thaqi fton fashistin serbomdh tadiq ne prishtin
me ja fal te gjitha krimet qe ka ber serbia ne kosove
kjo kerkes e thaqit ka vetem nje emer idiotizem dhe trathti
thaqi fton fashistin serbomdh tadiq ne prishtin
me ja fal te gjitha krimet qe ka ber serbia ne kosove
kjo kerkes e thaqit ka vetem nje emer idiotizem dhe trathti
Kjo qe thot ty nuk eshte aspak e vertet pse mundohesh vetem me shpik
Ne E mbajm fjalen
jo labi un spo shpiki vet thaqi i kosoves sot e ftoj ne prishtin kjo dote thot nje perkulje ndaj nje shteti kriminel siq esht serbia un spo shpiki as gje po ky thaqi as ne pregaz nuk ishte a ke ti ndonje pergjigjje labi nga shkupi
Top chanel eja shpejt ..........thaqi dadiq eja te pres![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
po sa tema po doni me i hap more quna
po kjo tem ti ke mendue qe eshte ne dam te Thaçit por ke gabue se ky jarani shife lexoje se qfar thierrje i ka ba
bravo Kryeminister se me te vertet je lartpams dhe trim.
Tema qe eshte e hapur me pare dhe eshte e njejt
http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=106331
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
shif sa qenka gzu beni 33 haha o beni e para kjo tem esht hap e dyta te verboi syt gezimi qe gjete diqka per tju kap Hashimit lol politik osh kjo bac tadic jo dadic
if love is the answer, could you rephrase the question?
oj prishtinase po ku e din ti se a jam gezuar un ajo aq ma ban po un hashimit si kapem se po faktet jan kunder ti e ti po na tregon se kjo qenka politik auuuuuuuu prej nga u merka thaqi me politik oj qiko aj me politik dhe ne emer te politikes mundet veq per rrethin e ti te ngusht familjar te flas memir i bjen kriminelin tadic ska drejt ta thrras ne emer te shqiptarve a din ti sa krimet i ka bo serbia apo ke harru jam i sigurt qe keni harru shum keq
serbia duhet te kerkoj falje dhe te paguaj dem shperblim apo pastaj thaqi ka drejt ndoshta ta ftoj SHNET E BOFSH
Une do te filloj te brengosem ne momentin kur njerzit e formacionit patriotik politiko-ushtarak "DIMJAT" fillojne ta lavderojne Thaçin.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
e mor llapi se lodh Thaqi per kshtu lloj njerzish e kryn punen ai
if love is the answer, could you rephrase the question?
Krijoni Kontakt