Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 107
    i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    a ka ndodh najnjo i shqipnis me kon viktim i maskav ne Kosove?tregomani ni rast e mos fillozofoni.ajo qe thot hasmeri familjare,po qfar hasmerije kur familja eshte e kosoves e hajnat t shqipnis,qka na lidh neve me familje,pse e mbroni krimin palidhje.n`kosov nuk dalin maskat mos tjau nin hiq pa gajle rrini,se n`kosov ka ligj,maskat dalin atje te indiant e shqipnis,qe hala jetojn nshekullin 19.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga DeuS Lexo Postimin
    Falemnderit per sinqeritetin e theksuar qe tregoni ne kete qe keni shprehur. Fatkeqesisht, u desh nje rast i tille kriminal, ku nje familje u rendua nga disa halabake, qe nje kosovar te hapte barkun dhe te shprehte ate qe mendon rreth shqiptareve. Personalisht, te jam mirenjohes, sepse sot e tutje te pakten do te di se me cfare plehre kam te bej ketu ne forum. Te jam mirenjohes sepse ndryshe nga shume te tjere qe ma drredhin e sperdredhin muhabetin, gjasme per patriote e lesh me qime, ti u tregove burre te pakten. Urime per burrnine, sepse jo te gjithe e kane dhe e shprehin, ndersa per te tjerat qe ke shprehur, te siguroj qe shqiptaret nuk perfaqesohen nga nje grup halabakesh maloke e kriminele, por jane nje popull simbol i mikpritjes, i bujarise dhe pamvaresisht nje periudhe 50 vjecare e nje diktatori te eger, e mbajti kete popull te izoluar, te ndrydhur ne kohen kulminante kur Europa u zhvillua ekonomikisht, shqiptaret nuk meritojne te etiketohen dhe te deklasohen ne menyren qe keni bere ju me lart, perkundrazi. Populli yne thote: Idhnimin e mramjes, ruje per n'mjes! Sikur ju te kishit duruar pak para se te shkruanit ketu, ndoshta te i benit me mire vetes, por nga ana jone, serisht duhesh falenderuar sepse te pakten e dime se me c'mall kemi te bejme sot e tutje!

Me fal qe nuk ta perkthej dot serbisht..
    barem ti mos m`fol per patriotizem,shihet patriotizmi i jot edhe i Kosovarve,dihet ajo e dijn krejt mos ki gajle.e sa per qe thua e ke qel zemren,e kinse ti nuk paske me na dasht neve une mundem te them qe kurr hiq mos na duj,ski nevoj.1800 TRAKTORA JANE VJEDHUR NE KOHE TE LUFTES PREJ KUKSJANVE A KUPTON TI,qfar bujari e mikpritje m`flet ti?hajt se edhe naj dit duhet me bo edhe me juve ni luft e me i njek kta hajna e kta grekt qe ju kan hi n`oborr,duhet me ardh na me jau hjek se sa per juve mos vet hiq.hajt me t`mira e mos u bon nervoz.edhe un e kam msu me qfar malli kom t`boj kur kom udhtu n`shqipni,kshtu qe un ty po te them as syt nuk du me jau pa,se shume pisa jeni e shume jeni hajna,juve veq leku ju intereson.hajt mytu zdral.

me fal qe nuk ta perkthej ne greqisht,grek i vocerr.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 07-07-2009 më 10:19

Citim Postuar më parë nga DeuS Lexo Postimin
    Falemnderit per sinqeritetin e theksuar qe tregoni ne kete qe keni shprehur. Fatkeqesisht, u desh nje rast i tille kriminal, ku nje familje u rendua nga disa halabake, qe nje kosovar te hapte barkun dhe te shprehte ate qe mendon rreth shqiptareve. Personalisht, te jam mirenjohes, sepse sot e tutje te pakten do te di se me cfare plehre kam te bej ketu ne forum. Te jam mirenjohes sepse ndryshe nga shume te tjere qe ma drredhin e sperdredhin muhabetin, gjasme per patriote e lesh me qime, ti u tregove burre te pakten. Urime per burrnine, sepse jo te gjithe e kane dhe e shprehin, ndersa per te tjerat qe ke shprehur, te siguroj qe shqiptaret nuk perfaqesohen nga nje grup halabakesh maloke e kriminele, por jane nje popull simbol i mikpritjes, i bujarise dhe pamvaresisht nje periudhe 50 vjecare e nje diktatori te eger, e mbajti kete popull te izoluar, te ndrydhur ne kohen kulminante kur Europa u zhvillua ekonomikisht, shqiptaret nuk meritojne te etiketohen dhe te deklasohen ne menyren qe keni bere ju me lart, perkundrazi. Populli yne thote: Idhnimin e mramjes, ruje per n'mjes! Sikur ju te kishit duruar pak para se te shkruanit ketu, ndoshta te i benit me mire vetes, por nga ana jone, serisht duhesh falenderuar sepse te pakten e dime se me c'mall kemi te bejme sot e tutje!

Me fal qe nuk ta perkthej dot serbisht..

Ama edhe ti e hape barkun tash.Shiko nuk ka nevoje per kesi komente te lutem.
    Kosovaret deri para nje vitit edhe i kan burgosur ne Mal te Zi edhe i kan rrahur e u kan marre makinat (te mos flasim per gjobat ne komunikacion).Por prap shkojne edhe asnje nuk e kam ndegjuar te ngre zerin.Ndersa ketu ne Shqiperi per nje "kërrck" te vogel behet buje.Ju i keni fajet pasi qe tregoheni shum te bute me neve.
    Someone wants to be a Devils Advocate.

Citim Postuar më parë nga B.C.B Lexo Postimin
    barem ti mos m`fol per patriotizem,shihet patriotizmi i jot edhe i Kosovarve,dihet ajo e dijn krejt mos ki gajle.e sa per qe thua e ke qel zemren,e kinse ti nuk paske me na dasht neve une mundem te them qe kurr hiq mos na duj,ski nevoj.1800 TRAKTORA JANE VJEDHUR NE KOHE TE LUFTES PREJ KUKSJANVE A KUPTON TI,qfar bujari e mikpritje m`flet ti?hajt se edhe naj dit duhet me bo edhe me juve ni luft e me i njek kta hajna e kta grekt qe ju kan hi n`oborr,duhet me ardh na me jau hjek se sa per juve mos vet hiq.hajt me t`mira e mos u bon nervoz.
    Ku e ke ndegju ti kete informate.
    Apo vetem ja fut koti.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga pendex Lexo Postimin
    Ku e ke ndegju ti kete informate.
    Apo vetem ja fut koti.
    jo bre pendex se nuk ja futi kot,nje i aferm i imi eshte viktim i ktij gjesti t`pahijshem,nuk eshte per me u qudit se ne Kuks ka ndodh.nese nuk beson mundesh me e pyt najkon qe u kon ne kohe te luftes kah ana e kuksit.e di edhe rastin kur kan dasht me ja mar traktorin njerit kta hajnat e shqipnis,edhe aj per mos me jau dhon e ka lshu me dur t`veta n`humner,veq mos me mar kta indiant.kta jo t`but me neve,po une kta be po t`boj kon te nxo n`kosov dur e kom kom me jau thy,respekt veq per tiranen se ka njerz t`kulturum,kta tjert duhet me i kall se krejt indianca jon.
    Ndryshuar për herë të fundit nga B.C.B : 07-07-2009 më 10:23

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-12-2006
    Postime
    124
    barem ti mos m`fol per patriotizem,shihet patriotizmi i jot edhe i Kosovarve,
    me fal qe nuk ta perkthej ne greqisht,grek i vocerr.
    C'do the thote "barem" ?
    Mesues pune me dru.

Citim Postuar më parë nga marangozi Lexo Postimin
    C'do the thote "barem" ?
    barem = Bile

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    a ka ndodh najnjo i shqipnis me kon viktim i maskav ne Kosove?tregomani ni rast e mos fillozofoni.ajo qe thot hasmeri familjare,po qfar hasmerije kur familja eshte e kosoves e hajnat t shqipnis,qka na lidh neve me familje,pse e mbroni krimin palidhje.n`kosov nuk dalin maskat mos tjau nin hiq pa gajle rrini,se n`kosov ka ligj,maskat dalin atje te indiant e shqipnis,qe hala jetojn nshekullin 19.
    S'e di a ka ndodh ndonje shqiptari me qene viktime e maskave kosovare, por me siguri i ka ndodh shpesh here familjeve shqiptare ti trafikohen vajzat jashte shtetit prej kosoovareve. Sepse kosovaret i lene pas shqiptaret ne trafikun e mishit te bardhe, jane shperndaresit dhe furnizuesit me te medhenj te droges. Burgjeve te Zvicres e Gjermanise gjen me shume kosovare se shqiptare.

Por te lumte e ju lumte, se shqipetaret ju hapen dyert atehere kur s'kishit nga te fusnit koken!

Reflekto pak kulture qytetarie kosovare e shkruaj pa share( se shqip s'je ne gjendje ta besh).
    Elegance is an attitude.

jo bre pendex se nuk ja futi kot,nje i aferm i imi eshte viktim i ktij gjesti t`pahijshem,nuk eshte per me u qudit se ne Kuks ka ndodh.nese nuk beson mundesh me e pyt najkon qe u kon ne kohe te luftes kah ana e kuksit.e di edhe rastin kur kan dasht me ja mar traktorin njerit kta hajnat e shqipnis,edhe aj per mos me jau dhon e ka lshu me dur t`veta n`humner,veq mos me mar kta indiant.kta jo t`but me neve,po une kta be po t`boj kon te nxo n`kosov dur e kom kom me jau thy,respekt veq per tiranen se ka njerz t`kulturum,kta tjert duhet me i kall se krejt indianca jon.
    Epo tash nuk mundesh me formu nje bindje per 8 milion Shqiptar duke marr shembull nje rast te vetem nga nje person i vetem.

B.C.B duhesh me pas rrespekt per Shqiperin e Shqipetaret sepse nga aty u organizua lufta e Kosoves, nga aty hyrnin e dilnin trimat, transportohej municioni .Perse nuk i permend keto ,ndersa e permend ate Traktorin.

Nuk iu dasht asnji Kosovari Traktori pas luftes sepse krejt dolen neper qytete.

Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Citim Postuar më parë nga angelina o2 Lexo Postimin
    S'e di a ka ndodh ndonje shqiptari me qene viktime e maskave kosovare, por me siguri i ka ndodh shpesh here familjeve shqiptare ti trafikohen vajzat jashte shtetit prej kosoovareve. Sepse kosovaret i lene pas shqiptaret ne trafikun e mishit te bardhe, jane shperndaresit dhe furnizuesit me te medhenj te droges. Burgjeve te Zvicres e Gjermanise gjen me shume kosovare se shqiptare.

Por te lumte e ju lumte, se shqipetaret ju hapen dyert atehere kur s'kishit nga te fusnit koken!

Reflekto pak kulture qytetarie kosovare e shkruaj pa share( se shqip s'je ne gjendje ta besh).
    mu nuk ma kan hap deren shqiptart tjesh e bindun n`tiran kam pagu banes me qera ne koh lufte.hajt tung.,

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •