He He 300 Vjet Feja E Diellit 500 Vjete Feja Katolike 500 Vjete Feja Ortodoxe 600 Vjete Feja Muslimane Cila Fe E Ka Radhen Ne Keto Vite Te Ardhshme
He He 300 Vjet Feja E Diellit 500 Vjete Feja Katolike 500 Vjete Feja Ortodoxe 600 Vjete Feja Muslimane Cila Fe E Ka Radhen Ne Keto Vite Te Ardhshme
Testim ishte një trim Dalmati që u priu fisit të vet kundër romakëve. Prandaj unë jam Testim - prenku i Dalmatëve.Pyetja nese e din se çdo te thote "testim", ishte per arsye te njohjes qe kam gjuhesi...testim=deshmim
Ti paske testuar veten njëherë, që më thua mua "dridhesh"? Gjithsesi kjo s'ka lidhje me temën.Fjala "i dashur" te beri te dridhesh aq shume sa kerceve perpjete dhe fillove te dridhesh....ehhhh....(ferra Ibrahim po te bohet, shikon hije homoseksualiteti gjithandej, hahahahah).......une po i pergjigjesha vetem shkrimit tend.....
Po mirë ti po flet për kosovarë apo flet për muslimanë??Une nuk i kam nençmuar asnjehere kosovaret, bile asnje shqiptar tjeter...dhe nuk ndava njeri....Thashe vetem se po filloj te dyshoj mbi vlerat e qyteterimit kosovar duke lexuar shkrimet e tyre(kur njeri thote se i duhen xhamiat dhe jo shkollat, çfar mund te mendosh?)...ku eshte gjykimi ketu???ku jane sharjet dhe ofendimet????a mi heq dot dyshimet qe kam??..Ah, po harrova....s'te intereson te dish se pse une kam dyshime, e rendesishme qe te ruajme formen, apo jo???...turru lale, me dere ne krah.......po kadaal mer trim, s'po bojm lufte....
Se këso tipa që hudhen në erë për Allahun ke edhe atje para hunëve tua nëse je në Tiranë, atëherë s'ke nevojë t'a bësh luftën në Kosovë, bëje para hunëve tua aty ku je.
S'ke ça më tregon autogol ti mua përderisa nuk nënçmova askënd, siç nënçmove ti. Ti kur flet dije për kënd po flet.Autogolin ta tregova ne fillim:ata andej, ne ketej...por ndoshta ishte nje lapsus....apo jo??
Kosova ka thith qytetërimin perëndimor, por me shoshë, duke shoshitur. Kështuqë sikur në Gjermani edhe në Kosovë mudn të gjesh të gjitha llojet e njerëzve. Përderisa ti mendon kosovar=musliman kjo tregon që ti nuk di asgjë për Kosovën. Dhe përderisa ti nuk di gjë për Kosovën, atëherë me çfarë të drejte flet për ta?
Sqaroji gjërat: A je kundër kosovarëve pa dallim feje? A je kundër muslimanëve pa dallim krahine?
e di qe everteta dhemb po ca te bejsh ngele e vertete ,
tani me teregon ti kush eshte TRADHETARE?
Testim, princi i dalmateve....po, e kam testu veten,Testim....
Une ne teme flas per ata qe parapelqejne xhamiat apo kishat(shpesh une flas per vendet e kultit) , ndaj shkollave dhe kultures..dhe une flas per ta....
Te kam ftuar disa here qe te mi heqesh dyshimet, pasi une di se ne Kosove, 99% e popullsise jane myslimane, pra kur flet kunder myslimaneve eshte si me fol kunder gjithe kosovareve....po ti ke ma shume qejf t'i biesh gjoksit me grusht(a thua je lab)...hahahaha... hajt pra na trego per Kosoven, qe te pakten te di se si t'i pergjigjem atyre qe shkruajne prapsht per te.....
Tani po t'i sqaroj gjerat: Une jam kunder myslimanizmit (jo myslimaneve), pa dallim krahine....S'mund te jem kurre kunder gjakut tim(siç i konsideroj kosovaret)....Qarte??
TURP TURP. Ne Prishtinë po ndertojne nje katedrale, dhe e kan Prish nje shkolle shume e mire per ta ndertuaj ate. Pse pse.
Prishtina ka nevoj per Xhamia, jo kisha. Ishalla jemi ne kosovaret musliman pergjithmonë.
Sa humor qe kane keta.
Ankohet tjetri se u prish shkolla (medemek) dhe si zgjdhje jep ndertimin e xhamive.
-
Pa keqkuptime,nese ndertohet nje katedrale ne prishtin,nuk duhet memar aq tragjike ne kemi qen gjithnje tolerant dhe dote duhet te mbesim tetill,per at qe shqiptaret e kosoves kan qen tolerant ndaj fes katolike ne kemi pas mbeshtetjen e shteteve perindimore por kemi pas mbeshtetjen edhe te turqis qe gjdoher ka qen ne anen ton.Po edhe pote ndertohet xhami ne kosov kjo nuk dote duhet ta pengoi askende,sepse ne jemi islam,ky asht fakt qe nuk dotedrohet kur asnjeher,un po shoh se disa antar te forumit po provokojkan shum shqiptart me fe muslimone gje qe sesht edrej dhe rreale,kjo nuk esht edrejt ,ne nuk dota ndrojm orjentimin fetar vetem pse don ndonje nga antaret.Nese asht kunder fes shtetasit e shqipris ,un poi propozoj qe disa prej anetarve te keti forumi te organizojn nje peticipn per ket qeshtje ,JULUTM BEN JU KET PETICION DHE DOTE BINDENI .
SHqiprija etnike.
, qajo katedrale asht kundershtu prej nji nenforumi musliman qe osht publiku ne youtube edhe prej shum myslimanve,,,edhe ni fakt tjeter osht se ne kosov kemi shum pak kisha dmth shum ma pak se xhami...![]()
Krijoni Kontakt