Close

Rezultati i Sondazhit: step dhe ajo do lidhen perseri apo jo?

Votues
0. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • po

0 0%
  • jo

0 0%
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 103
    lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Tani ty te mundon egoja e nje mashkulli te refuzuar(dhe ti kete e ndjen shum mire brenda vetes).Dashuria mes jush sipas pershkrimit tend eshte kosumuar.
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

i/e regjistruar Maska e step
    Anėtarėsuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    eshte e lehte per ju qe nuk e keni provuar kete gje qe po ndjej une . vertet ju a uroj te mos provoni ndonjehre se me te vertet qe dhemb shume. dhe keto nuk jane pune kalamajsh por ndjenja te forta.
    jeta eshte me e bukur kur jetohet me ndjenja.

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anėtarėsuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar mė parė nga bebushja Lexo Postimin
    Tani ty te mundon egoja e nje mashkulli te refuzuar(dhe ti kete e ndjen shum mire brenda vetes).Dashuria mes jush sipas pershkrimit tend eshte kosumuar.
    jam plotesisht dakort !!! ndienjat qenkan shuar qe ne ndarjen e pare dhe veshtire ti ktheni me, qofte edhe me egon tende se dashuri spo shikokam gjekundi une !!! pastaj ndarja e dyte i paskan vene vulen perfundimisht kesaj lidhje !!! shiko para se nuk e ke me ate goc per vete !!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anėtarėsuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Citim Postuar mė parė nga MICHI Lexo Postimin
    lej SE jane rehat kto lol . ju vlojne hormonet si kafja ne zjarr. eh rini rini. u plakem ne o byrazer e shef ca bejne kto tani.
    e drejte vlla kjo rinia e sotme ecen me hapin e kohes like DigitAlb

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anėtarėsuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qėnė NDoNJėHeRe Ti :)
    Postime
    269
    Pervec V~Dekjes Asgje Nuk Eshte e Sigurte.
    FJŖLėt Janė G®ā .... VeP®aT Jćńė Bų®®ǻ

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Step....Asnjeri nga ne nuk mund te te thote se cka ne zemer ajo vajze per ty.Secili nga ne mund te te japi nje pergjigje por asnje nga ne nuk e di cka ndodhur mes jush ne te vertete.Pra pervec ju te dyve asnje nuk mund t,ju ndihmoje.Komuniko me ate vajze dhe do gjesh pergjigjet e duhura.Nuk je as i pari dhe as i fundit qe vuan ne dashuri.Qe te gjithe e kemi provuar kush me shume e kush me pak.Ndaj shikoje jeten perpara dhe shijo rinine. Veri mend shkolles dhe leri kohe vetes qe te mundesh te duash perseri. Nqs ke rene ne depresion dhe nuk e perballon dot kete situate mund te takohesh dhe me nje psikolog.Por gjithsesi prano humbjen dhe lere egon menjane.Rikthim nuk ka nqs je vetem duke dashur. Dashuri do te thote 2...
    "Carpe Diem"

mikja dhe armikja Maska e lediris
    Anėtarėsuar
    04-02-2009
    Vendndodhja
    fier
    Postime
    23
    une mendoj se ia vlen te luftosh per dashurine dhe te luftosh fort por nese kupton ne reflektim e siper qe ka marre fund nuk eshte turp te terhiqesh tani qe po shkruaj me erdhi ne mend nje gje po sikur te krijohej mundesia qe edhe e dashura jote te shkruaj duke na dhene anen e saj te medaljes ne kete menyre ndoshta dhe ne gjykojme me mire sepse vetem me ngjarjen tende ne rastin me te mire ne na vjen keq per ty dhe humbjen tende dhe ne rastin me te keq te quajme fajtor xheloz te semur etj une kuptoj nje gje qe ajo nuk eshte qe ste do vazhdon akoma te te doje nuk eshte qe iu shua dashuria keshtu me shkop magjik xhelozia eshte e keqe po ja qe nuk i shmangesh dot nese dashuron dhe jam shume dakort qe eshte vetem frike se mos e humbet tjetrin por ne fund jam dakort edhe me shprehjen e madhe per mua nese do lere te iki etj vazhdoj te kembengul qe duhet kohe per te reflektuar

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-02-2009
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga step Lexo Postimin
    U Lidha Me Kte Vajze Rastesisht Ajo Ishte 16vjec Kurse Une 17vjec Ishim Ne Te Njejten Shkolle Tani Un Vazhdoj Fakultetin Ndersa Ajo Eshte Ne Gjmnaz Akoma.pasi Kaluan Ca Kohe Kohe Ne Te Dy U Dashuruam Me Njeri Tjetrin E Donim Njeri Tjetrin Pa Fund Dilnim Perdite Bashke.bera Shume Per Ate Vajze Dhe Asnjehre Nuk Kam Rreshtur Se Dashuri Mirpo Si I Thone Dashuria E Te Ben Budalla Behesha Shume Xheloz Per Te Fillova Ti Kerkoja Shume Llogari I Kalova Disa Caqe Ajo Me Paralajmeronte Por Un Sndryshoja Pas 1 Viti E Gjysem Plot Dashuri Ajo U Ftoh Dhe Nuk Me Ndjente Me Si Me Pare Me Tha Te Ndahemi Por Un Nuk Rrija Dot Pa Te.
    U Ndame Per Nja 3 Jave Dhe Un I Kerkova Te Lidheshim Perseri Ajo Pranoi Por Me Hezitim Ndejtem Perseri Bashke Per 2 Muaj Un Te Them Te Drejten Ndryshova Shume Por Asaj Per Gjene Me Te Vogel Qe E Pyesja I Dukesh Sikur Po I Kerkoja Shume Llogari Ne Te Vertet Ajo Nuk Me Donte Me.me Kerkoje Qe Te Ndahesh Perseri Nga Une Skish Ca Te Beja Kemi 1 Muaj Qe Jemi Ndare . E Kam Takuar Disa Here Rastesisht,dy Here Jemi Ulur Ne Kafe Por E Shikoj Qe Nuk Me Do Me.jemi Sqaruar Per Te Gjthe Gjera Dhe Nuk Ka Pasur Asnje Arsye Tjeter Qe Jemi Ndare Pervec Ftohjes Se Ndjenjave
    Ajo Nuk Eshte Qe Ka Filluar Te Ndjeje Dicka Per Dike Tjeter.
    Per Shen Valentin I Dergova Nje Tufe Me Lule ,nje Leter,dhe Nje Cd Ku Kisha Montuar Ca Foto Tonat Me Nje Kenge Tonen Me Anen E Nje Shokut Tim Sepse Po Te Shkoja Ta Takoja Vete Ajo Nuk Do I Pranonte.
    Ajo Letren E Kishte Lexuar Dhe Ishte Prekur Kurse Cd Nuk E Ka Pare Sepse Nuk Ja Bente Zemra Dhe Kishte Tentuar Ta Thyente .kur E Takova Per Here Te Fundit Dhe U Ula Ne Kafe U Turbullova Shume Sepse Me Qartesoj Per Shume Gjera Dhe Mu Shtua Akoma Dhe Me Shume Bindja Qe Ajo Ishte Ajo Qe Vjen Vetem Nje Here Ne Jete.jam Shume I Lenduar Spo Gjej Me Arsye Te Jetoj E Dua Shume.
    Un Po Te Dua E Takoj Dhe Me Tha Qe Mund Te Pime Kafe Pas Nja Nje Jave.
    Do Beja Gjthcka Per Ta Kthyer Perseri Te Une, Ta Bej Qe Te Me Doje Perseri Por Nuk Di Cte Bej Ju Lutem Te Me Shkruani Se Cfare Mund Ti Bej Por Nuk Dua Te Me Thoni Qe Ka Mare Fund Gjthcka. Me Thoni Cdo Gje Cdo Sygjerim Cdo Me Menyre Ndonje "magji" Qe Ta Bej Te Me Doje Perseri. Ju Lutem Merreni Ne Konsiderate Sepse Jam Shume I Merzitur
    nje keshille nga une.

beju ti indiferent,nese kthehet eshte e jotja,nese jo, qafen le te thyeje,dashuria ka marre fund....dhe ti nuk ke cfar e do nje femer qe nuk ndjen asgje per ty...te duhet te gjesh nje dashuri tjeter.

ah mos harro nesuno č indispensabile,as ajo...gjej nje tjeter pa humbur kohe
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga luxury : 26-02-2009 mė 11:51

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    . Ju Lutem Merreni Ne Konsiderate Sepse Jam Shume I Merzitur
    Beje qe te vije vete ajo te ty. Sa me shum ti shkosh nga pas, aq me teper ajo sdo te te shohe me sy.. kshu qe lere te vije vete, rregulloji gjerat qe ajo te mendoje per ty, aq sa po mendon ti tani per ate.

Nese nuk e ben dot kte me lart.. atehere mundohu lidhu me ndonje femer tjeter.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

maraklije Maska e bombona
    Anėtarėsuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    U Lidha Me Kte Vajze Rastesisht Ajo Ishte 16vjec Kurse Une 17vjec Ishim Ne Te Njejten Shkolle Tani Un Vazhdoj Fakultetin Ndersa Ajo Eshte Ne Gjmnaz Akoma.pasi Kaluan Ca Kohe Kohe Ne Te Dy U Dashuruam Me Njeri Tjetrin E Donim Njeri Tjetrin Pa Fund Dilnim Perdite Bashke.bera Shume Per Ate Vajze Dhe Asnjehre Nuk Kam Rreshtur Se Dashuri Mirpo Si I Thone Dashuria E Te Ben Budalla Behesha Shume Xheloz Per Te Fillova Ti Kerkoja Shume Llogari I Kalova Disa Caqe Ajo Me Paralajmeronte Por Un Sndryshoja Pas 1 Viti E Gjysem Plot Dashuri Ajo U Ftoh Dhe Nuk Me Ndjente Me Si Me Pare Me Tha Te Ndahemi Por Un Nuk Rrija Dot Pa Te.
    U Ndame Per Nja 3 Jave Dhe Un I Kerkova Te Lidheshim Perseri Ajo Pranoi Por Me Hezitim Ndejtem Perseri Bashke Per 2 Muaj Un Te Them Te Drejten Ndryshova Shume Por Asaj Per Gjene Me Te Vogel Qe E Pyesja I Dukesh Sikur Po I Kerkoja Shume Llogari Ne Te Vertet Ajo Nuk Me Donte Me.me Kerkoje Qe Te Ndahesh Perseri Nga Une Skish Ca Te Beja Kemi 1 Muaj Qe Jemi Ndare . E Kam Takuar Disa Here Rastesisht,dy Here Jemi Ulur Ne Kafe Por E Shikoj Qe Nuk Me Do Me.jemi Sqaruar Per Te Gjthe Gjera Dhe Nuk Ka Pasur Asnje Arsye Tjeter Qe Jemi Ndare Pervec Ftohjes Se Ndjenjave
    Ajo Nuk Eshte Qe Ka Filluar Te Ndjeje Dicka Per Dike Tjeter.
    Per Shen Valentin I Dergova Nje Tufe Me Lule ,nje Leter,dhe Nje Cd Ku Kisha Montuar Ca Foto Tonat Me Nje Kenge Tonen Me Anen E Nje Shokut Tim Sepse Po Te Shkoja Ta Takoja Vete Ajo Nuk Do I Pranonte.
    Ajo Letren E Kishte Lexuar Dhe Ishte Prekur Kurse Cd Nuk E Ka Pare Sepse Nuk Ja Bente Zemra Dhe Kishte Tentuar Ta Thyente .kur E Takova Per Here Te Fundit Dhe U Ula Ne Kafe U Turbullova Shume Sepse Me Qartesoj Per Shume Gjera Dhe Mu Shtua Akoma Dhe Me Shume Bindja Qe Ajo Ishte Ajo Qe Vjen Vetem Nje Here Ne Jete.jam Shume I Lenduar Spo Gjej Me Arsye Te Jetoj E Dua Shume.
    Un Po Te Dua E Takoj Dhe Me Tha Qe Mund Te Pime Kafe Pas Nja Nje Jave.
    Do Beja Gjthcka Per Ta Kthyer Perseri Te Une, Ta Bej Qe Te Me Doje Perseri Por Nuk Di Cte Bej Ju Lutem Te Me Shkruani Se Cfare Mund Ti Bej Por Nuk Dua Te Me Thoni Qe Ka Mare Fund Gjthcka. Me Thoni Cdo Gje Cdo Sygjerim Cdo Me Menyre Ndonje "magji" Qe Ta Bej Te Me Doje Perseri. Ju Lutem Merreni Ne Konsiderate Sepse Jam Shume I Merzitur
    shpresoj qe ajo kafe qe do pini se bashku ta ndryshoje jeten per mire dhe te behet diqka per bashkimin tuaj por do te thoja qe te mos ndryshosh shum vetem e vetem per ti bere pershtypje .por ji vetvetja dhe tregoji asaj se akoma ke shum gjera te mira per te dhene dhe nuk je vetem xhelozi i cmendur

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fillon Kreshma e Madhe
    Nga I KTHYERI nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 28-02-2023, 01:24
  2. Shėn Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  3. Veprat dhe cilesite e besimtarit te vertete te Zotit
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 14-07-2012, 10:39
  4. Shėrbesa dhe lutje kishtare
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 23-12-2006, 17:16
  5. Balli Kombėtar nė kėrkim tė identitetit tė humbur
    Nga DARDAN PEJA nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-08-2005, 22:52

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •