Close

Rezultati i Sondazhit: Kush e fiton Ligën e Kampionëve?

Votues
105. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Manchester Utd.

38 36.19%
  • FC Barcelona

67 63.81%
Faqja 32 prej 32 FillimFillim ... 22303132
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 318 prej 318
    i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Urte kur flet per KAMPIONET E EUROPES.

Aq me teper te ndihesh i privilegjuar.... Sepse ishte Barcelona qe palloi Bayernin tende.

Ju te gjithe flisni me urrejtje per kete Barcelone, pasi e keni zili kete ekip.... Per te vetmin fakt qe ekipi juaj nuk mund te beje dote lojen magjike te Barcelones.

BARCELONA = KAMPIONE E FUTBOLLIT.

MESSI & INIESTA Jane lojtaret PERFEKT.
    Vazhdoni festimet dhe brohoritjet sepse e dini që ska për të ndodh më një gjë e tillë

Manchesteri humb një ndeshje të cilën as provoi ta fitonte (përvec ndoshta 4-5 minutave të para) dhe Barcelona bëhet Super Ekip i paparë ndonjëherë. Ndërsa kur pallohet Barcelona është rastësi dhe bëhet me lojë plerë. Biles dhe arbitri (që kishte "dëgjuar" që Platini nuk i ka qejf ekipet Angleze apo dhe Premier League, vendosi mos të lejonte dy ekipe (të njëjta) Angleze prapë në finale) ishte i korruptuar. Po përtoj tani të gjej komentet e vitit të kaluar. I thjeshtë është fakti që Chelsea dhe Manchester United janë aktualisht dy ekipet më të mirë në botë sic edhe Premier League është liga me e mirë në botë. Sado kupa të fitojë Barcelona kjo nuk ndryshon.

Shyqyr që ju ra daci dhe njëherë juve në kos të festoni se keni tre vjet që vec fryheni e shpoheni
    Ndryshuar për herë të fundit nga OO7 : 31-05-2009 më 22:42

LosT AngeL Maska e PaToSaRaK
    Anëtarësuar
    16-02-2005
    Vendndodhja
    Ne mes te llumit
    Postime
    360
    Citim Postuar më parë nga MUAHHH Lexo Postimin
    Vazhdoni festimet dhe brohoritjet sepse e dini që ska për të ndodh më një gjë e tillë

Manchesteri humb një ndeshje të cilën as provoi ta fitonte (përvec ndoshta 4-5 minutave të para) dhe Barcelona bëhet Super Ekip i paparë ndonjëherë. Ndërsa kur pallohet Barcelona është rastësi dhe bëhet me lojë plerë. Biles dhe arbitri (që kishte "dëgjuar" që Platini nuk i ka qejf ekipet Angleze apo dhe Premier League, vendosi mos të lejonte dy ekipe (të njëjta) Angleze prapë në finale) ishte i korruptuar. Po përtoj tani të gjej komentet e vitit të kaluar. I thjeshtë është fakti që Chelsea dhe Manchester United janë aktualisht dy ekipet më të mirë në botë sic edhe Premier League është liga me e mirë në botë. Sado kupa të fitojë Barcelona kjo nuk ndryshon.

Shyqyr që ju ra daci dhe njëherë juve në kos të festoni se keni tre vjet që vec fryheni e shpoheni
    O Muah shiko se mos gjen ndonje ekip tjeter Anglez qe ti dali para Barcelones se Arsenali e pa Chelsea gjithashtu edhe Man. Unt i joti prap, shiko se mos e mund ndonje Totenham Barcelonen. Hahahahaha, i hiqet kapelja vetem Liverpoolit ne Angli qe eshte skuadra me e mire duhet ta pramosh ti se 4 ju futi.
    Barcelona 4 ever.
    E Lehte Ta Kujtosh Veshtire Ta Harrosh

i/e regjistruar Maska e SempreBarca
    Anëtarësuar
    26-02-2008
    Vendndodhja
    Presheve
    Postime
    106
    Chelsea dhe Manchester United janë aktualisht dy ekipet më të mirë në botë
    Sigurt ke qen ne ndikim te alkoolit n'momentet qe ke shkru ket

sic edhe Premier League është liga me e mirë në botë. Sado kupa të fitojë Barcelona kjo nuk ndryshon.
    I thjesht eshte fakti qe Barcelona triumfoi kunder premier liges dhe gjithe evropes
    Tani ndalu e bej llogarite sa ja vlen te jesh pjese e liges me te forte kur del nje ekip ta hudh posht ate krenari e fanelen e bardhe te finales ta shendrron ne zi e me zi.
    Disa njerz nuk e kan te qart se te shohish futboll nuk dmth se din ta vlersosh ket sport.
    Ti mund te rrish 24 or ne dite para tv-s duke pare ndeshje futbollistike, por duhet ta dish nje gje se edhe per 24 shekuj te tjere nuk do te dal ekip qe mund ta kaloj magjine dhe spektaklin qe jep Barcelona me lojen e saj qe detyron edhe armiqt ta percjell fshehurazi ne shtepi me dritat fikur

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga SempreBarca Lexo Postimin
    Ti mund te rrish 24 or ne dite para tv-s duke pare ndeshje futbollistike, por duhet ta dish nje gje se edhe per 24 shekuj te tjere nuk do te dal ekip qe mund ta kaloj magjine dhe spektaklin qe jep Barcelona me lojen e saj qe detyron edhe

"armiqt ta percjell fshehurazi ne shtepi me dritat fikur"
    e fort kjooo hahahhahaha cool
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    o Muzat-Barcelona ta ka shkoc edhe ta ka shkaperdhy at ekipen e DERRAVE te kuq,po mos pac cfar te thuash ri mos flit hiq,vitin e ardhshem kam me ta shlu Milanin tja palloje deri nfund edhe tamam Fergusoni do laje lesh edhe pak edhe e pat puna yte,hjeke at Serbin se edhe pak ke me dasht me e vllaznu,ama Etoo shum keq ja ka pallu a,skam dyshim se tka dhimbt

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga SempreBarca Lexo Postimin
    I thjesht eshte fakti qe Barcelona triumfoi kunder premier liges dhe gjithe evropes
    Tani ndalu e bej llogarite sa ja vlen te jesh pjese e liges me te forte kur del nje ekip ta hudh posht ate krenari e fanelen e bardhe te finales ta shendrron ne zi e me zi.
    Disa njerz nuk e kan te qart se te shohish futboll nuk dmth se din ta vlersosh ket sport.
    Ti mund te rrish 24 or ne dite para tv-s duke pare ndeshje futbollistike, por duhet ta dish nje gje se edhe per 24 shekuj te tjere nuk do te dal ekip qe mund ta kaloj magjine dhe spektaklin qe jep Barcelona me lojen e saj qe detyron edhe armiqt ta percjell fshehurazi ne shtepi me dritat fikur
    Te gjitha skuadrave ju qëllon një ndeshje ku thuajse nuk janë në fushë. Premier League është Liga më e mirë dhe më e fortë. Tregohet qartë cdo vit packa se Barcelona u ndihmua në gjysëmfinale sepse nuk donte njeri dy ekipe Angleze përsëri në finale

i/e regjistruar Maska e PantherTouch
    Anëtarësuar
    12-02-2004
    Postime
    31
    Barca na ka heq menien ket vit, me ket futboll qe ka lujt. Tamam pasardhes te denje te Krojfit te madh. I ishte bo zemra mal Krojfit
    Mu m'pelqe Arsenali me thon te drejten, po te thush qe Barca nuk e meritote me kalu Chelsea eshte tifozllik i smure. Chelsea u mbrojt te paren me 9 lojtare dhe te dyten me 7. Barca e ka flliq Chelsea-n me loj. Edhe me 10 lojtar edhe i mori lojen.
    Bayernin e Lyonin (ekipet me te mira ne vendet e veta) i beri te folin me vete. Manchen e ngordhi fare ... ene 3 ose 4 pa frike mund ta kishte bere.
    Realin e la me pasoja loool ... aq shume sa i humben dhe ndeshjet e fundit qe mund tu kishin lene ndonje shprese.
    Ketu gjith analistet po diskutojne a eshte apo jo ekipi me i mire i te gjitha koherave, ju na tregoni Chelsea. E keni pyt noi her veten pse u detyrua Chelsea me flliq veten ashtu? ... se e dinte me ke kishte te bente.
    Edhe ti daku siper hiqe ate foton qe aty per respekt te ekipit tat qe i humbi lojen ne mos me shume ... se qe s'e respekton kete forum e kena kuptu.

Hajt bofshi qef deri ne Confederation Cup

Urime tifozave te Manchester United,qe pranojne pederasta neper formacione.Ketij i them ekip pa dallime seksi.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Faqja 32 prej 32 FillimFillim ... 22303132

Tema të Ngjashme

1. El Clásico: Real Madrid 2 - 6 Barcelona
    Nga no name në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 165
    Postimi i Fundit: 04-05-2009, 11:30
  2. El Clásico: FC Barcelona vs Real Madrid CF
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 05:56
  3. Real vs Barça
    Përgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 10-02-2006, 03:57
  4. FC Barcelona, kampione në Primera Division
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-05-2005, 07:42
  5. Real Madrid vs FC Barcelona
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •