Close
Faqja 25 prej 39 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 382
    Uaaaaaaaaaaaaaaa ca teme e bukur. C'na kujtuat kur isha e vogel dhe mezi prisja te shkoja ne fshat. Cdo mengjes ngrihesha me vrap kur degjoja dybekun dhe prisja me padurim gjalpin kur behej i fresket, ajo buka e ngrohte, kur shkoja te koteci i pulave dhe i trembja me shkop qe te merrja veze te fresketa qe i haja ashtu te qullta, kur hipja ne maj te fikut se atje ishin fiqte me te pjekur, pastaj percellohesha nga hisllat kur doja te hipja te pema me kumbulla sheqeri, pastaj ashtu kembe zbathur topolake shkoja fshehurazi te kutite e bleteve dhe ngacmoja bletet qe te merrja mjalte dhe pastaj ja fusja ulerimes kur me pickonin.

Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ca femijeri e bukur ka qene.

not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Uaaaaaaaaaaaaaaa ca teme e bukur. C'na kujtuat kur isha e vogel dhe mezi prisja te shkoja ne fshat. Cdo mengjes ngrihesha me vrap kur degjoja dybekun dhe prisja me padurim gjalpin kur behej i fresket, ajo buka e ngrohte, kur shkoja te koteci i pulave dhe i trembja me shkop qe te merrja veze te fresketa qe i haja ashtu te qullta, kur hipja ne maj te fikut se atje ishin fiqte me te pjekur, pastaj percellohesha nga hisllat kur doja te hipja te pema me kumbulla sheqeri, pastaj ashtu kembe zbathur topolake shkoja fshehurazi te kutite e bleteve dhe ngacmoja bletet qe te merrja mjalte dhe pastaj ja fusja ulerimes kur me pickonin.
    Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ca femijeri e bukur ka qene.
    Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ca femijeri te bukur paske pas..........hahahaha
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    goca bules kur te dalesh ne qytet, mos e merr qenin me vete se ne ashensorin e pallatit tone nuk lejohen kafshet

kalo mire lale

hahahah mos ki merak se nuk e mar,jo se nuk e zen ashensori ,por kam frik se mos te kafshon ty,dhe kush meret neper gjygje me ty pastaj,se mos me kerkon dhe demshperblim pastaj ,se nga ky qyteti ku jam un ,me te kafshu qeni ,te kerkojne demshperblim....hahahahahahahahahahahah
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    Shijak
    Postime
    848
    mmmmmmm eshte shum i mire embelsire mo po me shum nuk te them se pastaj do i pelqej edhe te tjereve dhe kam frik se ma marrin hahahaha
    per tutankamon
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga riduana : 22-04-2009 mė 14:43 Arsyeja: gabim rradhitjeje

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    une jam qytetar den babaden
    kam xan tokenne qytet pa pyt kerkend
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga goca-bules Lexo Postimin

hahahah mos ki merak se nuk e mar,jo se nuk e zen ashensori ,por kam frik se mos te kafshon ty,dhe kush meret neper gjygje me ty pastaj,se mos me kerkon dhe demshperblim pastaj ,se nga ky qyteti ku jam un ,me te kafshu qeni ,te kerkojne demshperblim....hahahahahahahahahahahah
    hahaha demshperblim thot katunarja...ca me te marr ty maj? apo me te marr mullarin e sanes qe e ke ne fund te aborrit?

erdhi nje katundar si puna jote ne qytetin tim, dhe e din rrugen e asfaltit qe eshte e ndare ne dy krosi, me nje vize te bardh ne mes.....ai tha ne vij e ktej eshte e mija , ne vij e andej ju del boll ju shoferave pupupupuuuu

po jeni skandal mor katunar jeni skandal hahahaha

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    hahaha demshperblim thot katunarja...ca me te marr ty maj? apo me te marr mullarin e sanes qe e ke ne fund te aborrit?

erdhi nje katundar si puna jote ne qytetin tim, dhe e din rrugen e asfaltit qe eshte e ndare ne dy krosi, me nje vize te bardh ne mes.....ai tha ne vij e ktej eshte e mija , ne vij e andej ju del boll ju shoferave pupupupuuuu

po jeni skandal mor katunar jeni skandal hahahaha

hahahahah me mer te ligat ti mu ,se ne fund te oborrit kam nje alamet Benzi

Po kur osht rruga me tre korsi si e ndani ju qytetaret ...hahahahahahh
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Smile

ju qytetaret ...hahahahahahh
    D.m.th edhe ti je me ne................

Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Edhe ti Homza, si ka mundsi se ditke ku lam mullarin e sans.....apo edhe ti joni je...hahahaha.........(mos u nxeh..pak...po nxehu shum)....hahaha

i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092

hahahahah me mer te ligat ti mu ,se ne fund te oborrit kam nje alamet Benzi

Po kur osht rruga me tre korsi si e ndani ju qytetaret ...hahahahahahh
    ne fund te oborrit ti ki alamet benzi??? ca i qet me hanger moj

rruga me 3 korsi, ku lejne katunaret.

ishalla spo del naj katunar qe ti vej gardhin hyrjeve te tunelit ne rrugen durres kukes morine....me thon kjo eshte sera ime hahahahahahahahahah :P

Faqja 25 prej 39 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2006, 04:52
  3. Mėngjezi i zgjimit kombėtar e qytetar nė Shqipėri
    Nga Veshtrusja nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 18:10
  4. Kryehajduti i Shqiperise, Qytetar Nderi ne USA
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •