Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 200
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga cherry Lexo Postimin
    Varet dhe nga njeriu. Ka njerez qe njesoj do ta benin jeten kudo qe te ishin.
    Edhe kjo eshte e vertete ,duhet te dish ,me mire se te kesh thone....
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Un nuk rrrej pink

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Kush te ka rrejt mer Altin, mbas disa vitesh merr vacation/pushime ketej ? Wow. Lol

Mbas 1 viti merr pushime, varet nga kompania ku punon, se ka qe te ofrojne dhe pas 6 muajsh. E bete kete europen fushe me lule. Nje qe punon ne amerike , duhet te punoj dhe ne europe pra. Jeten e ben vete njeriu, dhe jo vendi se late nam !!
    Pinko nje shok qe jeton ne broks"prej cmimit te larte te apartamenteve "me eshte pergjigjur keshtu qe vetem pas disa vite pune te japin 10 dit pushim ,sma precizoj.
    Se ti dim me teper na shpjego dhe neve te tjerve zgjerojme horizontin jo per ndonje gje.
    Po kam dhe njerez ne boston nje kushuriri pare punon du pun,nje roje ne supermarkat deri von e deri ne 13.00 shofer firzamonike autobuz linje
    Duhet te punoje deri von flas per vite,lodhet shume po qe jeton dhe mir
    Te dy djemt ne universitet,njeri sa mbaroj e kan harxhy 15.000dollar ne vit ne boston
    Ja dhe foto.
    Tashti po vje skuthi e po me thot qe po rrej!
    Ju pershendes
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga altint71 : 30-06-2009 më 15:19

i/e regjistruar Maska e cool_shqype
    Anëtarësuar
    30-05-2007
    Vendndodhja
    jetoj me lemoshat e nanes natyre
    Postime
    1,024
    po e hulumtoja kete temen dhe thashe meqe nuk kisha bere ndonjehere nga keto anonimet po e provoj.........
    po pate punu ne Greqi e pastaj fati "i mire" te ka cu ne HaMerIk ndryshimi do te te beje per nja 2 muaj sistemin mendor si te mpire pastaj do te futesh ne zborin e sistemit e pastaj..................
    Ne SHBA
    1-po pate nje formim te duhur shkollor sistemi do te te marre par dore dhe me perkujdesje do te te shtrydhe pa e ndjere shum( ne kundershtim me shum vende te EU ) nuk do tia dije njeri NGA JE, POR C'DI dhe A E BEN .....
    2-po pate nje profesion teknik perseri ke mundesi te madhe te kesh pune te qendrushme e me te ardhura shum te mira, gjithashtu ke mundesine e vetpunesimit nga shtepia ose nga nje kamioncine e thjeshte....
    3- po qe se nuk e flet qenerishten (anglishten), dhe nuk ke pare filmat e Bud Spencer & Terenc Hill, bere shaka e shkove ta provosh, do te mallkosh veten dhe ata qe te kane lindur
    each second is eternity as eternity is now,
    and now, now is forever

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Jo altin nuk eshte e vertete. Sic tha Pinku eshte. Kryesisht e kane pas nje viti. Ka dhe pas 6 muajsh, ose dy vjetesh. Varet nga kompania. Kompanite shteterore i kane me te mira benefitet. Varet dhe sa ore punon mbase. Duhet te mbushesh nje sasi oresh te caktuara per te patur pushime. Ka dhe kompani qe nese nuk pranon ti marresh pushimet te japin leke.
    Feelings change - memories don't.

faraone Maska e tutankamon
    Anëtarësuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    per mua jeta me e bukur behet ne lushnje pran familjes time..
    Cdo Gje Ne Jete Paguhet , Eshte Thjeshte Ceshtje Kohe . . .

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anëtarësuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Jo altin nuk eshte e vertete. Sic tha Pinku eshte. Kryesisht e kane pas nje viti. Ka dhe pas 6 muajsh, ose dy vjetesh. Varet nga kompania. Kompanite shteterore i kane me te mira benefitet. Varet dhe sa ore punon mbase. Duhet te mbushesh nje sasi oresh te caktuara per te patur pushime. Ka dhe kompani qe nese nuk pranon ti marresh pushimet te japin leke.
    Mund te jete ashtu ai ben kamarier ne new york city punon.
    edhe pse ka moshen time studion akoma.

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Po pse shume europian vijne me viza pune ne Amerik?!!!!Ne kompanin ku une punoj kam koleg nga zvicra ,nga gjermania,nga londra,serbia dhe Italia e FRanca .me siguri do jen budallenj kta qe kan ardhur ne Amerik.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Moderator
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Po pse shume europian vijne me viza pune ne Amerik?!!!!Ne kompanin ku une punoj kam koleg nga zvicra ,nga gjermania,nga londra,serbia dhe Italia e FRanca .me siguri do jen budallenj kta qe kan ardhur ne Amerik.
    Jo, s'jane budallenj, se sa shkojne ne Amerike zene avokat qe te marrin green card, bejne edhe pare e pastaj ikin me pushime ne Europe.

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    E njejta gje eshte dhe per Amerikanet qe punojne ne Europe .
    Ne Europe nje Amerikan nuk mund te rrije me shume se 3 muaj ,keshtu eshte dhe per Europianet qe duan te shkojne ne Amerike ,po te kene pune ose te jene ne shkolle i zgjatet leja e qendrimit te dy paleve.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ashtu eshte. une kete vit kam jetuar me nje amerikan. ai erdhi ne europe dhe aplikoi per leje qendrimi, por nuk ia dhane. keshtu qe kishte te drejte te rrinte vetem 3 muaj. pas kalimit te ketij afati ai nuk e cau koken dhe ndenji ketu deri para nje muaji (gjithsejt 9 muaj) dhe pastaj u kthye ne u.s.a. ne fund te gushtit do vije perseri.

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •