vete, rroni me frike prej Allahut....sa fe e bukur feja e frikes....
    Nese nuk keni frike prej askujt tjeter, pergjigju pak atyre pyetjeve qe te kam bere.....(po s'pate frike te gabosh...se ti s'je ne gjendje t'i pergjigjesh ne menyre te natyrshme)....
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 20-07-2009 më 07:38

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Kjo tregon një mashtrim, që feja islame e ofron si shpërblim për të përulurit.

Edhe unë të lejoj që të martohesh së dyti, poqese më ndjek pas, por unë nuk marr përsipër të bëhem mësit e të zë nuse.
    Nuk eshte ashtu Testim. Keto qeshtje si ka zbuluar islami vetem per shqiptaret. Me trego drejt a eshte ne krize krishterizmi per shkak te qeshtjeve te divorcit, ndalesave per martesen e prifterinjeve e sa e sa gjera tjera. Kjo tregon se sa jo i natyrshem eshte ky besim. Nje besim per te shenjetit a te shenjetet nuk egzistojne ne kete bote.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    shkoza akoma diskuton me keta ?

ata nuk kane pune tjeter ,tere diten neper net caffe

mos humb kohe me ta

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    ,hahahahaahahha...duhet me i thone faleminderit turqve per kta trima qe paska qit Kosova.....Biles edhe per Gjergjin duhet me e falenderu.....apo jo SHKOZA???
    Pa turqi s'do te kishim heroin tone kombetar te krishtere........Car logjike turku bre....
    Ti themi faleminderit(apo ejvallah) turkut se patem 12 gjenerata shpatash kunder shkijeve(kunder turqve jo?)....?

Ti flet per nje rast te kthimit te nje bajraktari ne mysliman, gje qe s'do te thote se ishte per te gjithe ashtu......
    Pastaj mendoje pak:"nje i krishtere qe kthehet ne islam per tu martuar prape tregon nje dobesi te krishterizmit, kurse po te kthehet nje mysliman ne te krishtere(si une), tregon dobesine e njeriut?"
    Hajt na ndriço pak o fener i islamit.....

P.S.Si e quanin ate bajraktarin para se te behej Ali???
    O Jarigas ju po vazhdoni te beni lojen e fjaleve dhe eshte e drejte e juaja . Ju asnjeri ketu nuk po mund te ballafaqoheni me faktet qe jane me kokeforta se vete qellimi i juaj per te degraduar fene islame dhe me kete edhe pjesen dermuese te shqiptareve . Ju as edhe njeher spo mund te arsyetoni pse shqiptaret muslimane nuk u asmiliuan sikurse ata ortodoks e katolike. Pse shqiptaret muslimane mbeten shqiptaret tipik duke ruajtur gjuhen , kulturen dhe traditat , kurse shqiptaret qe mbeten jashte ketij mbeshtjellesi te forte u asimiluan. Ju ase dhe njehere spo mund te mbroni tezen tuaj se shqiptaret u islamizuan me dhune.
    Duke mos pasur fakte dhe duke qene ne anen e gabuar , filloni te sherbeheni me lojra fjalesh, nxjerrje te fjalive nga konteksti, me injorime dhe urrejtje etj. Keto gjera mund ta kenaqin deri diku ziline dhe urrejtjen tuaj, por nuk mund te bindin te tjeret .
    Une po ju tregoj gjera qe sot e kesja dite i tregojne dhe i dine te gjithe. Ai nuk ishte bajraktar musliman , por nje bajraktar shqiptar qe ishte i krishtere. Po ju tregoj edhe per fshatin Mushtishte. Serbet e fshatit Mushtishte ishin shqiptare ortodoks sikurse edhe shqiptaret e ketij fshati. Shqiptaret qe u konvertuan ne musliman mbeten shqiptare , kurse ata ortodoksit u serbizuan. Kjo ka qene nje dukuri. Kete tendence te serbizimit dhe helenizimit e ka ndaluar njehere e pergjithmone kalimi ne islam i shqiptareve.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    SHKOZA,
    pohove se nuk ka historian qe pohon se Islami erdhi me dhune:

U pergjegja:

Nuk e pe pyetjen, apo cfare? Repliko ketu njehere, pastaj do mirrem me cdo fjali te postimit tend te ri. Te pyes vetem nje pyetje, sepse ndryshe fshihesh prapa postimeve kamufluese.

*
    E njejta vlene edhe per ty Chino.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga sajmiratn Lexo Postimin
    shkoza akoma diskuton me keta ?

ata nuk kane pune tjeter ,tere diten neper net caffe

mos humb kohe me ta
    Qellimi im o Sajmiratn eshte te diskutoj dhe te kuptoj qfare arsye dhe qfare fakte kane keta njerez qe mendojne ndryshe nga une. Kam menduar se do te mesoj diqka nga ta. Mirepo po e shoh se ata po mesojne nga une dhe kjo eshte nje gje e mire.
    Nga gjithe keto debate deri tani une arrita te mesoj nje gje . Keta dy tre perveq fanatizmit, inatit pra subjektivizmit nuk kane fare argumente tjera per te mbrojtur qendrimet e tyre.
    Rendesi ka qe te tjeret qe i lexojne keto do te shohin dallimin e madh mes argumenteve dhe joargumenteve, mes te vertetes dhe genjeshtres dhe mes objektivitizmit dhe subjektivizmit.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga SHKOZA Lexo Postimin
    ..........Serbet e fshatit Mushtishte ishin shqiptare ortodoks sikurse edhe shqiptaret e ketij fshati. ............
    SHKOZA nga Prizreni

.....hahahaahahahahahahahahah........serbet ishin shqiptare otodoks..........hahahahahahhah

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    .....hahahaahahahahahahahahah........serbet ishin shqiptare otodoks..........hahahahahahhah
    Qfare eshte per te qeshur ee?? Kur nuk din historin pse e hap gojen palidhje .

Nuk eshte rasti i vetem qe shqiptaret jane kthy ne serb , turq etj

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •