Tema duhet të emërohet: Vjellje vreri kundër kombit shqiptar.
E more B.C.B pse na para 18 viteve kena dit qka esht dynjaja? Serbi na hoqi televizonin, rrymen, buken krejt e metum qaty. E sa per shqiptaret e Shqiperis ata ne ate kohe jan "zhvillu" ne aftesin e tyre edhe sot e she.
Keshtu qe tham ma mir 18 vite mesim se 18 katunarllek. Sot shihet aftesia e nje Shqiptari nga Kosova prsh. ne KTV ku esht aty rubrika "Hajt pak..." ku personat nuk din mei lidh dy fjale bashk. Po te shikosh nje program ne TVSH, nje ore do te fliste.
Meqe ai i fut mes thonjeza vellezerit shqiptare sic i quan dhe meqe e shpalos hapur konsideraten e tij ndaj nesh, nuk e kuptoj se cfare do qe shkruan ne forumin shqiptare! Te me ofendojne mua, pa ofenduar njeri i dashur, nuk do te thote te mbaj gojen gojen mbyllur thjesht per faktin se jam Mod! Cave ndonjehere duhet t'u tregosh vendin.
Une s'kam gje kunder askujt, po hyn nje karafil ketu dhe shan ke ti dale perpara. Epo dale se s'ka te beje me dele ai ketu.
Me te mira! Eshte e kot te harxhosh fryme me disa.
Elegance is an attitude.
Shteti formohet nga njerzit,e mua me duket qe na mungojn njerzit dy paleve!A mos po ndihmoni viktimat me keto sharje?
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Mire se vini ne Kukes! Qyteti ku te gjitha endrrat e pushimeve realizoen!
Me fal por ne qoftese duhet shar Shqiperia, shani barinjt nga Veriu e jo gjith Shqiperine. Kukesi nuk reprezanton gjith Shqiperine, reprezanton vetem malet ne Veri!
Il Club Più Titolato Al Mondo
Krijoni Kontakt