Hahahaha po ti bre vatikanofil e islamofob a ke dokumentacion per ate qe thua se kush rithemeloj konstatinopojen,ato nuk i njifnin shqiptaret ore,gjuh zirtare ishte helenisht apo greqishtja dhe sollen slavet ne trojet e shqiptareve sa e di un shqiptaret kan nje vakum se egzistuari mu ne at koh te cilen ti o Buddy don ta besh te famshme..
Per aspira et astra
Jo o zotri gerrard nuk vvazhdoj me islamin po vazhdoj te egzistoj me barier te difisht ndaj asimilimit sllav(me gjuh dhe fe)..........
Per aspira et astra
O more Justinjan ,ku po shkruen qe greket e banen konstantinopolisin,nuke je kesajde hiqe ,gjuha e konstantinit dardan ka qene shqipja edhe dihet cila gjuhe ka sundue atje,greket ne shekullin e vonshem e kane gjuhen ne konstantinopolis mose ja fute kote dhe kote shikoje parat e asaj kohe pastaj fole,roma lindore roma perendimore ,ortodoxsizmi ashte i voneshem ne shekullin e 9 10 11 ,mose haro ate kure dhe ky besim ka ardhur prej lindjes ,lexo pake ma shume.
nuk e kuptoj ca e ke vene ate nick Justinian!!!!!!!
qe ju islamiket jeni te trashe nga trute e kokes,une kte e kam te qarte fare mire,por qe te dilni dhe kaq hapur kunder Historise Shqiptare kjo eshte e patolerueshme.ke nje sere perandoresh me origjine ilire duke filluar qe nga Konstantini e me radhe,ku e sheh ti vakumin e Shqiptareve.
hajt mos na derdellis me jevg maqedonie.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Nuk potencova se greket kan ndertuar dicka ato sod e kesaj dite vjedhin,po alfabeti i tyre ka qen ne perdorim,element te cilin edhe sot e pordorin per te perfituar dhe mar per veti disa civilizime,qe ne at koh edhe vet greket i quanin si barbare(huaja).
Per aspira et astra
shekulli i 8 shtetet e lindjes te perndjekur nga muslimanizmi shumica gjeten strehim ne KONSANTINOPOLIS konstantinopolisi paguente muslimaneve para ne arri dhe serm per mose atakimin ne konstantinopolis,ortodoxsizmi nisi te zeje vende ,priftat siriane dhe armene se bashku me egjyptian shumicen e popujve te tyre i drejtojshin drejte konstantinopolisit e cila nuke do te kete jete te gjate dhe do te ndahet me 1045 ,e njejta gja do te ndodhi pase 400 vjeteve me muslimanizem.
Ate qe popujt e mbare botes po perpiqen te kalojne,perkatesine fetare dhe nderhyrjen e fese ne vendim marjet e nje vendi,ne shqipot po perpiqemi ta rikethejme. ( megjithese te imponuar, e kishim kaluar) Tani te presim se ku do te na cojne arabo-magjypet vehibiste,orthodokso-greket etoipiane apo edhe katoliko-pedofilet vatikanas.Sigurisht
Ndryshuar për herë të fundit nga Luke : 12-07-2009 më 10:46
Hahaha jevgj maqedonie o ti buddy e tuturutk kam prejadhje nga Mati nga fisi Rucci!!!
Kjo ti qe quan maqedoni ateher ishte shqiperi,po nuk ju ka faj islami qe ju shqiperin e dini vetem 1/3 e teritorit etnik shqiptar........
Per aspira et astra
Krijoni Kontakt