Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 107
    Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    allahile i kahit je ti qe ma paskan pushtu kosoven mu shkijet?...kom bo luft n`maqedoni se qat`her i kom mush vjet per luft,edhe prap boj luft nese eshte nevoja,si n`kosov si n`preshev si n`maqedoni.shko ti me albin kurtin njeki shkijet.klloshar.
    Se pari ketu ne forum duhet me shkru kjart edhe nese poston ne gjuhen gege (kosovarishte). Edhe une jam nga Kosova po mundohem te shkruj pak ma me rregul. Nje shqipen egziston nje strandari i cilli mirret vesh nga te dya anet e kufirit.

Se dyti, mos te kishe qen Albin Kurti sot ne Kosove do te kishim shum komuna te reja me shumic serbe edhe disa plane te tjera qe i kundershton Levizja Vetevendosje. Albin Kurti e don drejtesin e jo "patriotizem" ne leter. Pra mas pari filloi me sha anti-shqiptarin Hashim Thacin & Co.

Sa per plaqkitjet qe ndodhin esht gje normale, po ne Shqiperi per fat te keq ndihet pak ma shume. A e din ti se ne Gjermani gjdo dy sekonda ndodh nje plaqkitje? Duhet me shqaru se nuk jan te gjith mafioza ne Shqiperi po vetem do grupe.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Epo tash nuk mundesh me formu nje bindje per 8 milion Shqiptar duke marr shembull nje rast te vetem nga nje person i vetem.

B.C.B duhesh me pas rrespekt per Shqiperin e Shqipetaret sepse nga aty u organizua lufta e Kosoves, nga aty hyrnin e dilnin trimat, transportohej municioni .Perse nuk i permend keto ,ndersa e permend ate Traktorin.

Nuk iu dasht asnji Kosovari Traktori pas luftes sepse krejt dolen neper qytete.

qyre ti vlla mire e ki,noshta jom edhe gabim,veq besom qe mu personalisht shuum mkan deshpru kta "vllaznit"e shqipnis...noshta nuk bon mi perfshi krejt,veq gjysen po garant,mos me thon shumicen.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga Val9 Lexo Postimin
    Se pari ketu ne forum duhet me shkru kjart edhe nese poston ne gjuhen gege (kosovarishte). Edhe une jam nga Kosova po mundohem te shkruj pak ma me rregul. Nje shqipen egziston nje strandari i cilli mirret vesh nga te dya anet e kufirit.

Se dyti, mos te kishe qen Albin Kurti sot ne Kosove do te kishim shum komuna te reja me shumic serbe edhe disa plane te tjera qe i kundershton Levizja Vetevendosje. Albin Kurti e don drejtesin e jo "patriotizem" ne leter. Pra mas pari filloi me sha anti-shqiptarin Hashim Thacin & Co.

Sa per plaqkitjet qe ndodhin esht gje normale, po ne Shqiperi per fat te keq ndihet pak ma shume. A e din ti se ne Gjermani gjdo dy sekonda ndodh nje plaqkitje? Duhet me shqaru se nuk jan te gjith mafioza ne Shqiperi po vetem do grupe.
    eh po une e foli qysh m`folet,kur jam ne gjendje mi kuptu t`shqipnis,le tem kuptojn edhe ata mua,nuk e ndrroj t`folmen per kerkon e ma s`paku per kta.hajt mos te perzijm albin kurtin tash ktu se so nevoja,se na paska pshtu aj prej shkijev.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    mu nuk ma kan hap deren shqiptart tjesh e bindun n`tiran kam pagu banes me qera ne koh lufte.hajt tung.,
    Po te lame te hyje ne territorin tone mor bukeshkale, se fqinjet ua ulen traret . Bashkekombasit e tu kush i strehoi, apo sheh vec surratin tend ti?

Po keshtu eshte kalova lumin, te dhje...a kalin! Uroj qe kosovaret si ti, te jene te pakte!
    Elegance is an attitude.

qyre ti vlla mire e ki,noshta jom edhe gabim,veq besom qe mu personalisht shuum mkan deshpru kta "vllaznit"e shqipnis...noshta nuk bon mi perfshi krejt,veq gjysen po garant,mos me thon shumicen.
    Plackitjete e tilla ndodhin nga skamja, e per kete nuk duhet cilesuar si i keq askush sepse skamja mund ta prek gjithkend.Ai djaloshi kishte qen 15 vjec ,paramando ti qka iu ka rrotulluar ne koka ato momente.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Po te lame te hyje ne territorin tone mor bukeshkale, se fqinjet ua ulen traret . Bashkekombasit e tu kush i strehoi, apo sheh vec surratin tend ti?

Po keshtu eshte kalova lumin, te dhje...a kalin! Uroj qe kosovaret e tu te jene te pakte!
    hajt more verem mos mfol ti dhipi qek.e keni qel deren se e keni hak oooj pel e katunit,HAK E KENI.lladika niher.nuk tkem pyt ty a bon me hi nterritor se nuk kishe mujt me na ndal a kupton,at` kohe as ushtri skeni pas hahah e po mfol ti mu JU KEMI LEJU.na ka leju amerika e ju nuk jeni pyt aty asgje kadal mos i jep zor qklejka niher.

Peace Please !!!!

Someone wants to be a Devils Advocate.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    O Zoteri ne jemi te fort te luftojm mes vete,e qe na u vran ne liri ne Mitrovice djemt tane at nuk e shef askush,edhe njehere ju them,mos e perlyeni tere kombin me kto sharje,edhe per bashkombesat e mij nga Shqiperija flas Pse nuk i lexojn edhe mendimet pozitive qe nuk fusin grindje,por shkojn direkt tek fyerje-sharjet!Kjo nuk na duhet as tani as kurr!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    hajt more verem mos mfol ti dhipi qek.e keni qel deren se e keni hak oooj pel e katunit,HAK E KENI.lladika niher.
    Ti hero virtual, mesohu te vetfrenohesh e te tregosh pak respeket, se nuk te ofendoi askush. I mora shume mire vesh ate qe shkrove por me le shume mire te kuptoj se llumi nga disa vine eshte shume here me i ndotur sec duket ne siperfaqje. Te gdhendesh tipa si ti, eshte mision i pamundur. Cope mishi!!!

Hajt keput qafen tani e zhduku nga forumi se per ta kujtuar quhet " Forumi shqiptar" pjese e te cilit normalisht s'duhet te jesh s'je! Ka forume kosovare sa te duash, ku shkruhet edhe kosovarce, shko shpalose andej injorancet e katunarllikun tend!
    Elegance is an attitude.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Ti hero virtual, mesohu te vetfrenohesh e te tregosh pak respeket, se nuk te ofendoi askush. I mora shume mire vesh ate qe shkrove por me le shume mire te kuptoj se llumi nga disa vine eshte shume here me i ndotur sec duket ne siperfaqje. Te gdhendesh tipa si ti, eshte mision i pamundur. Cope mishi!!!

Hajt keput qafen tani e zhduku nga forumi se per ta kujtuar quhet " Forumi shqiptar" pjese e te cilit normalisht s'duhet te jesh s'je! Ka forume kosovare sa te duash, ku shkruhet edhe kosovarce, shko shpalose andej injorancet e katunarllikun tend!
    hahahah ti po mfol mu per katunarllek a?ti qe deri para 18 vitev nuk e ke dit qysh doket dynjaja hahahaha...a mos je edhe ti asi qe je kacavjer n`anije per me dal n`itali?
    hajt mos fillozofo shume se femen koke,veq tjeter qka me ty kisha fol jo per ksi lloj tema,kshtu qe mos u perzij.

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •