Nga provoja personale nuk i kam ngjerr une po me ca kam pa edhe degjuer edhe lexuar
Edhe te gjitha rastet ketu si kap pare apo degjuar une jane te tilla
Kam nje raste te fresket si nje shqiptar shkoj edhe u martue ne shqiperi edhe harxhi ten ate shume parashe ta sjellte ne londre edhe mase 3 vjeter kur mori letret kjo zonja gjen me te par cfra thua ti se beri?
I kerkoj civors edhe sot bredhe larte e poshte sa me nje te bardhe sa me nje te zi
Ndryshuar për herë të fundit nga AGREPI_25 : 28-02-2009 më 13:24
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Ato raste qe permend ti jane te rralla.Pastaj ate se prishi Londra.Ajo e ka marr per interes ate djalin qe ne fillim.E ka dashur vetem sa per te vajtur ne Londer.Po se nuk dini ke merrni ju djemte s'eshte faji yne.Ikni ne Shqiperi per dy jave per te gjet nuse .Mjaftoheni vetem me syte e bukur dhe llafet e botes.
Feelings change - memories don't.
Natyrisht që divorci ka shumë arsye por më kryesorja është se ne nuk i japim kohë njëri tjetrit për tu njohur por vrap e në kurorëzim që pastaj për fat të keq përfundon ashtu si përfundon.Nuk është problemi te ana financiare se do ishte e keqja më e vogël por ashtu përpiqen të thonë,ja lënë fajin asaj sepse jemi edhe të paaftë të përballojmë problemet familjare.Se probleme do ketë derisa të jesh në këtë botë por problemet në çift janë mjaft delikate dhe duhet një mëndje e qetë për t'i analizuar.Shpesh herë,dramatizimi i problemit vjen nga paaftësia.Por divorci shkaktohet edhe nga tradhëtitë që tani kanë hyrë shumë në modë për fat të keq.Rastet dhe arsyet janë aq të shumta sa duhet kohë për t'i thënë e shpjeguar.
Te fem sinqerishte se rasten nuk jane te rradha po bile aqe te shpeshta sa nuk e merr me men
Ketu qe thue shkojne e merrarin nuse per dy jave
Pse fai i meshkujve edhet ky qe po shkon e po e rrespekton ate femer po bisedojne e bien dakort per tu martue
Edhe ne kur vjen puna je permys kupen
Jo nuk edhte fai i meshkujve po eshte i ketyre femra te pa afta si nuk din ta nanixhojne jeten e vet edhe i bien te mires shqelm
Se nuk thon kot se te gjithe boten e dej alkoli kurse ne shqiptarve na dej buka e grunit e barrdhe
Epo merreni me seriozisht martesen o cuna. Mendohuni mire, para se te zgjidhni, se i thone nje jete e jo nje jave.
Me dy jave nuk arrin ta njohesh dot patnerin .Kur fillojne te dalin perplasjet ja hidhni fajin patnerit/es, se ka ndryshuar,por e verteta eshte se tani po fillon ta njihni njeri-tjetrin.
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 28-02-2009 më 14:45
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt