Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Ligën e Kampionëve?

Votues
105. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester Utd.

38 36.19%
  • FC Barcelona

67 63.81%
Faqja 27 prej 32 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 318
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    e hongren kallinin kto pijanecet Anglez ....ai 1 prilli i forumit (muahhhhhh) si shum te gjat e ka ate firmen .. vazhdon te fluturoj me presh ne summmm.....

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Armend Lexo Postimin
    Urime Barces per fitoren, sme pelqen tani pas ndeshjes te them humbem per kete humbem per ate sepse i kam inat fjalet pas, po mendoj qe gabimi total ishte tek Ferguson qe ne ndeshje kishte futur Anderson dhe Park qe mesfusha e Manchester ka qen zero ndaj te Barces qe Iniesta dhe Xavi kan shkelqyer.
    Un kam pritur nje formacion tjeter dhe nje strategji tjeter te Fergit po nuk ndodhi.
    Urime edhe nje her per gjith tifozet e Barcelones.
    me thene te drejten sa pashe formacionin qe ne fillim te ndeshjes kur jepen formacionet kete kam thene ne fillim ska gje ne vije manchesteri me kete formacion !!! nuk luhet me j. s . park dhe anderson dhe gigs ne mesfushe !!! jane shume te lodhur !!! gjithsesi mancha pagoi edhe per faktin qe la romaldo si qendersulmues !!! per kete arsye edhe ndodhi ajo qe ndodhi !!! u kujtua me vonese fergusoni me fut berbatov dhe teves !!! atehere kur e kishte marr fera uraten !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e Alex731
    Anëtarësuar
    06-04-2007
    Postime
    540
    Urime Barces per fitoren, sme pelqen tani pas ndeshjes te them humbem per kete humbem per ate sepse i kam inat fjalet pas, po mendoj qe gabimi total ishte tek Ferguson qe ne ndeshje kishte futur Anderson dhe Park qe mesfusha e Manchester ka qen zero ndaj te Barces qe Iniesta dhe Xavi kan shkelqyer.
    Un kam pritur nje formacion tjeter dhe nje strategji tjeter te Fergit po nuk ndodhi.
    Po ske cka me thene o Armend, gabimin e ke gjet, problemi kryesor i humbjes edhe une do kisha thene se ishe te Ferguson.
    Po keto loje nvaret edhe disponimi i futbollisteve, ksaj radhe Barca ishte me e mire, dhe fitoj.

Megjithate ka qene finale ndermjet dy klubeve me te mira per momentin.
    Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosni tek profili juaj por jo në firmë. Stafi i forumit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Postime
    812
    Citim Postuar më parë nga mancha Lexo Postimin
    A "nanen" e Uefes me ne krye Platinin qe ju lan me shku en finale pa merit nje ndeshje e lujtet mir deri dikuncnnc,krejt tifozt e BArces jeni "K U R V A" kur kemi pasur ne nje sezon te tille si ju sivjet ju e keni pasur vetem 1 lige te kampionve po mytnu se te ri jeni su kan ndeshje e fort pranojeni edhe per nja 35 perqind Ronaldo ka qene me i mire se Messi juaj kur asnje here se kam pa te rrezikshem at lojtar vetem ne rastin e golit kur i gjithe ekipi ishte ne sulm at edhe plaka 80 vjet e kish dhon.

Dhe a e din se qka jam krenar me Manchen se shkuam 2 her ne finale gje qe 10 vjet ska ndodh por edhe ju mbajtem ne presion dhe kopjuat lojen e Chelsit ne disa raste qe ishittu fitu me rezulltat 2-0 edhe mbroheshit me krejt ekipin.

Urime e keni meritu fitoren por kurrsesi kalimin ne finale,ktu eshte dallimi
    ore si ka mundesi qe nuk gjen dot 1 tifoz te Man Utd qe esht normal ....esht e vertet se te gjith rakitiket behen me Man Utd...Man Utd edhe premier ligue e fitoi se Chelsea perzuri Mourinho se te ishte Mourinho e kishte bere Fergusonin me heart attack prap. edhe gjygjtaret jan me Man Utd (sic e tha Benites ) ne c'do ndeshje do marrin 1 penallti koti a noj goal koti.. edhe shortin e Champion League e paten kollaj fare ..imagjino te kishin luajtur kunder Liverpool a Chelsea a Madrid. .prandaj mbylleni se Man Utd ka 3 a 4 futbollist te mir the rest rubbish. Fletcher futbollist.. e fut Fergusoni se esht cuni i dashnores se vet.. Vidic dhe Ferdinand mbrojtesat me te mir e pam Vidic me sulmues tamam si Torres e Eto.. Ferdinand i jan ber hundet si corape nga Cocaina .... ata firmosen Berbatov £30 million qe esht lojtari me legen ne bot dhe nuk firmosin Tevez qe eshte lojtari me i mir ne Angli....dhe mos harroni se ekipet Angleze kan fituar dicka vitet e fundit se bilioneret e huaj kan hedhur miliona ne kto ekipe se futbolli Anglez nuk krahasohet me ate Spanjoll ose Italian..

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    me thene te drejten sa pashe formacionin qe ne fillim te ndeshjes kur jepen formacionet kete kam thene ne fillim ska gje ne vije manchesteri me kete formacion !!! nuk luhet me j. s . park dhe anderson dhe gigs ne mesfushe !!! jane shume te lodhur !!! gjithsesi mancha pagoi edhe per faktin qe la romaldo si qendersulmues !!! per kete arsye edhe ndodhi ajo qe ndodhi !!! u kujtua me vonese fergusoni me fut berbatov dhe teves !!! atehere kur e kishte marr fera uraten !!!
    Berbatov ne shume ndeshje nuk e ka merituar te jet ne formacion po ne finale e meritoj nje qender sulmues shtat lart dhe i forte sic eshte Berbatov jam i sigurt se dy qendermbrojtesit e Barcelones do i terheqte, ndersa ne dy krahet Ronaldo dhe Rooney do e kishin me te lehte per te depertuar po ja qe e futi Park ne vend te Ronaldos kurse Ronaldon e beri qendersulmues, gjithashtu ne kete ndeshje ne mesfush do te ishte mire te ishte Schools e jo Anderson.(te pakten un mendoj keshtu)

Citim Postuar më parë nga Alex731 Lexo Postimin
    Po ske cka me thene o Armend, gabimin e ke gjet, problemi kryesor i humbjes edhe une do kisha thene se ishe te Ferguson.
    Po keto loje nvaret edhe disponimi i futbollisteve, ksaj radhe Barca ishte me e mire, dhe fitoj.

Megjithate ka qene finale ndermjet dy klubeve me te mira per momentin.
    Edhe disponim edhe fati, prej kur Manchester pranoj golin e para e disha qe e humbi ndeshjen me ate formacion po si do qe te jet tani me Barcelona eshte kampiion dhe urime.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e altruisti_ek84
    Anëtarësuar
    18-07-2007
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    1,151
    Ne xhargonin matematk kesaj i thon keshtu:

Iniesta+Xavi=Spektakel

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Citim Postuar më parë nga mancha Lexo Postimin
    A "nanen" e Uefes me ne krye Platinin qe ju lan me shku en finale pa merit nje ndeshje e lujtet mir deri dikuncnnc,krejt tifozt e BArces jeni "K U R V A" kur kemi pasur ne nje sezon te tille si ju sivjet ju e keni pasur vetem 1 lige te kampionve po mytnu se te ri jeni su kan ndeshje e fort pranojeni edhe per nja 35 perqind Ronaldo ka qene me i mire se Messi juaj kur asnje here se kam pa te rrezikshem at lojtar vetem ne rastin e golit kur i gjithe ekipi ishte ne sulm at edhe plaka 80 vjet e kish dhon.

Dhe a e din se qka jam krenar me Manchen se shkuam 2 her ne finale gje qe 10 vjet ska ndodh por edhe ju mbajtem ne presion dhe kopjuat lojen e Chelsit ne disa raste qe ishittu fitu me rezulltat 2-0 edhe mbroheshit me krejt ekipin.

Urime e keni meritu fitoren por kurrsesi kalimin ne finale,ktu eshte dallimi
    Po jo ti kshtu krejt mir e ke veq se tkisha sygjeru me bo edit postin sa sja kan nis me kesh njerzit me ty.
    Chelsi eshte mbrojt per 180 minuta (dy ndeshje), ndersa ne ju kemi sulmu deri sa that " aman, bollni ma "
    Ti sa je krenar me Man. Utd, un dyfish me Barcelonen sepse ju tere sezonen jeni ndi ne nivel me te larte se sa klubet tjera, por " kadal beg se ka hendek "
    Ty ste mbetet gje tjeter, vetem tbehesh burre e te thuash se UEFA nuk duhet ta lejoj Barcelonen te hyj ne fush me 11 futbollist, edhe kaq.
    Ah per pak harrova, ne edhe me 10 futbollist mposhtem Chelsin. Ateher qfar te bejme ?
    Te luajm vetem me Valdesin ne porte dhe Messin ne sulm. Te siguroj se spaku barazim nxjerrim ne secilen ndeshje lol

Citim Postuar më parë nga ^_BIM_BUM_BAM_^ Lexo Postimin
    Sdo Te Mar Doren ty nga do bej chit chat ok shko gris b andei se nuk e kishte njeri me ty ok
    Ketu je ne forum dhe secili e komenton shkrimin sipas midese se tij.Prandaj,nuk te kerkoj te me maresh doren po te kerkoj te shkeles friksionin e trurit dhe te fusesh te dytin ndersa friksionin te gishtave(gojes) shkele,dhe nxire nga marshi se e ke ne te pestin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Oh cere qejfi, oh cere druni do hajnë këta vdeksirat e Barcelonës
    Oh ç'farë qejfi aman hahahaha, ua futëm sa krahu. :D

P.S
    Rilexoje këtë postim se ta kam thënë me kohë që do të zhgënjehësh me ato parashikimet e tua që ja boje qejfin vetës lol.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...8&postcount=32

Edhe mamaja e Markuez le te futet te luaj per Barcelonen eshte e kote!
    Manchester do e shqep Barcelonen, sepse mbrojtja e Barcelones nuk ka kapacitet te ndal sulmin e Manchesterit, kurse mbrojtja e Manchester i mban ne shpine sulmuesit e Barces edhe nuk e veren fare se i ka mby supe ;)

Forza Manchesterrrrrrrrrr
    Hahahahaha, bravo se na keni shqep. :D Ku ishe ajo mbrojtja gjatë ndeshjes që do ti mbante në shpinë sulmuesit e Barcës? Hahaha, mbrojtjës shumë i fortë sërbi Vidiçi. Ia mori mend Eto'o, nuk e pa nga e kaloj dhe ja rasi sa krahu Vandersarit lol. Po ai Ferdinandi ç'pati që kulloti në duel me Henry? haha. :D

Barca vërtet luajti pa tre mbrojtësit kryesorë, aman ato që luajtën e kryejtën detyrën e tyre për mrekulli. Puyol ia vuri irfaktin atij pederit C.Ronaldo , nuk e la të marë frymë haha. Po Roney a luajti? Tevez? Berbatov? :D (Vallahi të kishin luajtur këto do kish fitu Manchester Utd hahahaha) :p

Citim Postuar më parë nga Robben Lexo Postimin
    Manchester Utd do te fitoj

Ronaldo do ju fut nje apo dy
    Po vallah fitoj Man Utd, edhe pederi C.Ronaldo shënoj dy gola! Hahahahaha

Citim Postuar më parë nga CeLi Lexo Postimin
    Messi dordoleci do pallohet nga Evra !
    Henry do perdhunohet barbarisht nga Ferdinand dhe Vidic !
    Eto' do mbledh banane sic i ka mbledhur ne femijeri ne Afrike !
    Iniesta dhe Ksavi do plasen me njeri tjetrin ne mesfushe !

Barcelona fiton opingat e sherros ne kete ndeshje !

Hahahahahahahahaha, bravo pikës i ke rënë lol. Duhet të kenë b.thë dy metra me dy, ato plehrat e Man Utd që ta fitojnë Barcelonën.

Citim Postuar më parë nga jeta eshte loje Lexo Postimin
    fiton united 5 me 1 do ta ********* barcen hahahaha ja ketu do jemi..do e shikoni se kush eshte man u o burra
    Ku je ti me gjithë Man Utd ? Hajde dil këtu e na tregu pak kush janë plehrat e Man Utd hahahaha.

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    nemja ooooooooooo nemja ooooooooooo

go back to serbia

se katalanasit ta futen sa krahu oooooooooooooooooooooooooo lol
    lol derjo, postim i vitit do jetë ky. ;)

Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Urime urime!Atyre qe anuan per Bacelonen!(Thekthi te uroj per fitoren)
    Faleminderit, urime dhe ty angel. :)

Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin

Ronaldo me ato faule, me atë loje idiote e uli veten. Messi si gjithmonë perfekt. :)

Urime tifozëve te Barces, e veçanërisht goca-bules e thekthit :)
    Po ai pederi portugez mendon se luan me Stoke City dhe Hull aty haha. Messi i tregoj që vitin e kaluar se kush është më i mirë në prballje direkte, po këtë rradhë ia vuri kapakun. :)

Faleminderit për urimin.

Citim Postuar më parë nga goca-bules Lexo Postimin

Urime te gjith tifozave te Barces,e meritum kupen:)

thekthi yvvvvvvvvvvooooooooooo te pershendes per fitoren
    :)
    Po ti ndave mendjen me nejt me Barcën apo ala me dy mendje je? (Po qe se nuk ke nda mendje, mos ma uro kotë fitoren haha :p) Urime yllo, urime. Forca Barcaaaaaaa :)

Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Heheheeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................
    Urime gjithe bashke-tifozeve :D
    Urime te vecanta per Airon^Boy dhe Thekthi
    Faleminderit, urime gjithashtu ty dhe Airon Boy. I përdhunum plehrat e Man Utd, u dham leksione se si luhet futboll lol. :)

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    urime fitoren
    sa mire me erdhi per vicin qe e hongi sa krahu
    Flm goldo për urimin. :D (Ehh mër goldo, e man mend kur të thoja bëhu me Barcën se nuk ka skuadër që na del përpara të na n'dal ti nuk besoje e prap kundër se kundër Barcës shkoje haha :p) sërbit ia shkërdhevëm robtë, ia humbi busollën Eto'o me atë kalimin kur shënoj lol. T'përshëndes. ;)

U mundëm nga skuadra më e mirë në fushë mbrëmë që e prishi ndeshjen duke vonuar lojën që në minutën e 50. Aq të frikësuar ishin :@pp

Barcelona fitoi tre tituj këtë vit por si gjithmonë është e vonuar si në Champions si në rekorde. Sic është edhe Messi ne fitimin e titujve individualë :^lulja3

Urime për këtë sezon sepse nuk do ta përsërisni më :)

P.S. 25 ndeshje pa pësuar humbje.
    Të jeni krenarë që u palluat nga skuadra më e mirë në ruzullin tokësor, ju dha leksione se si luhet futboll. :)

Barcelona këtë vit u dhuroj futboll spektakular gjithve sportdashësve, dhe ua mbylli gojën njerzive si puna jote që bënin gam, gam dhe atyre anti futboll duke fituar ç'do trofe të mundshëm. ;) Laj duart kur të shkruash për Messin se ua palloj sa krahu, e pe dallimin Messi vs. pederit Ronaldo sa ishe? (Njejtë sikur dita me natën) :)

Faleminderit për urimin ti, po të them që tani se përsëri edhe sezonin t'jetër njejtë ke për tu zhgënjyer.

Se bëri golin Ji Sung Park nga ajo goditja e Ronaldos se e shikonit juve ca dfo të thoshte përdhunim. Ju kishim fut 7 copë si Romës.

Juve ju zuri frika sa filloi pjesa e dytë. Filluat tu vonu lojën që në minutën e 50. Filloi Puyol tu u shtri në fushë si i vdek sa shkoi arbitri tu e shty me dal përjashta. :@pp

Ai goli i parë ishte budallik fare se i lanë shumë hapsirë Messit e nuk ju afrua njeri. Po ashtu dhe me golin e dytë. Ishin në gjumë gjatë gjithë lojës. Se meritonim të fitonim, biles as nuk po provonin.
    Të kishe halla k0qe do ti thoshim dajë, qashtu edhe muhabeti jot me Ji Sung Park hahahaha. (Gjatë gjithë ndeshjes 90 minuta që u zhvillua e vetmja goditje në portën e Valdesit qe kjo e pederot Ronaldo). Po, po na zuri frika neve sa filloi pjesa e dyte hahaha, u futëm në mes edhe benim trening me ju, nga 5 minuta nuk arinit ta mernit topin lol. Ti thuaj flm Henry, Xavi & Puyol që nuk ua rasën edhe nga një gol se do i kishit hëngër 5 copa lol do ishit turpëruar për faqe të zezë. :)

E shikon që ti ka marë mend Barcelona, edhe golin e parë e ke tollovit se kush e ka shënuar, Eto'o shënoj të parin lol. Messi ua futi sa krahu të dytin hahaha.

P.S
    Lexoje këtë:

Ata mund ta mbajnë topin gjithë natën dhe ne thjesht nuk e kishim mjaftueshëm”, me të drejtë ne u mposhtëm nga një ekip më i mirë, ka thënë Ferguson për Sky Sports.
    Faleminderit për urimin hahaha, mos haro edhe bastin. :p

Citim Postuar më parë nga ~LiLy~ Lexo Postimin
    Ti ose je qorr nga syte ose ben vete o cun se s'ka mundesi. E kush do t'ja dije nese ishe ti ne Rome apo ne hene, apo harrova, tifozet e vertet shkojne rrine te porta e stadiumit dhe shikojne ndeshjen. Ca dreq tifozi je ti me qafsh kur ti nuk di te analizosh nje ndeshje futbolli pa tifozllek, po si kalama qe je te lejohet se ke shume per te mesuar. Lajmin nuk e shpika une por thjesht e solla ketu, prandaj nqs nuk te pelqeu, me mire mos i leviz gishtat fare po shko kap ndonje arush dhe fillo vajto humbjen.

Hajt shnet
    Lere mos e nga se akoma në ëndërr është hahaha. :)

Citim Postuar më parë nga dritek7 Lexo Postimin
    e hongren kallinin kto pijanecet Anglez ....ai 1 prilli i forumit (muahhhhhh) si shum te gjat e ka ate firmen .. vazhdon te fluturoj me presh ne summmm.....
    Hahahahahahaha.

Kjo ishe Barcelona spektakolare që nuk njeh kundërshtarë, fituam ç'do trofe të mundshëm gjatë një sezoni. Nuk ndalemi këtu jo, do vazhdojmë me super kupën e Europës, të Botës dhe pastaj suksese për sezonin t'jetër lol.

Urime gjithve tifozëve të Barcës dhe gjithve sportdashësve të futbollit të bukur që na ka dhuruar Barcelona e madhe. :)

P.S
    Sa për ç'mimin topi i artë & fifa world player e kam thënë para shum kohësh që te Barcelona duhet të shpërndash nja 10 të tillë, se është gjynah ti veçosh lol.

http://www.forumishqiptar.com/showpo...8&postcount=34

(Por gjithsesi Messi i mer të gjitha këtë sezon, i meriton padyshim) ;)

Forcaaaaaaaaa Barcelonaaaaaaaaaaaaa, le të plasin dushmanët! Bammmmm le t'ia bëjnë hahahaha :p.

Ndryshuar për herë të fundit nga no name : 29-05-2009 më 10:08
    #VamosArgentina

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-05-2009
    Postime
    21
    Pssssttt mos folni :P
    Tash muni mu knaq vec tu i kshyr golat e Barcelones kunder Man.UTD ( vlen per anti-Barcelonasit).

Faqja 27 prej 32 FillimFillim ... 172526272829 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clásico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barça
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. FC Barcelona, kampione në Primera Division
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 07:42
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •