Close
Faqja 64 prej 130 FillimFillim ... 1454626364656674114 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 631 deri 640 prej 1300
    Citim Postuar më parë nga JUSTINIAN Lexo Postimin
    Eh mor gerrard73 po qe na ktheve aq mbrapa or po ku bazohesh ore perfundimet(komkludimet) tuaja nuk pin uje ama hic!!!
    Pse jem te mbrapambetur ore,pse mbrojm nderin e nuk i lam vajzat ne korzo me shkiet a?
    Apo pse nuk jami si ortodokset shqiptar te rekes qe e ndjejn veten me shka se shkau(nuk e din se cka jan a maqedon a serb a bullgar or,po kursesi jo nuk thon se jan shqiptar!!!!!).
    Apo ndoshta pse e ruajn traditen me fanatizem dhe nuk perqafojn kulturen apo civilizimin << bith cullak>>Me siguri qe edhe un nuk i simpatizoj rymat e reja te fundamentalisteve islamik te cilet mundohen te shtyn ne perdorim kulturen e arabeve,sic mundoheni edhe ju te shtyni ne perdorim kulturen e vllezerve te arabeve(evrejve)nen parollen e ashtuquaturit civilizim bashkohor,por kursesi te mbrojni ate tradit shqiptare apo kulturen autoktone shqiptare...Mos mendoni se jeni edhe larg neve,ne koh te fundit edhe ketu jan paraqit homoseksual,kullera,rapera,kuta di un se cka jan(kan vu voth ne hund,vesh,vetell,e kush e di edhe ne by**)dhe ulurojn se jan civilizuar apo jan evropjanizuar(te tjeret per ta jan te mbrapambetur dhe vetem ata e din se cka eshte kultura)..
    Ja pse jeni prapa nesh, shikoni komentin qe keni bere dhe ç'do gje eshte e qarte. Ju vazhdoni me islamin, ne vazhdojme me Europen, secili ne rrugen e vet.

i/e regjistruar Maska e JUSTINIAN
    Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Hahahaha po ti bre vatikanofil e islamofob a ke dokumentacion per ate qe thua se kush rithemeloj konstatinopojen,ato nuk i njifnin shqiptaret ore,gjuh zirtare ishte helenisht apo greqishtja dhe sollen slavet ne trojet e shqiptareve sa e di un shqiptaret kan nje vakum se egzistuari mu ne at koh te cilen ti o Buddy don ta besh te famshme..
    Per aspira et astra

Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Jo o zotri gerrard nuk vvazhdoj me islamin po vazhdoj te egzistoj me barier te difisht ndaj asimilimit sllav(me gjuh dhe fe)..........
    Per aspira et astra

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    O more Justinjan ,ku po shkruen qe greket e banen konstantinopolisin,nuke je kesajde hiqe ,gjuha e konstantinit dardan ka qene shqipja edhe dihet cila gjuhe ka sundue atje,greket ne shekullin e vonshem e kane gjuhen ne konstantinopolis mose ja fute kote dhe kote shikoje parat e asaj kohe pastaj fole,roma lindore roma perendimore ,ortodoxsizmi ashte i voneshem ne shekullin e 9 10 11 ,mose haro ate kure dhe ky besim ka ardhur prej lindjes ,lexo pake ma shume.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga JUSTINIAN Lexo Postimin
    Hahahaha po ti bre vatikanofil e islamofob a ke dokumentacion per ate qe thua se kush rithemeloj konstatinopojen,ato nuk i njifnin shqiptaret ore,gjuh zirtare ishte helenisht apo greqishtja dhe sollen slavet ne trojet e shqiptareve sa e di un shqiptaret kan nje vakum se egzistuari mu ne at koh te cilen ti o Buddy don ta besh te famshme..
    nuk e kuptoj ca e ke vene ate nick Justinian!!!!!!!
    qe ju islamiket jeni te trashe nga trute e kokes,une kte e kam te qarte fare mire,por qe te dilni dhe kaq hapur kunder Historise Shqiptare kjo eshte e patolerueshme.ke nje sere perandoresh me origjine ilire duke filluar qe nga Konstantini e me radhe,ku e sheh ti vakumin e Shqiptareve.

hajt mos na derdellis me jevg maqedonie.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Nuk potencova se greket kan ndertuar dicka ato sod e kesaj dite vjedhin,po alfabeti i tyre ka qen ne perdorim,element te cilin edhe sot e pordorin per te perfituar dhe mar per veti disa civilizime,qe ne at koh edhe vet greket i quanin si barbare(huaja).
    Per aspira et astra

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    shekulli i 8 shtetet e lindjes te perndjekur nga muslimanizmi shumica gjeten strehim ne KONSANTINOPOLIS konstantinopolisi paguente muslimaneve para ne arri dhe serm per mose atakimin ne konstantinopolis,ortodoxsizmi nisi te zeje vende ,priftat siriane dhe armene se bashku me egjyptian shumicen e popujve te tyre i drejtojshin drejte konstantinopolisit e cila nuke do te kete jete te gjate dhe do te ndahet me 1045 ,e njejta gja do te ndodhi pase 400 vjeteve me muslimanizem.

du me q. pas buke Maska e Luke
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Postime
    37
    Ate qe popujt e mbare botes po perpiqen te kalojne,perkatesine fetare dhe nderhyrjen e fese ne vendim marjet e nje vendi,ne shqipot po perpiqemi ta rikethejme. ( megjithese te imponuar, e kishim kaluar) Tani te presim se ku do te na cojne arabo-magjypet vehibiste,orthodokso-greket etoipiane apo edhe katoliko-pedofilet vatikanas.Sigurisht
    Ndryshuar për herë të fundit nga Luke : 12-07-2009 më 10:46

Anëtarësuar
    24-10-2008
    Vendndodhja
    ILIRID
    Postime
    61
    Hahaha jevgj maqedonie o ti buddy e tuturutk kam prejadhje nga Mati nga fisi Rucci!!!
    Kjo ti qe quan maqedoni ateher ishte shqiperi,po nuk ju ka faj islami qe ju shqiperin e dini vetem 1/3 e teritorit etnik shqiptar........
    Per aspira et astra

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •