Close

Rezultati i Sondazhit: step dhe ajo do lidhen perseri apo jo?

Votues
0. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

0 0%
  • jo

0 0%
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 103
    i/e regjistruar Maska e step
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga lediris Lexo Postimin
    une mendoj se ia vlen te luftosh per dashurine dhe te luftosh fort por nese kupton ne reflektim e siper qe ka marre fund nuk eshte turp te terhiqesh tani qe po shkruaj me erdhi ne mend nje gje po sikur te krijohej mundesia qe edhe e dashura jote te shkruaj duke na dhene anen e saj te medaljes ne kete menyre ndoshta dhe ne gjykojme me mire sepse vetem me ngjarjen tende ne rastin me te mire ne na vjen keq per ty dhe humbjen tende dhe ne rastin me te keq te quajme fajtor xheloz te semur etj une kuptoj nje gje qe ajo nuk eshte qe ste do vazhdon akoma te te doje nuk eshte qe iu shua dashuria keshtu me shkop magjik xhelozia eshte e keqe po ja qe nuk i shmangesh dot nese dashuron dhe jam shume dakort qe eshte vetem frike se mos e humbet tjetrin por ne fund jam dakort edhe me shprehjen e madhe per mua nese do lere te iki etj vazhdoj te kembengul qe duhet kohe per te reflektuar
    nuk besoj se do pranonte ta bente kte gje.shikoni se per punen e xhelozise ajo deri diku u qertesua qe nuk do sillem keq por ishte teper vone me kuptoni ajo u ftohe.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-02-2009
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga step Lexo Postimin
    nuk besoj se do pranonte ta bente kte gje.shikoni se per punen e xhelozise ajo deri diku u qertesua qe nuk do sillem keq por ishte teper vone me kuptoni ajo u ftohe.
    lere xhelozine,si dhe mesa kuptoj ke krijuar nje raport inferioriteti me te.....mbushja mendjen vetes,u're the best,beju indiferent,mos ja var me fare fare,kjo qe po them une do te te tregoje sa te do!!!!nese nuk kthehet ajo tek ty,nese nuk te kerkon falje,lere hiqe nga mendja,ka vajza te mira boll,ajo dashuri ka marre fund.

ndiq parimin "chi non mi ama non mi merita"(kush nuk me do nuk me meriton) apo "morto un papa se ne fa un altro"(vdiq papa[ne rastin tend vajza] bejne menjehere nje tjeter).

me duket se dhe tek ty tani ka mbaruar ndjenja,kte vuajtje qe ke eshte kompleksi i inferioritetit qe le braktisja e saj,luftoje kte kompleks and u're the winner

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga luxury Lexo Postimin
    me duket se dhe tek ty tani ka mbaruar ndjenja,kte vuajtje qe ke eshte kompleksi i inferioritetit qe le braktisja e saj,luftoje kte kompleks and u're the winner
    fjale te arta

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    ajo vajza nuk e do me kaq! mua me duket budallek nese dikush rri me inat per nje muaj se partneri ishte xheloz, come on...
    "
    Pse si te duket xhelozia ty Rexhina?
    Xhelozia e tepruar eshte shume rrezikshme.Nuk flas per step,por ka meshkuj qe te vrasin per xhelozira ,madje dhe kur vajza nuk i le shkak per te dyshuar.Ka qe nuk i shikojne dot te dashurat me te tjere dhe me mire i vrasin se te pranojne ndarjen.

i/e regjistruar Maska e step
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    neser do kaloj nga shkolla ime dhe ndoshta do mund ta shikoj... cfare te bej?ti flas mire i qeshur apo ti rri si i merzitur.si si ?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    neser do kaloj nga shkolla ime dhe ndoshta do mund ta shikoj... cfare te bej?ti flas mire i qeshur apo ti rri si i merzitur.si si ?

Rri indiferent,mos ja vno veshin fare,kalo pa e kthy koken kinse nuk po te intereson,ateher do ta veresh se a ja vlen te vuash per te a jo.Perndryshe ajo do te ngre per hunde deri sa ti hec keshtu.Mos bjer pre e saj.Ti prap vepro si te duash.
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    lol
    nuk e lcon veten burri kshu .. e sidomos pare nje ... femre desha te thosha

ehuu sa ke per tkalu ti kshu e te gjithe ne .. esh vetem fillimi prandaj jepi forca vetes ne mos u tut .. he bre burr ; )

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Thuaji asaj te vij te rregjistrohet ketu se i them une nja 2 fjale. Taa garantoj qe ajo do ndryshoj mendim per ty. Jane 2 fjale magjike . Sille ketu. Deri atehere , be good Step .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Pse si te duket xhelozia ty Rexhina?
    Xhelozia e tepruar eshte shume rrezikshme.Nuk flas per step,por ka meshkuj qe te vrasin per xhelozira ,madje dhe kur vajza nuk i le shkak per te dyshuar.Ka qe nuk i shikojne dot te dashurat me te tjere dhe me mire i vrasin se te pranojne ndarjen.
    tani sbesoj se ky e ka rrahur vajzen qe ka qen xheloz, nese po atehere eshte me te vertet budalla...un po them per xhelozira si pshm partneri merzitet, varr turinjt bertet etje....ti rrish nje muaj pa i folur kjo me duket budallek pasi mund tia shpjegosh cfare te shqeteson dhe nese ai mundohet te ndryshoj, atehere e fal dhe i jep ate shance
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

mikja dhe armikja Maska e lediris
    Anėtarėsuar
    04-02-2009
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    23
    lere te qete mos kalo fare nga shkolla rri dhe ti vetem me veten tende dhe merr nje peshore per te peshuar dashurin por tenden jo te vajzes ajo ne momentin qe reflekton peshon te veten dhe ateher po qe se duhet te vazhdoje do te vazhdoj te lutem qetesohu se me duket sikur po behesh cdo dite e me i paduruar gjerat duan kohe dhe dashuria do liri dhe hapsire

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Shėn Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  3. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Balli Kombėtar nė kėrkim tė identitetit tė humbur
    Nga DARDAN PEJA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 22:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •