Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet largohet Janullatos?

Votues
279. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

236 84.59%
  • JO

43 15.41%
Faqja 68 prej 102 FillimFillim ... 1858666768697078 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 671 deri 680 prej 1014
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    [QUOTE=Kavir;2194793]
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Epo kryqi grek, kryqi shqiptar, kryqi rromak, kryqi vjetnamit..., ka me?, po pse o njeri do kalosh ne idiotsira, pse?!
    Nuk ka mundesi te thuash mendimin tend nje, dy, tre, njezeteepese here e me shume, por mjaft se u bone boze fare, shiko se nuk je vetem ti ne forum, leri rralle edhe tjereve.
    Pastaj ta thashe njehere, per kete ēeshtje, duhet te pergjigjen vetem orthodhokset, por nese per demokraci-zemergjeresi lejohen te tjeret, ka mundesi te rrine me rrespekt kur flasin?
    Ti pasi e the mendimin tend shume e shume here, ēa do te thuash me? Po deshe te shtosh postimet e tua, shko tek ēati, ose ke forumi i gallatave, por mos na e bo verem temen, pasi edhe nese dikush do te thoshte te tijen, persona "ironikopolitikepatriotike" si ti, i befasojne dhe duke pare gjendjen e ulet te diskutimit, nuk nderhyjne fare, me te drejte...
    Hapu, leri edhe te tjeret, se nuk je ke rralla e qumshit,
    hiqe hunden se na zure ekranin...
    Jo ne ē'do teme duhet te ekzagjerohet, pasi kush insiston teper, jo gjthnje eshte nga e drejta![/QUOTE
    Ouu, ty te paskan shqetesuar diskutimet e mia te pafundme dhe nuk te shqetesokan psh artikujt qe sjell shen Ilia, qe zene trecerekun e temes?
    Niko, si e ke hallin bre byrazer?
    Ore mos ma ngri vleren me ate "Shen", se s`jam asgje. Ajo i takon Kryepiskopit tone te dashuir.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga ilia spiro Lexo Postimin
    Po kete shprehje se kam thene une a derezi, nuk e di thashe se kush e ka thene.

Po c`shefa o tu mbyllte e mendjes! Une jap mendimin tim krejtesisht i pandikuar ne kete forum (kete ka te mire forumi).
    Po te kisha shefat qe ke ti, do isha futur andej nga myslimanet, apo s`ka atje argumente per te share (si puna jote), sa te duash.
    O qiries Pandikuari, po ti do vdisje per Kryepiskopin o palikari. Une kam apo s`kam shefa, nuk kam thene qe "duhet te kalosh mbi kufomen time". Hahahahaha. Kaq shpejt harrove qe na u vetmartirizove publikisht?
    -

Kavir ka postuar...
    Ouu, ty te paskan shqetesuar diskutimet e mia te pafundme dhe nuk te shqetesokan psh artikujt qe sjell shen Ilia, qe zene trecerekun e temes?
    Niko, si e ke hallin bre byrazer?
    Nigjo mor plak, t'keqen lala jot tyve..., n'qofse jena "byrazera" vellaēko, jena vetem per ngjyren e flamurit, per te tjera..., nuk e di sa e ndjen veten " byrazer " me mua.
    Pasi nga menyra si flet, m'dukesh pak sikur ata qe s'na dun, por noshta edhe gabohem.
    Por duhet te them qe ti e kape qellimin e postimit tim.
    Une jo vetem ty, por edhe ilias i them qe po e ekzagjeron, me insistimet qe ben.
    Ketu nuk jemi per ti mbushur mendjen asnje njeriu, ē'do njeri thote mendimin e tij, hajt shnet.
    Budalliqet ketu s'pine uje! Lere pastaj me polemikat e pafundeta.
    Eshte kulture te vihesh menjane dhe te degjoshe se ē'fare mendimi kane edhe te tjeret, jo si puna e gjinkallave, njera nga nje peme dhe tjetra nga ana tjeter...
    Shpresoj te kemi nje mirekuptim bashke, jo vetem me ty, por edhe me ilian.
    Pershendetje, Niko.

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Une jam per George Bush president te Shqiperise meqe kishte politike ne favor te ceshtjes shqiptare.

Ka ndonje kunder?

Ne fakt, do te kishe qene, nqs kushtet politike nderkombetare do te kishin qene te tilla qe do ta benin zgjidhjen me te mire per te shpetuar shtetin.
    A nuk u veprua keshtu me Vidin ne 1914?

Persa i takon pyetjes se perse nuk duhet larguar Janullatos, apo perse eshte i pazevendesueshem, pergjigja eshte me pak e komplikuar, pa pasur nevoje te shkosh tek bemat.

Nuk duhet larguar sepse nuk eshte ne natyre te praktikave te tradites ortodokse qe te fronezohet dikush Krye-peshkop i perkohshem.

Janullatos u be Kryepeshkop pikerisht sepse deshtoi modeli falls i pershtatjes me force te ortodoksise interesave laike anti-fetare te shqiptareberjes (ne rastin ortodoks, shqiptarberja behej me vlleh afetare ne Tirane, Elbasan e Korce), qe i ka fillesat ne vitet 1922-1945 dhe qe u kurorezua me kulmin e idiotizmit laik shqiptarberes, atij komunist, qe ne vitin 1967 i dha shkelmin perfundimtar.
    Ajo politike tregoi se Patrikana kishte te drejte kur argumentonte kundra aftesise se nje popullate ortodokse minorene ne numer brena nje shteti jo ortodoks per mevetesie administrative.
    Ajo tregoi qe aftesia me e madhe qe mund te kete popullata ortodokse ne Shqiperi, eshte te jete jo autoqefale, por autonome, brenda juridiksionit te Patriarkanes se Ko.pojes.

Eshte i pazevendesueshem, sepse, konkretisht, nuk ka asnje shqiptar ne terren qe te mund ta kryeje ate detyre. A nuk u prononcua keshtu publikisht Metropoliti shqiptar i Korces, Joan Pelushi?

Ne fund, sic eshte verejtur tashme, kjo teme ka ne theb te vete HIPOKRIZI sepse:

Nqs do te kerkohet qeverisje nga shqiptare dhe qendra shqiptare te Feve, atehere kjo kerkese duhet tu drejtohet dhe katolikeve, suniteve e bektashinjve.

Shqiptarizimi i feve si rezultat duhet ta beje sunizmin te mos na pellase 5 here ne dite ne arabisht per cdo dite te javes ne nje shtet laik dhe me nje popullate te konsiderueshme jo-sunite dhe jo vetem te shihet gjuha e perdorur pervec shqipes ne nje faqe interneti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Seminarist : 21-03-2009 mė 08:37

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Nigjo mor plak, t'keqen lala jot tyve..., n'qofse jena "byrazera" vellaēko, jena vetem per ngjyren e flamurit, per te tjera..., nuk e di sa e ndjen veten " byrazer " me mua.
    Pershendetje, Niko.
    O lale, ti mire e ke, po kush jane keto "per te tjerat...."?
    Ke lexuar gjekundi qe po kundershtoj fene tende? Apo kam cilesuar si "anti-byrazer" ndonje tjeter per pikepamje politike apo per ngjyren e pantallonave?
    Keshtuqe, po jena byrazera per "ngjyrat e flamurit", jena byrazera per te gjitha vellacko.Konkluzionet nxirri vete tani, jena apo s`jena byrazera.
    Vetem se ndaje (ne mendjen tende e kam fjalen) se me ke je byrazer, o me njeriun o me ariun, se nuk ka "edhe akullore, edhe cokollate".

Nejse, ne nje pike ke te drejte. Nuk do debatoj me.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 21-03-2009 mė 08:37
    -

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anėtarėsuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet nė Bllog
    1
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    O qiries Pandikuari, po ti do vdisje per Kryepiskopin o palikari. Une kam apo s`kam shefa, nuk kam thene qe "duhet te kalosh mbi kufomen time". Hahahahaha. Kaq shpejt harrove qe na u vetmartirizove publikisht?
    E po ne nuk u themi shefa atyre more Mulla Omar. Me ngaterron me veten tende dhe do te me kapesh me sofizmat e budallalleqet e tua, e te bindesh dynjane se une s`vlej fare!!!
    Ore, po kaq i roitur je! E thua se kam bere ca postime me artikuj! Po ato jane vetem si shembuj te thjeshte per te vertetuar theniet e mia. Ohu....sa argumenta ka per te hedhur poshte theniet e tua dhe te grupit....
    Po kaq budallenj jeni more njerez...., Po s`e kuptoni dot se e keni humbur luften per te diskredituar Kryepiskopin, vetem me pak argumente e postime!!
    Po ikni ore me nder nga fusha e betejes, se e keni humbur, pavaresisht sondazhit qe nuk tregon te verteten mbareshqiptare, pasi jo vetem qe jane futur vetem njerez ekstremiste, por ndoshta edhe me 3 a 4 emra. Po pse ore s`dija une te futesha me 10 emra? Po c`do te behej atehere me dinjitetin tim?
    Rendesi kane vetem argumentat, e sipas tyre jeni te humbur ne kete forum qe e shikojne gjithe shqiptaret, e jo te gjithe hyjne per te dhene mendim, e shumica nuk kane mundesim te hyjne per shkak te varferise se madhe.
    Une e them per te miren tuaj. Mire ju tha edhe Arbereshi Niko, po merrni vesh ju!!

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anėtarėsuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    E po ne nuk u themi shefa atyre more Mulla Omar. Me ngaterron me veten tende dhe do te me kapesh me sofizmat e budallalleqet e tua, e te bindesh dynjane se une s`vlej fare!!!
    Ore, po kaq i roitur je! E thua se kam bere ca postime me artikuj! Po ato jane vetem si shembuj te thjeshte per te vertetuar theniet e mia. Ohu....sa argumenta ka per te hedhur poshte theniet e tua dhe te grupit....
    Po kaq budallenj jeni more njerez...., Po s`e kuptoni dot se e keni humbur luften per te diskredituar Kryepiskopin, vetem me pak argumente e postime!!
    Po ikni ore me nder nga fusha e betejes, se e keni humbur, pavaresisht sondazhit qe nuk tregon te verteten mbareshqiptare, pasi jo vetem qe jane futur vetem njerez ekstremiste, por ndoshta edhe me 3 a 4 emra. Po pse ore s`dija une te futesha me 10 emra? Po c`do te behej atehere me dinjitetin tim?
    Rendesi kane vetem argumentat, e sipas tyre jeni te humbur ne kete forum qe e shikojne gjithe shqiptaret, e jo te gjithe hyjne per te dhene mendim, e shumica nuk kane mundesim te hyjne per shkak te varferise se madhe.
    Une e them per te miren tuaj. Mire ju tha edhe Arbereshi Niko, po merrni vesh ju!!
    miredita ilia do te doja shume qe keta qe jane ne fsh mos ti fusje te gjithe ne 1 thes ok
    ``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``

i/e regjistruar Maska e mistreci87
    Anėtarėsuar
    12-03-2009
    Postime
    51
    o grekaqis iliqis spirolloqis po ik ti ore se ky nuk eshte forumi grekaqis eshte FORUMI SHQIPETAR dhe nese 100% e SHQIPETAREVE thote qe janullatos duhet te ike eshte mendim ne rrathe te pare i drejt dhe ne rradhe te dyte shume i drejt.dhe them 100% sepse ata qe mendojne ndrryshe jane jorgoqis grekaqis jo SHQIPETARE. O SA MIRE ME QEN SHQIPTAR OE OE O SA MIRE ME QEN SHQIPTAR OE OE.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ne fakt mendimin tim e kam dhene shume here me siper dhe nuk me mbetet vetem te riperseris ato qe kam thene, shkurtimisht:
    Flm per pergjegjen. Tani disa replika nga une. E pranoj qe nuk jam i informuar mire mbi kanonet e cekura nga ti, mirepo do mundohem te perdori ato vlera te kanoneve te cilave u referohesh ti si dhe vlera te pranuara ne tere shoqerine shqiptare. Pra replikat e mia nuk do te bazojne ne vlera te mia personale, por do mundohem te jeme objektiv ne pergjegjen e pyetjes se sa eshte i pazevendesueshem Janullatos nga nje kryepeshkop shqiptar.

-Kryepiskopi +Anastas eshte zgjedhur sipas kanoneve (rregullave) te Kishes Orthodhokse, me kerkesen dhe miratimin e Patriarkanes Ekumenike ne Kostandinopol (Stamboll).
    Nese nuk gaboj une, fjala "autoqefale" buron nga nje fjale greke, e cila do te thote "e pavarur". Nisur nga ky term, per mua eshte e pakuptueshme, perse nje kryepeshkop i nje kishe autoqefale duhet te zgjedhet sipas kerkeses dhe miratimit te nje patriarkane jashte shtrirjes se KAOSH. Kjo sigurisht ka te beje me mosnjohurite e mia mbi "kanonet". Andaj nese ben te me shpjegosh se si eshte e mundur te jesh "autoqefal", mirepo te vendosi Konstantinopoja is per zgjedhjen/kerkesen ashtu edhe per miratimin e kryepeshkopit brenda teritorit tend "autoqefal".

Nese arrin te shpjegosh logjikshem se zgjedhja dhe miratimi i kryepeshkopit shqiptar nga nje patriarkane ne Konstantinopoje nuk cenon "autoqefalitetin" e KOSH, atehere pyetja tjeter: A egziston mundesia e zbarkimit te nje kryepeshkopi sipas kanoneve valide, dhe cilat jane kriteriet? Bashkebiseduesi "Seminaristi" tha se kryepeshkopi zgjedhet perjetesisht, jo perkohesisht. Nese kjo eshte e sakte, atehere a nenkupton kjo se kryepeshkopi nuk mund te zbarkohet pavaresisht se cfare sjelljesh ben ai? P.sh. as atehere, kur ai thyen vet kanonet e ortodoksise? Cilat jane rastet ne te cilat sipas kanoneve parashihet zbarkimi i tij? Mjafton te ceket nje rast.

-Kryepiskopi +Anastas gezon dashurine dhe mbeshtetjen e plote te orthodhokseve shqiptare dhe respektin e pjeses me te madhe te shoqerise shqiptare.
    -Kryepiskopi +Anastas, gjate ketyre 18 vjeteve, ka qene faktori kryesor (per te mos thene i vetmi) i ngritjes dhe zhvillimit te Kishe Orthodhokse Autoqefale te Shqiperise (objekte, besim, praktike fetare, etj.)
    -Kryepiskopi eshte etalon i "tolerances" dhe mirekuptimit fetar me komunitetet e tjera fetare dhe me popullin shqiptar ne pergjithesi.
    -Kontributi i tij nuk ka qene vetem per orthodhokset per per mbare shoqerine shqiptare e me tej. Ai quhet Eksark i Ilirise, ku permblidhen gjithe trojet shqiptare ne Kosove, Maqedoni, Mal te Zi, ne kufijte e Ilirise se hershme.
    -Bemat e tij jane te panumerta. Disa shkurtimisht:
    -Pika ushqimi per te varferit pa dallim besimi, race, etj., ne Korce, Tirane, e ne shume qytete te tjera.
    -Shkolla dhe kopshte per femijet shqiptare, pa dallim besimi, race, etj.
    -Spitale dhe ambulanca ku mjekohen njerez pa dallim besimi, race dhe pozite shoqerore. (Klinika Orthodhokse ne Tirane, e para ne Ballkan per Skaner)
    -Ne kohen e luftes ne Kosove ne vitin 1999, Kryepiskopi +Anastas mblodhi ndihma ne vleren 12 milion USD ( sa per 2 Katedrale si ajo qe po behet ne qender te Tiranes) dhe strehoi rreth 35 mije refugjate nga Kosova.
    - Ne vitin 2004 hoqi 600.000 USD nga fondet per ndertimin e Katedrales dhe i dergoi ne Kosove per ndertimin e nje Kishe, nje Xhamie, ose qender rinore.
    -Ka te tjera bamiresi te tij sa te duash qe dihen e nuk dihen.
    Flm per katalogun e gjere. Zoti e ndihmofte te jete i tille. Por cilat nga keto gjera/sjellje dyshon se do te mund te arrinte (brenda nje kohe te caktuar) edhe nje kryepeshkop shqiptar? (Pasi qe pyetja ime kerkonte vecori, te cilat kryepeshkopin aktual e bejne te pazevendesueshem). Une besoj se nena e ketyre sjelljeve eshte Bibla, jo Janullatosi. Andaj ky i fundit eshte i zevendesueshem nga cdo klerik shqiptar ortodoks qe jeton dhe vepron sipas Bibles. Apo nuk kemi fare te tille nder shqiptaret ortodokse?

Ne fund te fundit qenja apo jo ne krye te KOASH-it, e Kryepiskopit +Anastas, u takon vetem orthodhokseve shqiptare. "Patriotizmat" ne kete ceshtje jane fare te kota kur dihet se "Patriotizmi eshte cerdhja e fundit e maskarenjve, ( s`e di kush e ka thene, une jo).
    Edhe une mendoj qe i takon KOSH te mirret me kete ceshtje. Por ndoshta me jep te drejte kur them se eshte e lejuar te participosh me mendimdhenie private ne lidhje me kete ceshtje. Apo mos je ti aso qytetari, i cili nuk participon me mendimdhenie private ne ceshtje, per te cilat eshte nje instance kompetente, te ciles ti nuk i takon? P.sh. i takon Kuvendit te vendosi mbi ceshtjen e kthimit te pronave te KOSH te sekuestruara nga Shqiperia komuniste. A te ndalon kjo kompetence e Kuvendit ty per te patur mendim tendin personal ne lidhje me kete ceshtje? Per te shprehur kete mendim privat?

Ne lidhje me kete thenien mbi patriotizmin, nuk e di as une kush e ka thene. Por nese me "patriotizem" ky dijetari e ka menduar ndjenjen e dashurise per atdheun dhe ate cka eshte qenesore per te, e cila nuk cenon ne menyre joproporcionale bashkesite tjera te popujve, keshtu peraferisisht e kuptoj patriotizmin, atehere jam i bindur se edhe me parime biblike ky mendimi i cituar nga ti eshte per te u refuzuar. E lere me nese ne gjykimin e tij u referohesh normave aktuale te popujve ortodokse si p.sh. grekeve.

.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga chino : 21-03-2009 mė 15:49

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga Seminarist Lexo Postimin
    ...

Persa i takon pyetjes se perse nuk duhet larguar Janullatos, apo perse eshte i pazevendesueshem, pergjigja eshte me pak e komplikuar, pa pasur nevoje te shkosh tek bemat.

Nuk duhet larguar sepse nuk eshte ne natyre te praktikave te tradites ortodokse qe te fronezohet dikush Krye-peshkop i perkohshem.
    Nese kanonet ortodokse e perjashtojne kategorikisht mundesine e deshtimit apo keqvajtjes te nje kryepeshkopi, dhe si pasoje saj zbarkimin e tij, atehere keto norma jane me te vjetra sesa homo sapiensi dhe si te tilla urgjentikisht per te u riveshtruar.

Janullatos u be Kryepeshkop pikerisht sepse deshtoi modeli falls i pershtatjes me force te ortodoksise interesave laike anti-fetare te shqiptareberjes (ne rastin ortodoks, shqiptarberja behej me vlleh afetare ne Tirane, Elbasan e Korce), qe i ka fillesat ne vitet 1922-1945 dhe qe u kurorezua me kulmin e idiotizmit laik shqiptarberes, atij komunist, qe ne vitin 1967 i dha shkelmin perfundimtar.
    Ajo politike tregoi se Patrikana kishte te drejte kur argumentonte kundra aftesise se nje popullate ortodokse minorene ne numer brena nje shteti jo ortodoks per mevetesie administrative.
    Ajo tregoi qe aftesia me e madhe qe mund te kete popullata ortodokse ne Shqiperi, eshte te jete jo autoqefale, por autonome, brenda juridiksionit te Patriarkanes se Ko.pojes.
    Pa u thelluar shume ne te kaluaren, te kisha thene se pyetja a mund te kete komuniteti ortodoks mevetesi administrative brenda nje shoqerie me shumice joortodokse (sic eshte ajo shqiptare) eshte nje tjeter, ndersa pyetja se a mund te udheheqet nje KOSH e cila edhe nderkombetarisht njihet si "autoqefale" nga nje pjesetar i ketij komuniteti autoqefal nje fare tjeter Mund te pergjegjesh pyetjen e pare si te duash, por pytja e dyte mbetet e pa prekur. Si joortodoks nuk njoh asnje arsye per udheheqje te nje komuniteti nga nje force e cila formalisht nuk eshte pjese e tij. Janullatos eshte grek dhe si i tille jo pjese e hapesires te KOSH. Nuk mund te pranosh udheheqjen e KOSH nga Janullatos pa flijuar "autoqefalitetin" e KOSH.

Pastaj pasi qe Patriarkana paskaditur te beje pyetjen se sa eshte i afte komuniteti pakice ortodoks te kete mevetesi administrative ne shoqerine shqiptare me shumice joortodokse, atehere perse Patriarkana nuk e perdore dy here te njejtin mendim dhe te shtroj pyetjen, se sa eshte e afte KOSH te kete mevetesine administrative brenda disa kanoneve ortokokse, te cilat KOSH as qe ka participuar ne hartimin e tyre?

Eshte i pazevendesueshem, sepse, konkretisht, nuk ka asnje shqiptar ne terren qe te mund ta kryeje ate detyre. A nuk u prononcua keshtu publikisht Metropoliti shqiptar i Korces, Joan Pelushi?
    Ti tregove rezultatin e pergjegjes (i pazevendesueshem). Por nuk na tregove kriteriet (rrugen) per te ardhur tek ky rezultat. Nuk ceke asnje shembull te Janullatos, i cili e ben kete te njehershem, te pazevendesueshem nga nje klerik i mirefillte shqiptar.

Ne fund, sic eshte verejtur tashme, kjo teme ka ne theb te vete HIPOKRIZI sepse:

Nqs do te kerkohet qeverisje nga shqiptare dhe qendra shqiptare te Feve, atehere kjo kerkese duhet tu drejtohet dhe katolikeve, suniteve e bektashinjve.

Shqiptarizimi i feve si rezultat duhet ta beje sunizmin te mos na pellase 5 here ne dite ne arabisht per cdo dite te javes ne nje shtet laik dhe me nje popullate te konsiderueshme jo-sunite dhe jo vetem te shihet gjuha e perdorur pervec shqipes ne nje faqe interneti.
    Ketu personalisht te jap shume te drejte.

.

Faqja 68 prej 102 FillimFillim ... 1858666768697078 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Lajme nga Bota Orthodhokse
    Nga Eni nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-09-2005, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •