Close
Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 141
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    Kam pershtypjen se gjate ketyre diteve do te linde skenderbeu!
    o shoku tanku ku je ti se ke ba mungesa
    skenderbeu u lind po presim shpaten
    JO SEKS PARA MARTESE

ShkOdrAne ForEver Maska e Adaes
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    HeRe... TheRe... NoWheRe...
    Postime
    1,251
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    ================================================== ========
    Eshte shume e vertet, se eshte nder i madhe me pase Ameriken shoke, por eshte edhe me nder qe amerika me u perzije gjithkund!
    Prandaj po ecim kaq para ne...se kemi kaq shuuuuuuuuuuuuuuum ndere...
    Really Dude... Get A Life!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Harrova me thanë se përveç atyre 5 milionëve që flasin shqip janë edhe nja 15 milion tjerë që flasin turqisht.

Mos harro edhe kurdët, armenët, grekët, e shumë pakica tjera kombëtare. Turqia është kazan racash. Mjafton em shkatërrue ideologjinë dhe Turqia bje në dy gujt.

E ideologjia shkatërrohet me ideologji.

njeher te them dic per ate postimin tend qe thua duhet te bejm cmos ti largojm ato shqiptar nga feja,pse bre nnuk mendon njeher tani te flasish,kush je ti dhe ne qe te largojm dikend nga feja,cka posedojm ne ne duart tona dhe me trego cfar metoda do perdorish ti qe te largosh shqiptaret e turqise nga feja,pse behesh aq i ceket ne mendje,ti smund ta regullosh nje shtepi tenden kur te kapin problemet e do regullosh shqiptaret e turqise

kush te tha ty se turqia esht kazan racash,pse flet nga padija qe ke,pse je aq injorant ndaj nje kombi,apo te vjen inat qe turqia esht ku esht per momentin,atij qe esht i zot duhet pranuar pamvarsisht kush esht,per nje problem me te vogel te turqeve cohet krejt turqia ne kemb dhe vjen erdogani ne gjermani dhe mbush stadiumin me 70 mij vete dhe mban fjalimin e tij,lere ti turqin dhe gjunjezimin e saj,thuaj cka te bejm ne qe kemi mbetur nder te fundit ne cdo aspekt,te shiqojm njeher veten ku jemi dhe cka jemi duke ber e tani me pas koh dhe mundesi mund te regullojm edhe ceshtjen e shqiptarve tjer neper bote,na kan kapluar te ligat e lloj llojshme dhe sdijm kah tja mbajm e ti po meresh me turqin....turqia ka Erdoganin dhe ky ka te ben shumcka per at vend dhe at poppull,por neve sna mbetet tjeter te themi pos,te shpresojm se edhe shqiptaret e atij vendi do ken te drejtat e tyre nese i kerkojn kuptohet sepse un sa kam ndegju nga ca shok turq qe kan fqij shqiptare ne turqi thojne se femijet e tyre sflasin shqip bile edhe pak edhe rall do ket shqiptar qe ne ter familjen flitet shqip mes tyre,sepse sic tha dikush me lart,nuk e prishin qetsin dhe rehatllekun,ashtu ju konvenon dhe ashtu jetojn e tash a kan shkolla a sduan te ken ajo esht tem tjeter......vetem ti mos ia mbaj gajlen se turqia nnuk gjunjezohet me prishjen e ideologjis se saj nga idet tua

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    2040? mos është pak shumë para e menduar kjo gjë, lol. Sa e sa herë deri më sot u shkatrua bota, por ja ku jemi gjallë

ps. Shfrytëzoj rastin të përshëndes të gjithë turqit me këngën gylym gylym të ibrahimit
    Sui generis

Lazaratas Maska e Bel ami
    Anëtarësuar
    17-04-2002
    Vendndodhja
    Lazarat
    Postime
    1,184
    Ne Chikago para disa vitesh erdhi nje nga politikanet Shqiptare te Maqedonise.Me beri pershtypje nje pyetje qe ju be , dhe ja sesi e pyeti dikush kete politikan:
    -Kur do te vije koha qe ne gjolin e Ohrit te pine uje perseri kuajt e dovletit?
    Pra shikohet qarte se e kishte fjalen per vendosjen e sundimit Turk ne Maqedonine e sotme.
    Pikerisht kete me kujtoi edhe ky postimi i pare. Disa nostalgjike te Turqise Osmane sjallin ne menyre te terthorte dominimin turk ne Ballkan. A e dini se Shqiperia por edhe Maqedonia aspirojne te futen ne familjen Europiane bashke me Turqine?
    ... E ku thuhene ne karte
    Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Vista Lexo Postimin
    Ska kuptim kjo qe thua ti , dot kishte kuptim nese ti si shqiptar dot ishe me i fuqishem se ata shqiptar qe jan andej , ata kan kriju jet komode andej dhe sdojn ta prishin at rahatllek dhe te hyjn ne luft me ato vendas qe i kan prit aty.

Pastaj Turqia ka 72 milion banor , 5 milion shqiptar eshte shifer e rritur , mendoj se ka rreth 3 milion shqiptar dhe 3 milion boshnjak , krejt cka mund te bejm eshte qe ti ndihmojm ato njerez andej qe te mbahen si shqiptar dhe jo per ti perdor kunder shtetit turk , por per ti perdor me i forcu lidhjet dhe qe shteti turk me na ndihmu karshi fqinjve.
    Ne fakt numri i vertete eshte me i madh! Ekziston nje strategji e mfshehur ne baze te se ciles asnje shtet ne bote kurre nuk e tregon numrin e vertete te banoreve per shkaqe strategjike.
    Sipas disa studimeve mendohet qe Turqia ka mbi 85 milion banor, por perseri mbetet vetem supozim.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga DoLpHiN Lexo Postimin
    Une kam kusherinj te afert ketu ne Stamboll dhe ne Izmir. Te dy vellezerit e gjyshes jane rritur ketu dhe jane martuar me turke. Kur erdha ne fillim u mundova ti takoja , por as qe donin tja dinin. Nuk u interesojne as te afermit e lere pastaj shqiptaret ne pergjithesi. Kur tjetri do te behet si turk nuk ke pse te lodhesh ti koken ta shqiptarizosh prap. Ndoshta thone qe jane shqiptare me origjine , por shume prej tyre as qe pyesin per Shqiperine. Hajde shikoje njehere nga afer realitetin dhe pastaj flasim. Kosovaret jane pak me ndryshe se te pakten ruajne gjuhen , po prap brezi i ri nuk do tja dije fare. Rendesi ka leku dhe vetem leku , origjines varja.
    Pastaj nuk e kuptoj se perse duhet te cahet mes per mes Turqia. Ku qendron interesi yt si shqiptar nese ndodh ashtu?
    Une kam kusherinj ne Dallas, TX (SHBA) qe jane martuar me italiane, amerikane...
    Une njoh plote shqiptare qe s'kane jetuar as dy "dakika" jashte Shqiperise (perfshi ketu gjithe trojet shqiptare), jane martuar me nje te huaj, dhe s'duan t'ia dine me per shqiptaret.
    Une kam pare ne TV nje emision gati-gati idiot qe kerkon neper Bote shqiptaret e humbur, dhe kur ata i gjen dhe iu sqaron se i kerkon familja - ata tregohen krejtesisht indiferent.

Sic kane thene dhe ca antare tjere me siper, edhe une do isha i lumtur nese miqte e shqiptareve jane te fuqishem. Neve si shqiptare nuk duhet te na frikesoje nje Turqi e fuqishme, sepse Shqiperia dhe shqiptaret kane gjetur tek shteti dhe populli turk nje mik dhe partner strategjik ne ecjen drejt ardhmerise.

I kuptoj ca trishtime te shfaqura lart e poshte neper kete teme nga disa antare, dhe e kuptoj qe trishtimet e tyre kane te bejne kryekeput me perkatesine fetare te turqve - sepse shkon ne kundershtim me misionin qe u eshte dhene (gjoja per te parandaluar Islamin apo per te bindur njerezit te konvertohen ne tjeter fe), por t'ju siguroj qe turqit nuk jane besimtare fanatike - pjesa me e madhe e tyre jane besimtare nga trashegimia.

Gjithsesi, uroj qe ne te merremi me veten, e te mundohemi te shfrytezojme cdo mundesi qe na jepet per te ecur perpara ne vend qe te shohim se cfare bejne te tjeret.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anëtarësuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Filloni hyjini turqishtes qe te tregoheni me te shkathet se cifutet - ju meson x-files se si
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ku qendron interesi yt si shqiptar nese ndodh ashtu?
    Sepse Turqia, për mua mbetet gjaku im që nuk falet.

Troja, Hetitët, Frygia, Lidia, Kilikia, Lykia, etj këto janë krahinat shqiptare në Turqi. Pastaj erdhën racat tjera na i morën tokat tona.

Në Turqi, të gjithë dinarikët, pavarësisht gjuhës që flasin janë shqiptarë. Biologjikisht janë vëllezërit tanë, kulturalisht janë armiqtë tanë.

Unë dua të dëboj mongolët dhe jevgjit, e të shqiptarizoj dinarikët.

Rroftë raca ilire.
    Hylli në qiell e Bolla në tokë.

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anëtarësuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    vetem perpara turqia ne jemi aleat te tyre
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Faqja 3 prej 15 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Marrëdhëniet Kosovë - Turqi
    Nga Mitrovicali2009 në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 174
    Postimi i Fundit: 31-03-2013, 06:39
  2. Si te fitoj perseri dashurine e humbur?
    Nga step në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 102
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 11:49
  3. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  4. Epir + Dardani + Iliri = Shqipëri
    Nga Eni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-08-2007, 21:55
  5. Justin Dëshmori: Apologjia e parë
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-03-2007, 07:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •