Falemnderit per pergjigjet.
Ndonje pergjigje tjeter me e qarte???
...
...
...
Falemnderit per pergjigjet.
Ndonje pergjigje tjeter me e qarte???
...
...
...
neser ne oren 12 kam olimpiad ne informatik faza e 2-te keshtu ja di per nder njonit qe mund te me japi disa te dhena per informatikes deri ne vit te 3-te,
Nje shoku ishte ne te njejten klase me mua ai kisha per vitin e 4.
5 pyetje kishte ai;
Cilat jane ikonat kryesore qe vendosen ne desktop pas instalimit te Windows.
Cila eshte formula e mbledhjes ne excel
Cila eshte formula e zbritjes ne excel.
Dhe ca te tjera qe nuk i mbaj mend.
A po edhe kush jane programet perberese te Paketes Office.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Hahahahahahah pse kjo eshte olimpjade hahahahahah kur une kam vajtur ne olimpjaden e infornmatikes ne vitin 2000 kane qene 5 pyetje por ama ishin programim ne qbasic ose paskal varet nga deshira e nxenesit.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Te them te drejten nuk bej shaka sepse tjeteri kerkon ndihme dhe nuk kam pse te tallem.Ke pershtypje te gabuar.Edhe jane turp s jane turp ik e thuaja atyre sepse ketu s te degjon njeri,dhe nuk ndryshon gje fakti qe do ta thuash ketu.
Edhe vjet ne vitin e katert ka pasur vetem pascal dhe 5 ushtrime ishin por ishin shume te veshtira.
Te mos dish informatike je injorant?
Sa i/e zgjuar je ti.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
jam shume serioz, por nese dikush nuk ja ka idene e informatikes duhet te pakten te jete i sinqerte me veten dhe te mos shkoje ne nje olimpiade.
e the mire, te veshtira, prandaj quhet OLIMPIADE dhe jo provim sezoni, nuk mund te shkoje kushdo.Edhe vjet ne vitin e katert ka pasur vetem pascal dhe 5 ushtrime ishin por ishin shume te veshtira.
nuk e kisha ne ate kuptim mos e ndrysho kot kuptimin,Te mos dish informatike je injorant?
Sa i/e zgjuar je ti.
por te vendosen pyetje te tilla ne nje olimpiade qe nuk kane te bejne fare me informatiken(te perdoresh programet qe ben microsoft ka shume ndryshim nga te qenit informaticien), atehere kesaj nuk di ēfare ti them.
Te mos dish eshte njerezore, te marresh pjese ne nje olimpiade kur nuk je ne nivelin e duhur e per me teper kur kerkon ndihmen e te tjereve ne forum, kjo eshte injorance autentike.
Kjo vlen dhe per te gjithe ata qe per te zgjidhur detyrat e shtepise kerkojne ndihme po ne forum.
Ai mund te jete shume i mire por do qe te jete me i pergatitur dhe kerkoi ndihme per disa teza nga ata qe kane qene ne olimpiade me pare,ne menyre qe te kete mundesi qe te dali sa me mire.jam shume serioz, por nese dikush nuk ja ka idene e informatikes duhet te pakten te jete i sinqerte me veten dhe te mos shkoje ne nje olimpiade.
Ai mund te jete i mire ne mes te budallenjeve(nuk dua te ofendoj askend),dhe dukeqenese askush tjeter nuk ka patur mundesi te shkoje (shkaku:aq dine), ka vajtur ky dukeqenese ka ditur me shume se te tjeret.S do shume llogjike kjo pasi ne olimpiade nuk humbet gje thjesht provon njohurite e tua dhe nuk eshte me note ose ndikon ne mesatare ose ku di une.Perkundrazi eshte stimul per me shume.e the mire, te veshtira, prandaj quhet OLIMPIADE dhe jo provim sezoni, nuk mund te shkoje kushdo.
Ti dukesh qe flet ne ajer per faktin se nuk e di se ca kane bere ata nxenes ne LIBRIN E INFORMATIKES.Ku e di qe ata mund te kene bere ato qe jane thene ne olimpiade edhe ne librin e shkolles(gje qe ka ndodhur sepse e kam pare vet librin po deshe ta skanoj neser dhe ta sjell).nuk e kisha ne ate kuptim mos e ndrysho kot kuptimin,
por te vendosen pyetje te tilla ne nje olimpiade qe nuk kane te bejne fare me informatiken(te perdoresh programet qe ben microsoft ka shume ndryshim nga te qenit informaticien), atehere kesaj nuk di ēfare ti them.
Te mos dish eshte njerezore, te marresh pjese ne nje olimpiade kur nuk je ne nivelin e duhur e per me teper kur kerkon ndihmen e te tjereve ne forum, kjo eshte injorance autentike.
Kjo vlen dhe per te gjithe ata qe per te zgjidhur detyrat e shtepise kerkojne ndihme po ne forum.
Nuk ja vlen te citoj veten.Pergjigjen per kete e ke mesiper.
Krijoni Kontakt