njeher te them dic per ate postimin tend qe thua duhet te bejm cmos ti largojm ato shqiptar nga feja,pse bre nnuk mendon njeher tani te flasish,kush je ti dhe ne qe te largojm dikend nga feja,cka posedojm ne ne duart tona dhe me trego cfar metoda do perdorish ti qe te largosh shqiptaret e turqise nga feja,pse behesh aq i ceket ne mendje,ti smund ta regullosh nje shtepi tenden kur te kapin problemet e do regullosh shqiptaret e turqise
kush te tha ty se turqia esht kazan racash,pse flet nga padija qe ke,pse je aq injorant ndaj nje kombi,apo te vjen inat qe turqia esht ku esht per momentin,atij qe esht i zot duhet pranuar pamvarsisht kush esht,per nje problem me te vogel te turqeve cohet krejt turqia ne kemb dhe vjen erdogani ne gjermani dhe mbush stadiumin me 70 mij vete dhe mban fjalimin e tij,lere ti turqin dhe gjunjezimin e saj,thuaj cka te bejm ne qe kemi mbetur nder te fundit ne cdo aspekt,te shiqojm njeher veten ku jemi dhe cka jemi duke ber e tani me pas koh dhe mundesi mund te regullojm edhe ceshtjen e shqiptarve tjer neper bote,na kan kapluar te ligat e lloj llojshme dhe sdijm kah tja mbajm e ti po meresh me turqin....turqia ka Erdoganin dhe ky ka te ben shumcka per at vend dhe at poppull,por neve sna mbetet tjeter te themi pos,te shpresojm se edhe shqiptaret e atij vendi do ken te drejtat e tyre nese i kerkojn kuptohet sepse un sa kam ndegju nga ca shok turq qe kan fqij shqiptare ne turqi thojne se femijet e tyre sflasin shqip bile edhe pak edhe rall do ket shqiptar qe ne ter familjen flitet shqip mes tyre,sepse sic tha dikush me lart,nuk e prishin qetsin dhe rehatllekun,ashtu ju konvenon dhe ashtu jetojn e tash a kan shkolla a sduan te ken ajo esht tem tjeter......vetem ti mos ia mbaj gajlen se turqia nnuk gjunjezohet me prishjen e ideologjis se saj nga idet tua![]()
2040? mos është pak shumë para e menduar kjo gjë, lol. Sa e sa herë deri më sot u shkatrua bota, por ja ku jemi gjallë
ps. Shfrytëzoj rastin të përshëndes të gjithë turqit me këngën gylym gylym të ibrahimit![]()
Sui generis
Ne Chikago para disa vitesh erdhi nje nga politikanet Shqiptare te Maqedonise.Me beri pershtypje nje pyetje qe ju be , dhe ja sesi e pyeti dikush kete politikan:
-Kur do te vije koha qe ne gjolin e Ohrit te pine uje perseri kuajt e dovletit?
Pra shikohet qarte se e kishte fjalen per vendosjen e sundimit Turk ne Maqedonine e sotme.
Pikerisht kete me kujtoi edhe ky postimi i pare. Disa nostalgjike te Turqise Osmane sjallin ne menyre te terthorte dominimin turk ne Ballkan. A e dini se Shqiperia por edhe Maqedonia aspirojne te futen ne familjen Europiane bashke me Turqine?
... E ku thuhene ne karte
Fjalet e Gjuhes se Zjarrte!
Ne fakt numri i vertete eshte me i madh! Ekziston nje strategji e mfshehur ne baze te se ciles asnje shtet ne bote kurre nuk e tregon numrin e vertete te banoreve per shkaqe strategjike.
Sipas disa studimeve mendohet qe Turqia ka mbi 85 milion banor, por perseri mbetet vetem supozim.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Une kam kusherinj ne Dallas, TX (SHBA) qe jane martuar me italiane, amerikane...
Une njoh plote shqiptare qe s'kane jetuar as dy "dakika" jashte Shqiperise (perfshi ketu gjithe trojet shqiptare), jane martuar me nje te huaj, dhe s'duan t'ia dine me per shqiptaret.
Une kam pare ne TV nje emision gati-gati idiot qe kerkon neper Bote shqiptaret e humbur, dhe kur ata i gjen dhe iu sqaron se i kerkon familja - ata tregohen krejtesisht indiferent.
Sic kane thene dhe ca antare tjere me siper, edhe une do isha i lumtur nese miqte e shqiptareve jane te fuqishem. Neve si shqiptare nuk duhet te na frikesoje nje Turqi e fuqishme, sepse Shqiperia dhe shqiptaret kane gjetur tek shteti dhe populli turk nje mik dhe partner strategjik ne ecjen drejt ardhmerise.
I kuptoj ca trishtime te shfaqura lart e poshte neper kete teme nga disa antare, dhe e kuptoj qe trishtimet e tyre kane te bejne kryekeput me perkatesine fetare te turqve - sepse shkon ne kundershtim me misionin qe u eshte dhene (gjoja per te parandaluar Islamin apo per te bindur njerezit te konvertohen ne tjeter fe), por t'ju siguroj qe turqit nuk jane besimtare fanatike - pjesa me e madhe e tyre jane besimtare nga trashegimia.
Gjithsesi, uroj qe ne te merremi me veten, e te mundohemi te shfrytezojme cdo mundesi qe na jepet per te ecur perpara ne vend qe te shohim se cfare bejne te tjeret.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Filloni hyjini turqishtes qe te tregoheni me te shkathet se cifutet - ju meson x-files se si![]()
"The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)
Sepse Turqia, për mua mbetet gjaku im që nuk falet.Ku qendron interesi yt si shqiptar nese ndodh ashtu?
Troja, Hetitët, Frygia, Lidia, Kilikia, Lykia, etj këto janë krahinat shqiptare në Turqi. Pastaj erdhën racat tjera na i morën tokat tona.
Në Turqi, të gjithë dinarikët, pavarësisht gjuhës që flasin janë shqiptarë. Biologjikisht janë vëllezërit tanë, kulturalisht janë armiqtë tanë.
Unë dua të dëboj mongolët dhe jevgjit, e të shqiptarizoj dinarikët.
Rroftë raca ilire.
Hylli në qiell e Bolla në tokë.
vetem perpara turqia ne jemi aleat te tyre
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Krijoni Kontakt