Close
Faqja 87 prej 130 FillimFillim ... 3777858687888997 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 861 deri 870 prej 1300
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ndersa po flitet per Muhamedin, ti therret ne çeshtje Krishtin.
    Dhe pastaj thua se ka njerez qe perziejne gjerat...ti e bere kete..
    C'fyerje te bera une?
    Cfare kunderthenie paraqite?karshi kujt?
    A je i zoti te flasesh per lekuren e Muhamedit???
    Kam vërejtur se ju të krishterët kur nuk keni kah t'ia mbathni, do ta përplasni gënjeshtrën e pështirë "Muhamedi ka qenë pedofil" dhe largoheni nga diskutimi me ndjenjën e rrejshme se kinse e keni fituar debatin.

Gaboheni rëndë! Çdo diskutim ka njëfarë rrjedhe, ndonjëherë të përcaktuar mirë e hove hove të larguar nga boshti. Në mungesë të njohurive e argumenteve apo në pamundësi për t'i mbrojtur dogmat në thelb pagane, rrugëdalje të vetme e keni ofendimin, në stilin "magjyp arabët", "jevgjit e shkretëtirës", "Muhamedi pedofil" e perversitete të ngjajshme që veç mendja juaj di t'i pjellë.

Kjo veç ua dëshmon pozitën e mjerë karshi debateve të mirëfillta.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Kam vërejtur se ju të krishterët kur nuk keni kah t'ia mbathni, do ta përplasni gënjeshtrën e pështirë "Muhamedi ka qenë pedofil" dhe largoheni nga diskutimi me ndjenjën e rrejshme se kinse e keni fituar debatin.

Gaboheni rëndë! Çdo diskutim ka njëfarë rrjedhe, ndonjëherë të përcaktuar mirë e hove hove të larguar nga boshti. Në mungesë të njohurive e argumenteve apo në pamundësi për t'i mbrojtur dogmat në thelb pagane, rrugëdalje të vetme e keni ofendimin, në stilin "magjyp arabët", "jevgjit e shkretëtirës", "Muhamedi pedofil" e perversitete të ngjajshme që veç mendja juaj di t'i pjellë.

Kjo veç ua dëshmon pozitën e mjerë karshi debateve të mirëfillta.
    Prape patkoit ti???
    Nuk jam une ai qe flet per Muhamedin.....kuptimi i asaj qe shkruajta ishte krejt e kunderta.....
    Ti shprehesh me fjale te tilla :"disa thone".......dhe une desha te te thoja se s'behet debatimi ashtu,,,,......kupton???
    Ti nese ke argumenta, shtroji ketu, perndryshe , po i bie patkoit edhe ti.....

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Prape patkoit ti???
    Nuk jam une ai qe flet per Muhamedin.....kuptimi i asaj qe shkruajta ishte krejt e kunderta.....
    Ti shprehesh me fjale te tilla :"disa thone".......dhe une desha te te thoja se s'behet debatimi ashtu,,,,......kupton???
    Ti nese ke argumenta, shtroji ketu, perndryshe , po i bie patkoit edhe ti.....

Kuptimi i asaj që shkrove, e që shkruan në vazhdimësi është ofendimi i muslimanëve të këtij forumi. Këtë aktrimin e neutralit shko shfaqe në teatrin e kukullave, ndoshta kalamajtë edhe të besojnë.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Kuptimi i asaj që shkrove, e që shkruan në vazhdimësi është ofendimi i muslimanëve të këtij forumi. Këtë aktrimin e neutralit shko shfaqe në teatrin e kukullave, ndoshta kalamajtë edhe të besojnë.
    Pikerisht, une aty po e shfaq.....apo s'e ke kuptuar akoma.....
    po ky, a eshte ofendim???

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Sipas disave, Jezusi ka qenë zezak me rrënjë nga Nigeria dhe është dukur kështu:

apo kështu:

edhe kështu:

Si t'ia bëjmë tash?! Jezusi paska qenë i zi, e feja e krishterë qenka për të bardhë... bobobobo, sa keq! Lëmsh u bë puna!
    Por kur ty te pyesin per Jezuain ti i kthen pergjgigje per Muhamedin?Une Jezusin e kam pare ne piktura dhe ne ikona dhe eshte i bardhe.Por po ta pranoj dhe ashtu si ta kane mesuar ty.Pra ti e pranon se ky eshte i derguari i krijuesit, e pra te tjeret jane djaj.Persa i perket popujve me ngjyre qe e kane perqafuar besimin e tije, nese i ke syte ne balle kane standarte edukimi shume me te larta dhe se te bardhet e besimeve te tjera.Nuk kam pare e ndegjuar per kamikaze e terroriste nga perberja e ketyre popujve dhe nese kane gjendje te veshtire ekonomike.Ju te kosoves si puna jote,qe lepiheni pas parave te pista te iranianeve,para nje muaji e derguat kamikazen tuaj te pare.
    E pra meqe na dhe pamjen e Jezusit, na jep dhe ate te Profetit a.s.Perse heziton ti ngjyren te pakten duhet tja dish.Une dhashe obsionin e ngjyres duke u bazuar ne ngjyren e pushtuesit pushtuesit qe erdhi ne emer te tij,ti ke ndonje kundershtim? Per Jetonin ka dhe disa pyetje te tjera qe s'me eshte pergjigje.

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Une Jezusin e kam pare ne piktura dhe ne ikona dhe eshte i bardhe.
    Edhe këto janë piktura dhe në to është i zi. Unë nuk thashë as se ka qenë i bardhë, e as i zi. Mendimi im është se meqë ka qenë çifut, ai i ka pasur karakteristika e popujve semitë, dmth ezmer, ngjyrë më e errët se e evropianëve.

Pra ti e pranon se ky eshte i derguari i krijuesit, e pra te tjeret jane djaj.
    Unë pranoj se Isa a.s. ka qenë i dërguar i Zotit. Nuk është fjala për atë që janë nëpër piktura sepse më dalin si shumë fytyra, por për atë njërin që përmendet në Kur'an.
    Për çfarë djajsh po flet?

Persa i perket popujve me ngjyre qe e kane perqafuar besimin e tije, nese i ke syte ne balle kane standarte edukimi shume me te larta dhe se te bardhet e besimeve te tjera.
    He tash, po e kundërshton vetveten e? Njëherë të zinjtë nuk ishin të denjë për krishtërim e tash paskan "standarde edukimi shumë më të larta" e blla blla blla, e? Ti ishe ai që tha se islami qenka për të zinjtë e krishtërimi qenka për të bardhët!!! Çka po të mbështillet gjuha tash?! Hë, po të merren mendtë?

Nuk kam pare e ndegjuar per kamikaze e terroriste nga perberja e ketyre popujve dhe nese kane gjendje te veshtire ekonomike.Ju te kosoves si puna jote,qe lepiheni pas parave te pista te iranianeve,para nje muaji e derguat kamikazen tuaj te pare.
    Iranianët? Hahahaha, s'paske haber o jaran nga këto gjëra. Jo tybe, të paska humb rruga në oborr. Ke pirë raki apo ke marrë drogë?

E pra meqe na dhe pamjen e Jezusit, na jep dhe ate te Profetit a.s.Perse heziton ti ngjyren te pakten duhet tja dish.
    Unë nuk i kam pikturuar ato portrete. Jo, jaran, ato piktura janë bërë nga të krishterët, unë veç copy/paste i bëra. Shko ankohu në Google/Images po pate ndonjë kundërshtim.

Une dhashe obsionin e ngjyres duke u bazuar ne ngjyren e pushtuesit pushtuesit qe erdhi ne emer te tij,ti ke ndonje kundershtim?
    A?! Ka përkthyes këndej pari?!

Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    une kam nje keshill per te gjithe besoni kjo teme ka dalur aq qesharake nga njerzit e ndyre saqe nuk eshte mbetur per diskutim pastaj nje keshill tjeter te mos shkruani postime te te tjerve siq ka ndodhur te ai Gerrardi po poston nga gazetat shkrime per te cilat as nuk ja vlen te lexohen dhe ta dish qe qdo gje qe teprohet eshte edhe e ndaluar sepse ti po sjell kinse sure, ajete po ik more idiot mos posto sepse po ja nderron testin edhe te kesh kujdes qfare thua se edhe me heret keni postuar genjeshtra
    prandaj te jeni me te kujdes dhe me te sinqert ne shkrime dhe me realista
    pastaj dua te them qe administratori nuk eshte i kujdesshem ndaj postimeve sepse disa postime po i hjek me qellim apo pa qellim kjo po ndodh e eshte bere veshtir te debatosh ashtu si kerkohet nga mos serioziteti i bashkebiseduesve si dhe nga administratoret
    prandaj nese doni fakte dhe argumente atehere per qfare te ju intereson shkruani ama te jene konkrete e mos te bin shenime nga interneti per te cilat kane shkruar tradhtaret e kombit por njekohesisht edhe hipokritat
    P.sh, në moshën 25 vjeçare ai u martua me një 40 vjeçare, sepse ajo ishte e pasur dhe kjo i jepte atij mundësi të pozicionohej në shoqëri.....................
    Padyshim që është e qartë që një profet që shkel vetë ato parime që ai thotë se janë nga Zoti, ka shume pak fuqi të bindë njerëzit e arsyeshëm. Ne nuk jemi të sigurt se sa gra kishte Muhamedi, por nga të dhëna te ndryshme ai kishte nga 9-22 gra, ndërkohë që Kurani lejon meshkujt të marrin deri në 4 gra.
    Së treti, shikoni pak se çfarë thonin ata që ishin pranë tij në lidhje me këtë:

Anas bin Malik tha: “Profeti vizitonte të gjitha gratë e tij me rradhë, gjatë ditës dhe natës, gjithsej njëmbëdhjetë.”. E pyeta Anas, “A ka profeti fuqi për këtë?” Anas u përgjigj, “Ne thoshim se profetit i ishte dhënë fuqia e tridhjetë (burrave). (Sahih Bukhari 1.268, Sahih Bukhari 1.282)

Në këtë pikë e dimë që shumë muslimanë nxehen me ato që janë shkruajtur, por le t’ju kujtojmë që këto janë shkrimet për profetin tuaj nga njerëzit besnik të tij, këto nuk janë shkruar nga të krishterët por vetë njerëzit që ndoqën Muhamedin dhe mësimet e tij, prandaj barra për të shpjeguar këto bie mbi muslimanët jo mbi të krishterët.

Që Muhamedi kishte një problem të madh me epshet seksuale kjo është mjaft e qartë. Vini re pikat e mëposhtme:

1. Ai martohet me një vajzë 6 vjeçare kur vetë ishte 52 vjec.
    2. Ai lakmon gruan e birit të tij të adoptuar, i cili e divorcon gruan që Muhamedi të martohet me të.
    3. Ai kapet në flagrancë në akt, nga gruaja e tij Hafsa me shërbëtoren e saj Marija.
    4. Ai ëndërron se parajsa do të jetë e mbushur me virgjëresha që mbeten gjithmonë të virgjëra dhe nuk plaken kurrë, që do të plotësojnë epshet seksuale të muslimanëve.

Edhe një herë le t’ju kujtojmë se këto janë fakte, në bazë të literaturës islamike. Atëherë ju lutem mos keqkuptoni apo akuzoni të krishterët për këto fakte.

Shumë muslimanë nxehen kur lexojnë gjëra të tilla sepse së pari ose nuk i kanë lexuar këto fakte më parë, ose kanë vendosur të besojnë, në kundërshtim me faktet, se Muhamedi ishte njeri i shenjtë.

Megjithëse dikush mund të gjejë gjëra pozitive që Muhamedi bëri, askush nuk mund të mohojë dhunën, shthurjen seksuale, vrasjet, plaçkitjet, urrejtjen ndaj çifutëve dhe të krishterëve që Muhamedi praktikoi dhe predikoi. Këto janë të vërtetuara nga vetë ndjekësit e tij që shkruan biografinë e Muhamedit (në Hadith).

Në krahasimin moral, as që bëhet fjalë që Kurani të pretendojë të jetë si Bibla apo më i mirë moralisht.

Midis të tjerave Kurani mëson:

1. Burrat mund t’i rrahin gratë e tyre (Sura 4:34).
    2. Burrat mund të martohen me 4 gra njëherësh, por gratë nuk kanë të njëjtat të drejta (Sura 4:3).
    3. Burrat mund t’i divorcojnë gratë e tyre kur të duan dhe pa shkak (Sura 66:5).
    4. Dëshmija e një gruaje vlen sa gjysma e një mashkulli (Sura 2:82).
    5. Një musliman që ndërron besimin duhet të vritet (Vol 9, Libri 84, Numër 57).
    6. Mulsimanët duhet të vrasin çifutët dhe të krishterët pa asnjë shkak apo pretekst (Sura 9:29, 123).
    7. Muslimanët duhet të përhapin fenë e tyre me çdo lloj mënyre duke përfshirë edhe dhunën derisa e gjithë bota të jetë nën sundimin e tyre (Sura 48:16, Sura 9:33).

Midis të tjerave Bibla mëson:

1. Burri duhet t’a dojë gruan e tij ashtu si Jezusi deshi kishën (Efesianeve 5:28).
    2. Martesa është midis një burri dhe një gruaje (Mateu 19:5,6).
    3. Divorci nuk lejohet me përjashtim të tradhëtisë bashkëshortore (Mateu 19:9).
    4. Besimtarët duhet të luten për armiqtë dhe hakmarrja i përket Zotit (Mateu 5:43-48).
    5. Besimtarët nuk duhet të urrejnë asnjë njeri, por t’i tregojnë atyre dashurinë e Zotit (Efesianeve 4:31,32).
    6. Përhapja e besimit bëhet me anë të predikimit dhe një jete të drejtë që i sjell njerëzit tek Zoti (Mateu 5:16).
    7. Zoti i do të gjithë njerëzit dhe Jezusi vdiq në kryq për të gjithë botën (Gjoni 3:16).

Na thoni ku eshte ndryshimi qe gazetat kane bere? Keto jane marre nga libri i Kuranit. Nese jeni ne gjendje te na thoni te kunderen e ketyre ju, o sicili nga ju, mund te flisni, nese jo, mbylleni dhe mos beni bla bla bla. Kjo eshte arsyeja qe shqiptaret jane duk e braktisur dhe do t'a braktisin kyte ideologji çarlatane.
    E vetmja gje qe dini te beni eshte te ofendoni, vazhdoni, jemi mesuar me njerz si ju, nuk na ben pershtypje.

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Dhe ashtu siç përmenda disa postime më sipër, kur këtyre të krishterëve të forumit iu harxhohen argumentet, atëherë do ta përmendin martesën e Muhamedit a.s. me Aishen, apo numrin e grave të tij. S'ka lidhje cila është tema, a ka të bëjë me aspektin religjioz, historik, filozofik apo çfarëdo qoftë, formula që çdo herë funksionon për të dalë nga qorrsokaku është: përmendi martesat e Muhamedit a.s. dhe je i shpëtuar nga disfata në debat!

"Faktet" që përmenden më sipër janë të pavërteta apo të shtrembëruara por këtu nuk është tema për t'i elaboruar në hollësi.

Jam i sigurtë se këtë tekst apo ndonjë të ngjajshëm e ruajnë në "My Documents" sepse iu nevojitet shpesh për t'i mbushur boshllëqet e dijes jo vetëm mbi fenë islame por edhe atë të krishterë...

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Sipas disave, Jezusi ka qenë zezak me rrënjë nga Nigeria dhe është dukur kështu:

apo kështu:

edhe kështu:

Si t'ia bëjmë tash?! Jezusi paska qenë i zi, e feja e krishterë qenka për të bardhë... bobobobo, sa keq! Lëmsh u bë puna!
    Oh te lutem , sipas kujt? Gjej ndonje argument me me peshe se ky dhe konzentrohuni tek qellimi i temes, se me duket sikur keni devijuar shume prej saj.
    Elegance is an attitude.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    nuk na the gje ti shiu

aishja 6 vjeçe ishte apo jo,gruja e muhamedit,vet ju islamiket i keni kto gjona ne qitapet tuaja.dhe gerardi ato po sjell,te solli dhe suret.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 87 prej 130 FillimFillim ... 3777858687888997 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •