Close
Faqja 53 prej 71 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 708
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Pergjigja e kesaj teme nuk mund te jepet direkt, pasi fakti qe mund te hyjme nuk eshte se e meritojme te hyjme, por i kemi mbetur ne dere Evropes dhe per aresye gjeostrategjike.
    Ne mund te flasim me gojen plot pasi na kane bere shume nder duke na afruar diten e futjes ne BE. Shteti yne mund te hyje ne BE nga viti 2015. Integrimi nuk ka asgje negative per ne ne fakt, por ka per Evropen pasi do gjeje belane nga ne.
    Politika, shoqeria, etj., do te mbeten po ato qe kane qene se ne po na fut Evropa e jo se e meritojm si komb. Bile them se mos shoqeria e politika bejne edhe me prapa ne regres. Ne realitete ne jemi nja 200 vjet (a me shume) larg Evropes.
    Po si i ngeli Greqia ,Europes ,ashtu do ti ngelemi dhe ne,Nuk shoh ndonje ndryshim te madh ekonomik e ne mentalitet ,ne mos me keq ,vetem ato rrogat e bejne ndryshimin.
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

2010 Triplete Maska e oliinter
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Postime
    2,806
    Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Po si i ngeli Greqia ,Europes ,ashtu do ti ngelemi dhe ne,Nuk shoh ndonje ndryshim te madh ekonomik e ne mentalitet ,ne mos me keq ,vetem ato rrogat e bejne ndryshimin.
    rrogat jan e vetmja gje qe nuk e ka problem qeveria ti ngrej por problemi qendron se BE nuk e lejon nje gje te tille.

mos harroni qe FMN dhe BB ishin kunder rritjes se rrogave kete vit nga qeveria pasi qellimi i ketyre organizatave eshte qe shqiperia te laj borxhin e jashtem njeher pastaj te shohe ekonomin e vendit.

anetaresim ne BE? e perse duhet perjashto levizjen e lire????

une nuk jam per anetaresim ne BE.
    vari leshte

i/e regjistruar Maska e dragon+++
    Anëtarësuar
    10-03-2009
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    144
    Citim Postuar më parë nga Kallmeti Lexo Postimin
    Vleresimet e fundit te BE-se për politiken e hyrjes se Shqiperise në BE jane mjaft te gezushme.Shqiperise i eshte hapur nje dritare per te hyre ne BE por kur do ti hapet dera?
    nuk e kupto j qar do thush me harten . pse nuk ekziston kosova aty ?
    DRAGON+++

Jo jo, me mire per momentin jo, dmth, per nja dy vjet te mira!
    Thone kur mbytet vaporri edhe minjte fillojne dhe e braktisin, pse do te shkosh vullnetare ne nje permbytje te pashprese ( ne rastin e Shqiperise se debult ekonomikisht )...!

Citim Postuar më parë nga saura Lexo Postimin
    Po si i ngeli Greqia ,Europes ,ashtu do ti ngelemi dhe ne
    Po ça leshin jeni duke llomotitur, pse edhe ketu hyn greku, hajde se po na boni me vjell..., pse nuk ka shtete te tjera te dobeta ekonomikisht, si Sllovenia, Sllovakia, Qipro, Malta, Balltiket, Irlanda, Portogezet, Bullgaria, Rumania, jo na çate ****** me Greqine, po sikur ta harrojme per nja dy muaj ( propozim thjesht shoqeror por edhe patriotik ).

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Si per ironi te dates 1 prill: http://www.balkanweb.com/sitev4/lajme.php?id=35817, theksoj "levizjen e lire te njerezve pa barriera fizike". LOL!
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    4
    duroni edhe pak. qe per vendin tone endrrat te behen realitet. une mendoj qe pas natos i vjen rradha integrimit ne bashkimin europian. kam shpresse do jete shume shpejt!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    5
    po pse mo, teme eshte kjo? a duhet te hyje Shqiperia ne BE?
    kjo nuk eshte pyetje per ne shqiptaret? kete pyetje mund ta bejne vendet e BE nese duhet te hyjme a jo?
    a i permbushim kriteret per te hyre? kjo tjeter gje. une mendoj se akoma jo plotesisht por shume shpejt do te jemi pjese e saj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2009
    Postime
    3
    Shqiperia po anazhohet fuqishem per hyrjen ne BE dhe vet anetaresimi ne NATO do te sherbeje si trampolin per hyrjen ne BE.

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,591
    Postimet në Bllog
    1
    Nuk e kuptoj kujt i sherben moshyrja ne BE. Qytetareve shqiptare jo. BE eshte e ardhmja jone. Vetem atehere mbaron edhe tranzicioni i gjate shqiptar. Dite me te mira na presin.

Faqja 53 prej 71 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipëria
    Nga Albin në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Procesi i Pavarësimit të Kosovës
    Nga AsgjëSikurDielli në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 167
    Postimi i Fundit: 12-10-2012, 06:23
  3. Përgjigje: 500
    Postimi i Fundit: 16-10-2009, 14:46
  4. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  5. Janullatos: Nuk ka përparim me djegien e kishave dhe xhamive
    Nga Jesushaus në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 157
    Postimi i Fundit: 08-04-2004, 07:40

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •