Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Ligën e Kampionëve?

Votues
105. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester Utd.

38 36.19%
  • FC Barcelona

67 63.81%
Faqja 26 prej 32 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 318
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-03-2009
    Postime
    8
    Ronaldo me mire se Messi??.A nuk e verejte sa mire e beri lojen e tij Messi.Sigurisht, me instruksionet e Gardoles.E keni verejtur se ai nuk tentonte te depertoj si e ka zakon,por mbante topin duke terhequr pas vete mrojtesit kundershtar dhe pastaj pasonte tek te tjeret qe mbeteshin krejt te lire.E shihnit qfare hapesire u lejohej Iniestes e Xavit, sepse te gjithe ia kishin friken atij.Por te gjithe ishin fantastik,sidomos mbrojtja,per te cilen kisha dyshime per shkak te mungesave.Futbollin qe e ka tregu Barcelona kte sezon nuk e kam pare kurre,prandaj mbajeni mend kete brez lojtaresh sepse kushe di se kur mund te perseritet.

Kush e dinte qe tifozet e Manch United qenkan kaq lunitik. Arrijne deri aty sa vrasin edhe njerez.

Ne Nigeri, nje tifoz i M.U., i nervozuar nga humbja e skuadres se tij, duke ngare nje minibus permes nje turme te tifozave te Barcelones qe po festonin fitoren, vrau 4 njerez, dhe 10 te tjere u demtuan.

Per me teper:

http://www.cnn.com/2009/SPORT/05/28/...ona/index.html

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379
    Citim Postuar më parë nga ~LiLy~ Lexo Postimin
    Kush e dinte qe tifozet e Manch United qenkan kaq lunitik. Arrijne deri aty sa vrasin edhe njerez.

Ne Nigeri, nje tifoz i M.U., i nervozuar nga humbja e skuadres se tij, duke ngare nje minibus permes nje turme te tifozave te Barcelones qe po festonin fitoren, vrau 4 njerez, dhe 10 te tjere u demtuan.

Per me teper:

tifozat trapa kshu jane kudo,

edhe ne barcelone, degjova tek sport mediaset tek italia 1, qe dje kishte pasur te plagosur dhe kishte nderhyre policia.

Barcelona, dje beri loje.

Mani, s'u pa fare. per me shume e ka thene sp-ja...lol
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga Mariachi Lexo Postimin
    ouuu shum diferenca e madhe
    Diferenca midis kampionit dhe vëndit të dytë

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823

Per me teper:

Se ca lidhje ka ky tifozi në Nigeri me Manchester United një zot e di

Ne ishim dhe jemi në Romë akoma e ska ndodh gjë e tillë. Në një autobus si kur vajtëm dhe kur erdhëm nga stadiumi ishim me tifozët e Barcelonës e asgjë sndodhi.

Ndryshe nga tifozët e Barces që fishkëllyen kur morëm ne medaljet ne i duartrokitem kur morën kupën edhe i uruam kur dolën nga stadiumi.

Këta persona të tillë skanë lidhje me futbollin e aq më pak me Manchester United dhe tifozët e tij.

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Urime Barces per fitoren, sme pelqen tani pas ndeshjes te them humbem per kete humbem per ate sepse i kam inat fjalet pas, po mendoj qe gabimi total ishte tek Ferguson qe ne ndeshje kishte futur Anderson dhe Park qe mesfusha e Manchester ka qen zero ndaj te Barces qe Iniesta dhe Xavi kan shkelqyer.
    Un kam pritur nje formacion tjeter dhe nje strategji tjeter te Fergit po nuk ndodhi.
    Urime edhe nje her per gjith tifozet e Barcelones.
    Sui generis

Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Se ca lidhje ka ky tifozi në Nigeri me Manchester United një zot e di

Ne ishim dhe jemi në Romë akoma e ska ndodh gjë e tillë. Në një autobus si kur vajtëm dhe kur erdhëm nga stadiumi ishim me tifozët e Barcelonës e asgjë sndodhi.

Ndryshe nga tifozët e Barces që fishkëllyen kur morëm ne medaljet ne i duartrokitem kur morën kupën edhe i uruam kur dolën nga stadiumi.

Këta persona të tillë skanë lidhje me futbollin e aq më pak me Manchester United dhe tifozët e tij.
    Ti ose je qorr nga syte ose ben vete o cun se s'ka mundesi. E kush do t'ja dije nese ishe ti ne Rome apo ne hene, apo harrova, tifozet e vertet shkojne rrine te porta e stadiumit dhe shikojne ndeshjen. Ca dreq tifozi je ti me qafsh kur ti nuk di te analizosh nje ndeshje futbolli pa tifozllek, po si kalama qe je te lejohet se ke shume per te mesuar. Lajmin nuk e shpika une por thjesht e solla ketu, prandaj nqs nuk te pelqeu, me mire mos i leviz gishtat fare po shko kap ndonje arush dhe fillo vajto humbjen.

Hajt shnet

BeRaCi_Me_GjYsEm_PaPuCe Maska e ^_BIM_BUM_BAM_^
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Vendndodhja
    Auckland, New Zealand
    Postime
    1,560
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ik e futi ndonje tas fasule se s je per coment futbolli ti.ne do ruanim leshte(uppsss e thash) nqs arbitëri nukë do të bënte ato padrejtesira etj etj etj.Mos na hap barkun po ik bej ndonje chit chat andej nga gjermania.
    Sdo Te Mar Doren ty nga do bej chit chat ok shko gris b andei se nuk e kishte njeri me ty ok
    Ajde ketu moj....mua nuk me iken dhia ne maje te malit...do me ikesh ti ne buze te trotuarit

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ti ose je qorr nga syte ose ben vete o cun se s'ka mundesi. E kush do t'ja dije nese ishe ti ne Rome apo ne hene, apo harrova, tifozet e vertet shkojne rrine te porta e stadiumit dhe shikojne ndeshjen. Ca dreq tifozi je ti me qafsh kur ti nuk di te analizosh nje ndeshje futbolli pa tifozllek, po si kalama qe je te lejohet se ke shume per te mesuar. Lajmin nuk e shpika une por thjesht e solla ketu, prandaj nqs nuk te pelqeu, me mire mos i leviz gishtat fare po shko kap ndonje arush dhe fillo vajto humbjen.

Hajt shnet
    Ti nuk dhe lajmin. Ti bëre komentin "kush e dinte që tifozët e Mançesterit janë lunitik" (lunatik thuhet zakonisht).

More një debil tribuje dhe e barazove me gjithë tifozët e Mançesterit.
    Barcelona (qyteti) u bë sallatë nga tifozët dhe ne nuk thamë gjë. Sepse dihet që ka edhe tifoza huliganë edhe që shfrytëzojnë momentin për rrëmujë.
    Po aq ke, aq jep.
    -

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Ju tifozet e Mnachesterit, merrni mesim nga deklarata e Alex Fergusonit, pas ndeshjes.......

Faqja 26 prej 32 FillimFillim ... 162425262728 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clásico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barça
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. FC Barcelona, kampione në Primera Division
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 07:42
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •