Close
Faqja 24 prej 39 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 382
    i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    po une jam qytetari ne kte mes maj katunare...shif siper sa faqe kam bo shkrim tuj mrojt qytetaret...

ti je katunare qe kur hypen ne makine, heq kepucat se kujto se po i ben qylymin makines pis hahaha

po erdhet ti dhe milanistja tek une ne qytet, dijeni qe skeni me u kthy mo ne katund, po ne fund te fundit edhe ju duhet me marr vesh si eshte jeta ne gurbet apo jo?
    Po na pelqeu neve ne katun....edhe po te dush ti nuk kthehemi ne,ishalla po gjejm ndonji katnunar te bukur anej ....hahahahhahah

Po un kur hypi ne gomor dhe i heq kpucet ,e jo me ne makinen e milanistes qe do i heq ,se zbon ,se me vjen keq,mos tja bej pis makinen qe ka .....BMW X5
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    shife ca thot siper milanistja shife.....se na bone rrush e kumlla..........une kam 5 faqe shkrim ne kte teme qe po mbroj qytetaret.........ti del me thu je katunar...

tashi si po e lojme me?

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    goca-bules na fute ne burg moj... se Homzai e man veten per qytetar... ne ket rast fshatunaret jemi ne jo ai... e ftillohu icik moj do bahesh me burre qytetar jo katunar... nje katunar e ke ti pse do dy hahahahahahahahaha

Ps. Homzai anej ka qyteti jot a ka ven ku te parkoj karrocen me guzhinieta une... se m'i kane numero zaret, s'e lej dot ven e pa ven (karrocen e kam fjalen) LooooL

hahahaha kur te vish ti ne qytet ka vend per parking te karroces sate...c'eshte ajo fjale....

merr ca balte nga fshati jot ne qese, se ktej ka une ska balte e te merr malli per vendlindjen

eshte mire te kesh femer nga fshati, se ju jeni fare pa harxhime moj lale,,,kto qytetarkat te thajne fare, shif gocen e bules ca lekistja osht.

Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    goca-bules. nje katunar e ke ti pse do dy hahahahahahahahaha
    shife ca thot siper milanistja shife.....se na bone rrush e kumlla..........une kam 5 faqe shkrim ne kte teme qe po mbroj qytetaret.........ti del me thu je katunar...

tashi si po e lojme me?
    milaniste ,po thash po e ndrroj njiher groshen mi ....hahahahahahahah

Homza ne po e lejm qe kur te me boj zile milanistja ne celular do vijm ka ty ne qytet

Hajt se ika njiher un tani .....kalofshit mire
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    hahahaha kur te vish ti ne qytet ka vend per parking te karroces sate...c'eshte ajo fjale....

merr ca balte nga fshati jot ne qese, se ktej ka une ska balte e te merr malli per vendlindjen

eshte mire te kesh femer nga fshati, se ju jeni fare pa harxhime moj lale,,,kto qytetarkat te thajne fare, shif gocen e bules ca lekistja osht.
    Amon more se sa desha me ik ...po te len ti ...hahahahahah

Kur te vijm ke ty do e shofesh ti sesa lekiste jam un ,or qytetar

Ika

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065

Homzai ashtu thu ti se jemi pa shpenzime... pyet nje here goca-bules qe ka shku nga katuni ne qytet... si ajo do bahem une kur te shartohem me qytetin.
    Meqe ra fjala balten si e do safi... apo e do mix tu mix me pleh origjinal nga buqja

tashi si po e lojme me?
    tashi bahu fshatunar si ne dhe ti... kot s'i thone me thuaj me ke rri te te them se kush je

Comonnnnn fshatuni....

Ps. goca-bules pucccccccccccccc per momentin.... hap syte me na kap noi katunar per ne te tjeret se duhet me inauguru BMW hahahahahaha
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Homzai ashtu thu ti se jemi pa shpenzime... pyet nje here goca-bules qe ka shku nga katuni ne qytet... si ajo do bahem une kur te shartohem me qytetin.
    Meqe ra fjala balten si e do safi... apo e do mix tu mix me pleh origjinal nga buqja

tashi bahu fshatunar si ne dhe ti... kot s'i thone me thuaj me ke rri te te them se kush je

Comonnnnn fshatuni....

Ps. goca-bules pucccccccccccccc per momentin.... hap syte me na kap noi katunar per ne te tjeret se duhet me inauguru BMW hahahahahaha

te thash merr balte nga katundi jot, se kur te vish ne qytet nuk kthehesh mo, dhe malli per vendlidnjen e keput cdo kend si qytetarin po ashtu edhe katundarin, ne kte pike njerez jemi dy palet

eh po te ishin gjitha femrat katunare, na qytetaret do ishim njerzit me te lumtur ne bote

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    goca bules kur te dalesh ne qytet, mos e merr qenin me vete se ne ashensorin e pallatit tone nuk lejohen kafshet

kalo mire lale

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    Citim Postuar mė parė nga tutankamon Lexo Postimin
    ca o ky sherbeti mi????
    ah sherbeti eshte gje e embel e mire se dishe ?????????

faraone Maska e tutankamon
    Anėtarėsuar
    11-03-2009
    Vendndodhja
    perball komshiut
    Postime
    3,009
    Citim Postuar mė parė nga riduana Lexo Postimin
    ah sherbeti eshte gje e embel e mire se dishe ?????????
    ma trego icik si esht ky sherbeti jot se un s edi...

Faqja 24 prej 39 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2006, 04:52
  3. Mėngjezi i zgjimit kombėtar e qytetar nė Shqipėri
    Nga Veshtrusja nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 18:10
  4. Kryehajduti i Shqiperise, Qytetar Nderi ne USA
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •