Close
Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 107 prej 107
    i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    Çfarë bëni kështu ju ore?!

Ruani gjakftohtësinë , ofendimet , fyerjet për ndonjë nacionalitet tjetër jo për gjakun tuaj., e shihni ju me këto postimet tuaja i humbi dhe vlerën e gjith forumit.
    Nuk kuptoj deri dje (apo më përkatësisht) para se të hapet kjo temë pashë që anëtarët e forumit shqiptar i duan Kosovarët dhe i mirëpresin si duhet , me të gjitha të mirat etj., por sot pash anën negative , sot pashë duke u fyer për një gjë interesante , sot pashë dashurinë vëllazërore , sot pashë Bashkimin Kombëtar dhe pashë disa gjëra të tjera që nuk ia vlen ti përmendi.
    Ndëgjoni kjo temë ka marrur një kahje tjetër pra ju këshilloj të mos e devijoni dhe më shumë por e leni ashtu siq është.

Me Rrespekt : ILMGAP
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    Kriminelet duhet te marrin denim maksimal, jo te dalin pas tre muajesh ashtu sic ndodh ne Shqiperi.
    Kosovaret na sjellin leke, ndersa ne i presim me plumba.
    qy kur keshtu se nuk kam ndigju kosovar te thojn na kan prit me pluma se me i prit ashtu sic thu ti nuk vishin prap ne shqiperi me bo pushime...

sa per kriminelat ne burg duhen te kalben po ja qe keshtu esht ne shqiperi per momentin nuk ke cfare te besh...shpresoj te behet me mire...

bobo ne ket tem e pash tamom qe si menojn kosovaret dhe shqiptaret e shqiperis per njoni tjeterin pranej ju lutem mos na boni kot gam gam jemi motra dhe vllezer....puupupupupu

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    A ka kjo teme moderatore? Ku jane ata qe te fshijne shkrime te lloj lloj psikopateve qe shkruajne ketu fjale te ndyra?
    Kam rraportuar tek moderatori disa postime, te cilat vertet kalonin cdo nivel te vulgaritetit, te percarjes kombetare dhe cenimit te vlerave, virtyteve dhe mbi te gjitha emrit 'Shqiptar' ...por sic duket askush nuk e ve ujin ne zjarr!

Me vjen keq per derjansin dhe disa te tjere, kosovare qe duke u munduar te luajne nje rol pozitiv ne zbutjen e gjakrave dhe duke kritikuar ato qe flasin ne emer te gjithe Kosoves, bien pre e presioneve, sharjeve dhe abuzimeve te disa degjeneratave te Kosoves.

Nga ana tjeter, nuk jam dakort edhe me disa te Shqiperise, qe permendin strehimin qe shteti e familjet shqiptare u bene kosovareve ne kohen e luftes. Mendoj se nuk eshte aspak e nevojshme te shprehet nje nder, ose me mire te themi, nje pergjegjesi qe i takon cdo njeriu ta beje ndaj gjakut te tij. E kuptoj qe, te mbetur pa asnje alternative pas sharjeve dhe perbuzjes qe na behet, detyroheni ta shprehni qendrimin tone te dikurshem, por thjeshte s'ja vlen.

Te lexosh kete teme, do lumturoheshe nese do ishe serb, sllav apo grek. Te lexosh kete teme, do hidheroheshe dhe do ndjeje nje pergjegjesi reagimi te menjehershem, po te jesh shqiptar. Kam lexuar ketu sot, postime pa fund, ku shpaloset dukshem percarja qe ka mes dy vendeve dhe mbi te gjitha urrejtja qe egziston. Po, po, urrejtja. Sado te mohohet nga dikush ky fakt, per hir te etikes e diplomacise, eshte dicka qe eshte teper e dukshme, e prekshme dhe e perceptueshme. Faktoret qe ndikojne ne kete fenomen, shkaqet e pasojat, nuk jane per mua ti gjykoj apo diskutoj dhe mbi te gjitha jo ketu ne kete teme langaraqesh, por e mira eshte, te sensibilizohen te gjithe ndaj ketij problemi qe ka therret per tu ndrequr.

Po vazhdoj te lexoj sepse me terheq ti studioj disa njerez, gjykimet qe kane, ti psikollogjis aq sa mundem dhe te njoh me qarte realitetin. Nganjehere, edhe prej pakices nxirren konkluzionet e duhura ne lidhje me opinionin e nje shoqerie. Incidenti qe ka ndodhur ne Kukes, nuk eshte rasti i pare, por ka pasur shume te tjere perpara. E denoj maksimalisht ate veprim dhe e kuptoj shqetesimin e te afermve, sepse vetem kur te ben vaki vete (qe mos ju befte) atehere di sesi reagon, por, te vish ketu dhe te shprehesh tere kete vrer ndaj shqiptareve, eshte e patolerueshme. Qeveria jone, ka deklaruar se e ka ulur krimin me minimum, e une perseri protestoj ndaj kesaj deklarate mashtruese. Ne Shqiperi nuk ka rend, nuk ka polici dhe mbi te gjitha nuk ka drejtesi, sepse po te kishte, edhe ai kuksiani qe eshte kokrra e malokut dhe qe nuk ka pare jete me sy pertej boleve te dashit qe kullot cdo dite, po te kishte rend e shtet, do e pyeste bithen mire perpara se te vepronte.

Harambash Killer Maska e Gameness
    Anëtarësuar
    13-03-2006
    Vendndodhja
    Aty-ktu... por, parasegjithash në "kullën e fildisht".
    Postime
    623
    ...nuk ka t'Shipris apo t'Kosoves apot t'Malit te Zi apo te Serbise apo te Maqedonise apo te Greqise, nuk ka. Ne jemi. sille e pshtjelle si te duash...dhe kush bene etiketime eshte balosh dhe dy lidhje me tru nuk i ka.

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Familja që u sulmua nuk ishte nga zona e Shqipërisë së veriut se në të kundërt nuk do ishte sulmuar. Edhe nëse do shkonte ndonjë shqiptar nga jugu(Saranda) andej prap do ishte grabitur. Inati nuk ka qënë ndaj shqiptarëve nga kosova, mos i keqpërdoni lajmet si t'ju vijë për mbarë.
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Postime
    1,281
    Po të isha unë moderator, do ta mbyllja këtë temë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-06-2005
    Postime
    2
    aiii qka jeni tu thon mor leni kto fjal palidhje jo kosovar jo shiptar.. 1 hamom jem krjet ...menoni pak ..a e din sa hotelli e restorani met pa pun nMal tzi shkaki ksaj Autostrade .. ata duhet me bo dicka per me kthy punen ...puna ma let per ta osht me pagu dikon per me dal nrrug me bo naj problem .. e dihet gjithmon qe na shiptar shum pak ju rrezistojm pareve .. na gati gjithqka bojm per pare.. ma ata qe sjon msu me pas .nuk o shtir me dal me bo ni problem per 1000 euro jon shum per to .. kshtu so per mu qudit un perveti e kom prit qe ka me ndodh naj aksident i till .. veq ishalla mushem men e qata qe smunshen men ishalla bilem bojn pare para se me vra najkon hehe .. hajt urime kjo rrug per krejt shiptart e botes.. se nja jem si keq si i mir .. :d

Faqja 11 prej 11 FillimFillim ... 91011

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •