Close
Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 130
    Pasioni pėr shkencėn Maska e rm_renald
    Anėtarėsuar
    27-11-2006
    Postime
    170

Question

Falemnderit per pergjigjet.

Ndonje pergjigje tjeter me e qarte???

...
    ...
    ...

i/e regjistruar Maska e Marilo
    Anėtarėsuar
    15-02-2009
    Postime
    7

Pėr olimpiadėn e informatikės

neser ne oren 12 kam olimpiad ne informatik faza e 2-te keshtu ja di per nder njonit qe mund te me japi disa te dhena per informatikes deri ne vit te 3-te,

Nje shoku ishte ne te njejten klase me mua ai kisha per vitin e 4.
    5 pyetje kishte ai;

Cilat jane ikonat kryesore qe vendosen ne desktop pas instalimit te Windows.
    Cila eshte formula e mbledhjes ne excel
    Cila eshte formula e zbritjes ne excel.
    Dhe ca te tjera qe nuk i mbaj mend.
    A po edhe kush jane programet perberese te Paketes Office.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Marilo Lexo Postimin
    neser ne oren 12 kam olimpiad ne informatik faza e 2-te keshtu ja di per nder njonit qe mund te me japi disa te dhena per informatikes deri ne vit te 3-te,
    Ti pretendon te marresh pjese ne nje OLIMPIADE informatike dhe kerkon ndihme ne kete forum?
    No Coment...

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Nje shoku ishte ne te njejten klase me mua ai kisha per vitin e 4.
    5 pyetje kishte ai;

Cilat jane ikonat kryesore qe vendosen ne desktop pas instalimit te Windows.
    Cila eshte formula e mbledhjes ne excel
    Cila eshte formula e zbritjes ne excel.
    Dhe ca te tjera qe nuk i mbaj mend.
    A po edhe kush jane programet perberese te Paketes Office.
    Ti po ben shaka apo jo?
    Te tilla pyetje jane turp per nje opimpiade.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Hahahahahahah pse kjo eshte olimpjade hahahahahah kur une kam vajtur ne olimpjaden e infornmatikes ne vitin 2000 kane qene 5 pyetje por ama ishin programim ne qbasic ose paskal varet nga deshira e nxenesit.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Hahahahahahah pse kjo eshte olimpjade hahahahahah kur une kam vajtur ne olimpjaden e infornmatikes ne vitin 2000 kane qene 5 pyetje por ama ishin programim ne qbasic ose paskal varet nga deshira e nxenesit.

Ardi
    Jane duke pergatitur nje brez injorant dhe dembel.
    Dhe kur isha une ne gjimnaz olimpiada e informatikes ishte e veshtire, ashtu si i ka hije.

Citim Postuar mė parė nga Virgil Lexo Postimin
    Ti pretendon te marresh pjese ne nje OLIMPIADE informatike dhe kerkon ndihme ne kete forum?
    No Coment...

Ti po ben shaka apo jo?
    Te tilla pyetje jane turp per nje opimpiade.
    Te them te drejten nuk bej shaka sepse tjeteri kerkon ndihme dhe nuk kam pse te tallem.Ke pershtypje te gabuar.Edhe jane turp s jane turp ik e thuaja atyre sepse ketu s te degjon njeri,dhe nuk ndryshon gje fakti qe do ta thuash ketu.

Citim Postuar mė parė nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin

Ardi
    Edhe vjet ne vitin e katert ka pasur vetem pascal dhe 5 ushtrime ishin por ishin shume te veshtira.

Citim Postuar mė parė nga Virgil Lexo Postimin
    Jane duke pergatitur nje brez injorant dhe dembel.
    Dhe kur isha une ne gjimnaz olimpiada e informatikes ishte e veshtire, ashtu si i ka hije.
    Te mos dish informatike je injorant?
    Sa i/e zgjuar je ti.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Te them te drejten nuk bej shaka sepse tjeteri kerkon ndihme dhe nuk kam pse te tallem.Ke pershtypje te gabuar.Edhe jane turp s jane turp ik e thuaja atyre sepse ketu s te degjon njeri,dhe nuk ndryshon gje fakti qe do ta thuash ketu.
    jam shume serioz, por nese dikush nuk ja ka idene e informatikes duhet te pakten te jete i sinqerte me veten dhe te mos shkoje ne nje olimpiade.
    Edhe vjet ne vitin e katert ka pasur vetem pascal dhe 5 ushtrime ishin por ishin shume te veshtira.
    e the mire, te veshtira, prandaj quhet OLIMPIADE dhe jo provim sezoni, nuk mund te shkoje kushdo.
    Te mos dish informatike je injorant?
    Sa i/e zgjuar je ti.
    nuk e kisha ne ate kuptim mos e ndrysho kot kuptimin,
    por te vendosen pyetje te tilla ne nje olimpiade qe nuk kane te bejne fare me informatiken(te perdoresh programet qe ben microsoft ka shume ndryshim nga te qenit informaticien), atehere kesaj nuk di ēfare ti them.

Te mos dish eshte njerezore, te marresh pjese ne nje olimpiade kur nuk je ne nivelin e duhur e per me teper kur kerkon ndihmen e te tjereve ne forum, kjo eshte injorance autentike.
    Kjo vlen dhe per te gjithe ata qe per te zgjidhur detyrat e shtepise kerkojne ndihme po ne forum.

jam shume serioz, por nese dikush nuk ja ka idene e informatikes duhet te pakten te jete i sinqerte me veten dhe te mos shkoje ne nje olimpiade.
    Ai mund te jete shume i mire por do qe te jete me i pergatitur dhe kerkoi ndihme per disa teza nga ata qe kane qene ne olimpiade me pare,ne menyre qe te kete mundesi qe te dali sa me mire.

e the mire, te veshtira, prandaj quhet OLIMPIADE dhe jo provim sezoni, nuk mund te shkoje kushdo.
    Ai mund te jete i mire ne mes te budallenjeve(nuk dua te ofendoj askend),dhe dukeqenese askush tjeter nuk ka patur mundesi te shkoje (shkaku:aq dine), ka vajtur ky dukeqenese ka ditur me shume se te tjeret.S do shume llogjike kjo pasi ne olimpiade nuk humbet gje thjesht provon njohurite e tua dhe nuk eshte me note ose ndikon ne mesatare ose ku di une.Perkundrazi eshte stimul per me shume.

nuk e kisha ne ate kuptim mos e ndrysho kot kuptimin,
    por te vendosen pyetje te tilla ne nje olimpiade qe nuk kane te bejne fare me informatiken(te perdoresh programet qe ben microsoft ka shume ndryshim nga te qenit informaticien), atehere kesaj nuk di ēfare ti them.

Te mos dish eshte njerezore, te marresh pjese ne nje olimpiade kur nuk je ne nivelin e duhur e per me teper kur kerkon ndihmen e te tjereve ne forum, kjo eshte injorance autentike.
    Kjo vlen dhe per te gjithe ata qe per te zgjidhur detyrat e shtepise kerkojne ndihme po ne forum.
    Ti dukesh qe flet ne ajer per faktin se nuk e di se ca kane bere ata nxenes ne LIBRIN E INFORMATIKES.Ku e di qe ata mund te kene bere ato qe jane thene ne olimpiade edhe ne librin e shkolles(gje qe ka ndodhur sepse e kam pare vet librin po deshe ta skanoj neser dhe ta sjell).

Nuk ja vlen te citoj veten.Pergjigjen per kete e ke mesiper.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Ti dukesh qe flet ne ajer per faktin se nuk e di se ca kane bere ata nxenes ne LIBRIN E INFORMATIKES.Ku e di qe ata mund te kene bere ato qe jane thene ne olimpiade edhe ne librin e shkolles(gje qe ka ndodhur sepse e kam pare vet librin po deshe ta skanoj neser dhe ta sjell).
    pak rendesi ka ēfare kane bere ne librin e informatikes. Olimpiada nuk eshte per ata qe mjaftohen duke lexuar nje liber te lodhur informatike te gjimnazit.
    kupton?
    Shendet.

Faqja 7 prej 13 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •