Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Ligën e Kampionëve?

Votues
105. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester Utd.

38 36.19%
  • FC Barcelona

67 63.81%
Faqja 25 prej 32 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 318
    KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Fest e madhe neper rruget e Barcelones

Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169

Nuk e mar vesh,pse feston barcelona kur fitoi Manchesteri.

Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169

Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169

Anëtarësuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169

Perjashtuar Maska e mancha
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Postime
    335
    Citim Postuar më parë nga SempreBarca Lexo Postimin
    Ndeshta ishte e lodhur per ekipin qe vinte nga Anglia, ndersa katalanasit edhe njeher, bile per se fundi her ne ket sezone vertetuan se dermojne e shkatrrojne edhe masakrojne gjithqka qe u del perpara.
    Neve kemi ate grup te futbollisteve qe çdo kundershtar e turperojme, dhe çdo futbollist qe ndiet superior ndaj te tjerve si Frank Ribery, D.Drogba e C.Ronaldo i bejme te besojne e ta vertetojne se kan nje zemer shume te vogel kur perballen me shpirtin e madhe te atyre qe mbrojne fanelen e Barcelones
    Jo me kot thuhet se ne futboll ka dy lloj ekipe:

1. F.C. Barcelona
    2. Te gjitha te tjerat

Para Siempre Barca !!!

A "nanen" e Uefes me ne krye Platinin qe ju lan me shku en finale pa merit nje ndeshje e lujtet mir deri dikuncnnc,krejt tifozt e BArces jeni "K U R V A" kur kemi pasur ne nje sezon te tille si ju sivjet ju e keni pasur vetem 1 lige te kampionve po mytnu se te ri jeni su kan ndeshje e fort pranojeni edhe per nja 35 perqind Ronaldo ka qene me i mire se Messi juaj kur asnje here se kam pa te rrezikshem at lojtar vetem ne rastin e golit kur i gjithe ekipi ishte ne sulm at edhe plaka 80 vjet e kish dhon.

Dhe a e din se qka jam krenar me Manchen se shkuam 2 her ne finale gje qe 10 vjet ska ndodh por edhe ju mbajtem ne presion dhe kopjuat lojen e Chelsit ne disa raste qe ishittu fitu me rezulltat 2-0 edhe mbroheshit me krejt ekipin.

Urime e keni meritu fitoren por kurrsesi kalimin ne finale,ktu eshte dallimi

U mbrojtem? Kopjuam lojen e celsit? Beri Manchesteri presion? Ik o pall shiko ritransmetimin se paske ik per lesh.topall

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    nje loje e magjishme nga ana e barcelones.
    sot futbolli ka marre fytyre tjeter. sulmuesit jane zere se inekzistent per nga rendesia nqs mesfusha luan dobet. rendesia e ngritjes se mesfushes si reparti kryesor ne fushe , ndodhi afersisht nga viti 96 e lart ku skudra me e mire ishte juventusi ne ato kohe , me mesfushorat gjigande , deshamp,konte . me vone zidane si sulmuesi i terrhequr qe lunte me shume si mesfushor ja vuri vulen njehere e mire rendesise te ketij reparti. qe atehere futbolli eshte perqendruar me shume ne kete repart e sot eshte pothuajse e pamundur te fitosh nqs mesfusha e nje ekipi eshte e dobet.
    e mesfusha e manchesterit dje ishte perturp. kjo per vet faktin se skuadra tjeter kishte mesfushorat me te mire ne bote. xavi dhe iniesta.
    vertet tek komenti im me lart thashe se iniesta ishte lojtari i ndeshjes , por po ta analizojme ndeshjen me vemendjen me te plote , ishte xavi shtylla e skuadres ndersa kordinatori iniesta.
    xavi ....oh man .....he's fantastic.
    ishte i papare. ne cdo cep te fushes e shifje . ja merrte frymen cdo aksioni te manchesterit duke i bere presion te papare. ishte nje shtylle e vertete ne mesfushe. ai me kujton davids dhe makelele, mirepo ka nje avantazh me shume. eshte nje teknik i papare dhe ka horizont te gjere ne krijime aksionesh. te dyja pasat e golave i dha ai , plus nje shtylle e bere prej tij , dhe ja mori frymen carrick dhe giggs . fenomen .......

ndersa iniesta zgjodhi te bente mesfushorin offensiv me pamje sulmuesi. e sa bukur qe e beri ate gje. e kam thene edhe me pare.
    une nuk shof nga ana teknike ndryshim te madh te iniestes me messin. bile iniesta eshte me i zgjute kur nis e kundersulmon. i afrohet zidane per nga zgjuarsia ne fushe.
    messi.
    guardiola zgjodhi nje taktike te bukur dje. e beri messin te ulej nja 10 hapa posht pozicionit te tij ideal , keshtuqe te bente presion me shume ne mesfushe plus edhe corodiste mesfushen me shkeputjet e tija. pjesen e dyte 25 minuteshin e fundit kur doli henry , atehere messi u kthye ne pozicion te tijin edhe shenoi nje gol fantastike.
    bravo bravo barcelones.
    shpresoj se juvja im ti japi hard-time vitin qe vjen kesaj skuadre magjike .

po mendoja kush mund te quhej man of the match dje.

guardiola ,xavi apo iniesta?

e veshtire me zgjedh........une them te tre ishin

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Se bëri golin Ji Sung Park nga ajo goditja e Ronaldos se e shikonit juve ca dfo të thoshte përdhunim. Ju kishim fut 7 copë si Romës.

Juve ju zuri frika sa filloi pjesa e dytë. Filluat tu vonu lojën që në minutën e 50. Filloi Puyol tu u shtri në fushë si i vdek sa shkoi arbitri tu e shty me dal përjashta.

Ai goli i parë ishte budallik fare se i lanë shumë hapsirë Messit e nuk ju afrua njeri. Po ashtu dhe me golin e dytë. Ishin në gjumë gjatë gjithë lojës. Se meritonim të fitonim, biles as nuk po provonin.

Edhe pse në humbje tifozët tanë dëgjoheshin dy herë mbi tuajët. Kta Barcelonistat tuaj ikën të gjithë nëpër shpia. Të kishim fitu ne do buciste Roma një javë të tërë.

Ska problem. Fituat një kupë dhe u barazuat me ne. Vendosët rekord në Spanjë po përsëri 10 vjet mbrapa nesh. Të paktën u kënaq Platini me Blatter.

P.S. Premier Liga nuk u fitua me 86 pikë po me 90
    Me sa di unë goli i dytë ishte ai i Messit apo mos gabohem?

ps. Ua kan humbur mendjen fare siç duket juve të Manchës..

Faqja 25 prej 32 FillimFillim ... 152324252627 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clásico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barça
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. FC Barcelona, kampione në Primera Division
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 07:42
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •