Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 91
    i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga _AuLoNa_ Lexo Postimin
    Homze sado qe jam lindur e rritur ne nje qytet qe eshte njohur qe ne lashtesi edhe sot nga gjithe bota, nuk e kam problem te me thone fshatare, sidomos nga nje fshatar si puna jote qe nuk ja di emrin njeri pervec ne Shqiperi.

Perseri ti je njeri me nje botekuptim shume te ceket, si andej nga je, nuk te ve faj, dije dole e pe boten me sy. Do shume per tu emancipuar ne boten e vertet dhe demokrate qe as ja ke haberim fare, vetem te eshte tiposur si emer.

Perseri dua te shikoj te ardhmen, jo te shkuaren, ashtu si dhe ti nuk e shikon fare te shkuaren e Salkes tend te dashur.

Kam nje shok Tropojan ketu, shume djale i zgjuar e i edukuar, dhe demokrat, por te pakten eshte aq i vetedijshem dhe pranon gomarrlleqet e Sales, sa i tha kur erdhi ketu qe do punote per PD, por asnjehere per Salen dhe sa te ishte Sala ne pushtet.

Tamam djale me cika, jo si ca qe qurraviten ketu verdalle duke pare kush po i udheheq.

Shko tashi edhe mos u bej shume nervoz, ja tek eshte nje teke qe te vijne mendja ne vend....

http://img42.imageshack.us/img42/8215/raki.jpg

qyteti jot eshte njoft qe ne lashtesi? hahahahaha per ca njifet vlora moj fudulle per ca, kush e njofti kshu?? apo Ballcioetet?

Ju keni njerez te shquar por ata me vjen keq ta them jan te paket dhe tanime ja u kan mujt budallet si puna jote dhe kan hyre ne nje far guacke qe zor se i len injorance e shumices si puna jote te dali jashta....Ismal Qemali ku i ke pasardhesit tu mer burr kombi....

Edhe dije qe nuk do fyesha sikur nje qtyet tjeter tme shaj vendlindjen, sa ofendohem kur ndonje Vlonjat me shan Tropojen....ne vlore edhe sot e ksaj dite ka njerez qe flejne ne peme, ja u kan bere femij rrefugjat shpijat nga 4 kat dhe prap se prap familja e tyre flen neper dege pemesh ne oborr....loool

sinqerisht vlonjatet jan njerez qe gjithnje e qesin inatin perpara mendjes, prandaj beheni gazi i botes ne te shumten e rasteve...

per Tropojen e Bajram Currit, Mic Sokolit, Ali Ibres, Azem Hajdarit, Sali Berishes, Tahir Sinanit....akoma ska dal njeri qe te flasi keq, pervec teje sot.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    edhe si ka mundesi AULONA qe burgun e babait tend, prej 25 vitesh e harron kaq lehte?? apo mos ka ra ne burg per vjedhje ai?? atehere ti nuk mund te quhesh bije e te presekutuari, por bij hajduti...

eh nqs ka honger burg per arsye politike,,,,,sdo kishte njeri ne bote qe tja falte vuajtjet e babait femijve te atyre qe per 25 vite e lan pa babe ne sofer.

i/e regjistruar Maska e _AuLoNa_
    Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    Sali Berishes, flasi keq, pervec teje sot.

Lere se e dhjeve fare. Sa kohe ka djali i Tropojes qe se ka pa vendlindjen e tij, as per fushata!?

Ahhh po Vlora......

S'ke faj dituria e kufizuar te ka bere edhe psikopat si dashurori yt Salka...

Don't hate nigga, here's another teke....

Actions speak louder than words, but in this case words are speaking volumes .

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232
    edhe si ka mundesi AULONA qe burgun e babait tend, prej 25 vitesh e harron kaq lehte?? apo mos ka ra ne burg per vjedhje ai?? atehere ti nuk mund te quhesh bije e te presekutuari, por bij hajduti...

eh nqs ka honger burg per arsye politike,,,,,sdo kishte njeri ne bote qe tja falte vuajtjet e babait femijve te atyre qe per 25 vite e lan pa babe ne sofer.
    Homze nuk te denon njeri vetem per vjedhje 25 vjet e te kete qene ne burgun e Burrelit....

Po i kujtoj vujatjet me teper kur shikoj fytre te ish komunisteve si Salka qe po na udheheqin akoma. Ajo me kujton me teper vitet e diktatures qe dua te hiqen.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Lere se e dhjeve fare. Sa kohe ka djali i Tropojes qe se ka pa vendlindjen e tij, as per fushata!?

Ahhh po Vlora......

S'ke faj dituria e kufizuar te ka bere edhe psikopat si dashurori yt Salka...

http://www.youtube.com/watch?v=LIsQK...e=channel_page

http://www.youtube.com/watch?v=Vl5WbIcxT0E&eurl

Don't hate nigga, here's another teke....

lol prap kjo me vidjo plot budallalliqe.....ma merzite me kte utube, argumenti jot eshte utube, sapo qe ngel ne bith pa dit me hap gojen shkon apo ti therret trunit, shko ke utube dhe merr vidjo...gjith e dime se ku eshte utube, dhe mos na merzit me te.

edhe mos me thuj nigga mua se une jam prej Tropoje atje ku ska shkel as kom e shkaut as e turkut lene mo qe e grekut hic e hic--ska guxu me shkel...dhe e dime qe niggat apo magjupet jan pasardhes te ktyre pushtusve, kqyr andej nga vlora se andej jan bulevardet te mbushura plot, limonat dhe portokajt i keni me majmuna kurse bulevardet me magjup looool

apo kte nigga e ke msu nga ndonje magjup amerike qe ka deshire te njohi vlonjatet sepse e the edhe vet ti qe pare, vlora njifet nderkombtarisht hahahahha
    me doket e kishe qe vlora njefet nderkombtarisht, ama nga vlonjatet mergimatr besoj ehh?

ik se je shum njeri i trashe, e din si e priten ramen ne zgjedhjet patriotat tu gjate zgjedhjeve lokale??

ishin me pbaderola shum te gjata gati 20 metra, dhe ne to shkruhej:

Edi Rama dhe SHpetim Gjika si Bill Klinton me Toni Bler hahahahahahahahhahahahahaahhahaha nqs nuk i vjen cdo kujt per te qesh une largoem totalisht nga forumi si denim nga ana jote...i thuj cdo kujt a te vjen me kesh me patriotet e mi vlonjat,,,dhe permendju kte shprehjen siper po nuk qeshen une iki nga forumi.

Vlora eshte qyteti i madh i Ismail Qemalit, ama brezi i sotcem sidomos kta si ty lejne shum per te deshiruar.

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Homze nuk te denon njeri vetem per vjedhje 25 vjet e te kete qene ne burgun e Burrelit....

Po i kujtoj vujatjet me teper kur shikoj fytre te ish komunisteve si Salka qe po na udheheqin akoma. Ajo me kujton me teper vitet e diktatures qe dua te hiqen.
    ti gjithsesi ngelesh nje gje super super e trashe.....gje pa te then skam len, dhe prap vazhdon me te njejtin avaz....do behesh nje gallat e gjall ne forum...vec vazhdo me injorancen qe te karakterizon...te premtoj qe do thyesh rekordin tend dite per dite.

Kokmunistat nuk jane Sala as Jozefina...ata qe mbase te futen baben ty ne burg, megjithse kjo eshte nje rren tipike e jotja sic jan edhe 20 niket e tjere qe perdor ne forum qe tja mbeshtesesh Aulones.....jan komunistat me ne krye ed ramen birin e nje nder komunisteve me me ere ne shqiperi, jan politikanet e rinj qe gezojne listat e PSse...qe akoma edhe sot nuk dalin te kerkojne falje per burgun e shum e shum Shqiptareve....per baben tend nuk duhet te kerkojne falje se baben tend ti akoma edhe sot e ksaj dite nuk e njef, po ta njifshe atehere do flisje ndryshe...

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Talking

lol prap kjo me vidjo plot budallalliqe.....ma merzite me kte utube, argumenti jot eshte utube, sapo qe ngel ne bith pa dit me hap gojen shkon apo ti therret trunit, shko ke utube dhe merr vidjo...gjith e dime se ku eshte utube, dhe mos na merzit me te.
    C'ke djalke mos po qorrohesh dhe shurdhohesh nga e verteta.
    Hajde se ka shpetim edhe per ty...

edhe mos me thuj nigga mua se une jam prej Tropoje atje ku ska shkel as kom e shkaut as e turkut lene mo qe e grekut hic e hic--ska guxu me shkel...dhe e dime qe niggat apo magjupet jan pasardhes te ktyre pushtusve, kqyr andej nga vlora se andej jan bulevardet te mbushura plot, limonat dhe portokajt i keni me majmuna kurse bulevardet me magjup looool
    Ohhh nuk paska shkel kembe turku e shkjau a?
    Si ka mundesi qe nuk ka shlkel shkau, po udheheqesi juaj e ka gruan gjys sllave..

E vertet duken ata te trazuarit qe kam pare andje vertet si majmuna...

apo kte nigga e ke msu nga ndonje magjup amerike qe ka deshire te njohi vlonjatet sepse e the edhe vet ti qe pare, vlora njifet nderkombtarisht hahahahha
    me doket e kishe qe vlora njefet nderkombtarisht, ama nga vlonjatet mergimatr besoj ehh?
    Jo mesa kam degjuar ju aty i keni me qejf keta niggat.

Hajde fol me teper me idjotelleqet e tua, se vertet po i ben me te qeshur te gjithe me njohurite e histrive te tua....

ik se je shum njeri i trashe, e din si e priten ramen ne zgjedhjet patriotat tu gjate zgjedhjeve lokale??

Ama kush flet per te trashe Loku. hahahhahaha

Edi Rama dhe SHpetim Gjika si Bill Klinton me Toni Bler hahahahahahahahhahahahahaahhahaha nqs nuk i vjen cdo kujt per te qesh une largoem totalisht nga forumi si denim nga ana jote...i thuj cdo kujt a te vjen me kesh me patriotet e mi vlonjat,,,dhe permendju kte shprehjen siper po nuk qeshen une iki nga forumi.
    Flm qe e kuptove idjotcine tende, tani vertet duhet te ikesh, po te kane mbetur dy fije tru...

Vlora eshte qyteti i madh i Ismail Qemalit, ama brezi i sotcem sidomos kta si ty lejne shum per te deshiruar.
    Pse ca keni bere ju brezi i sotcem i Tropojes, mos keni marre ndonje cmim per rregullimin e Vucidolit...

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    C'ke djalke mos po qorrohesh dhe shurdhohesh nga e verteta.
    Hajde se ka shpetim edhe per ty...

Ohhh nuk paska shkel kembe turku e shkjau a?
    Si ka mundesi qe nuk ka shlkel shkau, po udheheqesi juaj e ka gruan gjys sllave..

E vertet duken ata te trazuarit qe kam pare andje vertet si majmuna...

Jo mesa kam degjuar ju aty i keni me qejf keta niggat.

Hajde fol me teper me idjotelleqet e tua, se vertet po i ben me te qeshur te gjithe me njohurite e histrive te tua....

Ama kush flet per te trashe Loku. hahahhahaha

Flm qe e kuptove idjotcine tende, tani vertet duhet te ikesh, po te kane mbetur dy fije tru...

Pse ca keni bere ju brezi i sotcem i Tropojes, mos keni marre ndonje cmim per rregullimin e Vucidolit...

hahahhahahahahahahahahahhahahahahahahah

le ti lexojne kto pergjiet tua gjith forumistat dhe pastaj do te kthej pergjigje...besoj qe aq shum do tallen saqe ka me ju ra zhuga apo sida nga te tallurat e teperta qe do te te bejne

je gaf e gjalle, je gallate totale, idjojte e lezetshme dhe injorante e pameshirshme....ama une prap se prap te dua...sepse injorantet jan kkollaj me i fut ne shtrat gjith e dijme kte looool

hej, do bejme paqe ne ndonjehere?? megjithse me vlonjatet do tallem sa te jete jeta...me thuaj po ose jo.

Anëtarësuar
    04-04-2007
    Postime
    1,232

Wink

ti gjithsesi ngelesh nje gje super super e trashe.....gje pa te then skam len, dhe prap vazhdon me te njejtin avaz....do behesh nje gallat e gjall ne forum...vec vazhdo me injorancen qe te karakterizon...te premtoj qe do thyesh rekordin tend dite per dite.
    Ngele duke u bere papagall, nuk di ca te thuash me edhe perserit te njetat fjale ose te njetat postime. Te kam thene si ne temat e tjera, do te bej te flasesh sa me shume qe te shikojne mencurite e tua.

Si te tha dikush-je bere me keq se grate.....

Kokmunistat nuk jane Sala as Jozefina...ata qe mbase te futen baben ty ne burg, megjithse kjo eshte nje rren tipike e jotja sic jan edhe 20 niket e tjere qe perdor ne forum qe tja mbeshtesesh Aulones.....jan komunistat me ne krye ed ramen birin e nje nder komunisteve me me ere ne shqiperi, jan politikanet e rinj qe gezojne listat e PSse...qe akoma edhe sot nuk dalin te kerkojne falje per burgun e shum e shum Shqiptareve....per baben tend nuk duhet te kerkojne falje se baben tend ti akoma edhe sot e ksaj dite nuk e njef, po ta njifshe atehere do flisje ndryshe...

Mund te pyesesh Albon qe jam vetem une me kete nick, se kam shume problem.

FYI ky eshte emri im i plote......
    Ndryshuar për herë të fundit nga _AuLoNa_ : 25-05-2009 më 14:08

Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Ngele duke u bere papagall, nuk di ca te thuash me edhe perserit te njetat fjale ose te njetat postime. Te kam thene si ne temat e tjera, do te bej te flasesh sa me shume qe te shikojne mencurite e tua.

Si te tha dikush-je bere me keq se grate.....

http://www.youtube.com/watch?v=xBDxz...e=channel_page

Mund te pyesesh Albon qe jam vetem une me kete nick, se kam shume problem.

FYI ky eshte emri in i plote......

sa gallat je,,,,e mban mend ate nate,,,gjith cunat u blodhen duke tall topet me ty dhe duke planifiku pushimet verore per ne vlore? e mban mend? loool

sinqerisht je njeri i paarritshem....je budalle e kompletume....vazhdo te qeshim gjith me ty,,,,se kan thene e qeshura te shton jeten....po mos te kishe qene ti ktu 70% e forumit do kishte ik nga monotonia,,,ama ti me gallatat tua po ben kerdine

je e papame, kiss kiss

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Monumentet e Shqiperise te cilat jane ne rrezik!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Arti shqiptar
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 12-04-2011, 22:46
  2. 3 milionë banorë, 12 universitete
    Nga BOKE në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 31-08-2005, 19:38
  3. Shqipëria në listën turistike të britanikëve
    Nga CEZARND në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 23-08-2005, 16:19
  4. Në listën e zezë të BE-së shtohen 9 shqiptarë
    Nga RTP në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 01-02-2005, 07:16
  5. Kafeneja "Muzike e Zgjedhur" (vazhdim #2) Kepi Rodonit
    Nga Dita në forumin Muzika botërore
    Përgjigje: 204
    Postimi i Fundit: 12-07-2003, 16:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •