O shoku bajraktar, kush tha qe une s`e di si eshte? Apo deshe ta thuash edhe ti nje llaf edhe e the?
O shoku bajraktar, kush tha qe une s`e di si eshte? Apo deshe ta thuash edhe ti nje llaf edhe e the?
-
Kavir ja edhe nje pak me te lehte.
Ishte nje femer qe e kishte hapur fjalen se do ta merrte ate burre qe ia bene ate punen me forte.
U qua nje i Malesise qe mendonte se eshte i forte ne ate punen dhe shkoj e fjeti me te. Pak me vone shkoj edhe nje nga Reka edhe ai ta provonte . Ne fund u qua edhe nje nga Drenica dhe shkoj e fjeti me te. Ne fund ajo femra e kishte qite fjalen : Drenice , Reke e Malesi nenje turli '.
Jeni bere si shume kesofare turlije heeheheheh.
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Tani une jam turlija, ti je ajo "nruja e nershme"? Pse ti je ajo qe shtriva parmbreme une?
-
Pse ke edhe eksperienca me treva te tjera? Na i thuaj qe ta dime kush mban rekord peshengritjeje.
-
Mire mbasi po e kerkon po ta ta tregoj edhe nje .
Dy tre fshatra mundoheshin ta thenin nje shkemb te madh per ta zgjeruar rrugen, por shkembi i forte e i madh dhe nuk mundnin. Vjen nje i moshuar dhe i sheh ata e i pyet he more djem a ende se paskeni thyer shkembin a? Ata i pergjigjen jo bre axhe me gjithe keto makineri spo mund ta thejem. Ai hidherohet dhe thote po shkoni bre bire thirreni ndonje nga Shkoza se ata me ate sendin e thejne se leje me me pajise.
Rri larg meje biro se qahesh tek une .
SHKOZA nga Prizreni
ATDHEU MBI TE GJITHA
Jo mer te kuptoj ai sendi i burrave te fshatit tend te pelqen me shume, nuk them gje une. Ti e di me mire.
-
Nuk te hyj ne pjese jo. Jam "lagje" tjeter une.
-
Krijoni Kontakt