Close
Faqja 60 prej 130 FillimFillim ... 1050585960616270110 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 591 deri 600 prej 1300
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pjeses se siperme nuk kam nevoje ti pergjigjem , ndersa kesaj shprehjes se fundit mund te te them , se ti je i humbur ngase ti je vetem nje person qe urren mush persona dhe nga ana tjeter SHUM PERSONA TE URREJNE TY!!!!

Duke me perfshi edhe mua ne ate grup!!! Te urej sepse ti urren fene time!!! Ti nuk je as miku im, as shoku im , as bashkekombas i imi!!! Ti ne syte e mi je nje tradhetar dreqi asgje ma shum!!!

GV_USA
    Krishti(apo resuli Isa) kur po pergatiteshin me e egzekutu, ngriti syte nga qielli dhe tha:"Atë, fali ata, pasi nuk dine se c'jane duke bere"........
    Cfare fjalesh....te lene me goje hap.....si ka mundesi qe te falesh ata qe jane duke te vra????A mund ta kuptoje nje gje te tille nje mysliman???

O Gostivari i dashur...Ky miku ketu po te thote se urren Islamin, por jo myslimanet shqiptar......bile ai e urren , pasi mendon se u ka bere shume keq shqiptareve.....Pra ai urren dicka(dhe urrejtja ka nevoje per shume energji dhe mund), i nisur vetem nga dashuria qe ka per popullin e vet.....
    Nese ti do te kishe sadopak nga kjo dashuri, (siç jam i bindur qe ke), ne vend qe ta urreje, duhet ti thoshe falemneres, e pastaj ti thurje perpara te gjitha arsyet per te cilat ai e ka gabim.....
    Mendo pak edhe kete gje.Nje i krishtere i devotshem, nuk urren askend, aq me pak gjakun e tij(edhe sikut ti shaje Krishtin me te emen, te jatin apo ku di une)....
    Bie ndesh me mesimet e Krishtit(mesimet e te cilit do te duhej qe ti lexonit edhe ju, e ka thene edhe Muhamedi)....Ato fjalet qe ai tha ne prag te vdekjes, nuk lene shteg per interpretime te tjera....E, ver re mire, nuk flas per urdheresa, por per mesime....dhe jo per biblen, por per Krishtin.....

Ai miku mund edhe te jete ne gabim, por te urresh nje njeri tjeter, thjesht eshte kunder cdo feje, cilado qofte ajo....
    Por mund te jesh gabim edhe ti???Si do t'ja beje atehere???
    Paqja qofte me ty.....vella shqiptar....

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Ti nuk flet si shqiptar, i dashur..
    Jo unë nuk jam "i dashuri", unë jam Testimi (nëse s'e ke ditur).

Kush është ai që po flet si jo-shqiptar? Ti që na paske zbuluar se "kosovarët" nuk bëkan, qenkan injorantë, dhe se ti na qenke zhgënjyer kaq keq, sa të mjafton vetëm ai territori i 1913 që t'a kanë imponuar në Konferencën e Londrës. Turp të kesh. Jemi këtu një numër i madh anëtarësh nga të gjitha trojet shqiptare që tashmë jemi njohur (të paktën virtualisht, e herë herë edhe në realitet), dhe e kalojmë mjaft mirë, dhe ti para pak ditësh na pike nga qielli si me parashutë dhe na tregon se si ne qenkemi komplet ndryshe. Thua ti se të paskemi pritur ty të na tregosh relacionin Shqipëri-Kosovë, ndërkohë që ka me vite që kontaktojmë mes vete.

Une flas duke u bazuar mbi ato qe lexoj ne forum, nga njerez si ti ,
    Ti mund të lexosh nga unë, sepse i kam shkrimet e mia këtu. Por nuk mund të lexosh nga njerëz si unë, sepse së pari ti as nuk je duke e ditur se çfarë njeriu jam unë, së dyti ty nuk të intereson çfarë njeriu jam unë, sepse nuk kam ardhur këtu të prezentohem, jam këtu vetëm për shkëmbim idesh, dhe së treti nuk mund të më drejtohesh mua në bazë të asaj çfarë shkruajnë të tjerët.

P.S.(qe do te thote post-scriptum, latinizem, pra qe lidhet me krishterimin,qe po ta dije s'do ta perdorje...haha)
    Mirë, o shoku, po a nuk të vje turp të bësh gafa të tilla, duke treguar ose mosnjohjen tënde në histori, ose keqpërdorimin e historisë për interesa fetare???

Mua do më kishte ardhur turp të thoja se latinishtja lidhet me krishterimin, ndërkohë që latinishtja ekzistoi si gjuhë që në kohërat pagane, ndërsa vetë krishterimi përdorë lloj-lloj gjuhësh në liturgji përveç latinishtes.

ngjyrat jane kaq te bukura sa eshte kunder natyres te mos i perdorim.....apo edhe aty sheh ndonje referim fetar???
    Jo o shoq, jo. Veçse na verbove me këtë farë ngjyre. Andaj të këshillova që të shkruash në mënyrë normale, ngaqë sidomos ato referatet me madhësi të jorganit nuk kam nerva t'i lexoj.

Nuk jam ketu te kritikoj islamin si fe e huaj, por te kritikoj fanatizmin dhe mendjengushtesine(gjitmone sipas mendimit tim)....
    Për këtë më vjen keq që të humb shpresat, por në fe nuk ka shkallë të ulët e shkallë të lartë. O do bëhesh taleban-kryqtar-jezuit ose do e lësh fare. Ngaqë ky është realiteti i hidhur.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    1. Kosovari mendon se islami eshte tradite shqiptare, eshte shqiptaria
    2. Kosovari islamin e mban vetem sa per inat te fqinjeve (jo per shkak te besimit ne Kuran e Allah)
    Madje nëse e ke vërejtur ka shumë zakone pagane, që deri vonë njerëzit i kanë mbajtur, e ka që ende i mbajnë duke e arsyetu se "ne jemi muslimanë" andaj duhet t'i mbajmë zakonet tona.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Jo unë nuk jam "i dashuri", unë jam Testimi (nëse s'e ke ditur).

Kush është ai që po flet si jo-shqiptar? Ti që na paske zbuluar se "kosovarët" nuk bëkan, qenkan injorantë, dhe se ti na qenke zhgënjyer kaq keq, sa të mjafton vetëm ai territori i 1913 që t'a kanë imponuar në Konferencën e Londrës. Turp të kesh. Jemi këtu një numër i madh anëtarësh nga të gjitha trojet shqiptare që tashmë jemi njohur (të paktën virtualisht, e herë herë edhe në realitet), dhe e kalojmë mjaft mirë, dhe ti para pak ditësh na pike nga qielli si me parashutë dhe na tregon se si ne qenkemi komplet ndryshe. Thua ti se të paskemi pritur ty të na tregosh relacionin Shqipëri-Kosovë, ndërkohë që ka me vite që kontaktojmë mes vete.

Ti mund të lexosh nga unë, sepse i kam shkrimet e mia këtu. Por nuk mund të lexosh nga njerëz si unë, sepse së pari ti as nuk je duke e ditur se çfarë njeriu jam unë, së dyti ty nuk të intereson çfarë njeriu jam unë, sepse nuk kam ardhur këtu të prezentohem, jam këtu vetëm për shkëmbim idesh, dhe së treti nuk mund të më drejtohesh mua në bazë të asaj çfarë shkruajnë të tjerët.

Mirë, o shoku, po a nuk të vje turp të bësh gafa të tilla, duke treguar ose mosnjohjen tënde në histori, ose keqpërdorimin e historisë për interesa fetare???

Mua do më kishte ardhur turp të thoja se latinishtja lidhet me krishterimin, ndërkohë që latinishtja ekzistoi si gjuhë që në kohërat pagane, ndërsa vetë krishterimi përdorë lloj-lloj gjuhësh në liturgji përveç latinishtes.

Jo o shoq, jo. Veçse na verbove me këtë farë ngjyre. Andaj të këshillova që të shkruash në mënyrë normale, ngaqë sidomos ato referatet me madhësi të jorganit nuk kam nerva t'i lexoj.

Për këtë më vjen keq që të humb shpresat, por në fe nuk ka shkallë të ulët e shkallë të lartë. O do bëhesh taleban-kryqtar-jezuit ose do e lësh fare. Ngaqë ky është realiteti i hidhur.
    Keshtu ben autogol i dashur TESTIM(a e din se ç'do me thon emri jot?).
    Ty si mysliman fjala "i dashur" ndoshta te jep bezdi(ne Kuran ndoshta s'e kan shkruajtur?), kurse per mua eshte nje fjale me te cilen duhej ti drejtoheshim kujdo..aq me shume nje shqiptari tjeter...por s'ma ha mendja se è kupton nje gje te tille, dhe me vjen keq.....

Kur citon shkrimet e mia, beje siç duhet, ne teresi...
    Per ç'arsye them se ti flet si jo-shqiptar??Nuk e citon kete...
    Po ta rifreskoj une kujtesen:Pasi ti shkruan se nuk ka shqiptare te denje andej qe te gjykojne keta kendej!!!!!
    Ti i ndave shqiptaret medysh, nuk mendon se eshte nje pozicion jo-shqiptar????Per te mos thene antishqiptar.....

Sa per te tjerat me duket se nuk i referohesh shkrimeve te mia, kur ta gjesh se ku une shkruaj se kosovaret jane ignorante, ma trego pasi nuk e di.....
    Kur flas per njerez si ti, nuk eshte fyerje, aty kisha parasysh edhe veten...pra NJEREZ qe shkruajne, guxojne te shprehin mendimin vetjak....(po t'asht bo ferra Ibrahim mor trim)......

Sa per latinishten, ç'te te them, eshte debat i kote...Une i bie gozhdes , ti patkoit....Meshat , deri pak kohe me pare, ishin ne latinisht, biles po flitet qe ta kthejne prape ritin latin.....une e kisha fjalen per tjeter Krishterim.....
    Por ajo ku e kisha fjalen une ....nejse, e kuptoj qe ne nivel filozofie, s'mund te bej shaka me ty....

Ne fe nuk ka shkalle te ulet apo te larte!!!!hmm!!!Domethene????
    ....taleban=kryqtar=jezuit....??????Je i sigurt se e din se çfare po shkruan??
    Ah sikur ta kuptoje, une do te isha i lumtur......
    Paqja qofte me ty......
    P.S.(pas-shkrim...)..une jam Gazmenti.....
    P.P.S.(pas-pas-shkrim)..ngjyra e detit padyshim i jep bezdi atij qe eshte mesuar me driten fosforike te varrezave....hahah...
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 11-07-2009 më 06:57

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Postime
    1,008
    Jarigas apo Jargë, je ardhur këtu për bezdisje apo për shkëmbim idesh? Për emrin tim, tek e kam vënë, kjo do të thotë që veç e di kuptimin, po të testoj ty se sa ke njohuri për emrin tim, hajt a po e di pra?

Ty si mysliman
    Pse? Pse "ty si musliman". Për çfarë arsye kjo? Kush të tha që jam musliman? Prej kah unë musliman?

Ke ardhur këtu për bezdisje apo për shkëmbim idesh?

Ty si mysliman fjala "i dashur" ndoshta te jep bezdi(ne Kuran ndoshta s'e kan shkruajtur?),
    Tema s'ka lidhje me këtë. Përmbaju temës.

kurse per mua eshte nje fjale me te cilen duhej ti drejtoheshim kujdo..aq me shume nje shqiptari tjeter...
    Ky është mendimi yt. Të tjerë përdorin fjalën vëlla, të tjerë të anglizuar thonë "Bro", tim për shpi e qef për njeri. Gjithsesi edhe këtu je jashtë temës. Si duket po ndihesh i sikletosur dhe dëshiron t'i ikësh temës. A ia qëllova?

Po ta rifreskoj une kujtesen:Pasi ti shkruan se nuk ka shqiptare te denje andej qe te gjykojne keta kendej!!!!!
    Hej, po cili ishte që i ndau shqiptarët??? Shiko veten pak e mos i tërhiq fjalët tua, se ti na shave e na ofendove. Ja ta rifreskoj pak kujtesën se sa vlen për ty uniteti kombëtar (aspak):
    Sipas asaj qe lexoj ketu nga shkrimet e kosovareve, kam mjaft dyshime mbi vlerat e qyteterimit te tyre....!!!
    E sheh sa pis tregohesh, sa hipokrit, a ishe vetë i pari që fillove të nënçmosh shqiptarët dhe të bësh ndarje. Po pra, nuk ka asnjë shqiptar të denjë për të gjykuar një regjion të tërë. Aq më pak ti.

Sa për latinishten, ta përkujtoj që ortodoksët nuke përdorin, e përdornin greqishten deri vonë, më pas disa rusishten të tjerë serbishten e kështu me radhë sipas stallave ku përkasin.
    Në Etiopi gjuha liturgjike është Geez një gjuhë semitike që përdoret vetëm në liturgji. Ke shembuj sa të duash.

....taleban=kryqtar=jezuit....??????
    Tek e kam shkru sigurisht që e kuptoj, po hajt a po e kupton ti pra? A nuk e din që njësoj janë të gjithë fetarët. si për kah prejardhja, si për kah idetë, si për kah niveli i inteligjencës që të gjithë njësoj janë.

Edhe nuk po kuptoj ça po më sqarohesh për ato që the. Unë nuk kam nevojë këtu për kurrëarë sqarimi, madje as që të kërkova sqarim. Por po hyn ferrave pa nevojë me tallje të kota, duke mendu se po flet me një taleban. Simbolikisht "unë t'i thyej hundët", po deshe vazhdojmë bisedën.

E tash hajt tregona ku e pe ti autogolin?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Testim : 11-07-2009 më 08:42

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Islami duhet zhdukur me dhune nga trojet Shqiptare po ashtu sic erdhi me dhune,pike.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Jo Anesti, difterine e Islamit nuk e kemi vetem ne kosovaret. Ka i tere populli shqiptar. Kemi poashtu qytetare nga shqiperia, te cilet ne te njejten mase jane te zhytur e tretur ne Islam.

Nese e krahason 50-vjeqarin e fundit te shqiperise me kosoven, atehere kjo eshte turp per shqiperine. Sepse neve ne kosove nuk patem nje shtrese mbareintelektuale qe zbrapthi fete. Shqiperia po.

Edhe pse neve kosovaret nuk patem ne ndonje kohe ku shteti me institucionet e tij mori per siper ndalimin e semundjeve fetare (islame) ne shoqeri, neve kosovaret sot prap se prap jemi zoter mbi islamin. E mbajme nen kontroll ne shumicen mbiabsolute te rasteve. Islami kosovar eshte per cdo imam tjeter jokosovar eshte apostazi, dalje nga islami. Xhamite e keto ndertesat nuk kemi ne pune me to. Ato jane te ndertuara nga kohet e perparshme, kur turku na bente ligjin ne shtepi dhe ndertonte sipas qejfit te tij. Nese shqiperia sot nuk ka xhami, e dijme merite e kujt eshte. Jo e sensit te vecante kombtar te popullit nga shqiperia, por ish-shtetit dhe institucioneve te tij.

Kur flet per Islamin me kosovare, gjithmone mbaj mend keto dy mendime nga une:

1. Kosovari mendon se islami eshte tradite shqiptare, eshte shqiptaria
    2. Kosovari islamin e mban vetem sa per inat te fqinjeve (jo per shkak te besimit ne Kuran e Allah)

Ketu eshte thelbi mbi ceshtjen e islamit ne kosove. Me keto dy pike ai bie, me keto ai qendron.

*
    As qe e diskutoj se eshte problem mbare shqipetare.Por muslimanet shqipetar mbajne nje vlersim krej tjeter per turqine.Ato e pranojne ate si pushtues, dhe si nje faktore qe na la kete prapambetje.Pjesa e civilizuar e muslimaneve ketu jane kthyer ne ateiste dhe e urejne islamin me shume se te krishteret.Ketu jane problem familjet anadollake, fshatarsia.Nese shikon lajmet bartesit kryesore te krimit jane muslimanet e kesaj shtrese per te cilen flas.Pershembull gjate viteve te tranzicionit dhunuesit te pronave dhe korrupsionit ishin familjet komuniste dhe muslimane anadollake, injorante.Ne 97 ato qe rroken armet ishin po keto.Une nuk di ndonje familje te krishtere ne qytetin tim te merrte arme apo te grabise pronen e tjeter kuj.Meqe rame tek prona.Kisha dy parcla ne Plazh , nje 6mije m2 u dhunua nga muslimanet.Nje parcele tjeter 1000m2 u nda nedysh nga nje rruge .njera gjysem qe kufizohej me te krishter dhe pjesa tjeter me musliman.Me te dy palet rashe dakord qe une te mos e rrethoj token , por tja e atrye per ta shfrytezuar duke mbjelle ate per interes te tyre e per te ma liruar kur te me nevoitej.Ne momentin qe une gjeta investitore ne gjysmen e pare, i krishteri qe e perdorte ate ma liroi menjehere.Para dy ditesh shkova te liroj pjesen tjeter,bukeshkali dori e me kercenoi duke me thene se kjo toke tashme me takon mua sipas ligjit te oborreve.Po atij i takoka , megjithese une e kam me tapi te regjistruar ne hipoteke e tej.Si zgjidhet?Sistemi i drejtesise eshte e sigurte qe nuk me mbron mua si pronare.Pra dhe kjo toke eshte epredispozuar te humbase.Nese do te ndodhte veprimi i kundert , pra qe te isha une ne vend te tij eshte e sigurte se do me kishte vrare.Ketu njerzit vriten perdite per nje meter toke.Me kete fakt dua te them te gjithe atyre qe me urejne per arsye se une urej islamizmin, per demin qe i shkaktoi popullit tim, si ne edukim po ashtu dhe si percarje, se nga njerez me edukim si anesti ju rroni dhe njemije vjet,dhe me dhunimin qe mund ti beni atij,por kujdes , beni mire te ruheni brenda lloit tuaj.Ju jetoni ne nje ekuiliber sipas shprehjes se e njeh mire vampiri lugatin, por kur prane keni te beni me njeriun e virtyteshem dini mire me ja rrujte mjekren e me nzjerre ne pah antivlerat e ketij edukimi.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    Katolizmin duhet zhdukur me dhune nga trojet Shqipetare po ashtu si erdhi me dhune pike.sepse edhe ata ndryshun nji fe perpara se te vijne ketu prej LINDJES,HISTORIA NUKE RRENE ,se po duket ne Shqipetaret ZOTIT i themi Zot dhe tjeter emer nuke kemi.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Jarigas apo Jargë, je ardhur këtu për bezdisje apo për shkëmbim idesh? Për emrin tim, tek e kam vënë, kjo do të thotë që veç e di kuptimin, po të testoj ty se sa ke njohuri për emrin tim, hajt a po e di pra?

Pse? Pse "ty si musliman". Për çfarë arsye kjo? Kush të tha që jam musliman? Prej kah unë musliman?

Ke ardhur këtu për bezdisje apo për shkëmbim idesh?

Tema s'ka lidhje me këtë. Përmbaju temës.

Ky është mendimi yt. Të tjerë përdorin fjalën vëlla, të tjerë të anglizuar thonë "Bro", tim për shpi e qef për njeri. Gjithsesi edhe këtu je jashtë temës. Si duket po ndihesh i sikletosur dhe dëshiron t'i ikësh temës. A ia qëllova?

Hej, po cili ishte që i ndau shqiptarët??? Shiko veten pak e mos i tërhiq fjalët tua, se ti na shave e na ofendove. Ja ta rifreskoj pak kujtesën se sa vlen për ty uniteti kombëtar (aspak):
    E sheh sa pis tregohesh, sa hipokrit, a ishe vetë i pari që fillove të nënçmosh shqiptarët dhe të bësh ndarje. Po pra, nuk ka asnjë shqiptar të denjë për të gjykuar një regjion të tërë. Aq më pak ti.

Sa për latinishten, ta përkujtoj që ortodoksët nuke përdorin, e përdornin greqishten deri vonë, më pas disa rusishten të tjerë serbishten e kështu me radhë sipas stallave ku përkasin.
    Në Etiopi gjuha liturgjike është Geez një gjuhë semitike që përdoret vetëm në liturgji. Ke shembuj sa të duash.

Tek e kam shkru sigurisht që e kuptoj, po hajt a po e kupton ti pra? A nuk e din që njësoj janë të gjithë fetarët. si për kah prejardhja, si për kah idetë, si për kah niveli i inteligjencës që të gjithë njësoj janë.

Edhe nuk po kuptoj ça po më sqarohesh për ato që the. Unë nuk kam nevojë këtu për kurrëarë sqarimi, madje as që të kërkova sqarim. Por po hyn ferrave pa nevojë me tallje të kota, duke mendu se po flet me një taleban. Simbolikisht "unë t'i thyej hundët", po deshe vazhdojmë bisedën.

E tash hajt tregona ku e pe ti autogolin?
    Une nuk pata aspak ndermend qe te te fyej, dhe nese e kam bere kerkoj ndjese..
    Jarigas eshte permledhje e dy emrave Gas(nga Gazment, emri im) dhe Jari(emri i tim biri dhe i tim eti, ndjese paste)...Pyetja nese e din se çdo te thote "testim", ishte per arsye te njohjes qe kam gjuhesi...testim=deshmim......fjale per fjale..(pastaj e perdorin edhe per te treguar venien ne prove)....Prandaj mund edhe te me "testosh"nese e di se çdo te thote "testim"....(loje e bukur fjalesh)...
    Them "ti si mysliman" dhe ke te drejte...shprehem gabim....doja te thoja ashtu si myslimanet....
    Se kam problem fare te flas per temen...ketu me ke......
    Fjala "i dashur" te beri te dridhesh aq shume sa kerceve perpjete dhe fillove te dridhesh....ehhhh....(ferra Ibrahim po te bohet, shikon hije homoseksualiteti gjithandej, hahahahah).......une po i pergjigjesha vetem shkrimit tend.....

Une nuk i kam nençmuar asnjehere kosovaret, bile asnje shqiptar tjeter...dhe nuk ndava njeri....Thashe vetem se po filloj te dyshoj mbi vlerat e qyteterimit kosovar duke lexuar shkrimet e tyre(kur njeri thote se i duhen xhamiat dhe jo shkollat, çfar mund te mendosh?)...ku eshte gjykimi ketu???ku jane sharjet dhe ofendimet????a mi heq dot dyshimet qe kam??..Ah, po harrova....s'te intereson te dish se pse une kam dyshime, e rendesishme qe te ruajme formen, apo jo???...turru lale, me dere ne krah.......po kadaal mer trim, s'po bojm lufte....

Pastaj prape me latinishten ti.....une thashe qe latinishtja qe e lidhur me Krishterimin(lexo ketu , ka ngelur akomea ne jete, fale tij), dhe jo e kunderta.....e nuk thashe qe lindi me te....pike....e lagu s'e lagu....
    Qe fetaret pastaj te jene te gjithe njesoj, per nga niveli i inteligjences, une per vete e mendoj ndryshe......une them se fanatiket jane te gjithe njelloj....fanatizem=panjohturi.....po nejse, do te duhej te hapnim nje teme tjeter....
    Ti s'ke nevoje per sqarim....ti je Testimi apo jo, dmth deshmia vete....ke te drejte...

Autogolin ta tregova ne fillim:ata andej, ne ketej...por ndoshta ishte nje lapsus....apo jo??
    P:S bukur edhe çarçafi jot....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    jo aspak ,krishteret jane tradhtare te paganizmit ,ata duhet te kthehen atje ku e kane vendin tek besimi i tyre ne lope dhe shqipe

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •