Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 48
    Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303

Thaçi fton Tadiqin në Prishtinë !!!!!

Thaçi fton Tadiqin në Prishtinë

“Çdo pëllëmbë e territorit të Kosovës, është atdhe i të gjithë qytetarëve të saj, pa dallim etnie. Andaj, përveç ftesës për kthim, Qeveria e Kosovës ofron edhe mirëqenie dhe mbrojtje për ata që dëshirojnë të kthehen në shtëpitë e tyre”. Kështu tha kryeministri Hashim Thaçi gjatë një debati të sotëm në Çagllavicë ku u debatua më kthimin e pakicave, në veçanti serbëve.

Kryeministri Thaçi me këtë rast, e ftoi edhe presidentin serb Boris Tadiq, për një takim në zyrën e tij në Prishtinë, pasi sipas tij, është koha ti shtrëngojnë duart dhe të nisin krijimin e raporteve të mira fqinjësore e jo si në luftë të ftohtë..

Po me duket se edhe ky i krimbur. Ncuk Ncuk Ncuk
    Asnjëherë gjerë më sot nuk kam dëgjuar që Tadiq ose qeveria e Beogradit të ketë reflektuar për të kaluarën, për gjithë ato vrragë që i lanë Kosovës.
    E tani Kryeministri yne i dashur done edhe ti shtrin duart e te perqafohet me ta..

Mendimet tuaja ju lutem..!!??
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    Ku jeton ti Roi ska shansa te jet ikrimbur si thu ti a se din ti qa esht fjala

POLITIK
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Roi Lexo Postimin

“Çdo pëllëmbë e territorit të Kosovës, është atdhe i të gjithë qytetarëve të saj, pa dallim etnie. Andaj, përveç ftesës për kthim, Qeveria e Kosovës ofron edhe mirëqenie dhe mbrojtje për ata që dëshirojnë të kthehen në shtëpitë e tyre”. Kështu tha kryeministri Hashim Thaçi gjatë një debati të sotëm në Çagllavicë ku u debatua më kthimin e pakicave, në veçanti serbëve.

Kryeministri Thaçi me këtë rast, e ftoi edhe presidentin serb Boris Tadiq, për një takim në zyrën e tij në Prishtinë, pasi sipas tij, është koha ti shtrëngojnë duart dhe të nisin krijimin e raporteve të mira fqinjësore e jo si në luftë të ftohtë..

Po me duket se edhe ky i krimbur. Ncuk Ncuk Ncuk
    Asnjëherë gjerë më sot nuk kam dëgjuar që Tadiq ose qeveria e Beogradit të ketë reflektuar për të kaluarën, për gjithë ato vrragë që i lanë Kosovës.
    E tani Kryeministri yne i dashur done edhe ti shtrin duart e te perqafohet me ta..

Mendimet tuaja ju lutem..!!??
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Thaçi fton Tadiçin në Kosovë: Të bisedojmë për bashkëpunim ndërshtetëror

e diel , 08 mars 2009

“Beogradi çdo ditë kërkon pranga dhe qeli për mua personalisht. Po përkundër kësaj unë e ftoj presidentin Tadiq që në vend të prangave dhe qelive që të më vizitojë në zyrën time, në zyrën e kryeministrit të Republikës së Kosovës që të bisedojmë për bashkëpunim ndër-shtetëror.

Po sa tema Po u dashka te Hapen te njejta more bala
    e more mashkuj qe ne kohen e luftes u futet ne dimija te grave e tani i keni hap disa tema ishe po thoni diqka
    jo jo oj dimija din Thaçi qka ban per ata ja ka dhan populli voten
    dhe eshte kah qevesis per mrekulli
    pas çlirimit na e solli edhe shtetin e bo...tha e dimijagjive po i tregoin ati a ka ba mire a keq pa lexojeni njiher veq shiqone qfar ftese i ka ba tani folni o dimijagjit trima haaaa

Lus Albon ta mbyll ket tem ketu tek elita
    edhe tri tema te njejta jan hap me par

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=106357

thaqi dadiq eja te pres
    beni33

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=106331

MmEeTtIi
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

tHeKtHi MaMa :P
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    1,708
    o llapi po lei se jon bo marak te kapen per Hashimit ol
    if love is the answer, could you rephrase the question?

i/e regjistruar Maska e Besnik_x
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Postime
    15
    e more mashkuj qe ne kohen e luftes u futet ne dimija te grave e tani i keni hap disa tema ishe po thoni diqka
    pas çlirimit na e solli edhe shtetin e bo...tha e dimijagjive po i tregoin ati a ka ba mire a keq pa lexojeni njiher veq shiqone qfar ftese i ka ba tani folni o dimijagjit trima haaaa

thaqi dadiq eja te pres
    beni33

MmEeTtIi
    Në çdo Forum Hashimiiiiiiiiiiii ka vën mbykqyrsa si ky far Llapi "Bac u kry"mos u nervozoni me kta tipa se punë e kan me kontrollu e me shkru.Nuk jan të parët e as të fundit . Se ky Hashimiiiii ka me bër "kosovo-ën" Baçe me lule dhe populli ka me ngran me Lug të Floririt,si "Shoku Enver që e bëri Shqiprin Baçe me Lule dhe Populli u lodh duke gran me Lugë Floriri.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    ...ahhahaaha...

kishe po foli diqka ...ncncncnc...

Vetevendosje & kuq e zi Maska e ABytyqi
    Anëtarësuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    475
    Shkau s bsoj q do ta pranon nje krkes t till edhe pse sht dasht rugova se m ta ka hanger m nj sahan si qent... nejse de qy veq se thaqi si ka spjgu se je i kushtzum me njoft se paku dukumntaciont kosoves sepse pa viz smund t hush ne token pergjakur me duart e tua bir i shkines.
    Kosova është Zemra e Shqipërisë !

i/e regjistruar Maska e Besnik_x
    Anëtarësuar
    21-03-2008
    Postime
    15

thaqi dadiq eja te pres
    beni33

MmEeTtIi
    Bekim Jashari: Jo Bac, nuk u Kry!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-06-2003
    Postime
    569
    Nga kjo shihet se thaqi ka filluar te vuaje nga nje sindrom i mendjemadhesise. Duke jetuar ne luks, ju ka mbush mendja qe po drejton boten. Nuk e sheh qe as Kosoven nuk e ka nen kontroll dhe i lejon vetes gafa te tilla si "Rusia do te njohe pavaresine e Kosoves", "Serbia te hape ambasaden ne Prishtine", "Ftoj Tadiqin ne Prishtine" e te tilla gjera.
    Kjo do te ishte mire sikur reagimet e pales se kundert te mos e nxjerrin Thaqin ne pozite qesharake.
    Ministri Rus u shpreh "Thaqi eshte personi i fundit qe munde te flas ne emer te Rusise"
    Beogradi u shpreh "Per Thaqin kemi vend vetem ne burg" etj.

Derisa te mos e kuptoj Thaqi qe armiqte tane nuk mposhten me lule e dhurata por me vendosmeri per te vendosur ligj ne gjith Kosoven, keq do ti kemi punet.

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga mendimi Lexo Postimin
    Nga kjo shihet se thaqi ka filluar te vuaje nga nje sindrom i mendjemadhesise. Duke jetuar ne luks, ju ka mbush mendja qe po drejton boten. Nuk e sheh qe as Kosoven nuk e ka nen kontroll dhe i lejon vetes gafa te tilla si "Rusia do te njohe pavaresine e Kosoves", "Serbia te hape ambasaden ne Prishtine", "Ftoj Tadiqin ne Prishtine" e te tilla gjera.
    Kjo do te ishte mire sikur reagimet e pales se kundert te mos e nxjerrin Thaqin ne pozite qesharake.
    Ministri Rus u shpreh "Thaqi eshte personi i fundit qe munde te flas ne emer te Rusise"
    Beogradi u shpreh "Per Thaqin kemi vend vetem ne burg" etj.

Derisa te mos e kuptoj Thaqi qe armiqte tane nuk mposhten me lule e dhurata por me vendosmeri per te vendosur ligj ne gjith Kosoven, keq do ti kemi punet.
    Mendim une pajtohem me ty plotesisht.
    Une nuk e fyej as Thaqin as Nje politikan tjeter se pjes e tyre jam edhe une po mu per ate qe thua ti qe ne Kosove duhet te ket vetem ligj e jo SHANTAZHE te ndryshme. Lulet nuk na kan ndihmuar asnjeher, por ato na kan fut ne telashe sa her. Si perseritja e Historis qe ishte gjithmon...
    Une e di se per far ai e ftoi. Ti tregoj se ketu ka shtet... Por duhet te ben ligje te njejta e jo per 100 njerz ne shtet te shtyhen edhe tabelat per automobil te RKS..

Dikush me tha se une nuk kuptosha asgje ne Politik, Ndoshta por as qe dua te kuptoj se jeten time ja kushtova keti vendi kontribova aq sa munda, Nuk ka rendesi.. Por fyrjet nuk jan te mira per askend..

E sa i perket Dimigjinjeve siq e kishte cekur patrioti i Forumit sigurisht ato te perkasin ty pasi po i permand si shpesh..
    Mua nuk mu kan dasht kurr, e ndava te miren e te keqen me popullin tim..
    Une tani nuk gjindem ne Kosove, Por aty isha nga 1996 deri 2000..
    Mos perqaj me parti e me politik se ne jemi shqipetare te gjithe e te gjith i thomi vetes Patriot po jo si puna JOTE..Eshte mekati me i madhi te perqash more njeri.. Po siduket dikush edhe ne forum eshte i paguar te perqaj te flet marrezira...

Une kete tem e hapa vetem per disa njerz qe llomoritin neper forum me ftyra te ndritshme te popullit siq jan edhe keta te fundit.. Une nuk jam kurr kunder Thaqit e as Ramushit Po as Rugoves, Secili e beri punen e vet dhe kontriboi ne menyra te ndryshme.. Une jam kunder rrencav qe thash llomitin ne forume, se ata qe e duan kete Popull nuk beje perqamje kurr....

Dhe lus Administratoret te mos ma mbyllin temen por te lene te vazhdoj biseda..

Ju pershendes te nderuar Ju lutem krioni pak respekt per njeri tjetrin dhe per Fytyrat tona politike te kaluarat dhe te tanishmet..

Respektet e mia..
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  3. Fondacioni "E Ardhmja"
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 06-12-2007, 06:51
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •