Une te pyes prape di shqip?
Kush te tha qe kam ofenduar fene???Me gjej i resht.Ama pse jam myslimane nuk ofendoj une te krishteret.Ata kan te drejtat e tyre.Ju suleni sikur i keni armiq pse besojne ne fe tjeter.
T'ju bej i pyetje une juve.Ty ktij xhamis apo ndonje myslimani tjeter.
Ke do preferonit te merte motra juaj per burre????
Nje te krishtere shqiptar.Apo nje mysliman Irakene evgjit????
Ska pas nevoj te besh be sepse un per shaka te thash![]()
Une te thash qe jeni te prirur qe gjerat ti shikoni vetem nga kendi negativ , besoj qe tash me kuptove .
Shqiptar pa pik dyshimi .
Jo kush ofendoj andej nga forumi musliman tek tema e asaj grujes qe ka hy ne parlament ?
---------------------------------------------------------------------------------------------
ky eshte krim dhe nuk ka lidhje me fene e njerit apo tjetrit,,
une europian jam dhe rrjedh nga familje myslimane dhe jam krenar,,
Turqia ka tradita shum te mira,, jan besnike, jan patriote,, dhe eshte nje popull i madh dhe i glorifikuar historikisht..
ne Turqi krimi eshte me i ulet ne bote,, Turqia ka rendin me te rregullt,,
Me mire jeto nje dite si Luan,
se 100 vjet Lepur.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 12-06-2009 mė 17:07
hahahaha kete poshte e thash me lart e perkthimin e kesaj e thash me poshte , qe ne kete rast eshte siper![]()
Sdi qfare mendon se jam apo qfare mendimi kam , por un jam musliman shqiptar ose shqiptar musliman , por me vjen inat kur shiten njerzit dyftyrsha , duke mar kete tem qe sulmohet feja pa pas gisht fare .
Harrohen ato kryqezata , ato maskra qe ka bere kisha me duket krejt , dhe sulmohet feja islame pa pik faji.
Kjo qe po thua vėrteton edhe me shume atė qe te kam thėnė dje ne postimin e pare.
1. Nėse je dashuruar ndo njehere do te flisje me ndryshe.
2. Jeta ime ėshtė vetėm e imja, e motrave te mia ėshtė e tyre.
3. Bėn njė krahasim shume te dobėt. Njohe serb(armiq tan) qe janė shumė mė tė mire se sa disa Shqiptar. Njohe turq qe janė shume me te kėqij se disa zezak. Ky krahasimi jote s'mund te lidhet me asgjė.
Tė thash njehere se duhet te merresh me diēka tjetėr se nuk je pėr kėsi lloj temash.
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Krijoni Kontakt