Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 98
    i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anėtarėsuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Sha zotin jeni ber intersant ju dyy tu kosoves jeni futur ne konflikt per turqit haj haj , ku mbeten ēajat bre a ka kush qe na qet sonte qaj ani qysh hongra buk e kastraveca turshi qa shkon ēaji me limon hahhahaaa xhamia , Mehemet mbushni ēajatttttttttttt ................

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Flora82 Lexo Postimin
    Sha zotin jeni ber intersant ju dyy tu kosoves jeni futur ne konflikt per turqit haj haj , ku mbeten ēajat bre a ka kush qe na qet sonte qaj ani qysh hongra buk e kastraveca turshi qa shkon ēaji me limon hahhahaaa xhamia , Mehemet mbushni ēajatttttttttttt ................
    Jo perkundrazi une kete rast e denoj shum ......ne po e mbrojm te verteten sepse nuk perfshihet feja ne kete rast edhe ne raste te tilla .

Ai tka kalu koha tyy per qaj ....na i pitem edhe u bitis qaji , shnosh neser proma hahahah

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Kjo qe po thua vėrteton edhe me shume atė qe te kam thėnė dje ne postimin e pare.

1. Nėse je dashuruar ndo njehere do te flisje me ndryshe.
    2. Jeta ime ėshtė vetėm e imja, e motrave te mia ėshtė e tyre.
    3. Bėn njė krahasim shume te dobėt. Njohe serb(armiq tan) qe janė shumė mė tė mire se sa disa Shqiptar. Njohe turq qe janė shume me te kėqij se disa zezak. Ky krahasimi jote s'mund te lidhet me asgjė.

Tė thash njehere se duhet te merresh me diēka tjetėr se nuk je pėr kėsi lloj temash.

Kush qenke ti ??Ahaha.
    Kur kam fol per serbet perserita fjalet qe tha nje profoseroshe kosovare e cila punon ne nje universitet serb dhe dha interviste tek emisioni i Mustafa Nanos Dejavu.Ajo tha jo une!!!.Qe rinia serbe eshte me e kulturuar se ajo kosovarja ka me shume potencial.Sa per turq e arabiket te gjithe se bashku s'dua ti shof surratin .E jo me te zihem me shqiptaret dhe amerikanet per ta.Qendroj me kenaqsi me te krishtret eurpoian dhe tmerrohem kur shikoj turqit e arabet me callma e dollomara dhe ideologjine e tyre skllaveruese per femren.C'ne une me ata lol une kam lind ne Europe Jo ne Arabi E Azi!

Ti ik pastro trurin shif kosoven boll u moret me arabe e turq.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Kur kam fol per serbet perserita fjalet qe tha nje profoseroshe kosovare e cila punon ne nje universitet serb dhe dha interviste tek emisioni i Mustafa Nanos Dejavu.Ajo tha jo une!!!.Qe rinia serbe eshte me e kulturuar se ajo kosovarja ka me shume potencial
    Kjo mund te jete nje genjeshter nga ana jote, por edhe sikur sikur te jete keshtu, kjo eshte thene nga nje mbeturin kosovare, qe ka qendruar ne serbi. Ketyre njerezve nuk ua perciellin fjalet, vetem ata qe jane si ato/a. Te ishte ajo mall per te degjuar, do vinte te punonte ne kosove.

Qendroj me kenaqsi me te krishtret eurpoian
    Po moj a nuk ishte ti ajo dije, qe i shaje italjanet e europes, se nuk i shifje dot me sy, sot folke ndryshe heheh

ps: ti ke cregullim ne nerva, ta them kete me te drejt, se te gjitha shkrimit e tua jane kontradiktore.
    (hejj me det)

Te shkuara
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mr Zeid : 12-06-2009 mė 20:44

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Kjo mund te jete nje genjeshter nga ana jote, por edhe sikur sikur te jete keshtu, kjo eshte thene nga nje mbeturin kosovare, qe ka qendruar ne serbi. Ketyre njerezve nuk ua perciellin fjalet, vetem ata qe jane si ato/a. Te ishte ajo mall per te degjuar, do vinte te punonte ne kosove.

Po moj a nuk ishte ti ajo dije, qe i shaje italjanet e europes, se nuk i shifje dot me sy, sot folke ndryshe heheh

ps: ti ke cregullim ne nerva, ta them kete me te drejt, se te gjitha shkrimit e tua jane kontradiktore.
    (hejj me det)

Te shkuara

PO ke shava???Shava Italianet qe blejne drog dhe qe vrasin se s'duan t'ju japin rrogat.Une si kam shoket e ktij niveli.As prifterinj e Hoxhallar.Dhe s'jan Italianet te gjithe te nje niveli.Ti me shoket e tu i ngaterron gjerat,Per ju nqs jane mysliman, jane te gjithe te mire edhe pse jan terrorrista.

Ajde te shkuara ty e jo mua, se nga kto mendje po te konvertohet gjysma e kosoves.Ja u keni neverit myslimanizmin miletit. se jeni extremista.Shko kerko programet e muajit te kaluar te Mustafa Nanos dhe ke per ta gjet biseden e asaj qe i paska dhene vleresimin tamam.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Elonaa : 12-06-2009 mė 20:56

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    PO ke shava???Shava Italianet qe blejne drog dhe qe vrasin se s'duan t'ju japin rrogat.Une si kam shoket e ktij niveli.As prifterinj e Hoxhallar.Dhe s'jan Italianet te gjithe te nje niveli.Ti me shoket e tu i ngaterron gjerat,Per ju nqs jane mysliman, jane te gjithe te mire edhe pse jan terrorrista.
    Te thashe qe je kontradiktore ne shkriment e tua, prandaj dhe e dreth biseden. Ti jo vetem kaq, por je dhe je paragjykuese e rreme, ku me ke pare ti mua, qe un kame mbrojtur, ose folur per terorizem.

Ja u keni neverit myslimanizmin miletit. se jeni extremista
    Dhe ku me ke lexuar ti mua, qe un kame folur per muslimanizem, dhe me e keqa sa tjua veshtir te tjerve me ektremizmin tim.
    Keto jane shpifje, qe vetem nje me cregullime nervore mund ti bej.
    Me vjen keq per ty.

Dhe nje here te shkuara te kesh

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Mr Zeid ,normale qe ty une do te dukem e semure.po ky eshte problemi yt jo imi.Ti ke vetem 21 postime ne forum dhe te 21 ta i ke duke shar dhe u ankuar ,eke filluar qe nga shteti e deri tek une hahaha.

I mbushet mendja nje njeriu qe ka mend!
    Kalo

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    Elonke mos e drith si e ke zakon, por meso te diskutosh e mos ti paragjykosh dhe ofendosh te tjeret.
    Jo per gje po behesh bajate, dhe ste lexon me njeri pastaj.

ps dhe ti ne 121 postime qe ke 23 nga keto jane kundra muslimanve pupupupu
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mr Zeid : 12-06-2009 mė 22:09

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Mr Zeid Lexo Postimin
    Elonke mos e drith si e ke zakon, por meso te diskutosh e mos ti paragjykosh dhe ofendosh te tjeret.
    Jo per gje po behesh bajate, dhe ste lexon me njeri pastaj.

ps dhe ti ne 121 postime qe ke 23 nga keto jane kundra muslimanve pupupupu
    Nga mi njef zakonet ti mua????hahaha une kater dite kam ne forum!
    Dole prape ke feja!Po te pergjigjem prape mbase kupton kete rralle.

Une nuk jam kundra myslimaneve po kundra terrorristave mysliman.Dikush tha qe e meritoi amerika 11 shtatorin.Jam kundra urrejtjes per arsye fetare ndermjet shqiptareve.jam kundra disa ligjeve myslimane ku gruaja shkelet me kemb.I lejohet burrit te reshtoj nje tufe me gra ne shtepi dhe nje kompani me kalamaj.Jam kundra veshjes torturuse ne veren e nxehte.ku temperaturat kapercejne 40 gradet.femra duhet te mbulohet.Jam kundra Hoxhallareve qe s'te varrosin po nuk ju dhe lek.Duan leket pastaj vijne te lajn e te varrosin.Thjesht ky eshte mendimi im.Ti s'duhet te tentosh dhe jo te me imponosh mua c'fare duhet te me pelqej .apo si kta myslimanet tek kjo tema qe e vrane fare pse ajo s'donte te jetonte me ate person.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    O elonke gjendja jote qenka me keqe se un cmendova.

Ti flet okuzon vetem me paragjykimet e tua, por ne realitet nuk jane te verteta ato qe ti akuzon, por vetem hamendje paragjykime, dhe paragjykimi nuk eshte asgje ndaj te vertetes. Prandaj mblidh ment e kokes, dhe fol me baza ne temat perkatese, dhe jo ti besh lemsh ashtu si do ti.

apo si kta myslimanet tek kjo tema qe e vrane fare pse ajo s'donte te jetonte me ate person
    Ta tha Z.Meti po ta them dhe un, ku ke fakte ti qe keta jane musliman.

Mlidh ment, dhe lexo me shume se shkruan elonke, se luan nga fiqiri keshtu.

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqipėria: 3300 vdekje nė vit nga duhani
    Nga Hyllien nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-10-2009, 22:25
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  4. Dita kur Unė u kryqėzova
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-03-2006, 07:27
  5. Prostitucioni dhe morali
    Nga tani nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 05-01-2003, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •