Kush jane shkaqet kryesore te shkurorezimeve te shumta sot ne Shqiperi?
Ne kete dekaden e fundit ky fenomen eshte rritur shume. Rastet dhe ankesat me te shumta vine nga femrat te cilat kerkojne me kembengulje ndarjen.Si mendoni ju?
Kush jane shkaqet kryesore te shkurorezimeve te shumta sot ne Shqiperi?
Ne kete dekaden e fundit ky fenomen eshte rritur shume. Rastet dhe ankesat me te shumta vine nga femrat te cilat kerkojne me kembengulje ndarjen.Si mendoni ju?
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 28-02-2009 më 12:24 Arsyeja: Rregullim teksti.
Sepse jane budallepsur meshkujt.Po i harrojne detyrat e tyre dhe po dalin te pavlefshem.
Feelings change - memories don't.
Edhe leku e ka harruar detyren e tij dhe po zhvleftesohet dita dites. Po gjinia mashkullore nuk ka se si te zhvleftesohet, se nuk do te kete me riprodhim. Mos beni krahasime absurde po behuni nje cik me realist. Jemi ne SHEK. XXI dhe po arin barazia gjinore, femrat ndjehen me te pavarura se sa kurr dhe gjeja e pare qe i shqeteson nga bashkeshorti shkojne ne dyert e gjykates per divorc. Dhe dita dites do te ritet numri i divorceve, deri kur te arije nje stabilitet i ri ku familjes Shqipetare do jene si ato Europiane, bashkeshort/e qe paguajne gjysmen njeri, gjysmen tjetri dhe i ndan krevati.
It's in that place where I put that thing that time.
demokracia e ka fain hahahahahahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
nuk edi se nuk kam jetu ne ate kohe po them qe do ket qen pak me ndryshe...hahahahaha
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
vetëdisimi i femrave ngritja MJAFT NEN URDHERAT E MESHKUJVE![]()
if love is the answer, could you rephrase the question?
Krijoni Kontakt