Close

Rezultati i Sondazhit: step dhe ajo do lidhen perseri apo jo?

Votues
0. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

0 0%
  • jo

0 0%
Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 103
  1. #-9
    i/e regjistruar Maska e step
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19

Si te fitoj perseri dashurine e humbur?

U Lidha Me Kte Vajze Rastesisht Ajo Ishte 16vjec Kurse Une 17vjec Ishim Ne Te Njejten Shkolle Tani Un Vazhdoj Fakultetin Ndersa Ajo Eshte Ne Gjmnaz Akoma.pasi Kaluan Ca Kohe Kohe Ne Te Dy U Dashuruam Me Njeri Tjetrin E Donim Njeri Tjetrin Pa Fund Dilnim Perdite Bashke.bera Shume Per Ate Vajze Dhe Asnjehre Nuk Kam Rreshtur Se Dashuri Mirpo Si I Thone Dashuria E Te Ben Budalla Behesha Shume Xheloz Per Te Fillova Ti Kerkoja Shume Llogari I Kalova Disa Caqe Ajo Me Paralajmeronte Por Un Sndryshoja Pas 1 Viti E Gjysem Plot Dashuri Ajo U Ftoh Dhe Nuk Me Ndjente Me Si Me Pare Me Tha Te Ndahemi Por Un Nuk Rrija Dot Pa Te.
    U Ndame Per Nja 3 Jave Dhe Un I Kerkova Te Lidheshim Perseri Ajo Pranoi Por Me Hezitim Ndejtem Perseri Bashke Per 2 Muaj Un Te Them Te Drejten Ndryshova Shume Por Asaj Per Gjene Me Te Vogel Qe E Pyesja I Dukesh Sikur Po I Kerkoja Shume Llogari Ne Te Vertet Ajo Nuk Me Donte Me.me Kerkoje Qe Te Ndahesh Perseri Nga Une Skish Ca Te Beja Kemi 1 Muaj Qe Jemi Ndare . E Kam Takuar Disa Here Rastesisht,dy Here Jemi Ulur Ne Kafe Por E Shikoj Qe Nuk Me Do Me.jemi Sqaruar Per Te Gjthe Gjera Dhe Nuk Ka Pasur Asnje Arsye Tjeter Qe Jemi Ndare Pervec Ftohjes Se Ndjenjave
    Ajo Nuk Eshte Qe Ka Filluar Te Ndjeje Dicka Per Dike Tjeter.
    Per Shen Valentin I Dergova Nje Tufe Me Lule ,nje Leter,dhe Nje Cd Ku Kisha Montuar Ca Foto Tonat Me Nje Kenge Tonen Me Anen E Nje Shokut Tim Sepse Po Te Shkoja Ta Takoja Vete Ajo Nuk Do I Pranonte.
    Ajo Letren E Kishte Lexuar Dhe Ishte Prekur Kurse Cd Nuk E Ka Pare Sepse Nuk Ja Bente Zemra Dhe Kishte Tentuar Ta Thyente .kur E Takova Per Here Te Fundit Dhe U Ula Ne Kafe U Turbullova Shume Sepse Me Qartesoj Per Shume Gjera Dhe Mu Shtua Akoma Dhe Me Shume Bindja Qe Ajo Ishte Ajo Qe Vjen Vetem Nje Here Ne Jete.jam Shume I Lenduar Spo Gjej Me Arsye Te Jetoj E Dua Shume.
    Un Po Te Dua E Takoj Dhe Me Tha Qe Mund Te Pime Kafe Pas Nja Nje Jave.
    Do Beja Gjthcka Per Ta Kthyer Perseri Te Une, Ta Bej Qe Te Me Doje Perseri Por Nuk Di Cte Bej Ju Lutem Te Me Shkruani Se Cfare Mund Ti Bej Por Nuk Dua Te Me Thoni Qe Ka Mare Fund Gjthcka. Me Thoni Cdo Gje Cdo Sygjerim Cdo Me Menyre Ndonje "magji" Qe Ta Bej Te Me Doje Perseri. Ju Lutem Merreni Ne Konsiderate Sepse Jam Shume I Merzitur

2. #-8
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Nga nje ane ktu nuk paska mbet asgje nga dashuria.E nese kerkon me ,,magji'' gje qe une nuk u besoj fare,te kisha thene ti shkruash Sabri Selmanit,se me duket qe ai merret me kto gjera!
    Tani seriozisht po Ju them,cdo xhelozi e tepruar te shpie drejt humneres,kuptohet nese eshte e padrejt.Mos u mundo ta bashkosh at buke nese eshte thya njehere se kurr sdo te duket si buka e pandar.Nuk eshte fundi i botes,prit pak nese ajo ndin dicka per Ty lere te ofrohet vet,se me lutje eshte e kot.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

3. #-7
    i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Ke gabuar qė nė fillim.Pai ajo e ka pranuar dashurinė tėne,ti ke dashur tė marrėsh komandėn por dashuria nuk ushqehet me komandė apo duke bėrė 'burrin' apo 'tė fortin'.Qė nga ai moment,nė mėnyrėn mė tė gabuar ti e ke quajtur si pronėn tėnde dhe mund tė bėsh e tė sillesh me tė si tė duash.Nė kėtė pikė gabojnė pothuajse tė gjithė djemtė.Ajo tani nuk ka siguri tek ty.Nuk ka besim se do ta trajtosh si tė barabartė.Por fakti qė ajo pranon tė qėndrojė prapė me ty,ndjen diēka akoma dhe tė duhet ty tė hedhėsh hapat e tjera.Nuk ka receta pėr kėto punė.Mbase je fare i ri dhe nuk e di akoma si trajtohet e dashura dhe aq mė shumė nė raste kur vendos tė kalosh jetė me tė.
    Megjithatė pėrpiqu.Dashuria nuk tė lodh asnjėherė.

4. #-6
    mikja dhe armikja Maska e lediris
    Anėtarėsuar
    04-02-2009
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    23
    te te them se ku e ke gabim tani ska vlere see ti e ke kuptuar vete jam shume dakort me beson qe thote qe ne keto pune nuk ka receta po do te thoja takoje dhe nje here thuaja te gjitha ato qe ndjen per ate dhe gabimet e tua dhe kerkoi te mendohet edhe nje here jepi gjithe kohen e nevojshme pa u bere i padurueshem sepse vajza duhet te mendohet mire per hapin qe duhet te hedhi megjithate mos rresht kurre se beri surpriza qe i vertetojne asaj dashurine tende nuk e di sa e dobishme do te jem por shpresoj shume dashuria eshte hyjnore brenda qenies tone ajo nuk zbret hyjnore nga qielli sipas meje te uroj fat sepse per ate ke nevoj tani

5. #-5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Harroje dhe hidh syte tek nje tjeter, nuk ja vlen.
    Do kuptosh nje dite se po harxhon kohen tende dhe te asaj bashke.

Edhe sikur ti besh magji ti, per efekt te ruajtjes se ekuilibrit ne natyre, nuk ke per te qene kurre i lumtur me dike qe thjesht nuk te do.

Nese nuk e harron, atehere vrit veten.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga xfiles : 25-02-2009 mė 06:28

6. #-4
    Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    step dua te te them se ke gabuar me xhelozine tende, sepse e ke lodhur dhe eshte larguar nga ti. Ndoshta duhet te bindesh veten se ajo "s'te ka dashur" aq sa ke dashur ti ate... ndonjehere disa persona gjejne pretekstin e xhelozise sone per te na larguar nga vetja e duke e lene gjithmone fajin tek ne dhe veprimet tona. Une nuk mund ta konceptoj dot si mund te lodhet "nga dashuria" dikush qe do me te vertete... si mund te lodhesh nga vemendja qe te kushton tjetri kur ēdo ēast e ēdo sekonde qe kalon pa njeriun e zemres te duken shekuj.
    Ti (dhe une) ndoshta e ke tepruar ne xhelozi, por tashme ajo te ka etiketuar si "xheloz te semure" dhe ēdo gje qe te besh ti, apo ēdo batute qe dikur i benit ne ēdo ēast, ajo i perdor per te te kundersulmuar dhe per te te thone se eshte e lodhur qe nuk ke besim tek ajo apo nga xhelozia dhe se nuk duron dot me, dhe se do ishte mire te ndaheshit...
    Besome... nuk ia vlen te sakrifikosh kaq shume per nje njeri te tille qe nuk vlereson gjerat qe ti ben per te. Te kerkojne te ndryshosh ti, por kurre nuk ndryshojne veten e veprat e tyre dhe si gjithmone "ti je fajtori".
    Te keshilloj te mendosh me shume per veten... merr kohe per vete dhe jepi kohe asaj qe te mendoje ēfare kerkon nga kjo lidhje... dhe me kalimin e kohes do marresh dhe ti pergjigjet e duhura.

Nje fjale thote: "Nese e do dike lere te ike, nese kthehet prape tek ti do te thote se ka qene gjithmone i yti, nese jo me mire qe iku..."

Ndoshta fjalet e mia te duken te forta, por t'i them se i kam provuar vete dhe e di ē'do te thote te kalosh dite pas dite duke i mbushur mendjen dikujt se e do dhe se do beje ēdo gje per te dhe si pergjigje merr "jam lodhur, sia vlen me..." dhe shume shpejt sa hap e mbyll syte ti e sheh ate me dike tjeter ne krahe...

Besome, nuk ia vlen... mendo me shume per veten.
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

7. #-3
    Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    E njoh kete lloj situate dhe sinqerisht me vjen shume keq per ty. Ti thua qe ke bere shume dhe gjithcka per kete vajze.Ke arritur dhe deri aty sa te lesh menjane xhelozine duke ndryshuar me qellim qe mos e humbje dhe qe lidhja te shkonte si me pare. Pra ti i ke bere te gjitha per hir te dashurise dhe ajo prape nuk te do.Ne nje lidhje i nderuar eshte gjithmone njeri qe do dhe qe vuan me shume se tjetri.Nuk dyshoj ne dashurine tende ndaj saj por pikerisht ne te sajen.Dua te te them qe nuk mendoj se ajo te ka dashur me te njejten force,pasi po te ishte e tille do luftonit qe te dy per te mos humbur lidhjen.Ajo ka dorezuar armet dhe ti vazhdon me kot nje beteje qe personalisht mendoj se eshte e humbur..Me beso..Eshte e humbur.E kuptoj qe vuan por per fat te keq nuk mund te bejme asgje per ti rikthyer ndjenjat tjetrit.Dicka e thyer nuk ngjitet me.E di forcen e dashurise,e di cdo te thote te duash dike aq shume saqe jeta jote te duket pavlere,por te lutem merre kete keshille nga une.Mundohu ti buzeqeshesh jetes serish.Mundohu te dalesh,mundohu te harrosh dhe mbi te gjitha fillo te duash veten.Ndonjehere i japim aq shume dashuri tjetrit sa arrijme te neglizhojme veten dhe ky eshte gabimi yne fatal.Nqs nuk jemi te afte te duam veten tone si mund te pretendojme te duhemi nga dikush?! Askush ne kete bote nuk ja vlen te sakrifikohemi per te ne emer te dashurise.Me kupton?Askush.. Per momentin je i plagosur dhe i rrezuar por do vije nje dite ku do ngrihesh dhe do gjesh personin e duhur,ate qe do te doje me te njejten force sa ti,ate qe do te doje per ate qe je me te mirat dhe te keqiat e tua.Por deri atehere mos mbaj shpresa te nje dashuri e vdekur dhe duaj veten.Duaj veten te lutem.Te uroj gjithe te mirat.
    "Carpe Diem"

8. #-2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Nuk kuptoj se si arrihet te thuhet "Megjithese ke bere shume per te ajo prap nuk te do",
    ne dashuri nuk ka fajtore, dashuria nuk blihet , le te besh ēa te duash per tjetrin.
    Sepse po me duket se po fajsoni vajzen qe nuk e do kete djalin. Pse nese nje dite nje vajze do beje shume per mua, une duhet da dua patjeter?
    Fajin djali qe i bie akoma me qafe kur ajo nuk e do.

9. #-1
    Happy Maska e milanistja_el
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    ne krahet e dashurise... por me mendje ne Elbasanin tim te dashur...
    Postime
    2,065
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk kuptoj se si arrihet te thuhet "Megjithese ke bere shume per te ajo prap nuk te do",
    ne dashuri nuk ka fajtore, dashuria nuk blihet , le te besh ēa te duash per tjetrin.
    Sepse po me duket se po fajsoni vajzen qe nuk e do kete djalin. Pse nese nje dite nje vajze do beje shume per mua, une duhet da dua patjeter?
    Fajin djali qe i bie akoma me qafe kur ajo nuk e do.
    Eshte e vertete ajo qe thua se dashuria nuk shitet e nuk blihet, por dhurohet e kjo behet ne menyre spontane se askush nuk te detyron te veprosh ne kete menyre... nese dikush nje dite do beje shume per ty... s'je i detyruar ta duash... por nuk duhet as ta mbash "varur kot tjetrin pas teje".
    I thua "mjaft" kaq ishte, s'dua te dalim as si shok, asgje fare... se keshtu duke dale here pas here per kafe me kete i bie qe i jep shpresa te kota dikujt qe dashuron. As sjellja e vajzes nuk me duket korrekte ndaj djalit... Ajo ndoshta eshte konfuze dhe nuk e di ēfare kerkon... por kur nuk e do dike nuk luhet me te duke i thene nuk ndjej per ty... pastaj diten tjeter ok hajde dalim per kafe.... pas dy muajsh ndarje pranon te lidhet serisht me te... e pastaj ndihet serisht e lodhur nga xhelozia...

Djali ka fajin qe "nuk i fut shkelmin" se ka plot me te mira se ajo...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga milanistja_el : 25-02-2009 mė 07:27
    Mos ua bej te tjereve ē'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga milanistja_el Lexo Postimin

Djali ka fajin qe nuk i fut shkelmin se ka plot me te mira se ajo...
    pse duhet ti fusi shkelmin?
    sipas asaj qe ai tregoi ajo i ka futur shkelmin ketij me kohe.
    nuk eshte se ajo po e mban varur.

Faqja 0 prej 11 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Shėn Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  3. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Balli Kombėtar nė kėrkim tė identitetit tė humbur
    Nga DARDAN PEJA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 22:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •