Nuk po shoh arsye serioze që të më kundërvihesh. Nuk dhe asnjë arsye se pse mendimet e mia qenkan "primitive", dhe "imperialiste", "anti-popullore", "anti-enveriste".Alibaba keto mendimet qe ke ti jane shume te prapambetura dhe ekstremiste.
E vërteta është se shqiptarët janë asimiluar anë e kënd botës, dhe ende po asimilohen. Kur them "du t'i asimiloj dinarikët" atëherë, lodhe gojën pak, e përkthe kshtu: Du t'i shqiptarizoj shqiptarët.
E vërteta është se nëse bashkohesh me Turqi, e njëjta gjë që po ndodh me arnautët atje do të ndodh edhe me shqiptarët këtu. Shumica kanë back-ground musliman, e një pjesë e mirë e tyre edhe mbajnë fenë.
Ki parasysh këto gjëra.
Ne nuk kemi nevojë për aleatë.
Ne, shqiptarët, kemi nevojë, t'a mbledhim grigjën tonë, t'ua mësojmë gjuhën e të parëve, t'i kthejmë në fenë e të parëve shqiptarinë, në këtë mënyrë ne bëhemi më shumë, por nuk përzjejmë gjakun sepse dinarikët janë grigja jonë.
Ti thua më mirë të humbim 5 miljon shqiptarë e të fitojmë një aleat, që në fakt është i përkohshëm.
Kurse unë them lëre aleatin se është i përkohshëm, kurse raca ilire është e përjetshme.
Aleancat, fetë, partitë, ideologjitë, janë armiku më i madh i racës ilire. Sepse janë këto gjëra që na e kanë hequr herë pas here nga një copë mish e asht prej trupit tonë.
Raca ilire ka nevojë të marr veten, të përdor forcat e veta, të rikthejë ato që i takojnë.
OK pranoje ndihmën turke për çlirimin e Çamërisë, në këmbim të përdhosjes së Skenderbeut, siç kanë kërkuar turqit.Kjo miku eshte e tashmja me keto probleme duhet te merremi.
Krijoni Kontakt