Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 98
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anėtarėsuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Kush qenke ti ??Ahaha.
    Kur kam fol per serbet perserita fjalet qe tha nje profoseroshe kosovare e cila punon ne nje universitet serb dhe dha interviste tek emisioni i Mustafa Nanos Dejavu.Ajo tha jo une!!!.Qe rinia serbe eshte me e kulturuar se ajo kosovarja ka me shume potencial.Sa per turq e arabiket te gjithe se bashku s'dua ti shof surratin .E jo me te zihem me shqiptaret dhe amerikanet per ta.Qendroj me kenaqsi me te krishtret eurpoian dhe tmerrohem kur shikoj turqit e arabet me callma e dollomara dhe ideologjine e tyre skllaveruese per femren.C'ne une me ata lol une kam lind ne Europe Jo ne Arabi E Azi!

Ti ik pastro trurin shif kosoven boll u moret me arabe e turq.
    Epo mire tash e mesova te meten tende. Merr fjale nga tjeret dhe sdi ku mi vendos per ate kercen nga njeri mal ne tjetrin.

Truri im ėshtė boll i pastėr ashtu sic ma ka fal Allahu te pastėr, ashtu feja dhe besimi im po ma mbajnė te pastėr. Mund te besh njė krahasim mes meje dhe teje dhe merret vesh dallimi menjėherė.

Kur nuk je e gatshme me biseduar si njeri pse fillon atėherė dhe brenda pak minutave kalon menjėherė ne ofendim. Me ti mbledh te gjitha shėnimet i ki mbi 50% ofendues, dhe kėrkon qe unė te pastroj trurin? Nejse s'po ta marr me te madhe se gjyshi im thotė: " Njeriu aq sa din, aq fol."

Unė shikoj veten time, nuk jam si ti te shikoj popujt tjerė, e veten time ta harroj, jam shume pėrpara teje vetėm se shikoj veten time. Bėn mirė edhe ti te besh te njėjtėn pune se do civilizohėsh pak, e mos u bart gajle popujve tjerė, se ne jemi te fundit ne bote, jo arabet, aq turqit. Jemi ne dhe pėr sa kohe kemi njerez si ty te fundit do te jemi. Fatkeqėsisht.
    Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256

T'ju bej i pyetje une juve.Ty ktij xhamis apo ndonje myslimani tjeter.

Ke do preferonit te merte motra juaj per burre????

Nje te krishtere shqiptar.Apo nje mysliman Irakene evgjit????
    ------------------------

nje gjerman musliman me mire

,po ti kujt do ia kishe dhene motren me pare

nje shqiptari musliman apo nje serbi krishter??

i/e regjistruar Maska e Takuli
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    27

Unhappy

Citim Postuar mė parė nga MmEeTtIi Lexo Postimin
    Truri im ėshtė boll i pastėr ashtu sic ma ka fal Allahu te pastėr, ashtu feja dhe besimi im po ma mbajnė te pastėr. Mund te besh njė krahasim mes meje dhe teje dhe merret vesh dallimi menjėherė.
    Po shifet sa qenka truri yt i paster zotri eshte nje zot per te gjith dhe mos harro se feja krishtere eshte 700 vjet me e vjeter se ajo muslimane Arabo-Somaljane ket duhet ta dish si dhe lexo me shum sepse paske emigruar ne nje shtet Krishter Gjermani atje po te pelqen aaaaa??? duhej ta kishe provuar te Emigrosh ne shtete Muslimane sepse je musliman dhe adhurus i tyre por ti e ke ber te kunderten... Han buken e krishterit dhe shan ata.... Ka shum sikur ti qe bejn te njejten gje por ata si ti jan te pa shkoll dhe jo te integruar me vjen keq.

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    27

Talking

Citim Postuar mė parė nga sajmiratn Lexo Postimin

nje gjerman musliman me mire

,po ti kujt do ia kishe dhene motren me pare

nje shqiptari musliman apo nje serbi krishter??

Ktu ti i ngatrron gjerat me dashje sepse e fut Serbin qe ishim ne Luft me te kjo eshte pytje e pakuptimt.

Do ta kisha ber nje pytje me te drejt ty:

Ti motren do ja kishe dhene me par nje Somaljani musliman apo nje Italjani Katolik???

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    Citim Postuar mė parė nga Takuli Lexo Postimin
    Ktu ti i ngatrron gjerat me dashje sepse e fut Serbin qe ishim ne Luft me te kjo eshte pytje e pakuptimt.

Do ta kisha ber nje pytje me te drejt ty:

Ti motren do ja kishe dhene me par nje Somaljani musliman apo nje Italjani Katolik???
    --------------------------------

une te dhash pergjigje

tani e ke radhen ti

mos u mundo qe permes pyetjes tende ti ikesh pergjigjes

edhe ne nuk kemi qene ne lufte me irakenet

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    pyetja ishte:

nje shqiptari krishter apo nje muslimani iraken?

e tani logjikisht te pej kete pyetje:

nje shqiptari musliman apo nje krishteri iraken jevgjit??

Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    27
    Kush qenke ti ??Ahaha.
    Kur kam fol per serbet perserita fjalet qe tha nje profoseroshe kosovare e cila punon ne nje universitet serb dhe dha interviste tek emisioni i Mustafa Nanos Dejavu.Ajo tha jo une!!!.Qe rinia serbe eshte me e kulturuar se ajo kosovarja ka me shume potencial.Sa per turq e arabiket te gjithe se bashku s'dua ti shof surratin .E jo me te zihem me shqiptaret dhe amerikanet per ta.Qendroj me kenaqsi me te krishtret eurpoian dhe tmerrohem kur shikoj turqit e arabet me callma e dollomara dhe ideologjine e tyre skllaveruese per femren.C'ne une me ata lol une kam lind ne Europe Jo ne Arabi E Azi!

Ti ik pastro trurin shif kosoven boll u moret me arabe e turq.

Se Serbet jan me te kulturuar se Kosovaret e dim ket ne mir por do kisha shtuar pak ktu se perderi sa Kosovaret koken e kan ne Arabi dhe trupin ne Evrop kurr nuk do arrijn ate qe deshirojn te jen me te miret. Kosovaret duhet te jen falenderus per Usa dhe Evropen qe e shpetoj nga asimilimi nga pastrimi total i Kosoves nga Serbet e qfar bejn disa nga ata te kunderten e adhurojn Arabin,Somalin Muslimane , Iranin , Pakistanin, Avganistanin etj etj.

Dije ke ke mikun me te mir...Elonaa ty te lumt sepse meriton te jesh Evropjane e jo Arabo-Somaljane

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    takul si duket ske pergjigje ?

akoma mundohesh te arsyetosh mendimet tuaja te sakatosura ,duke u ikur pergjigjeve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Ja se qfar ndodh ne nje shtet Musliman:

Nga Top-Channell.tv dt.12.06.09

Turqi, refuzon martesen, torturohet per vdekje

Ne Turqi, nje vajze 19 vjecare qe refuzonte te martohej me nje burre eshte rrembyer nga familjaret e ketij te fundit, te cilet e kane torturuar dhe i kane marre jeten pasi e kane goditur me shkopinj druri.
    Perpara se ta vrisnin, duke e goditur ne koke, ata i kane kthyer 19 vjecares krahet dhe kembet.

------------

http://www.top-channel.tv/new/artikull.php?id=154278

Ps.
    Kjo eshte feja muslimane dhe tradita Turke, ne shqiptaret duhet te jem krenar qe po ecim ne Evrop duke e lėr atė traditė turke qe na e la gjat sundimit 500 vjet
    ----------------
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 13-06-2009 mė 06:03

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Se Serbet jan me te kulturuar se Kosovaret e dim ket ne mir por do kisha shtuar pak ktu se perderi sa Kosovaret koken e kan ne Arabi dhe trupin ne Evrop kurr nuk do arrijn ate qe deshirojn te jen me te miret. Kosovaret duhet te jen falenderus per Usa dhe Evropen qe e shpetoj nga asimilimi nga pastrimi total i Kosoves nga Serbet e qfar bejn disa nga ata te kunderten e adhurojn Arabin,Somalin Muslimane , Iranin , Pakistanin, Avganistanin etj etj.

Dije ke ke mikun me te mir...Elonaa ty te lumt sepse meriton te jesh Evropjane e jo Arabo-Somaljane
    sipas fjalve tuaja ti qenke pro serb, ske faj se vllezer i ke.

ku e more ket guxim more i pa bes ta duash ma shum kulturen e shkaut se te shqiptarve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga injejti : 13-06-2009 mė 06:05

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Shqipėria: 3300 vdekje nė vit nga duhani
    Nga Hyllien nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 21-10-2009, 22:25
  2. Prifeterinjte Pyesin Hoxhallaret Pergjigjen
    Nga Fjala e drejte nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-02-2009, 07:33
  3. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  4. Dita kur Unė u kryqėzova
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti protestant
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 09-03-2006, 07:27
  5. Prostitucioni dhe morali
    Nga tani nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 05-01-2003, 06:47

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •