esht e kunderta me veshtir se divorci ska gje por ja qe ndodh
![]()
esht e kunderta me veshtir se divorci ska gje por ja qe ndodh
![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
shkaqet e divorcit jan te shumta , kemi shkaqe ekonomike .. kur partnerja pret e pret nga ai vetem !!! vet nuk i pelqen te kontribuoje
e ai ka raste qe smund te japi lux e ajo e ndan . !!!! lol ose e ndan ai se ja merzit me kerkesat ...
ose kemi shkaqe shoqerore kur ai esh eshte rritur me mendime te prapambetura e se lejon te dale etj etj edhe kjo na rebelizohet duke e ndare . dmth gjera te tilla te rendomta .. nese flasim per Shqiperine vetem
Hahaha,une nuk i urrej meshkujt,se ndryshe s'do isha e martuar sot.Por eshte nje realitet qe shumica e ndarjeve ketu ne Usa midis shqiptareve ndodh atehere kur burri eshte i paafte, te mbaje familjen.
Te martohesh eshte shume e lehte ,por eshte me e veshtire te rrish e/i martuar.
Feelings change - memories don't.
Ose eshte sepse shume femrave ju hapen syte kur vijne ne Amerike dhe jua bejne jeten burrave te tyre ferr se pse ato nuk mund te harxhojne $50 per nje pale sutjena nga Victoria Secret por nje shoqja e tyre mund. Eshte me te vertet e mahnitshme sa shpejt amerikanizohen femrat shqiptare ne USA sidomos ato qe nuk njihnin gje tjeter pervec stalleve te lopeve.![]()
Dea, edhe femrat qe vishen sportive veshin sutjena te VS, prandaj ajo nuk do te thote gje fare. Amerika ka shume femra te thjeshta, ashtu si dhe shume femra qe ju ka marre pak si shume ere koka dhe mendojne se po ben nje kurs per hairdresser, bejne dhe ca tips, dhe nuk ju pelqen me burri qe kane ne krah. Me kujtohet dicka qe degjova jo shume kohe me pare kur burri i kerkoi te shoqes e cila nuk kishte pare pune me sy gjithe kohen qe kishte martuar, dhe kur ai i kerkoi qe te fillonte ndonje pune part-time se dhe me 2 pune i shoqi s'po ja dilnin dot, ajo i tha: "What do I need you for then?", dhe ne anglisht, jo ne shqip![]()
Mund te kete dhe te tilla gje qe une nuk kam ndeshur ketu te them te drejten.Shumica e femrave duan te punojne dhe jo te rrine.Nga e keqja rrine ato qe kane femije te vegjel ,si puna ime qe mu desh te shkeputesha pas lindjes se femijes .
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt