Close
Faqja 166 prej 230 FillimFillim ... 66116156164165166167168176216 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,651 deri 1,660 prej 2300
    Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    ne jemi te bashkuar kemi levizjen e lir tregtin kemi portin e shengjenit ne shqipri qe asht i joni
    ky asht bashkimi kosov-shqipri
    High Voltage , Power Supply

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga trestenik Lexo Postimin
    ne jemi te bashkuar kemi levizjen e lir tregtin kemi portin e shengjenit ne shqipri qe asht i joni
    ky asht bashkimi kosov-shqipri
    Ne cilin shtet a vend te ketij planeti jane keto gjera qe po thua ti trestenik? Levizjen e lire e kemi me shume shtete perreth Shqiperise dhe BE-se. Tregetia mes Shqiperise e Kosoves nuk eshte aq e lire saq eshte me Maqedonine e Greqine. Porti i Shengjinit eshte nje port i vogel ku me teper vjen nafte per tregun e Shqiperise. Nuk ka ndonje dokument qe thote qe porti i Shengjinit eshte i lire dhe i perket anijeve qe vijne nga ose per ne Kosove.

Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ne cilin shtet a vend te ketij planeti jane keto gjera qe po thua ti trestenik? Levizjen e lire e kemi me shume shtete perreth Shqiperise dhe BE-se. Tregetia mes Shqiperise e Kosoves nuk eshte aq e lire saq eshte me Maqedonine e Greqine. Porti i Shengjinit eshte nje port i vogel ku me teper vjen nafte per tregun e Shqiperise. Nuk ka ndonje dokument qe thote qe porti i Shengjinit eshte i lire dhe i perket anijeve qe vijne nga ose per ne Kosove.
    ne fillim te luftes ne kosov UQK-ja kishim betimin per bashkimin kombetar por si u beh uqk-ja faktor politik nderkomtar kjo qeshtje u menjanua,e sa i perket levizjes se lir une per bajram curr vetem me leternjoftim kaloj ne shqipri tregtija energjetika porti i shengjenit qe asht i falur kosoves ktu gjera krejt na bashkojn
    KOSOVEN E KA BER SHTET AMERIKA NESE DON AMERIKA QE TI BASHKOJ ZYRTARISHT KOSOVEN ME SHQIPRIN AT HER I BASHKON SE ASHT I FORT

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    ne fillim te luftes ne kosov UQK-ja kishim betimin per bashkimin kombetar por si u beh uqk-ja faktor politik nderkomtar kjo qeshtje u menjanua,e sa i perket levizjes se lir une per bajram curr vetem me leternjoftim kaloj ne shqipri tregtija energjetika porti i shengjenit qe asht i falur kosoves ktu gjera krejt na bashkojn
    KOSOVEN E KA BER SHTET AMERIKA NESE DON AMERIKA QE TI BASHKOJ ZYRTARISHT KOSOVEN ME SHQIPRIN AT HER I BASHKON SE ASHT I FORT
    Po edhe shtetasit e Shqiperise kalojne vetem me leternjoftim ne Mal te zi e Maqedoni. Babagjyshi i Vitit te Ri te ka thene qe energjitika dhe porti i Shengjinit i jane falur Kosoves? Apo e ke lexuar te perrallat e Andersenit? Mos fol perralla pa ndonje fakt. Bashkimi federal eshte ndryshe nga bashkimi kombetar, dhe me kete ua mbyll gojen atyre te cileve ua ke friken kur leshojne ndonje fjale.

Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Po edhe shtetasit e Shqiperise kalojne vetem me leternjoftim ne Mal te zi e Maqedoni. Babagjyshi i Vitit te Ri te ka thene qe energjitika dhe porti i Shengjinit i jane falur Kosoves? Apo e ke lexuar te perrallat e Andersenit? Mos fol perralla pa ndonje fakt. Bashkimi federal eshte ndryshe nga bashkimi kombetar, dhe me kete ua mbyll gojen atyre te cileve ua ke friken kur leshojne ndonje fjale.
    NE TELEVIZJON E KAM PAR PORTIN E SHENGJENIT KUR NA FALEN POLITIKA E SHQIPRIS

Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

E kemi Planin e Ahtisarit i cili e ndalon vetëvendosjen e Popullit Shqiptar që ai të bashkohet me shtetin ëmë Shqipërinë dhe përmes të decentralizimit copëtohet Kosova nga brenda me koloni të reja serbe

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    NE TELEVIZJON E KAM PAR PORTIN E SHENGJENIT KUR NA FALEN POLITIKA E SHQIPRIS
    Edhe une kam pare filma fantastiko shkencore ku aline e monstra me tre koke pushtonin Token. Jo cdo gje qe sheh ne TV eshte e vertete. Nuk ka asnje dokument apo deshmi qe porti i Shengjinit i perket shtetit te Kosoves.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    A duhet të bashkohet Kosova me Shqipërinë?

E kemi Planin e Ahtisarit i cili e ndalon vetëvendosjen e Popullit Shqiptar që ai të bashkohet me shtetin ëmë Shqipërinë dhe përmes të decentralizimit copëtohet Kosova nga brenda me koloni të reja serbe
    Shqiperia nuk eshte shteti meme, sepse Kosova dhe shqiptaret e Kosoves nuk kane ardhur nga Shqiperia e jane dyndur ne Kosove. Keto jane rrenat e perrallat serbe qe per 80 vjet jane thene me te madhe neper bote. Kosova eshte thjesht Shqiperi. Nese plani i Ahtisaarit ndalon bashkimin me Shqiperine te se ashtuquajtures Kosove, atehere shteti aktual i Kosoves, bashkohet me shtetin aktual te Shqiperise, ne nje bashkim federal. Nuk ka asnje ligj nderkombetar qe ndalon bashkime federale, bile eshte e paligjshme ta ndalosh bashkimin apo shperberjen federale. Eshte si te thuash qe Kroacia nuk mund te bashkohet me shtetet e tjera te BE-se, apo shtete te tjera te bashkohen ne nje bashkim federal mes tyre.
    Keto ndalesa e pengesa jane imagjinare, ne koken e disa personave qe nuk ia kane idene se cfare ndalohet e cfare lejohet nderkombetarisht.

Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Edhe une kam pare filma fantastiko shkencore ku aline e monstra me tre koke pushtonin Token. Jo cdo gje qe sheh ne TV eshte e vertete. Nuk ka asnje dokument apo deshmi qe porti i Shengjinit i perket shtetit te Kosoves.
    Edvin83-ket e kam par ne lajme kur kryeministri shqiptar nepermjet medijave vendosi faljen e portit te shengjenit kosoves per transportin detar nese lajmet sjan te sakta at here edhe une po te shkruj diqka pa sakt

Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Shqiperia nuk eshte shteti meme, sepse Kosova dhe shqiptaret e Kosoves nuk kane ardhur nga Shqiperia e jane dyndur ne Kosove. Keto jane rrenat e perrallat serbe qe per 80 vjet jane thene me te madhe neper bote. Kosova eshte thjesht Shqiperi. Nese plani i Ahtisaarit ndalon bashkimin me Shqiperine te se ashtuquajtures Kosove, atehere shteti aktual i Kosoves, bashkohet me shtetin aktual te Shqiperise, ne nje bashkim federal. Nuk ka asnje ligj nderkombetar qe ndalon bashkime federale, bile eshte e paligjshme ta ndalosh bashkimin apo shperberjen federale. Eshte si te thuash qe Kroacia nuk mund te bashkohet me shtetet e tjera te BE-se, apo shtete te tjera te bashkohen ne nje bashkim federal mes tyre.
    Keto ndalesa e pengesa jane imagjinare, ne koken e disa personave qe nuk ia kane idene se cfare ndalohet e cfare lejohet nderkombetarisht.
    Njëri ndër simbolet më të fuqishme të identitetit të një shteti dhe kombit është flamuri. Është nderi, morali i një kombi pra flamuri nuk mund të ndryshohet ose të zëvendësohet pa u asimiluar ose ndryshuar më parë vetë kombi. kosova e ka flamurin e vet dhe shtetsin e vet e njohur nderkomtarisht

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •