Close

Rezultati i Sondazhit: step dhe ajo do lidhen perseri apo jo?

Votues
0. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

0 0%
  • jo

0 0%
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 103
    Ka mbaruar gjithcka mendoj se ajo sdo te kthehet me ...Lotet qe ka derdhur pas leximit te letres sdo i ngaterroja me me dashurine....Mundohu ta harrosh kjo do ishte keshilla ime ...Ndjenja jote tashme eshte e zakonshme per te nuk i ofron dicka te re qe ajo se ka provuar kurre por ajo qe i ofron ti eshte vetem hija e asaj qe ajo ka perjetuar....Me dhimbje te them por duhet ta harrosh e te mos e mundosh as veten dhe as ate vajze me...Te uroj fat ne jete e gjithe te mirat....

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Smile

Citim Postuar mė parė nga step Lexo Postimin
    Cdo Me Menyre Ndonje "magji" Qe Ta Bej Te Me Doje Perseri. Ju Lutem Merreni Ne Konsiderate Sepse Jam Shume I Merzitur

nqs je lojtar i zoti ,pranoje edhe humbjen me dinjitet.

nuk ka "magji" ose formul per te bere nje person te dashurohet me ty.

pritja eshte me e merzitshme dhe me e dhimbshme se ndarja.
    dashurin nuk e imponon dot.Ndodhe ose nuk ndodh.

te uroje fat.
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    cna merziten kto kalamojt qe mbushin goje me fjal qe as din ca do te thojn " e dua,dashuri"
    aman ore se nuk grofet dy her gjella..hiq menjen mer cun se ska ngel gjo per ty atje mo.

Mso nga gabimet qe ke bo e hapju botes,jetes,dashuris se ma mir do bohet..

Ndryshe bjeri murit me kok deri sa te mendosh vetem dhimbjet e kokes se sa ata te zemres..gjith te mirat
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar Maska e step
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    Citim Postuar mė parė nga sweetshejtone Lexo Postimin
    Ka mbaruar gjithcka mendoj se ajo sdo te kthehet me ...Lotet qe ka derdhur pas leximit te letres sdo i ngaterroja me me dashurine....Mundohu ta harrosh kjo do ishte keshilla ime ...Ndjenja jote tashme eshte e zakonshme per te nuk i ofron dicka te re qe ajo se ka provuar kurre por ajo qe i ofron ti eshte vetem hija e asaj qe ajo ka perjetuar....Me dhimbje te them por duhet ta harrosh e te mos e mundosh as veten dhe as ate vajze me...Te uroj fat ne jete e gjithe te mirat....
    po cfare ishin ato lote dhe pse ajo nuk donte ta shikonte cd pse tentoi ta thyente dhe kur e pyeta un nuk me jepte pergj te sakte sepse nuk e shikonte .ka frike ? cfare ka?

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Do ishte me mire t,ja beje keto pyetje vajzes vete.Ti perserit po te njejtat gjera dhe me kot kerkon keshilla pasi me duket qe nuk po i lexon fare. Smund te jesh kaq naiv sa mos kuptosh!Pije dhe nje kafe me te dhe qartesoni e jepini nje zgjidhje problemeve qe keni me njeri tjetrin.
    "Carpe Diem"

i/e regjistruar Maska e step
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    e ke gabim se i kam lexuar te gjtha. ndoshta je ti qe nuk ke qene e vemendshme.lexoj te gjtha mire nese ke mundesi. un me te u sqarova per shume gjera por kur e pyeta pse nuk e ke pare cd nuk me dha asnjehre pergj ekzakt ajo duket se ka frike .lexoi me mire sepse nuk dua qe te ngaterrohen dhe te tjeret.

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    e ke gabim se i kam lexuar te gjtha. ndoshta je ti qe nuk ke qene e vemendshme.lexoj te gjtha mire nese ke mundesi. un me te u sqarova per shume gjera por kur e pyeta pse nuk e ke pare cd nuk me dha asnjehre pergj ekzakt ajo duket se ka frike .lexoi me mire sepse nuk dua qe te ngaterrohen dhe te tjeret.
    Ore djale i mbare thiri mendjes dhe qendro me kembe ne toke apo te iku ngjala nga duart tani dhe "obobobo ē'me gjeti mua " ?

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Perjashtuar Maska e MICHI
    Anėtarėsuar
    14-09-2004
    Postime
    1,537
    Citim Postuar mė parė nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    Ore djale i mbare thiri mendjes dhe qendro me kembe ne toke apo te iku ngjala nga duart tani dhe "obobobo ē'me gjeti mua " ?
    lej SE jane rehat kto lol . ju vlojne hormonet si kafja ne zjarr. eh rini rini. u plakem ne o byrazer e shef ca bejne kto tani.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    U Lidha Me Kte Vajze Rastesisht Ajo Ishte 16vjec Kurse Une 17vjec Ishim Ne Te Njejten Shkolle Tani Un Vazhdoj Fakultetin Ndersa Ajo Eshte Ne Gjmnaz Akoma.pasi Kaluan Ca Kohe Kohe Ne Te Dy U Dashuruam Me Njeri Tjetrin E Donim Njeri Tjetrin Pa Fund Dilnim Perdite Bashke.bera Shume Per Ate Vajze Dhe Asnjehre Nuk Kam Rreshtur Se Dashuri Mirpo Si I Thone Dashuria E Te Ben Budalla Behesha Shume Xheloz Per Te Fillova Ti Kerkoja Shume Llogari I Kalova Disa Caqe Ajo Me Paralajmeronte Por Un Sndryshoja Pas 1 Viti E Gjysem Plot Dashuri Ajo U Ftoh Dhe Nuk Me Ndjente Me Si Me Pare Me Tha Te Ndahemi Por Un Nuk Rrija Dot Pa Te.
    U Ndame Per Nja 3 Jave Dhe Un I Kerkova Te Lidheshim Perseri Ajo Pranoi Por Me Hezitim Ndejtem Perseri Bashke Per 2 Muaj Un Te Them Te Drejten Ndryshova Shume Por Asaj Per Gjene Me Te Vogel Qe E Pyesja I Dukesh Sikur Po I Kerkoja Shume Llogari Ne Te Vertet Ajo Nuk Me Donte Me.me Kerkoje Qe Te Ndahesh Perseri Nga Une Skish Ca Te Beja Kemi 1 Muaj Qe Jemi Ndare . E Kam Takuar Disa Here Rastesisht,dy Here Jemi Ulur Ne Kafe Por E Shikoj Qe Nuk Me Do Me.jemi Sqaruar Per Te Gjthe Gjera Dhe Nuk Ka Pasur Asnje Arsye Tjeter Qe Jemi Ndare Pervec Ftohjes Se Ndjenjave
    Ajo Nuk Eshte Qe Ka Filluar Te Ndjeje Dicka Per Dike Tjeter.
    Per Shen Valentin I Dergova Nje Tufe Me Lule ,nje Leter,dhe Nje Cd Ku Kisha Montuar Ca Foto Tonat Me Nje Kenge Tonen Me Anen E Nje Shokut Tim Sepse Po Te Shkoja Ta Takoja Vete Ajo Nuk Do I Pranonte.
    Ajo Letren E Kishte Lexuar Dhe Ishte Prekur Kurse Cd Nuk E Ka Pare Sepse Nuk Ja Bente Zemra Dhe Kishte Tentuar Ta Thyente .kur E Takova Per Here Te Fundit Dhe U Ula Ne Kafe U Turbullova Shume Sepse Me Qartesoj Per Shume Gjera Dhe Mu Shtua Akoma Dhe Me Shume Bindja Qe Ajo Ishte Ajo Qe Vjen Vetem Nje Here Ne Jete.jam Shume I Lenduar Spo Gjej Me Arsye Te Jetoj E Dua Shume.
    Un Po Te Dua E Takoj Dhe Me Tha Qe Mund Te Pime Kafe Pas Nja Nje Jave.
    Do Beja Gjthcka Per Ta Kthyer Perseri Te Une, Ta Bej Qe Te Me Doje Perseri Por Nuk Di Cte Bej Ju Lutem Te Me Shkruani Se Cfare Mund Ti Bej Por Nuk Dua Te Me Thoni Qe Ka Mare Fund Gjthcka. Me Thoni Cdo Gje Cdo Sygjerim Cdo Me Menyre Ndonje "magji" Qe Ta Bej Te Me Doje Perseri. Ju Lutem Merreni Ne Konsiderate Sepse Jam Shume I Merzitur

Thuaja dhe njehere hapur se cfare ndjen per ate. Beja te qarte, thuaji sa shume e don dhe sa rendesi ka ajo per ty. Beja te ditur qe dashuria jote eshte real dhe e do me gjithe shpirt !!!

Kaq ke ne dore ti , lerja asaj per me shume . Nese ajo te do akoma do vij vete te ty , nese dashuria e saj per ty eshte venitur , dhe eshte e kote . Beju strong dhe move on me jeten tende. Me shume ske cben .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Une nje gje s'kuptoj se pse dy kalamaj si nga mosha dhe nga trute per ate pune i futen halleve te tilla ne kete moshe. O cun, ti s'e ke filluar jeten akoma dhe ketej zotrote ja paske nxire asaj jeten me xhelozine tende. Ajo nuk e di akoma se ca eshte dashuria por mesoi keto qe i ke bere ti me pare se gjithcka dhe as nuk e bej fajtore fare. Sa per ato lotet e saj, ajo te donte dikur dhe s'diskutohet qe nuk eshte e lehte as dhe per ate. Per te ti ke qene gjithcka ndaj dhe te mban akoma afer, por per t'u kthyer mbrapa as mos e mendo fare. Nje njeri xheloz NUK NDRYSHON. Po shiko futju shkolles dhe lere ate te shkreten te vazhdoj jeten e saj. Mesuat nja dy gjera te pakten, perpiquni t'i vini ne perdorim dhe boll bere te perveluarin e shekullit se nuk je as i pari dhe as i fundit. Me c'po shoh une, ti s'e di akoma vete se c'eshte dashuria dhe pergjegjesia e pasjes se nje femre ne jeten tende.

Vazhdo jeten dhe boll pe per magjistar.

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Shėn Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  3. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Balli Kombėtar nė kėrkim tė identitetit tė humbur
    Nga DARDAN PEJA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 22:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •