Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 23
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278

Thaçi fton Tadiqin në Prishtinë

“Çdo pëllëmbë e territorit të Kosovës, është atdhe i të gjithë qytetarëve të saj, pa dallim etnie. Andaj, përveç ftesës për kthim, Qeveria e Kosovës ofron edhe mirëqenie dhe mbrojtje për ata që dëshirojnë të kthehen në shtëpitë e tyre”. Kështu tha kryeministri Hashim Thaçi gjatë një debati të sotëm në Çagllavicë ku u debatua më kthimin e pakicave, në veçanti serbëve.

Kryeministri Thaçi me këtë rast, e ftoi edhe presidentin serb Boris Tadiq, për një takim në zyrën e tij në Prishtinë, pasi sipas tij, është koha ti shtrëngojnë duart dhe të nisin krijimin e raporteve të mira fqinjësore e jo si në luftë të ftohtë. /rtk/
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Nuk eshte e vertet.. edhe nje genjeshter e Mediave Kosovare per te madhin Hashim.. ai nuk ben nje gabim te till ta ftoj Tadiqin ne Prishtin e ta pijn nga nje kaffe bashk!! Por njeher po pres edhe zedhendesin e tij per Internet "Llapi-n" te jap versionin e tij pastaj te q'fryhem tu shkru !

Per me shum .. si per juve .. po ashtu edhe per shokin e Tadiqit.. po ju jap disa rrjeshta shum interesant:

Përmbyllet zbehtë "Epopeja e UÇK"-së, përgjegjësit heshtin

Është përmbyllur mbrëmë në Prekaz, me natën e zjarreve Epopeja e UÇK-së. Por manifestimi i sivjetmë, krahasuar me vitet e mëparshme ka qenë shumë i zbehtë edhe pse ka më shumë se një vit që jemi shtet.

Mbrëmë në Prekaz nuk ka qenë i pranishëm kryeministri Hashim Thaçi nën përkujdesjen e të cilit është mbajtur Epopeja. Po ashtu kanë munguar edhe i pari i vendit, Fatmir Sejdiu, ministri i FSK-së Fehmi Mujota si edhe komandanti i FSK-së Sylejman Selimi. ..

Vazhdon.. tutje tek tema.. Epopeja e UCK.-s

Jo qe po me intereson mua se shkojn apo jo tek Ademi ..por kur eshte koha per Reklame.. aty i ke gjithmon .. pra edhe njeher u treguan te fort se vetem Reklam para Varrit se asgje tjeter!

Gjith te mirat!
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    GjIlAnAsI_cSi
    Po te duket gabim i Thaçit ky po mire qe te duket gabim
    se po te thoshit ju disa ketu qe mire ka veprue
    e di qe me siguri keq paska veprue Thaçi

o qoban Thaçi eshte nji latgpames i mire dhe nji strateg i madh
    dhe ai merret me politik e jo me fjal kafenesh e klubeve te pllumagjive
    po me vjen gjynah prej juve disave si ti qe su pyet kush as kur eshte bajrami i qenve
    e su ka mbet tjeter perpos te lehni neper forume
    te pavler ini
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Llapi ti si Zedhendes i tij .. un nuk te kerkova te me ofendosh por te na japesh me pak fjal versionin tend se cfar mendon per kete!! Un nuk thash qe eshte gabim i tij , as e mire e tij , un thash se cfar mendon Llapi ,

A eshte e vertet kjo qe po thuhet apo jo ?
    A ka ba mire qe e ka ftu Shkaun apo jo?
    A mendoni se edhe ky eshte nje kopje e Milloshevicit.. ?

Un them se juve jeni aq te dobet saqe kur s'ju konvenon ju e pranoni dhe shkaun e beni mik te mire , Hashimin e quani nje politikan te mire/sukseseshem dhe ta quani nje largpames qe e thirri shkaun me i ardh ne Prishtin!

Po qe nuk ishte per 7 Mars ne Prekaz? Si i thon ksaj? Apo qe njeher nuk eshte koha e zgjedhjeve s'ju duhet prekazi?

Fjal duam jo fyerje te lutem!

Gjith te mirat!
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Cudi!!!
    Thaqi fton Hashimin ne Prishtine.?
    Paj duhet edhe ai me ardhe te ky najhere se ia ka lodhe deren perdite. Qetash e dhjet vjete.

Leni tash llafet se as na magjup nuk jemi.
    -Hajde Hashim kur te duash se Kosoven te lire e ke.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Thaçi eshte nji latgpames i mire dhe nji strateg i madh
    Ko nuk eshte sen veq edhe nje mastrubim mental i Thaqit
    Nejse nejse ka qef ky me kan "IN" ne media pas marrise qe beri mbreme

Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Postime
    4,220
    Llapi .. Shum largpames eshte.. Kryeministri yn Hashimi , i ben ftese Shkaut si vella i vogel kurse Kosoven e Policin e Kosoves spo ja bejn mend a jan dikun ajo.

Lexo Llapç!

Lëndohen 5 policë të Kosovës nga serbët e rajonit të Gjilanit.

Pesë pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë lënduar në fshatin Shillovë të Gjilanit, gjatë intervenimit për të ndaluar një grup prej disa qindra serbësh të bllokonin rrugën magjistrale Gjilan-Kamenicë.
    Policët, siç bën të ditur televizioni KTV, kanë marrë lëndime nga gurët të cilët janë hedhur nga serbët në drejtim të tyre.

Zëdhënësi për informim i Policisë për rajonin e Gjilanit, Islam Hashani ka pohuar se dy nga serbët që kanë gjuajtur me mjete të rrezikshme tashmë janë arrestuar. Serbët e rajonit të Gjilanit janë duke protestuar tash tri ditë për shkak se siç thonë ata KEK-u i ka lënë në terr që disa ditë.

Pa rrym i keni len .. jau bllokojn rrugen ka 3..4 dite , paramendoje mi prek ma shum na e zgjatin denimin serbet bile as n'pun s'kan me i lan me shku nqs ju bjen rruga aty pari ka Kamenica!

Gjith te mirat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 08-03-2009 më 14:01

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Largpamsi dhe Politikani nr.1 ne trojet shqiptare Hashim Thaçi
    i thot tadiqit keshtu:
    ju per dit kerkoni pranga e qelia per mua
    ndersa une te ftoi nji takim ne zyren e Kryeministrit te Republikes se Kosoves
    qe ti shterngoim duart.
    Pra keshtu i tha Thaçi sepse ky merret me politik e jo me hajgare

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    O jo, gabim e ke -nuk eshte Hashim Tadiqi, po Hashim Thaqi o njeri!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Thaçi fton Tadiçin në Kosovë: Të bisedojmë për bashkëpunim ndërshtetëror

e diel , 08 mars 2009
    Image Kryeministri Hashim Thaçi, për herë të parë i ka bërë thirrje publike presidentit të Serbisë Boris Tadiq, për të vizituar Kosovën. Në fshatin Çagllavicë në periferi të Prishtinës i banuar me shumicë serbe, Thaçi tha se është i gatshëm që të presë në çdo kohë presidentin Tadiq, për të biseduar për çështje të dyanshme ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

“Beogradi çdo ditë kërkon pranga dhe qeli për mua personalisht. Po përkundër kësaj unë e ftoj presidentin Tadiq që në vend të prangave dhe qelive që të më vizitojë në zyrën time, në zyrën e kryeministrit të Republikës së Kosovës që të bisedojmë për bashkëpunim ndër-shtetëror. Ky është vendimi më i mirë dhe më i drejt që mund të bënte presidenti Tadiq për paqen dhe stabilitetin në rajon, për Serbinë për komunitetin serb dhe për të ardhmen tonë veri-atlantike” tha Thaçi.

Thaçi u bëri gjithashtu thirrje që të gjithë pjesëtarët e komunitetit serb: “Jam këtu që të dërgoj mesazhet më të mira që të prezantoj zotimet e mia për të ardhmen, për jetë të përbashkët, për kthimin e çdo qytetari të Kosovës që dëshiron të jetoj në pronën, shtypin apo vendbanimin e vet. Kjo është e drejtë e pa kontestueshme e cila është e garantuar me kushtetutë dhe me ligj... Për ata që kanë bërë krime funksionon ligji, ballafaqohen me ligjin”.

Ftesa e kryeministrit Thaçi drejtuar presidentit të Serbisë Boris Tadiq, bëhet ndërsa Beogradi tenton që përmes UNMIK të bisedojë me Prishtinën për zbatimin e planit 6 pikësh të Ban Ki Mun.

Shkëlzen Osmani
    ALSAT

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  3. Fondacioni "E Ardhmja"
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 06-12-2007, 06:51
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •