Close
Faqja 76 prej 230 FillimFillim ... 2666747576777886126176 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 751 deri 760 prej 2300
    i/e regjistruar Maska e tare bakiri
    Anëtarësuar
    21-08-2008
    Postime
    35
    Citim Postuar më parë nga *mistrecja* Lexo Postimin
    po ja qe nuk esht me e njejnta gjuhe qe flasim ne shqiptaret jemi shume me ndryshe se kosovaret.dhe se cfare ka ndollur athere ka ndollur dhe prap nuk jemi te bashkuar se nuk do njeri qe te bashkohemi apo pse nuk jemi akoma te bashkuar?

pse misterce , ca gjuhe flasin kosovaret ?
    gjithe bota e di qe flasin shqip .
    sa per temen :
    kosova dhe nje pjese e maqedonise duhet te bashkohen me shqiperine sepse jane pjese e saj .
    eshte e logjikshme kjo , dhe nuk ka nevoje per tu bere teme per kundershtime .
    do zoti ndodh nje dite kjo . nuk do kete gje me te mire per gjithe shqiptaret .
    Lume Shqiperia qe na ka ....

i/e regjistruar Maska e *mistrecja*
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    shikoje icik shqipen tate si ma shkruan dhe timen nuk jan njisoj me duket.ne nuk shkruajme qkemi po ckemi etj etj me ti rreshtuar une ty tani nuk kam mbaruar deri neser.prandaj ju dhe kur flisni nuk flisni si ne por shume me ndryshe ne e flasim pershembull me paster se ju shqipen kurse ju shume me ndryshe.normalisht qe po meremi vesh se jemi mesuar tju kuptojm dhe tna kuptoni po prap as njiher ne ket bote esht e njenta.ju pse nuk quheni shqiptare por kosovar?
    te jap nji shembull telutem.
    dje pash big brodher te shqiperis dhe ajo kosovarja qe esht brenda mori nji leter nga i dashuri dhe nuk dinte ta lexonte se te dashurin e ka shqiptare.kurse kur e lexoj nji e shqiperis ajo e lexoj shume qart dhe paster kurse kosovarja mezi i lidhi dy fjale!!!!!!!!!!!
    prandaj me thuaj ku esht njisoj kjo gjuhe??????????

i/e regjistruar Maska e tare bakiri
    Anëtarësuar
    21-08-2008
    Postime
    35

Wink

shikoje icik shqipen tate si ma shkruan dhe timen nuk jan njisoj me duket.ne nuk shkruajme qkemi po ckemi etj etj me ti rreshtuar une ty tani nuk kam mbaruar deri neser.prandaj ju dhe kur flisni nuk flisni si ne por shume me ndryshe ne e flasim pershembull me paster se ju shqipen kurse ju shume me ndryshe.normalisht qe po meremi vesh se jemi mesuar tju kuptojm dhe tna kuptoni po prap as njiher ne ket bote esht e njenta.ju pse nuk quheni shqiptare por kosovar?
    dje pash big brodher te shqiperis dhe ajo kosovarja qe esht brenda mori nji leter nga i dashuri dhe nuk dinte ta lexonte se te dashurin e ka shqiptare.kurse kur e lexoj nji e shqiperis ajo e lexoj shume qart dhe paster kurse kosovarja mezi i lidhi dy fjale!!!!!!!!!!!

gjuha shqipe ka dy dialekte kryesore gegerishten dhe toskerishten , dhe pervec ksaj cdo qytet ka dialektin e vet te vecante .
    kjo sdo te thote se nuk jane shqip kto dialekte .
    Lume Shqiperia qe na ka ....

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Pse ja fut kot ti , nese nje q ne vend te c na dallojka kjo duhet shkruar ne libra te historise sepse meriton nje perkujdesje speciale

Me siguri ende ske perfunduar shkollen e mesme sepse me duket qe sdi historine shqiptare , gjithmon e jete kem qen te bashkuar , por pse njerzit si ti gjithe jane munduar te na ndajne eshte nje tjeter gje .

Kete mos e harro kurr : KOSOVA ESHTE SHQIPERI

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    S'ka pse të behët pyetja per BASHKIM KOMBËTAR (nuk mvaret kjo nga disa individ)por duhet ti RIvendosim shenjat(guret) e kufirit aty ku ishin dikur mooooti e sa për territor jemi shummmëëë SHQIPTARË (afër 25 milionë)dhe nuk do ta lemë te zbrazet dhe do ta mbrojmë nga pushtuesit çfardoqofshin ata .
    P.S është një shtet i cili me pelqen shumë SHBSH
    Pershendetje F.SH.

i/e regjistruar Maska e *mistrecja*
    Anëtarësuar
    06-04-2009
    Vendndodhja
    EU
    Postime
    143
    po mire ti mendoje ashtu une e mendoj keshtu nuk ka gje te keqe.nuk ja vlen te debatojm se ti me ate tenden une me timen dhe nuk gjejm zjillje ketu.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    shikoje icik shqipen tate si ma shkruan dhe timen nuk jan njisoj me duket.ne nuk shkruajme qkemi po ckemi etj etj me ti rreshtuar une ty tani nuk kam mbaruar deri neser.prandaj ju dhe kur flisni nuk flisni si ne por shume me ndryshe
    Budallallëku i radhës është që të gjithë shqiptarët e Shqipërisë futen në një thes. Unë vë bast që nëse je nga jugu, do t'a kesh problem t'a kuptosh një pukjan të cilin unë e kuptoj mjaft mirë. Dhe vë bast që nëse je nga veriu nuk do t'a kuptosh aspak korçarin të cilin as unë s'e kuptoj, dhe po të ishte kështu të ndahemi në bazë të dialekteve, do të duhej të kishim shtetin geg edhe shtetin tosk, ndonëse as kjo nuk do ishte e drejtë se pastaj nuk do t' dinim se çfarë të bënim me zonat mikse (Elbasan, Shkumbin), ku flitet një dialekt miks.

Prandaj kur thu "JU" "NE", domosdo e ke fjalën për dy grupe njerëzish që nuk kanë dallime thelbësore, por i ndan një kufi t cilin e krijuan sllavët, dhe nëse je e pajtuar me këtë kufi do të thotë se ti pajtohesh me vullnetin e sllavëve.

ne e flasim pershembull me paster se ju shqipen kurse ju shume me ndryshe.
    Ndonjë shembull konkret???

.ju pse nuk quheni shqiptare por kosovar?
    Ne identifikohemi si shqiptarë, madje e tregojmë kombësinë tonë me një krenari aq të madhe sa nuk e ka ndonjë shqiptar tjetër. Shprehjen "kosovar" në Kosovë nuk e dëgjon askund, kjo është shprehje e fjalorit të "juaj".

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    po pra unë ndryshe ju ndryshe do ta gjejmë zgjidhjën më të mirë BASHKIMIN

Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924
    me fal alibaba se ketë e shkrova per "mistrecën"

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Mistrece,
    Kjo eshte nje fenomen qe nuk do te ndodh kurr, kur them nuk do te ndosh kurr them ne menyren reale. Pse??? Sepse kete nuk do ta lejonin shtetet e perendimut por me kalimin e kohes kur te gjitha shtetet ballkanike do te futen ne Unionin Europien kjo do te ndodh dhe besom qe une jam i gezuar nese kjo ndodh se ishim nje shtet na coptuan dhe duhet te luftuar per bashkim..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Tema të Ngjashme

1. Kosova duhet ta ketë pasë Hymnin vet qysh në vitin 1935
    Nga RTP në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-06-2018, 11:30
  2. Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 31-12-2012, 08:27
  3. Kombin shqiptar 7 milionësh në Ballkan e kanë mbuluar retë e zeza
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 01-08-2010, 13:18
  4. Platform For The Resolution Of The Albanian National Question
    Nga saimiri-uk në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2003, 15:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •