Close
Faqja 92 prej 130 FillimFillim ... 42829091929394102 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 911 deri 920 prej 1300
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Fillove të nervozohesh e?

Disa piktura të Jezusit të pikturuar nga vetë të krishterët (që i vendosa pa qëllim të keq, por veç për ta kundërshtuar një deklaratë raciste të një të padituri!) po të iritokan, ndërsa unë po u dashka të qëndroj gjakftohtë kur ju kryqëzatorët publikoni karikatura përqeshëse. Dyfytyrësh! Pis!
    Gabim. Sipas meje jane te lejuara dy format e fotove. Edhe ato te Krishtit, edhe ato te Muhamedit i karikaturizuar (ne gazetat daneze) por edhe i pikturuar nga une si serb apo jevg kga Kosova.

*

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    O debil i gjallë, o pagan i ndyrë romak!

...
    Mos ofendo veten para nesh.

Kur i thua dikujt qe nuk ia fut atesendin ne atevendin Islamit "romak", i thua nje shqiptari musliman - vetes tende - njekohesisht "arab".

*
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 18-07-2009 më 21:45

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Te dyshosh se Juzusi mund te kete qene i zi kjo eshte nje humbje kohe, Jezusi ka qene Hebre dhe nuk mund te jete i zi, sepse nuk kemi pasur kurre hebrenj te zije.. Ndersa per ju zoti Fisnik-Studenti, qe natyrisht jeni nje student per Kuranin, na i shpjego pak nga ato qe solla une ne kyte teme, pamvarsisht nese jane jashte teme apo jo. Sepse ato jane te marra nga Kurani, dhe askush me bukur se juve zoteri studenti nuk mund te na i shpjegoje, dhe jo t'i anashkaloni, apo ju vjen turp nga ajo qe eshte shkruar?
    Une nuk jam student i Kuranit, por thjesht jam nje besimtar Musliman dhe qe kam ca njohuri rreth ketyre qeshtjeve , ndersa me profesion jam Jurist dhe nuk jam Hoxhe.

Ndersa ne lidhje me ato qe i ke sjellur(copy-paste), nje grumbullim,seleksionim dhe improvizimm te ajeteve,duke marr vetem gjysmat e ajeteve dhe madje i ke sjellur dhe perseritur disa here neper tema, pergjigjen mund ta kesh gjetur shume leht, mirpo pasi qe je anetar i ri ketu dhe per te mos me hargjuar kohe qe ti riperserisim ato postime ,te ftoj ta shikosh kete teme, qe te gjitha ato pyetjet tua, e kan pergjigjen ne kete teme>>>
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=89024

jarigas Si zakonisht , ke shkruar nje çarçaf te tere, duke thene vetem nje gje te mençur...:estetika siperfaqesore e nje profeti, s'hyn fare ne pune njeriut(perveç atyre qe s'kane pune).
    Pastaj thua gjera pa kuptim si psh:"nje nazist qe eshte nje kristian i perpikte"....çar gomarlleku.....
    Ndalimi i potretizimit qenka bere qe te mos behet objekt adhurimi!!!!A nuk jane valle te tille libri apo guri i zi???
    Pse te mos themi thjesh se keshtu, perforcohet imazhi qiellor i Muhamedit???
    Te pakten te Krishteret apo Budistet (edhe myslimanet shite), kur flasin per fene e vet kane para syve diçka.....ju kur flisni per Muhamedin, çfare imagjinoni????Hiçin???Luteni ne emer te dikujt qe nuk ka asnje imazh, edhe imagjinar qofte???(apo harron qe Muhamedi ishte njeri i zakonshem?)...
    Shiko ,fakti qe po bej nje kontakt me ty ,qe ti nuk figuron para meje me ndonje foto, nuk dote thote se tek une krijon aso veshtiresi qe une te them se ti nuk existon dhe si i tille, mund te jesh ndonje UFO. Mirpo shkrimet e tua dhe diskutimet qe ben, tek une krijojn aso bindjesh qe ti ne fakt je nje njeri dhe nuk dyshoj per kete.

Keshtu eshte edhe me ne Muslimanet , kur eshte fjala per besimin ne Muhamedin a.s , per ne nuk ka nevoj qe te kemi Foto te tij, Ikona te tij dhe portrete te tij, sepse tek ne Muslimanet per kurriozitet e kemi te regjistruar (permes haditheve) qdo gje ,qdo veprim,qdo ndodhi ,qdo karakteristik dhe qdo veti devotshmerie,morali apo etike te tij. Jan me qindra libra Biografie per Muahemdin a.s qe perbejn rekord , ku ne menyre te hollesuar permendet qdo veprim i tij gjate tere jetes, paramendo qdo veprim dhe qdo gjest i tij, nga shoket e tij eshte shkruar dhe tash krejt njerzimi marrin kodin e tij te jetes dhe jetojn me kete kod apo sistem jete te tij, sa qe tek Muslimani vetem kur permendet emri Muhamed, krijohen aso emocione dhe gjendjesh shpirterore sa qe , vetem nje dashuri prej me te sinqertave mund ta pergjasojn nje ndjenje te till. D.m.th nuk e ke iden ti se qfar lidhmerie emocionale dhe shpirterore ka nje Musliman me Muhamedin a.s, vetem kur permendet Muhamedi, muslimani ka per detyre qdo here te shtoj pas kete thenje: a.s (Alejhi selam - paqja dhe meshira Allahut qoft mbi të), d.m.th sa here permendet emri i Profetit Muhamed , muslimani duhet ta thoj kete.
    Sot llogaritet qe emri Muhamed eshte prej emrave qe mban rekord ,sa i perket atyre qe e mbajn si emer dhe Emri Muhamed gjithashtu brenda nje dite permendet poashtu ne menyre rekorde.

Tash shtrohet pyetja : Si ia arrijm te kemi kete dashuri per Profetin ton? permese Fotove a?

Tash mund ta kesh parasysh se qfar lidhmerie shpirterore dhe emocionale ka Nje Besimtar Musliman me Profetin e tyre , sa qe kete efekt nuk mund ta arrij asnje menyre tjeter,qoft edhe nese mban nje expozite me foto per nje person ne dhomen e fjejtes, dhe perseri nuk mund ta krijosh nje lidhmeri te tille emocionale dhe shpirterore .

A nuk jane valle te tille libri apo guri i zi???
    Kjo nuk eshte e vertet , Libri (nese mendon Kurani) nuk eshte objekt adhurimi tek asnje Musliman, ndersa Guri i zi (nese mendon Qabja) eshte pik Orientimi per te gjithe muslimanet, me qellim qe kur te bejn Namaz te drejtohen kah Shtepia e Zotit, thjesht te kater anet e botes drejtohen kah kjo pike, kjo eshte mrekulli ne vete, sepse perpos domethenjes se nje orientimi, ka domethenjen edhe te asaj se eshte nje pik solidarzimi ku te gjithe muslimanet drejtohen ka i njejti drejtim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 19-07-2009 më 04:16
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin

Nuk hyj ne nenforumin komuniteti musliman. Per arsye nderi.
    Qe nuk perpij une mbeturina arabe, pa e patur te drejten e pakufizuar per mendimdhenie, kete nuk besoj se kam nevoje te ia sqaroj nje njeriu qe i thote vetit shqiptar.

Nese ka dicka atje qe qendron kunder mendimit tim, kur them se shkenca nuk e ndalon alkoholin (ashtu sikur qe nuk ndalon ngrenjen e mishit te derrit si dhe te pakten dhjetera urdhera kuranore), sjelle ketu ne kete teme.
    O Bulash Gjakove

Edi qe nuk ha llaf ti, je mesuar me muhalife gjakove atje ti dhe te diskutosh me ty eshte njesoj si ti flasesh gengnisht nje japonezi

Dhe kur thua dhe permend terme si "Nder dhe Moral", te preferoj qe ti zhveshesh keto terme sepse jan te huaja per autoritetin tend "Shkronjash Mbrapsht".

Dhe nese nuk hyn ne Komunitetin Musliman, ateher qe nga sot po i them anetareve te ketij Nenforumi, mos frikesoheni nga Gripi Pandemik i Derrave.

Ti thua se Islami ndalon foto te Muhamedit per shkak te keqperdorimit te saj si ne rastin e Krishtit. Me duket vleresim i gabuar ky. Pse? Sepse e para: Ne momentin kur Islami ndaloi foto te Muhamedit as qe ekzistonte nje foto e Krishtit dhe keqperdorimi i saj. Dhe e dyta: Fakti qe fotoja e Muhamedit eshte e ndaluar, nuk parandalon keqperdorimin e tij. Perkundrazi. Nje foto origjinale do te kishte sjellur qartesi te pamohueshme mbi identitetin e tij dhe do kishte parandaluar cdo keqperdorim te identitetit te tij. Vet fakti qe nuk ekziston nje foto e Muhamedit apo Krishtit, eshte arsyeja perse eshte e mundur te pikturohet Krishti si zezak apo te thuhet ne kete teme se Muhamedi ka patur pamje te jashtme te krahasueshme me arabe te sotit, te cilet jo rralle kane pamje te afert me magjype e gabele te Kosoves. Nenktupton: Ideja se nese nuk ekziston foto e Muhamedit nuk ka keqperdorime, deshtoi teresisht.

Logjike.
    Te kam thene qe truri juaj i vogel eshte per Hekurisht, Logjika jote eshte aq e pasur sa nje rajon Afrike me miell dhe buk, apo nje sahar me uje.

Aman kapju atyre temave qe jan ne proporcion me resurset e intelegjences sate qe le per te deshiruar, sepse po dukesh qesharak kur i hyn ketij muhabeti qe eshte ne negacion me inetelegjencen tende prej Foke te Zezë.

Te kthehemi tek Tema

Te fillojm nga kjo pjesa e temes, tregom me trurin tend te lodhet, te kunderten e kesaj, dhe nese nuk ke kunder kesaj diqka, ateher po konkludojm se Historia "Shqiptare" duhet te merret me kete kend, sepse ka per qka te hulumtohet, dhe deri ateher qe te thuhet e kunderta e kesaj, ateher supozimi im eshte ne Fuqi te argumentit.

kjo eshte ajo>>
    Dhe se Kjo Urrejtje nga Bota e Krishtere ,a mund te kishte pasur ndikim gjatë tere Historis se Pervuajtur te Popullit Shqiptar,nga Arbitrariteti nderkombetar ,siq ishin coptimet e tokave te trojeve shqiptare nga Konferencat e ndryshme ...nderkombetare qe vendosen ne demë te shqiptareve ne qdo aspekt...Duke e ditur se ne periudhen kur jan bere padrejtesit kryesore ndaj shqiptareve, ka qen periudhe kur Kisha ka qen Domen shteti, gati ne tere evropen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 19-07-2009 më 04:14
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Mos ofendo veten para nesh.

Kur i thua dikujt qe nuk ia fut atesendin ne atevendin Islamit "romak", i thua nje shqiptari musliman - vetes tende - njekohesisht "arab".

*
    Lezet qenka te na quani arabe, turq e magjupe, apo jo? E kur ua kthejme me monedhen e njejte, di t'ju djeg fort a? Ik or shkavell tutje!

Nese une qenkam arab pse e kam fene qe e kane edhe arabet, ti per mua je nje shkavell kriminel lufte i Shumadise, i cili ne emer te kryqit dhunoi, therri e vrau ne Kosove jo me larg se para 10 vjetesh. Me kete urrejtje qe posedoni ti dhe disa bashkemendimtare te tu do te ishit kriminele edhe me te felliqte se ata, e shyqyr Zotit qe keni ngele vec minj virtualiteti...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 19-07-2009 më 04:34

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    63

A po,a jo

Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    Mire e ke dod gjeka se luen topi or me mnue se kjate jonte riedhe njuk mjunene mi e kjupetue gjenjat porsjinjo ditje djo i kuptoj se kjan humbe kreajt me Fise ,pirjola tje kjofte.
    Studenti e ka çil i tem Istotike e aq pak komenta konkret e interesa për kët diskusion nuk muni me besua.I kam dhan shemullat t'sakt se si kan mujt shum Malsor me hi ën islam për me ruojt familen e vet ater kur e kan pa shansën jan kthye prap ën kshtënizam për me ruojt identitetin.Tash pou dves motra e vëllazen,edhe iher përse nuk jan kthye atatijert?Jajo pytje asht për me diskutua e jo meu spadit drshe fetarvet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-07-2009
    Postime
    63

A jan tradhtar a jo

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ndersa po flitet per Muhamedin, ti therret ne çeshtje Krishtin.
    Dhe pastaj thua se ka njerez qe perziejne gjerat...ti e bere kete..
    C'fyerje te bera une?
    Cfare kunderthenie paraqite?karshi kujt?
    A je i zoti te flasesh per lekuren e Muhamedit???
    I neruoshimi jarigas, jo veç ty, por nuk u kuptoj tanvet se si e ktheni temën mrapsht se Studenti nuk ka çil temën fetare por temën e tradhtis:"Ajan muslimant tradhtart e Ktishtit a jo."Lënije Krishtin e Muhamedin rahat e det bajn punt e veta se ata nuk e kan fajin për jata çi e trnojn fen e tynet.Nuk dij a i ke lexua mesazhat e mija se vet e kam çkjarua i grim se si kan mujt disa meu kthye prap atje ku jan ken mapar e përse nuk jan këthye kta tijert.E cilla fe asht mae mir na jem tepër t'vojl për me çmua at fenomen.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Lezet qenka te na quani arabe, turq e magjupe, apo jo? E kur ua kthejme me monedhen e njejte, di t'ju djeg fort a? Ik or shkavell tutje!

Nese une qenkam arab pse e kam fene qe e kane edhe arabet, ti per mua je nje shkavell kriminel lufte i Shumadise, i cili ne emer te kryqit dhunoi, therri e vrau ne Kosove jo me larg se para 10 vjetesh. Me kete urrejtje qe posedoni ti dhe disa bashkemendimtare te tu do te ishit kriminele edhe me te felliqte se ata, e shyqyr Zotit qe keni ngele vec minj virtualiteti...
    Pse nuk u pergjegje ne postimin tjeter, zog turku?
    Aty ku te replikova per dyfytyresine.

E sheh, nuk mund te matesh me mua.
    Ta mbylli gojen per dy postime.

Mos rrej. S'kam lidhje me shkije une. As me urrejtje. Une shperndaj mendim logjik neper forum. Qe kjo ne menyre te natyrshme me ben armik te Islamit, nuk kam faj une, por nje analfabet arab i quajtur profet.

Ty nuk te brengosin shume masakrat e gjenocidet ndaj shqiptareve. Sikur te brendosnin nuk do te shkoje ne xhami me emra te pushtueseve osmane qe masakruan popullin shqiptar sa 50 Milloshevica bashke. Ketu trego se ke moral e ndjenja kombtare shqiptare. Jo vetem ne rastin e masakrave te serbeve. Se ne rastin e shkijeve jane edhe turqit kunder masakrave. E sheh, te hulumtoj kot, nuk gjej me shume se nje kopje turku ne ty.

*

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Fisnik,

perseri nje perqeshje nga une per ty.
    Desha t'i tregoj bashkbiseduesit Jarigas se cfare "juristi" je nepermjet te ketij debati.

Pohove se fotot e Muhamedit jane te ndaluara per te parandaluar keqperdorimin e tyre si ne rastin e Krishtit (qe pikturohet here si i zi, here si i verdhe e here si i bardhe). Ja ku pohove:

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Puna e Fotove (Portretit)
    ...
    Pikerisht problemi konkret apo ana negative e portretit u has ne kete teme, sepse vetem nje Foto qe sjelli Shiu qe Zezaket thojn se Jezui ka qen i zi apo ata raca e verdh qe thojn poashtu se Jezui ka qen prej races se verdh , ndersa te bardhet thojn se ka qen i bardh. Ndoshta po e vereni se sa pasoja negative ka puna e portretizimit te nje figure siq eshte Profeti. Nje nder arsyet se pse eshte e ndaluar portretizimi i Muhamedit a.s edhe pse ka qen krijesa me e dashur e Zotit, eshte fakti se eshte parapare mundesia e kerperdorimit te portretit te Muhamedit a.s.

...
    Te kunderargumentova.
    Duke te thene se kjo nuk mund te jete e vertete. Per dy arsye:

E Para: Sepse Muhamedi ne kohen kur ndaloi pasjen dhe perhapjen e fotos se tij, as qe dinte se Krishti do te kete ndonjehere pikturime dhe keqperdorime te tij.

E dyta: Sikur te ishte lejuar portretizimi i Muhamedit, bota atehere do te kishte patur nje njohuri te pamohueshme mbi pamjen e Muhamedit. Kjo do kishte parandaluar pikturimin e tij ne forma te ndyrshme.

Ja ku te thash:

Ti thua se Islami ndalon foto te Muhamedit per shkak te keqperdorimit te saj si ne rastin e Krishtit. Me duket vleresim i gabuar ky. Pse? Sepse e para: Ne momentin kur Islami ndaloi foto te Muhamedit as qe ekzistonte nje foto e Krishtit dhe keqperdorimi i saj. Dhe e dyta: Fakti qe fotoja e Muhamedit eshte e ndaluar, nuk parandalon keqperdorimin e tij. Perkundrazi. Nje foto origjinale do te kishte sjellur qartesi te pamohueshme mbi identitetin e tij dhe do kishte parandaluar cdo keqperdorim te identitetit te tij. Vet fakti qe nuk ekziston nje foto e Muhamedit apo Krishtit, eshte arsyeja perse eshte e mundur te pikturohet Krishti si zezak apo te thuhet ne kete teme se Muhamedi ka patur pamje te jashtme te krahasueshme me arabe te sotit, te cilet jo rralle kane pamje te afert me magjype e gabele te Kosoves. Nenktupton: Ideja se nese nuk ekziston foto e Muhamedit nuk ka keqperdorime, deshtoi teresisht.

Logjike.

*
    Kurse ja ti cfare "pergjigjesh":

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    ...

Aman kapju atyre temave qe jan ne proporcion me resurset e intelegjences sate qe le per te deshiruar, sepse po dukesh qesharak kur i hyn ketij muhabeti qe eshte ne negacion me inetelegjencen tende prej Foke te Zezë.

Te kthehemi tek Tema

Te fillojm nga kjo pjesa e temes, tregom me trurin tend te lodhet, te kunderten e kesaj, dhe nese nuk ke kunder kesaj diqka, ateher po konkludojm se Historia "Shqiptare" duhet te merret me kete kend, sepse ka per qka te hulumtohet, dhe deri ateher qe te thuhet e kunderta e kesaj, ateher supozimi im eshte ne Fuqi te argumentit.

kjo eshte ajo>>
    Eshte kjo "replike"??
    Cilen pjese te pohimeve te mia deshe te replokosh ketu?

Hahaha juristi. Me t'bo bashke me 500 jurista si ti e mi ly buken me ju. E sheh se nuk te ndihmon te genjesh per profesionin tend. Njerez si une te cerojne, ta shohin skeletin.

*
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 19-07-2009 më 06:23

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    [QUOTE=fisniku-student;2340212]
    Shiko ,fakti qe po bej nje kontakt me ty ,qe ti nuk figuron para meje me ndonje foto, nuk dote thote se tek une krijon aso veshtiresi qe une te them se ti nuk existon dhe si i tille,......

Fakti qe ben kontakt me mue, do te thote se une i pergjigjem nje stimuli visiv, siç eshte nje mesazh i shkruar nga ty...fakti qe po t'i çosh nje mesazh Allahut apo Muhamedit, e ata kurrsesi nuk te pergjigjen(edhe pse ishte analfabet), per ty qe na qenke jurist, duhet patjeter te thote se ata nuk egzistojne...apo jo???

Keshtu eshte edhe me ne Muslimanet , kur eshte fjala per besimin ne Muhamedin a.s , per ne nuk ka nevoj qe te kemi Foto te tij, Ikona te tij dhe portrete te tij, sepse tek ne Muslimanet per kurriozitet e kemi te regjistruar (permes haditheve) qdo gje ,qdo veprim,qdo ndodhi ,qdo karakteristik dhe qdo veti devotshmerie,morali apo etike te tij.

Po tiparet e fytyres , a jane pershkruar???

Jan me qindra libra Biografie per Muahemdin a.s qe perbejn rekord , ku ne menyre te hollesuar permendet qdo veprim i tij gjate tere jetes, paramendo qdo veprim dhe qdo gjest i tij, nga shoket e tij eshte shkruar dhe tash krejt njerzimi marrin kodin e tij te jetes dhe jetojn me kete kod apo sistem jete te tij, sa qe tek Muslimani vetem kur permendet emri Muhamed, krijohen aso emocione dhe gjendjesh shpirterore sa qe , vetem nje dashuri prej me te sinqertave mund ta pergjasojn nje ndjenje te till.

Te gjithe librat per te cilet po flet, jane shkruar pas vdekjes se tij, pra jane thjesht gojethena , pa dokumentime.....
    E mes ketyre biografish,jane edhe ato qe flasin per "vargjet e shejtanit" , kuptohet, s'duhet t'i permendim ato.....
    Per çfare arsyeje nje njeri i vetem ka nevoje per kaq shume biografi???e pastaj ju keni edhe fytyre te thoni se nuk jeni iddhujtare???çfare eshte Muhamedi, nuk eshte thjesht nje idhull per ju???
    Sa per emocionet qe ndjeni ju per te, duhet te pyesni ndonje shqiptar te Shqiperise, se çfare ndjente ai per xhaxhi Enverin.....ta them une...te njejtat emocione......

Sot llogaritet qe emri Muhamed eshte prej emrave qe mban rekord ,sa i perket atyre qe e mbajn si emer dhe Emri Muhamed gjithashtu brenda nje dite permendet poashtu ne menyre rekorde.

Dhe kjo sipas teje nuk eshte idhujtari???

Tash shtrohet pyetja : Si ia arrijm te kemi kete dashuri per Profetin ton? permese Fotove a?

..eshte ajo qe thashe edhe une...nese do te lejonit fotot per te , do ta benit shume njerezor...por meqe eshte nje idhull, per ta nuk ka foto(apo piktura)....
    ...edhe per Allahun nuk ka foto, apo jo???

Tash mund ta kesh parasysh se qfar lidhmerie shpirterore dhe emocionale ka Nje Besimtar Musliman me Profetin e tyre ,....

...kuptoj, pertej idhullit.......pyet xhamajkanet per kete......

Kjo nuk eshte e vertet , Libri (nese mendon Kurani) nuk eshte objekt adhurimi tek asnje Musliman,

vertet e ke???a bon vaki me e hudh ne zjarr gabimisht, çfare do te bojshe ti???

ndersa Guri i zi (nese mendon Qabja) eshte pik Orientimi per te gjithe muslimanet, me qellim qe kur te bejn Namaz te drejtohen kah Shtepia e Zotit,

hmmmm, Zoti çuna na paska i shpi, mu ne mes te Arabise.....veçse me i ket shpi s'paska as nuse e as femije.....logjike e paster , s'ke ç'i thua....tamam prej juristi-student-kurani........QUOTE]

Reflekto pak e pastaj pergjigju, mos u ngut ma keshtu......

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •