Close
Faqja 23 prej 39 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 382
    i/e larguar Maska e Homza
    Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga zois1 Lexo Postimin
    U talle ,me ty dua ta maj mire une se do me prezantosh XHejms Bondin hahahah,amon se vdes per te une ,

ok, u tha u bo, mi burrnesh.

Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga Homza Lexo Postimin
    fshatunarke pa toke? po shpi a ki me? nqs jo hajde rrina bashk ne qytet se nma qytetaret jena zemergjone, gjithnje u kemi hap dyert per katunaret tona haha
    hahahahahaha baj gati damixhanet me raki dhe ca mish te pjek ne tepsi se po vij me nja 7 a 8 a 9 burra te fisit LooooL, kane frike te me lene vetem se mos marr zgjerim ne qytet... i kam kodosha keto burrat e fisit...

Ps. Homza kur te vime per vizite thuj qe je i martum se te dhane nuse me zor pastaj hahahahahaha.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin
    hahahahahaha baj gati damixhanet me raki dhe ca mish te pjek ne tepsi se po vij me nja 7 a 8 a 9 burra te fisit LooooL, kane frike te me lene vetem se mos marr zgjerim ne qytet... i kam kodosha keto burrat e fisit...

Ps. Homza kur te vime per vizite thuj qe je i martum se te dhane nuse me zor pastaj hahahahahaha.
    Po mu mi nuk do me maresh me vete me shku ke Homza ......ku je ti mor katnar,se ke hum fare .........hahahahahahahahhahhh
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092

hahahahah pse mor ve e 9 me vjen ke shpija ti mu? hall osht me zon shoqni ne katund sot, edhe mo hall me zon nuse, se te vijne ka 10 veta vec me marr vesh se ke pre nje pule

me martojne me zor? une me ty martona me me zon puna ngusht, me ata kushto tu ska shansa per zotin. le te bohet kjameti pastaj loool

ku jan qytetaret se na moren per gryke katunaret.

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar mė parė nga goca-bules Lexo Postimin
    Po mu mi nuk do me maresh me vete me shku ke Homza ......ku je ti mor katnar,se ke hum fare .........hahahahahahahahhahhh

u pa puna dyja me ardh ke une ne qytet, leket e biletes me u kthy ne fshat ja u jap une.. nejse si do qe te jete puna Goca bules, edhe pa milanisten ti me me ardh

te pakten te jap kontributin tim, ne pakesimin e nje katundareje me pak ne atdheun tone SHqiperine

cmon qytetiiiiiii
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Homza : 22-04-2009 mė 08:43

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    goca-bules po moj, ta pret menja ty te lej pa marr une... ishalla ka noi komshi te mire Homzai me ba i rruge e dy pune, me te martu dhe ty

Ps. Homza leni qytetaret me fjet mer se na marojne pulat e pjekme hahahahah

Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276

ku jan qytetaret se na moren per gryke katunaret.
    u pa puna dyja me ardh ke une ne qytet, leket e biletes me u kthy ne fshat ja u jap une.. nejse si do qe te jete puna Goca bules, edhe pa milanisten ti me me ardh

te pakten te jap kontributin tim, ne pakesimin e nje katundareje me pak ne atdheun tone SHqiperine

cmon qytetiiiiiii

hahahah po e kena da menjn me milanisten te dyja do vijm ne atje ke ty ne katun ,dhe kur te kthehemi per ne qytet do te morim me vete qe te ftillojm iēik mor katunar ...te ti hapim pak syte te shikosh pak qytet .....se mos na moresh gomorin me vete ...lol ,se ne do vijm me makin ke ty????? ore a vjen makina deri aty ku je ti????? .....hahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahah
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    goca-bules po moj, ta pret menja ty te lej pa marr une... ishalla ka noi komshi te mire Homzai me ba i rruge e dy pune, me te martu dhe ty

Ps. Homza leni qytetaret me fjet mer se na marojne pulat e pjekme hahahahah
    yvvvvvvvvvvvvvvvvvvvooooooooooooooooo rrofsh mi qe meno dhe per mu ...po ishalla osht ndonji katunar bukuran ,se po qe i shemtut ,na duhet me shetit gjith katunin e Homzes,sa ta gjejm nji ........................hahahahahahahahahahahahaha h

Anėtarėsuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    hahahah po e kena da menjn me milanisten te dyja do vijm ne atje ke ty ne katun ,dhe kur te kthehemi per ne qytet do te morim me vete qe te ftillojm iēik mor katunar ...te ti hapim pak syte te shikosh pak qytet .....se mos na moresh gomorin me vete ...lol ,se ne do vijm me makin ke ty????? ore a vjen makina deri aty ku je ti????? .....hahahahahahahahahahhahahaahahahahahahahahahah

po une jam qytetari ne kte mes maj katunare...shif siper sa faqe kam bo shkrim tuj mrojt qytetaret...

ti je katunare qe kur hypen ne makine, heq kepucat se kujto se po i ben qylymin makines pis hahaha

po erdhet ti dhe milanistja tek une ne qytet, dijeni qe skeni me u kthy mo ne katund, po ne fund te fundit edhe ju duhet me marr vesh si eshte jeta ne gurbet apo jo?

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    2,065
    goca-bules na fute ne burg moj... se Homzai e man veten per qytetar... ne ket rast fshatunaret jemi ne jo ai... e ftillohu icik moj do bahesh me burre qytetar jo katunar... nje katunar e ke ti pse do dy hahahahahahahahaha

Ps. Homzai anej ka qyteti jot a ka ven ku te parkoj karrocen me guzhinieta une... se m'i kane numero zaret, s'e lej dot ven e pa ven (karrocen e kam fjalen) LooooL

Faqja 23 prej 39 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Qosja: Tė vėrtetat e vonuara
    Nga ARIANI_TB nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 19-09-2006, 20:51
  2. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-05-2006, 04:52
  3. Mėngjezi i zgjimit kombėtar e qytetar nė Shqipėri
    Nga Veshtrusja nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 11-06-2005, 18:10
  4. Kryehajduti i Shqiperise, Qytetar Nderi ne USA
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 19-05-2005, 07:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •