Close
Faqja 34 prej 39 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 331 deri 340 prej 382
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    boo u bo katunarja me na pershendet me kong te huja

prisni kometen tashi kur te bjere ne toke diku shifni. lol
    Homze me ke zhgenju ,kur te rrasen mrena ty ,une plasa duke te mbrojt ,se ngaqe do me prezatojshe me xhaja Xhejms ,ti harrove ,jo nuk jam nipi une qoft larg ..
    Kshu e dridhni muhabetin ju qytetaret ?
    Ene ne katun o me mire ta dish ,se i bojne shtepijat nje ne nje katun ,nje ne tjetrin ,nuk vje njeri me te arrestu pse bertet ,si ate anglezen,kshu pra ta dish ....
    Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    Jam fshatunare e sqarume une dhe kuqaloshes i kam msu kinezce, plasni ju qe s'dini te lidhni dy llafe hahahaha

une kam miq ne ministrine e transporteve,,,dhe dijeni qe sa me shum qe ju lexojne ne kte forum....aq me larg e shtyni rrugen e asfaltit nga fshati juaj

folni ju folni, no problem. lol

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga zois1 Lexo Postimin
    Homze me ke zhgenju ,kur te rrasen mrena ty ,une plasa duke te mbrojt ,se ngaqe do me prezatojshe me xhaja Xhejms ,ti harrove ,jo nuk jam nipi une qoft larg ..
    Kshu e dridhni muhabetin ju qytetaret ?
    Ene ne katun o me mire ta dish ,se i bojne shtepijat nje ne nje katun ,nje ne tjetrin ,nuk vje njeri me te arrestu pse bertet ,si ate anglezen,kshu pra ta dish ....

hahah hiqu mer anglezeve se e kan mire ata.

xhajen xhejms,,,ku e njef ti xhajne xhejms?? se gjith diten me emrin tend rri ne goje....eh thot si me leshun komet dhe smund te dal mo ne katund

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    une kam miq ne ministrine e transporteve,,,dhe dijeni qe sa me shum qe ju lexojne ne kte forum....aq me larg e shtyni rrugen e asfaltit nga fshati juaj

folni ju folni, no problem. lol
    Po ti po ben si cub ngaqe ke kusho kryeministrin... sa te kemi goca-bules gjalle ne s'na e ndjen shume per miqte ne ministri se jemi ministra vet ne katunin tone
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Po ti po ben si cub ngaqe ke kusho kryeministrin... sa te kemi goca-bules gjalle ne s'na e ndjen shume per miqte ne ministri se jemi ministra vet ne katunin tone

jemin gjana je i pushum nga puna....ai e ka fajin se ja kemi pas len katunet ne dore

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Ku jeni mer qytetar qe na hiqeni si trima me emrin e kryeministrit perpara ...hahahahahah....milaniste ēka ky qyftetari mi ....apo e ka mor malli me ardh,dhe me i gjet ndonji katunare te bukur anej nga katuni jon .......po ku lejm ne te bojn qyftetaret ligjin ne katunin ton ...po ta dij Homza qe ne jemi vet zot dhe vet shkop ...hahahahahahahahahahahah
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

hahah hiqu mer anglezeve se e kan mire ata.

xhajen xhejms,,,ku e njef ti xhajne xhejms?? se gjith diten me emrin tend rri ne goje....eh thot si me leshun komet dhe smund te dal mo ne katund
    Qyqa per ket mos bohet merak ai ,vij une me kom,po nuk me dha gomorin baba.
    I rruge vreshti o skocia ,amon ,no problem .
    He me thuj si jom me anglisht m'qafsh .
    Kėshtu ėshtė kur kakarisin pulat ! lol

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga goca-bules Lexo Postimin
    Ku jeni mer qytetar qe na hiqeni si trima me emrin e kryeministrit perpara ...hahahahahah....milaniste ēka ky qyftetari mi ....apo e ka mor malli me ardh,dhe me i gjet ndonji katunare te bukur anej nga katuni jon .......po ku lejm ne te bojn qyftetaret ligjin ne katunin ton ...po ta dij Homza qe ne jemi vet zot dhe vet shkop ...hahahahahahahahahahahah

une te vi ne katunidn tuaj per me lyp nuse? ska shansa,,,katuni juaj eshte aq i humbur sa edhe per fushata elektorale ne qytetarit nuk ju vizitojme

....hupni me gjith vota lool

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga zois1 Lexo Postimin
    Qyqa per ket mos bohet merak ai ,vij une me kom,po nuk me dha gomorin baba.
    I rruge vreshti o skocia ,amon ,no problem .
    He me thuj si jom me anglisht m'qafsh .

i rruge vreshti o skocia, nqs vjen prej icelande mi goce,,,,edhe nje fshatare qe lufto per ate qe don,,,eshte e mireseardhur ne qytet kur ti doj qefi.

ur english eshte englishte fshatce mo....ama piten e bon mire ti

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    une te vi ne katunidn tuaj per me lyp nuse? ska shansa,,,katuni juaj eshte aq i humbur sa edhe per fushata elektorale ne qytetarit nuk ju vizitojme

....hupni me gjith vota lool

Po ske faj ti ore ,se te pranum ne para 4 viteve ne katunin ton me ardh ,dhe tani na shet ne men ,qe na je bo qyftetar....i morsh pleshtat katunit ton ti se esht nji nga katunet me me emer ....po do vini ju dhe kte her per fushat, se doni votat prej katnarve

Hajde ore shif se kush te pelqen nga kto qe ta moresh per nuse ...hahahahahah

Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Faqja 34 prej 39 FillimFillim ... 243233343536 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2006, 04:52
  3. Mėngjezi i zgjimit kombėtar e qytetar nė Shqipėri
    Nga Veshtrusja nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 18:10
  4. Kryehajduti i Shqiperise, Qytetar Nderi ne USA
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •