Close
Faqja 93 prej 130 FillimFillim ... 43839192939495103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 921 deri 930 prej 1300
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Haj me det haj ,qfar mban kjo tok, mendoja se ky Forum ka vetem nje Budallë dhe ai mendoja se ishte Chino, mirpo chino paska edhe shok ne kete profesion.

O Jargojus, allahile qe ia ben nje rilexim shkrimit tend dhe kuptoje ti bile shkrimin tend edhe aman veqoje pak shkrimin tend prej timit, thjesht shfrytezoji pak keto alternativa qe i ka forumi "["QUOTE][/QUOTE]", sepse ia paske fut qosheve dhe nuk po dihet asgje se ku ke shkruar ti, e ku une. Edhe kurseje veten dhe ngjyren blu,sepse une shof edhe pa ia bere ndonje fasad shkronjave me blu.

Mirpo ato pak shkronja qe ke shkruar te kan paraqitur si nje koke trash, qe sinerisht tek une kesaj here dole si nje adoleshent edhe pse ndoshta ke hyre ne te 70jetat.

Sinqerisht me deshprove, prisja bile qe kjo koha e nxeht te ti pershpejtoj hormonet dhe te piqesh me shpejt, por badihava.

o Jargojus a ben bile ti ,ti pergjigjesh kesaj pjese dhe te hyjm ne teme aman se u benem hore duke u merre me paciente si chino.

Dhe se Kjo Urrejtje nga Bota e Krishtere ,a mund te kishte pasur ndikim gjatë tere Historis se Pervuajtur te Popullit Shqiptar,nga Arbitrariteti nderkombetar ,siq ishin coptimet e tokave te trojeve shqiptare nga Konferencat e ndryshme ...nderkombetare qe vendosen ne demë te shqiptareve ne qdo aspekt...Duke e ditur se ne periudhen kur jan bere padrejtesit kryesore ndaj shqiptareve, ka qen periudhe kur Kisha ka qen Domen shteti, gati ne tere evropen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 19-07-2009 më 11:57
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    O Jeton, nese une them se ti je hoxhe, nisem nga njohurite qe ti ke per isalmin.Nese nje hoxhe kosovar,do te dinte me shume ai do te ishte kthyer ne kritik te islamit dhe do ta braktiste vete ate.Ti din aq sa te duhet ty e aq sa te lejojne me dite per te.Ti je shprehur se je boilog , kimist e ekonomist.Nese keto profesione do ti perdoresh me softwar islamik do te thote se ti ben magjina e nuska, per te sheruar "njerzit"nga magjite.Ekonomia te duhet per me numeruar paret qe nxjerr e per ti investuar ato ku te intereson.Ti ndjehesh mire ne islam.Une te pyeta se c'ngjyre e ka likuren profeti per te cilin pretendoni se ka qene i bukur.Ti me pergjigjesh se nuk e di.Por dhe bajlozin nuk e din qe ishte i zi?Po mire mer turko-shqipetare dhe pushtuesin qe ta solli kete fe nuk e din qe ishte i ZI sterr?Prandaj ti je jo vetem hoxhe por dhe nje parazit qe ushqehesh ,me hallin,me dhimbjen, por mbi te gjitha me pa dijen, e atyre njerezve qe feja jote i la mbrapa.
    E lexoj me kenaqesi Chinon.Eshte nga vendi yt.Po te analizon gabimet tua ne c'do fraze qe ti leshon.Por ti o je budalle o shtihesh si ti tille.E nese shtihesh une ta kam percaktuar si hoxhe nuskash e magjishe.Ne te kundert nje jeri me edukim si ekonomist, biolog e kimist vetem si ty nuk mund te shprehet.Nuk eshte e mundur.Propetum mobile.Dhe nje here te pyes, je me i mecur se profeti a.s. qe ti perdor foto e ai jo?Apo dhe kete nuk e din?Te lutem mos i lodhe me cunat me argumete per isalmin, pasi ajo eshte feja e njerezve me ngjyre e jo e eruropianeve si une e ti.

Gjej rastin te pershendes Chinon.Progresiste te tille i sherbejne Kosoves, por dhe kombit.
    njeriu kur eshte i zhytur ne ionjoranc eshte fakt se postimet e injoranteve i pelqejne e ne nje njeri vete pyet e vet pergjigjet ai posedon nje budallaki qe ska kush tia mohon nese te pelqejn postimet e Chinos atehere mos me fol per kombin sepse dihet qendrimi yt dhe dihet sa po ia dojshe te miren shqiptareve
    e une nuk jam ai qe krahasohem se kush po poston shkrime me te mira per nga permbajtja vetem qe ti knaqi antikomtaret por une po postoj shkqime me motive komtare dhe atdhetare pasta te gjitha postimet e mia jane reale e nuk flas nga gojdhenat e te tjereve pa poseduar fakte dhe argumente
    shpresoj qe e ke kuptue qfare kam dashur te tregoj

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Por kur ty te pyesin per Jezuain ti i kthen pergjgigje per Muhamedin?Une Jezusin e kam pare ne piktura dhe ne ikona dhe eshte i bardhe.Por po ta pranoj dhe ashtu si ta kane mesuar ty.Pra ti e pranon se ky eshte i derguari i krijuesit, e pra te tjeret jane djaj.Persa i perket popujve me ngjyre qe e kane perqafuar besimin e tije, nese i ke syte ne balle kane standarte edukimi shume me te larta dhe se te bardhet e besimeve te tjera.Nuk kam pare e ndegjuar per kamikaze e terroriste nga perberja e ketyre popujve dhe nese kane gjendje te veshtire ekonomike.Ju te kosoves si puna jote,qe lepiheni pas parave te pista te iranianeve,para nje muaji e derguat kamikazen tuaj te pare.
    E pra meqe na dhe pamjen e Jezusit, na jep dhe ate te Profetit a.s.Perse heziton ti ngjyren te pakten duhet tja dish.Une dhashe obsionin e ngjyres duke u bazuar ne ngjyren e pushtuesit pushtuesit qe erdhi ne emer te tij,ti ke ndonje kundershtim? Per Jetonin ka dhe disa pyetje te tjera qe s'me eshte pergjigje.
    hej ndegjo jetoni tu eshte pergjigjur ne ato pyetje per te cilat eshte dashur tu pergjigjem dhe per te cilat ehste kompetenc e imja per pergjiegjeje e qdo pyetje as qe ja vlen ti pergjigjem edhe kur e kuptoj nga kush pyetem por nese ban ndonje pyetje serioze dhe konkrete une tu pergjigjem edhe tu kam pergjigjur ne pyetjet te cilat i ke bere vetem ne disa pyetje se sja vlen me tu pergjigje kur dihet edhe kus i ban pyetjet dhe qellimi i pyetjeve

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Në luftën e tyre kundër interesave të popullit shqiptar, neokristianët shqiptarë nuk janë hiq më të mirë se serbët të cilët vranë e prenë për më se një shekull në Kosovë. Alibia e tyre karshi botës ka qenë dhe vazhdon të jetë se gjoja shqiptarët janë fundamentalistë islamikë dhe me këtë paraqesin rrezik për Evropën kristiane. E me këtë justifikim të pabazuar ata i patën dhënë të drejtë vetes të masakrojnë 15.000 shqiptarë të të gjitha moshave dhe t'i detyrojnë në ekzod pothuajse 1 milionë.

Serbët pësuan disfatë, por bajrakun e anti-shqiptarisë e kanë marrë disa minj kishash e produkte të punës së misionarëve të huaj, të cilët me premtime për studim apo punësim në Perëndim i joshin ata më labilët që mund t'i gjejnë rrugëve, si puna e këtyre qinove e mutantëve të ngjajshëm me të. Atë që nuk arriti ta mbarojë serbi, qinot e stërqinot bythëshitur po mundohen t'ia arrijnë duke përhapur gënjeshtra e duke bërë propagandë të fëlliqtë. Harmonia fetare që ka ekzistuar me shekuj ndër shqiptarë është duke u rrënuar nga këta qinot, duke e shtyrë kombin drejt një konflikti që nuk është njohur gjer më tash.

Me pretekstin e kthimit të shqiptarëve "në fenë e të parëve", një iniciativë kjo e idejuar nga organizata sekrete jashtë vendit dhe me naivitet e përkrahur edhe nga disa intelektualë shqiptarë dhe me përkrahje të klerit vendas, është duke u mbjellur fara e përçarjes. Asnjë musliman nuk kërkoi të "kthehet në fenë e të parëve", as në mënyrë individuale apo në mënyrë institucionale, por ishin të krishterët të cilët e pollën këtë ide përçarëse që nuk mund të sjellë kurrfarë të mire sepse çon kah një luftë civile ndërmjet shqiptarëve.

Prandaj, mos provokoni, mos na i ofendoni gjërat më të shenjta në besimin tonë, veproni siç kanë vepruar gjyshërit e stërgjyshërit tuaj të cilët kurrë nuk e kanë provokuar vëllain shqiptar në baza fetare. Rrini urtë, lutjuni Jezusit ditë e natë, por neve na lini të qetë, mos na trazoni, mos provokoni! Me gënjeshtrat e gjoja "faktet" që i sjellni kundër islamit (e që janë produkte të kuzhinave të misionarëve të huaj) ju vetëm jeni duke ia shtuar edhe një problem popullit, në vijim të të gjitha problemeve që tashmë e mundojnë shoqërinë tonë siç është gjendja e rëndë ekonomike, papunësia, të ardhurat e ulta, mungesa e eksportit, probleme energjetike, etj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 19-07-2009 më 13:37

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Në luftën e tyre kundër interesave të popullit shqiptar, neokristianët shqiptarë nuk janë hiq më të mirë se serbët të cilët vranë e prenë për më se një shekull në Kosovë. Alibia e tyre karshi botës ka qenë dhe vazhdon të jetë se gjoja shqiptarët janë fundamentalistë islamikë dhe me këtë paraqesin rrezik për Evropën kristiane. E me këtë justifikim të pabazuar ata i patën dhënë të drejtë vetes të masakrojnë 15.000 shqiptarë të të gjitha moshave dhe t'i detyrojnë në ekzod pothuajse 1 milionë.

.
    Ky shkrim është tregues se kush je dhe sa din ti!! No coment.

Nuk dua të them diçka tjeter veq "brravo", falëmnderit por mos harro se tri parë jetima i ka familja ime, pra tri gra veja, e kjo nga dora e shkjavt.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura    
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Sura 4:176

Kërkojnë përgjigjen tënde. Thuaju: "All-llahu ju përgjigjet për çështjen e "kelale-s" (ai që nuk ka prindër as fëmijë që e trashigojnë). Nëse vdes një njeri që nuk ka fëmijë, por ka motër, atëherë asaj (motrës) i takon gjysma e pasurisë së lënë. Ai (vëllau) trashëgon tërë atë (që le motra) nëse ajo nuk ka fëmijë. Në qoftë se ato janë dy (motra që trashëgojnë), atyre dyjave u takojnë dy të tretat që lë ai. Në qoftë se janë vëllezër dhe të përzier burra dhe gra, atëherë mashkullit i takon hise dy fish më shumë se sa femrës. All-llahu ju sqaron, ashtu që të mos humbni. All-llahu di për çdo send.

Që në vargun 11 shohim një kontradiktë. Aty thuhet që nëse është vetëm një vajzë asaj i takon gjysma e trashëgimisë, por nëse ka dhe një djalë, atëherë ai merr dyfishin e pjesës së femrave, pra ai merr 2 x ½ = 100% të pasurisë.

Kjo duhet qartë që është një kontradiktë që në fillim, por puna komplikohet kur shtohet numri i atyre që trashëgojnë pasurinë.

Le të marrim disa shembuj në bazë të vargjeve të mësipërme:

Sipas vargjeve të mësipërme, nëse një burrë vdes dhe lë një grua, 3 bija dhe 2 prindër, pjesa e trashëgimisë së gruas së tij do të jetë 1/8, e bijave 2/3 dhe secili prej prindërve merr 1/6 e trashëgimisë. Le t’i mbledhim këto shifra:

Gruaja = 1/8
    Bijat = 2/3
    Prinderit 2/6

Sipas ligjeve të mbledhjes së thyesave konkludojmë:

1/8 + 2/3 + 2/6 = (3 + 16 + / 24 = 27 / 24, domethënë del më tepër sesa 100% e pasurisë. Çdo fëmijë i klasës së tretë që nuk di të zgjidhë një problem të tillë nuk e kalon klasën e tretë fillore.

Le të marrim një shembull tjetër. Le të themi që burri vdes dhe le pas një grua (sepse mund të kishte deri 4 sipas Kuranit), nënën dhe motrat. Sipas ajeteve (vargjeve) të mësipërme, pasuria do ndahej në këtë mënyrë:

Gruaja = ¼
    Nëna = 1/3
    Motrat = 2/3

Le t’i mbledhim përsëri thyesat:

¼ + 1/3 + 2/3 = (3 + 4 + / 12 = 15/12

Përsëri e shohim se shuma del më tepër se 100%.

Nga ana tjetër shohim raste kur shuma nuk arrin 100%.

Psh, burri vdes dhe lë pas gruan dhe prindërit. Sipas vargjeve të mësipërme pasuria ndahet në këtë mënyrë:

Gruaja = ¼
    Prindërit = 1/3

Shuma del në ¼ + 1/3 = 7/12, pra shumë më pak se 100%.

Ose, le të themi se burri vdes dhe lë vetëm gruan pas. Atëherë sipas ajeteve të mësipërme gruaja merr vetëm ¼ e pasurisë.

Për të shpjeguar këto kontradikta, studiuesit islamikë kanë shpikur sisteme që të rrumbullakosin shifrat për të arritur në një përfundim të 100% të pasurisë. Problemi me këtë shpjegim qëndron në dy plane. Së pari, në të njëjtën Sure (4) në ajetin (vargun) 174 thuhet se:

O ju njerëz, juve ju erdhi nga Zoti juaj argument dhe Ne ju zbritëm dritë të qartë.

Pra, Allahu këtu thotë se e ka thënë shumë qartë ato që donte të thoshte në lidhje me ndarjen e trashëgimisë, dhe së dyti një njeri duhet të ndryshojë ato që Allahu ka thënë në mënyrë që të bëjë që pasuria të dalë 100%. Këtu kemi një problem të thjeshtë aritmetike, që del huq nga cila anë ta kapësh. Prandaj pa ndyshuar ashtu siç Allahu e ka thënë (sipas tij, qartë fare), ky problem është një gabim elementar në mbledhjen e thyesave që çdo fëmijë i klasës së tretë e zgjidh për 10 minuta.

Nje liber qe vjen nga Perendia apo shkruhet edhe nga nje profet duhet te jete perfekt, dhe jo te beje gabime foshnjore. Nuk eshte as gje tjeter vetem nje liber i shkruar nga njerz dhe jo shume te ditur me sa shikohet. Pa permendur anen shkencore qe toka eshte e rrafshet apo besimi ne nje meteorit, qe te gjithe e dime se renia e meteoriteve eshte nje gje e zakonshme natyrore.
    hej keto gjera nuk mbledhen dhe pjestohen ashtu si ti mendon dhe si ti deshiron
    ka njezi dijetare qe vetem per nje rresht e botojne komplet nje liber e ti vetem me dy numra po i mbledh hahah kjo ehste intelegjenca e jote sepse nuk din ma shume
    ik mos u merr me kesi gjerash sepse je i dobet sepse aty duhet te dihen shkasen e zbritjes se ajeteve pastaj menyra dhe arsyeja e zbritjes pastaj per qfare behet fjale duhet te ihet e une te thash qe dijetaret me te medhej vetem per nje ajet e nxjerrin nje liber me vellime te shumta e ti po i analizon me dy rrjeshta ik more injorant ik turp ehste ajo qfare ke shkrua si me kan njeri qe vetem klasen e pare e ke krye e sdin ma shume

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Me duket se argumentimet shkqncore vlejne per ato qe i kuptojne ato.Ju islamiket jeni paketa, nuk mund te hyni ne debate shkencore.Ne te gjitha argumentet qe japin djemte ju paketat islamike,perseritni ate qe keni te regjistruar. Keshtu debati nuk mund te vazhdoje. Per ta quajtur te perfunduar kete teme se a jane tradhetare muslimanet shqipetare, une po te pergjigjem se tipa si Jetoni ,Shkoza apo shiu, natyrisht qe jane. Keto jane islamike aktiv, frymezues te ketij edukimi shpirterore. Keto ne te gjitha aspektet jane ne moralin e tradhetarit.Keto jane pasardhes te Hamza kastriotit.Por nese ky ishte tradhetare ne kohe te veshtira kur dhuna e pushtuesit e mundete ndergjgjen, keto jane ne kohe paqe,e ne nje moment qe popullit shqipetare dhe boshnjake i kerkohet te iniciojne reforma, pra i japin sinjale per konvertim, o per qendrim kritik ndaj islamizimit te tyre.Keto jane me te rrezikshem.Si lidh asgje me flamurin e me siguri kane alergji per te, por nuk e shprehin.Nuk ka asnje mundesi qe ato tendjene per flamurin e Bizantit.Ato nuk ndjehen mire per" kodikun e purpurt" nje nga vlerat me te medha te kombit shqipetare.Perkundrazi ato quajne vlere "kuranin" ate qe i solli sulltan Murati me shpate.Keto jane pjesa fallse e kombit shqipetare, jane ajo pjese qe gezoi nga pushtimi,jane trashegimtare i"gezimit"permbi dhimbjen qe i shkaktuan vellezerve te vet te nje gjaku, por dhe popujve te tjere duke u bere, deri ne ditet e soteme bartes te urrejtjes historike.Une jam pasues i bashkesise se krishtere, mbrojtes i simboleve e vlerave, une jam trashegimtare i dhimbjes e dhimbja eshte e verteta me e pastert ne bote.Por bukur e tha nje antare nga kosova.Xhamijat i frekuentojne vetem disa pleq injorante.E pra nuk jeni ju rinia kosovare, nuk jeni ju e ardhmja.Ju jeni jashteqitja kombetare.
    haha nese je ti pasues i krishter me vjen mire sepse edhe venedikti e pason fene bilit ai i jep urdherat per zbatim te fese se kridhtere pastaj mos ke dert se as ti sje ma i mire se Artemie kur para do tite erdhi ne kosove dhe tha se kosova eshte toke e serbise e normal qe kete edhe ti e proklamon ama jo hapur ne debat por duke i mbrojtur mendimet e te tjerve kur e proklamojne kete
    pastaj ti idiot je ndytsire e forumit nese ti e pason fene krishtere atehere idiot je kunder kombit o i poshter je kinder rritjes se numrit te popullsise tone komtare sepse hajt me trego nese gjan naj prift (Pop ) qe ka femije e shiko qfare proklamon ti dhe sa besnik je ndaj fese tende
    pastaj nese dikush ka thene ne forum se ne xhami shkojne vetem pleqt injoranta a po e shef qe po pajtohesh me te sepse ai ne fund pasta thene se ne si shqiptare te paskemi qene injoranta e une i them atij edhe pse nuk e kam pare kete postim se ndoshta ti po genjen se je idiot mirepo une i them se kjo nuk eshte ashtu por ne xhami shkojne pleq te ditur dhe rini te frymezuar ashtu si duhet sepse ne xhami nuk ka artemia e ti si antikomtare fol qfar te duash per pleqet tane dhe ne fund thuaj se edhe tradita jone ka qene e keqe sepse nje dite edhe kete do ta thuash sepse je idiot e i mohon vlerat e te pareve tane e ik tani o tradhtare i kombit ik shporru se nuk i vyen ma ti kombit
    edhe nuk ka mbetur me humb koh me njerzi si ju qe edhe jeni tradhatre te kombit edhe jeni fanatik ne besim

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ky shkrim është tregues se kush je dhe sa din ti!! No coment.

Nuk dua të them diçka tjeter veq "brravo", falëmnderit por mos harro se tri parë jetima i ka familja ime, pra tri gra veja, e kjo nga dora e shkjavt.
    Toni,

besoj se ti je i krishtere qe nga lindja, e nuk je produkt i misionareve qe sorrollaten rrugeve. Keta Qinonat qe me se shumti pellasin ne kete forum jane produkte te tilla. Besoj se katolicizmin e ke te mesuar nga prindet ne menyren me te bukur te mundshme, e jo nga lahperat qe jane te urryer edhe ne vendet e tyre, shume prej te cileve jane perzene ne heshtje pasi u verejten sjelljet pedofile te tyre.

Perndryshe, martire ka e gjithe Kosova, edhe ai 95% i popullates qe jane muslimane, ne proporcionin adekuat. Ata nuk vdiqen per "kthimin e shqiptareve ne fene e te pareve", kete formulim te shpifur, prandaj respektojini te vdekurit duke i respektuar edhe te gjallet te cilet nuk e deshirojne percarjen apo luften vellavrasese.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 19-07-2009 më 14:28

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Toni,

besoj se ti je i krishtere qe nga lindja, e nuk je produkt i misionareve qe sorrollaten rrugeve. Keta Qinonat qe me se shumti pellasin ne kete forum jane produkte te tilla. Besoj se katolicizmin e ke te mesuar nga prindet ne menyren me te bukur te mundshme, e jo nga lahperat qe jane te urryer edhe ne vendet e tyre, shume prej te cileve jane perzene ne heshtje pasi u verejten sjelljet pedofile te tyre.

Perndryshe, martire ka e gjithe Kosova, edhe ai 95% i popullates qe jane muslimane, ne proporcionin adekuat. Ata nuk vdiqen per "kthimin e shqiptareve ne fene e te pareve", kete formulim te shpifur, prandaj respektojini te vdekurit duke i respektuar edhe te gjallet te cilet nuk e deshirojne percarjen apo luften vellavrasese.
    Pergjigju ne argumente, mos personalizo temen.

Qinoneve tu nuk ju ha palla per kthimin apo moskthimin ne fene e te pareve. Ne rend te pare diskutimet e mia ne kete teme kane per qellim te tregojne:

- se ka arsye te pasterta morale, sociale e atdhedashese per te refuzuar Islamin
    - se nese Islami i jep vetit te drejten te mesoj per refuzim te te gjitha shenjtesirave kombtare shqiptare, i jap une vetit te drejten per te hedhur poshte e njollosur cdo me te shenjten gje islame

Transparente jane motivet e mia. T'i them drejtperdrejt. Nuk ke nevoje te punosh me supozime.

*

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Pergjigju ne argumente, mos personalizo temen.

Qinoneve tu nuk ju ha palla per kthimin apo moskthimin ne fene e te pareve. Ne rend te pare diskutimet e mia ne kete teme kane per qellim te tregojne:

- se ka arsye te pasterta morale, sociale e atdhedashese per te refuzuar Islamin
    - se nese Islami i jep vetit te drejten te mesoj per refuzim te te gjitha shenjtesirave kombtare shqiptare, i jap une vetit te drejten per te hedhur poshte e njollosur cdo me te shenjten gje islame

Transparente jane motivet e mia. T'i them drejtperdrejt. Nuk ke nevoje te punosh me supozime.

*

Argumentet asnjëherë nuk më munguan, biles më tepër të dhashë citate nga Bibla se sa nga Kur'ani për të vërtetuar se ti flet vetëm gënjeshtra. I ke ca pyetje tek një temë paralele me këtë, ku ti nuk ke përgjigje sepse jo veç ti, por as ata lahperat e rrugës që ta kanë fshirë trurin nuk kanë përgjigje.

Ti sigurohu që besimi yt është konzistent e jo me kundërthënie të njëpasnjëshme, e pastaj merru me besimin e të tjerëve. Ti vetë herë e ngrit e herë e mohon ndonjë pjesë apo verset të Biblës. Herë thua që krishtërimi është progres e sapo the në një temë se të krishterët kanë përparuar kur ia kanë kthyer shpinën Biblës, me çka pajtohem plotësisht.

Pra, bashkoji copat e mozaikut të asaj çfarë ti beson e mos dërdëllis për besimin islam për të cilin nuk ke kurrfarë haberi. Se po të kishe ndonjë pikë dituri mbi të, nuk do të bëheshe këlysh i lloj-lloj gabel misionarëve rrugaqë, që nuk respektohen as në vendet e veta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 19-07-2009 më 16:44

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •