Close
Faqja 49 prej 130 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 481 deri 490 prej 1300
    i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Falimnderit shume. Po pse PSE PSE duhët me qen adhurues i Krishterizmit ? Kete s'po e kuptoj, me ndihmo pakes.
    duhet me qen adhurus i krishterizmit sepse jezu krishti ishte i njeriu i perendise dhe eshte e vetmja rrug e shpetimit i cili e interpretoi fjalen e drejt te Zotit dhe ai u kryqzua per faljen e mekateve tona pra ai u kryqzua per ne, kjo eshte sa i perket Krishterizmit qe pyte "Pse Krishterizem"

Tjeter ndonje gje?

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    pa ofendime ju tjert nese menoni ndrysh edhe mos em citoni kto vetem dashta me ja shpjegu r'posa...

te shneten

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    duhet me qen adhurus i krishterizmit sepse jezu krishti ishte i njeriu i perendise dhe eshte e vetmja rrug e shpetimit i cili e interpretoi fjalen e drejt te Zotit dhe ai u kryqzua per faljen e mekateve tona pra ai u kryqzua per ne, kjo eshte sa i perket Krishterizmit qe pyte "Pse Krishterizem"

Tjeter ndonje gje?
    ajo histori qe po e thua asht rren edhe e pa pranuar, per muslimant.

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    per ty nuk e thash mendo cfar te duash po vetem e shpreha mendimin tim ndaj antares qe lypi pergjigje

pa ofendime ju tjert nese menoni ndrysh edhe mos em citoni kto vetem dashta me ja shpjegu r'posa...

te shneten

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga pejani34 Lexo Postimin
    ajo histori qe po e thua asht rren edhe e pa pranuar, per muslimant.

po mos thuaj "asht rren". thuaj te pakten "une nuk e besoj"! fakti qe ti, une e shume te tjere e mendojme ndryshe nuk te ben te thuash qe "asht rren". respektoni besimin e tjetrit!!! po te ishte keshtu, ti thuaji te krishtereve "asht rren", ato i thojne te njejten gje cifuteve, cifutet budisteve, budistet hinduisteve e nuk do perfundohet kurre.

Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895

Wink

e de.....!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-06-2009
    Postime
    782
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin

Tjeter ndonje gje?
    Cdo njeri do e kishte adhuruar Jezusin po mos ti kishte mesuar mësimët dhe interpretimët e drejta të tia (paqja qoft mbi të).

Jezus krishti ne bibël ka porositur qe mos te adhurohet asgje pos Zotit të vërtet, ai deklaron qe njeriu nuk duhet ti nenshtrohet njeriut, kafshes, drurit e tjera gjerave qe te shtyejn ne paganizem e politeizem. Ai ishte Lajmëtar i Monoteizmit të paster ! Pali, Pjetri, Marku etj.. ishin ata qe ndryshuan fjalen e Jezusit, interpretimin e Jezusit. Tani vien mbretrinjt, dhe klerikët që ligjët e Zotit i shendrruan ne ligje njerzore dhe ua humben kuptimin e adhurimit te pastër të Zotit (Zotit te vertet, jo te Krishtit),

Ai nuk u kryqëzua sipas nesh (islamit) sepse dicka nuk eshte logjike, nese Jezusi ishte "Zot" atëher, pse te sakrifikohet ne tortura anti-njerzore ? A duhet bekuar a mallkuar njerezit qe torturuan Jezusin pasi paska qen per te miren e njerezimit ?

Kam edhe shume gjera, por do shkojm nje nga nje.

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kam verejtur ne shkrimet dhe Opinionet e botes se Krishtere ne gjithë vendet e botes sidomos te Zyrtareve te kesaj Ideologjie nje Urrejtje qe kan per Poppulin Shqiptar.

Kjo Urrejtje ndaj Popullit shqiptar nga bota krishtere ,Lind si pasojë e faketeve historike te popullit shqiptar ne lidhje konvertimin e tyre ne Fenë Islame...

Ky Fakt kaq shumë i kishte dhe akoma i irriton boten krishtere sa qe nuk ngurrojnë ta shpallin popullin shqiptar si Tradhetar te krishterizmit,per faktin e konvertimit te tyre si popull ne Islam ...

Caku me urrejtes zakonisht drejtohet drejt Pernadoris Osmane qe ndikoi ne Konvertimin e shqiptareve ne Musliman...Mirpo kjo Urrejtje zbutet ndaj perandoris Osmane kur mirret parasysh se edhe disa vende te evropes ishin nen pushtetin Osman me shekuj mirpo nuk jan konvertuar apo nuk e kan nderruar fen e tyre ,Por vetem shqiptaret ishin ata qe u konvertuan...

Kjo kontraditë zgjedhjesh ndermjet popujve ne ballkan ndaj pranimit te Islamit,i shtyn te mendojn se zgjedhja ne konvertim ka doza te medha te shijes se popullit shqiptar ndaj kesaj feje qe perqafuan ,d.m.th jo vetem konvertim i Imponuar me dhunë,por dyshohet te jetë bere me vetedije te arsyeshme...

Dhe ky "Dyshim" se pse e pranuan Islamin shqiptaret ,ndersa kete nuk e bene popujt e tjere te rajonit te ballkanit te cilet poashtu e kishin te njejtin status d.m.th edhe ata ishin te pushtuar njejtë si shqiptaret por nuk e nderruan fen e tyre...

Ky Fakt i ka shtyer boten e krishtere qe Popullin Shqiptar ta shpallin si Tradhetar te Krishterzimit sepse ia kthyen shpinen Krishterizmit dhe pranuan Fenë Islame...

Qfar mendoni per arsyeshmerin kesaj Tradhetie te Popullit Shqiptar????

Dhe se Kjo Urrejtje nga Bota e Krishtere ,a mund te kishte pasur ndikim gjatë tere Historis se Pervuajtur te Popullit Shqiptar,nga Arbitrariteti nderkombetar ,siq ishin coptimet e tokave te trojeve shqiptare nga Konferencat e ndryshme ...nderkombetare qe vendosen ne demë te shqiptareve ne qdo aspekt...

P.s: Ishte mendimi im dhe ka disa Supozime te cilat mund te kontestohen
    Ti fisnik ke prirje per budallalleqe te ketij tipi duke u dhene gjithmone kahje fetare e duke mbjelle urrejtje fetare. S'them qe ndoshta nuk eshte edhe kjo nje arsye, por:

Arsyeja kryesore eshte se shqiptarin nuk ta do askush per shkak te injorances kulminante qe ka dhe jo per shkak te fese. Shqiptarin nuk ta do askush edhe sikur budist, a kush e di cfare religjini te kete. Mbi te gjitha as shtetet muslimane nuk e duan. Biles ju kosovaret e keni shembull te fresket me rastin e pranimt te shtetit te Kosoves.
    JU kosovaret keni injorance me tonelata.
    "Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga karkaxholli Lexo Postimin
    Ti fisnik ke prirje per budallalleqe te ketij tipi duke u dhene gjithmone kahje fetare e duke mbjelle urrejtje fetare. S'them qe ndoshta nuk eshte edhe kjo nje arsye, por:

Arsyeja kryesore eshte se shqiptarin nuk ta do askush per shkak te injorances kulminante qe ka dhe jo per shkak te fese. Shqiptarin nuk ta do askush edhe sikur budist, a kush e di cfare religjini te kete. Mbi te gjitha as shtetet muslimane nuk e duan. Biles ju kosovaret e keni shembull te fresket me rastin e pranimt te shtetit te Kosoves.
    JU kosovaret keni injorance me tonelata.
    A eshte normal more ky . Ruajuni se u zgjidh njeri, po ju han.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Andi Ballshi
    Anëtarësuar
    14-06-2009
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    118
    Vwrtet, shumica e "aktiviatwve" nuk kanw lidhje me temwn, as qw e njohin historin as te Krishterimt e as tw Islamizmit. Mos u merrni gjwra qw nuk i dini, mos shkruani, veq futja kot! Unw kwsaj here nuk jam ne gjendje te merrem me kwtw temw, qw pwr mendimin tim wshtw shumw me rwndwsi, meqw nuk mund t'i lexoi tw gjitha shkrimet dhe reagimet, pra njehere tjeter e mirw u takofshim Andi

Faqja 49 prej 130 FillimFillim ... 3947484950515999 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •