Close
Faqja 66 prej 230 FillimFillim ... 1656646566676876116166 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 2300
    =ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    nuk ka qene kurre e ndare ,por rethanet e bene nje gje te tille.....
    do ishte gje shume e mire te bashkoheshim serishte do ishte gje e madhe te beheshim gjith shqiptaret nje kombe .....si ne ilirine e lashte

i/e regjistruar Maska e sabah08
    Anëtarësuar
    06-11-2008
    Postime
    196
    Bashkimi i trojeve etnike shqiptare ne nje shtet te vetem eshte e vetmja alternative per shqiptaret.
    Me shume dua shqiperine.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    pa tjeter vetem bashkim.

i/e regjistruar Maska e Gjilani2002
    Anëtarësuar
    28-11-2002
    Vendndodhja
    SUISS
    Postime
    68
    Kur flasim per nje ribashkim ateher sdo mend se pesha e ndikimit te momentit emocional sfidon mendimin racional. Ne rrethanat e sotme ribashkimi me shume do tu sillte shqiptarve deme se sa dobi gjithnje gjykuar mbi baza te mendimit racional. Ne aspektin emocional sinqerisht une jo vetem qe jam pro bashkimit te Kosoves me Shqiprine por per ribashkimin e te gjitha trojeve tona perfshi edhe Camerine...! Mbase nje dite kushtet dhe rrethanat gjeopolitike do te favorizojne kete ashtu siç e favorizuan rrethant e sotme Kosoven shtet te pavarur ani se per shumke kjo ka qen nje lloj iluzioni, por ama mos harroni se u deshten shume kohe dhe shume sfida per tu kapercyer e qe akoma more bac nuk eshte kry deri ne fund...Mendoj se duhet te shkojme hap pas hapi, ngadal por sigurte.
    Të gjithe jemi pergjegjës për të bërat dhe të pabërat.....

Trepca&Chelsea
    Anëtarësuar
    08-03-2009
    Postime
    104
    Citim Postuar më parë nga toni007 Lexo Postimin
    nuk ka qene kurre e ndare ,por rethanet e bene nje gje te tille.....
    do ishte gje shume e mire te bashkoheshim serishte do ishte gje e madhe te beheshim gjith shqiptaret nje kombe .....si ne ilirine e lashte
    Kete toke cilen po tregon ti me kete harte, eshte teper e madhe dhe eshte pamundshme me marr token e Kroatis n.qs eshte toka e kroatis ama po duket teper e madhe.

Sa mund te jete siperfaqja e shqiperise kur bashkohet krejt trojet shqiperise?

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anëtarësuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    kam lexuar disa postime me lart dhe jam habit dhume ca jane keta qe nuk duan qe shqiperia te ribashkohet perseri me kosoven po keta kane harruar tere ate gjak qe kane derdh per te ardh kjo dite,kane harruar sa jete kane rene per kete dite,harrojne sesa femije kane ngel pa prinder kane harruar sa gra kane ngel pa burra dhe kurr shikoje keta qe jane kunder kesaj gjeje me vjen shume keq SHPRESOJ QE KJO DITE TE VIJ SHUME SHPEJT TE SHIKOJME DHE NJE HERE SHQIPERINE E MADHE
    ``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``

i/e regjistruar Maska e toni 89
    Anëtarësuar
    05-03-2009
    Vendndodhja
    COLE CITY
    Postime
    68
    bashkohem me mendimin e z.EAGLE BLACK qe jo vetem kosova ti bashkohet shqiperis por edhe cameria dhe trevat qe ndodhen ne maqedoni dhe mal te zi.

i/e regjistruar Maska e Nimi84
    Anëtarësuar
    05-03-2005
    Postime
    14
    Un kishe tho qe se pari nuk kishte desht qe te ishim coptuar te gjith e dijm historin e hidhur te shqiptareve,me tradhetira e te gjitha te zezat,un jam per bashkimin e te gjitha trojeve shqiptare mirpo siq po shihet kjo hisoria e hidhur e jona to na ndjek edhe ne keq shekull,nuk kemi forc ne shqiptaret qe te bashkohemi fatkeqsisht.

Trepca&Chelsea
    Anëtarësuar
    08-03-2009
    Postime
    104
    Citim Postuar më parë nga Nimi84 Lexo Postimin
    Un kishe tho qe se pari nuk kishte desht qe te ishim coptuar te gjith e dijm historin e hidhur te shqiptareve,me tradhetira e te gjitha te zezat,un jam per bashkimin e te gjitha trojeve shqiptare mirpo siq po shihet kjo hisoria e hidhur e jona to na ndjek edhe ne keq shekull,nuk kemi forc ne shqiptaret qe te bashkohemi fatkeqsisht.
    Kosova eshte pavarur tani dhe ajo don me thon qe mund te bashkohet ma lehte me shqiperin se sa tokat tjera shqiptare (Chameria, maqedonia, dhe Presheva etj. Sepse shtetin e kosoves po udheheq President Shqiptar dhe mund te bashkepunoj me presidentin e shqiperi per bashkim.

Per toka tjera mund te kete shume pengesa.

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anëtarësuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    Citim Postuar më parë nga Gzim_Cool Lexo Postimin
    Kosova eshte pavarur tani dhe ajo don me thon qe mund te bashkohet ma lehte me shqiperin se sa tokat tjera shqiptare (Chameria, maqedonia, dhe Presheva etj. Sepse shtetin e kosoves po udheheq President Shqiptar dhe mund te bashkepunoj me presidentin e shqiperi per bashkim.

Per toka tjera mund te kete shume pengesa.
    po e vertet kjo qe thua ti por asnjeher nuk duhet te heqim shprest tona per kete gje SEPSE NA TAKOJNE NEVE ATO TOKA QE NA JANE MARRE PADREJETSISHT
    ``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •