Nuk ka libra per olimpjade o venom. Olimpjada eshte per njerez qe punojne jashte shkolle. Normalisht ku une jam pergatitur per olimpjade ne ate kohe ushtrimet kane qene pak a shume te njejte vetem me ndryshime varjablash. Por pak a shume ne nje vrime I bien fyellit. Mtricat e vektoret ishin pyetjet me te veshtira. Nuk e di si jane tani.
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
hahahaha sa te fort qe jeni. se mos msoj un naj here kur shkoj ne olimpiad, doja thjesht me pa se cfare do thoshit ju. klm
o Marilo i paske fut ne sherr kta ti .... ec aty ... Po me gjete dy SHQIPTAR qe ka nje mendim ath do te thote qe fundi i botes eshte afer ...ahahhahah.
Xfiles te mos dish informatike eshte shume "injorance" e madhe ne fakt .
Se te gjithe informaticien do i nxjerrim pa merak .
Se harrova njeriu ne pergijthesi cdo brez qe vjen pas tij nuk e sheh me sy te mire po si me injorantin si me kot .E ke gabim mer daj kta brezi tani kane 1000 here mundesi sesa kane pasur breza e tjere dhe te tjeret do kene ishalla 1 milion here me shume mundesi.
Kaloni mire te gjithe .
Bėji nder qenit, qė ai tė kafshojė kėmbėn
o xfiles, che_guevara86 e ka shkrujt injorant ne kllapa:
Xfiles te mos dish informatike eshte shume "injorance" e madhe ne fakt .
po nejse se ska rendesi dhe pytjet e provimit ishin kot fare vetem wordi e exeli skishte naj gjo tjeter
Pse paska provim per informatike edhe ky provim ishte me word e eksel? Duhet te vikemi ne shqiperi se qenka bere shkolla me keq se ne usa
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
LoOol tamam jane bere kq fare, vec disa shkolla private aplikojne sistemet e programimit dhe gjuha qe perdorin eshte Pascal apo basic.
Nje nga keto te dyja ka pasur luksin brezi im qe te zgjidhte dhe ne kemi zgjedhur pascal.
Olimpiadat ne shqipeir jane ne Turbo Pascal, kete e them se kam qene vete pjesemarresh per 2 vite rresht gjate gjimnazit.
Krijoni Kontakt