Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 107
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    Ti hero virtual, mesohu te vetfrenohesh e te tregosh pak respeket, se nuk te ofendoi askush. I mora shume mire vesh ate qe shkrove por me le shume mire te kuptoj se llumi nga disa vine eshte shume here me i ndotur sec duket ne siperfaqje. Te gdhendesh tipa si ti, eshte mision i pamundur. Cope mishi!!!

Hajt keput qafen tani e zhduku nga forumi se per ta kujtuar quhet " Forumi shqiptar" pjese e te cilit normalisht s'duhet te jesh s'je! Ka forume kosovare sa te duash, ku shkruhet edhe kosovarce, shko shpalose andej injorancet e katunarllikun tend!
    Pse mendon se ne forumet Kosovare ka vetem sharje ?

B.C.B po vetem edhe ti nuk i leshon rrugen,per te tilla gjera.Kujdes sepse je Mod.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Prenku i Dalmatëve
    Anëtarësuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Në dritën fosforike që lëshojnë varrezat gjatë natës
    Postime
    1,008
    Tema duhet të emërohet: Vjellje vreri kundër kombit shqiptar.

Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    hahahah ti po mfol mu per katunarllek a?ti qe deri para 18 vitev nuk e ke dit qysh doket dynjaja hahahaha...a mos je edhe ti asi qe je kacavjer n`anije per me dal n`itali?
    hajt mos fillozofo shume se femen koke,veq tjeter qka me ty kisha fol jo per ksi lloj tema,kshtu qe mos u perzij.
    E more B.C.B pse na para 18 viteve kena dit qka esht dynjaja? Serbi na hoqi televizonin, rrymen, buken krejt e metum qaty. E sa per shqiptaret e Shqiperis ata ne ate kohe jan "zhvillu" ne aftesin e tyre edhe sot e she.

Keshtu qe tham ma mir 18 vite mesim se 18 katunarllek. Sot shihet aftesia e nje Shqiptari nga Kosova prsh. ne KTV ku esht aty rubrika "Hajt pak..." ku personat nuk din mei lidh dy fjale bashk. Po te shikosh nje program ne TVSH, nje ore do te fliste.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ti hero virtual, mesohu te vetfrenohesh e te tregosh pak respeket, se nuk te ofendoi askush. I mora shume mire vesh ate qe shkrove por me le shume mire te kuptoj se llumi nga disa vine eshte shume here me i ndotur sec duket ne siperfaqje. Te gdhendesh tipa si ti, eshte mision i pamundur. Cope mishi!!!

Hajt keput qafen tani e zhduku nga forumi se per ta kujtuar quhet " Forumi shqiptar" pjese e te cilit normalisht s'duhet te jesh s'je! Ka forume kosovare sa te duash, ku shkruhet edhe kosovarce, shko shpalose andej injorancet e katunarllikun tend!
    e ti tash e rregullove shum punen a?

nime je ne moderatore

ca dallimi ka forum shqiptar e kosovar?

turp per ksi far angelina e BCB qe jan ka na flliqin si komb
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Testim Lexo Postimin
    Tema duhet të emërohet: Vjellje vreri kundër kombit shqiptar.
    qysh me ja bo bre me i pastru prej atyne tokave do lloj njerzish se hor na bonen?

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Pse mendon se ne forumet Kosovare ka vetem sharje ?

B.C.B po vetem edhe ti nuk i leshon rrugen,per te tilla gjera.Kujdes sepse je Mod.
    Meqe ai i fut mes thonjeza vellezerit shqiptare sic i quan dhe meqe e shpalos hapur konsideraten e tij ndaj nesh, nuk e kuptoj se cfare do qe shkruan ne forumin shqiptare! Te me ofendojne mua, pa ofenduar njeri i dashur, nuk do te thote te mbaj gojen gojen mbyllur thjesht per faktin se jam Mod! Cave ndonjehere duhet t'u tregosh vendin.

Une s'kam gje kunder askujt, po hyn nje karafil ketu dhe shan ke ti dale perpara. Epo dale se s'ka te beje me dele ai ketu.

Me te mira! Eshte e kot te harxhosh fryme me disa.
    Elegance is an attitude.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Meqe ai i fut mes thonjeza vellezerit shqiptare sic i quan dhe meqe e shpalos hapur konsideraten e tij ndaj nesh, nuk e kuptoj se cfare do qe shkruan ne forumin shqiptare! Te me ofendojne mua, pa ofenduar njeri i dashur, nuk do te thote te mbaj gojen gojen mbyllur thjesht per faktin se jam Mod! Cave ndonjehere duhet t'u tregosh vendin.

Une s'kam gje kunder askujt, po hyn nje karafil ketu dhe shan ke ti dale perpara. Epo dale se s'ka te beje me dele ai ketu.

Me te mira! Eshte e kot te harxhosh fryme me disa.
    e cili asht i vend?

forumi kosovar?

spo dini ca qitni prej goje bre.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Shteti formohet nga njerzit,e mua me duket qe na mungojn njerzit dy paleve!A mos po ndihmoni viktimat me keto sharje?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anëtarësuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Mire se vini ne Kukes! Qyteti ku te gjitha endrrat e pushimeve realizoen!

Me fal por ne qoftese duhet shar Shqiperia, shani barinjt nga Veriu e jo gjith Shqiperine. Kukesi nuk reprezanton gjith Shqiperine, reprezanton vetem malet ne Veri!
    Il Club Più Titolato Al Mondo

Citim Postuar më parë nga niku-nyc Lexo Postimin
    Mire se vini ne Kukes! Qyteti ku te gjitha endrrat e pushimeve realizoen!

Me fal por ne qoftese duhet shar Shqiperia, shani barinjt nga Veriu e jo gjith Shqiperine. Kukesi nuk reprezanton gjith Shqiperine, reprezanton vetem malet ne Veri!
    Barinjte nga Veriu.
    E leshove kosën gjer ti.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •