Kroacia mendoi![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
Me fal se pari nuk di ne cilin shtet jetoni ju qe nuk arrini te perballoni hargjimet.
Ato qe kam harruar te permend jane keto:
Veshjet njeriu hargjon aq sa deshiron, ketu munde te hargjosh fare pak per veshjen sepse ka shume shitore me cmime te lira.
Mobilimi i shtepise behet njehere per disa vite, dhe per rastet sociale edhe ate e ben shteti.
Ngrohja ketu gjithashtu paguhet nga shteti bashke me banesen.
Makinen e permenda qe ketu perdoret me shume per ata qe shkojne ne pune, nese personi eshte pa pune ketu ku jetoj une si duhet asgje makina. Munde te kursej lirisht rreth 200 euro ne muaj qe hargjon makina. Gjithcka e ke afer ketu, qofte per femijet qofte per veten.
Ketu ku jam une njerezit jo vetem qe jetojne me ndihmat e shtetit por blejne edhe toka e ndertojne shtepi ne Kosove.
Lere toni se s'do me zej gjumi sot. Gjermania qenka![]()
Ketu te ne po s'punove s'ben hajer mo. Ka dhe ketu ndihma, por jo per te gjitha familjet.
Me shume te leverdis te punosh se te jetosh me ndihma. Po deshe beji te dyja. Ama po te kapen, do i kthesh mbrapsht.
Duhet te futesh ne shtepi burre e grua te &4000 ne muaj qe te jetosh mire dhe te kesh mundesi te heqesh ndonje leke menjane. Te pakten flas per nevojat e familjes sime.
Feelings change - memories don't.
Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)
Lista e injorimit: Llapi
mendimi une po lexoj 10 here kete postimin tend po sdi si me duket
800 euro ne muaj te teprojne ku asnjeri nuk punon nuk e di se clloj llogarish beni ju ne gjermani se tek ne ketu po punojme te dy dhe sna teprojne aq lek
JO SEKS PARA MARTESE
Krijoni Kontakt